Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

proctologos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
51
Πόντοι
1
Αλλοι το ξεφτιλισαν οχι αυτος.ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ενδιαφερθηκε και ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος.Λες και πηγε αλλος να την παρει και δε του την εδωσαν.
ρε μαγκες, η αληθεια ειναι καπου στη μεση.. εσεις αυτο που κανετε δεν ειναι ωραιο, ο ενας τον υποστηριζει και ο αλλος τον βριζει. το ενα ακρο με το αλλο δλδ..

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αλλοι το ξεφτιλισαν οχι αυτος.ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ενδιαφερθηκε και ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος.Λες και πηγε αλλος να την παρει και δε του την εδωσαν.

τεσπα εγω προσπαθεια μονο απο τον Μακη βλεπω στο μπασκετ μεχρι στιγμης και εκει πρεπει ολοι να στηριξουμε....
και κατι δημοσιογραφακια και παιχτακια μαλλον θελουνε να γινουμε παοκτζηδες και να βαλουνε security στον κωλο τους γιατι παρατραβηξε η μαλακια τους....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ρε μαγκες, η αληθεια ειναι καπου στη μεση.. εσεις αυτο που κανετε δεν ειναι ωραιο, ο ενας τον υποστηριζει και ο αλλος τον βριζει. το ενα ακρο με το αλλο δλδ..

Εγω δεν εχω κολλημα τυπε με κανεναν αν βγει και με διαψευσει αυριο με τις πραξεις του να βγω να παραδεχτω οτι εγραφα μαλακιες και να σβησουνε τα ποστ μου στο τοπικ....

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.464
Πόντοι
456

Τον υποστηριζω επειδη λεω οτι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ενδιαφερθηκε?Που ηταν ολοι οι γαμημενοι σωτηρες τοσα χρονια?Τους ειδες εσυ πουθενα μηπως?

proctologos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
51
Πόντοι
1
Τον υποστηριζω επειδη λεω οτι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ενδιαφερθηκε?Που ηταν ολοι οι γαμημενοι σωτηρες τοσα χρονια?Τους ειδες εσυ πουθενα μηπως?
δε τους ειδα ρε φιλε, οχι. οπως δεν ειδα και τον μελισσανιδη ομως οταν επρεπε..

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.464
Πόντοι
456
τεσπα εγω προσπαθεια μονο απο τον Μακη βλεπω στο μπασκετ μεχρι στιγμης και εκει πρεπει ολοι να στηριξουμε....
και κατι δημοσιογραφακια και παιχτακια μαλλον θελουνε να γινουμε παοκτζηδες και να βαλουνε security στον κωλο τους γιατι παρατραβηξε η μαλακια τους....

Την ΑΕΚ πρεπει να στηριξουμε και οχι το Μακη η το Δημητρη.Αυτο λεω.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ και μετα θα κρινουμε..

proctologos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
51
Πόντοι
1
Εγω δεν εχω κολλημα τυπε με κανεναν αν βγει και με διαψευσει αυριο με τις πραξεις του να βγω να παραδεχτω οτι εγραφα μαλακιες και να σβησουνε τα ποστ μου στο τοπικ....
τυπε μου δεν ειναι θεμα οτι κραζεις και πρεπει να σβηστουν τα ποστ, ειναι το θεμα οτι αυτος ειναι τωρα, και εμεις πρεπει εστω και λιγο να κανουμε υπομονη να δουμε πως θα παει αυτη η χρονια, γτ κακα τα ψεματα η χρονια που ερχεται μας ενδιαφερει οχι αυτες που περασαν..

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τυπε μου δεν ειναι θεμα οτι κραζεις και πρεπει να σβηστουν τα ποστ, ειναι το θεμα οτι αυτος ειναι τωρα, και εμεις πρεπει εστω και λιγο να κανουμε υπομονη να δουμε πως θα παει αυτη η χρονια, γτ κακα τα ψεματα η χρονια που ερχεται μας ενδιαφερει οχι αυτες που περασαν..

οταν διαβαζεις αυτα που διαβαζεις στα σαιτ και τις εφημεριδες για μεταγραφικο σχεδιασμο λιτοτητας και πλαφον στα συμβολαια που κλαιμε το ενα ευρω την ωρα που οι αλλοι ετοιμαζονται για υπερβασεις, θες να πλακωσεις στα μπουνιδια αυτους που τα γραφουνε για να φυγει η ενταση τυπε

proctologos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
51
Πόντοι
1
οταν διαβαζεις αυτα που διαβαζεις στα σαιτ και τις εφημεριδες για μεταγραφικο σχεδιασμο λιτοτητας και πλαφον στα συμβολαια που κλαιμε το ενα ευρω την ωρα που οι αλλοι ετοιμαζονται για υπερβασεις, θες να πλακωσεις στα μπουνιδια αυτους που τα γραφουνε για να φυγει η ενταση τυπε
ενταξει, εσυ τωρα το πας αλλου.. κρινεις και μπορεις να καταλαβεις σαν ενηλικας νομιζω..

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.464
Πόντοι
456
πριν πεσει επρεπε. τοτε θα ηταν 2 φορες μαγκας. δε πειραζει ομως και τωρα καλα ειναι, αρκει να παμε καλα φετος, αυτο ειναι το ζητουμενο..

Πριν πεσει του ζηταγαν 40 και 50 αδερφε.Και εσυ να ησουν στη θεση του ΔΕΝ θα τα εδινες.Δεν ειναι μαρουλοφυλλα τα μυρια..

proctologos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
51
Πόντοι
1
Πριν πεσει του ζηταγαν 40 και 50 αδερφε.Και εσυ να ησουν στη θεση του ΔΕΝ θα τα εδινες.Δεν ειναι μαρουλοφυλλα τα μυρια..
δε νομιζω τη χρονια που επεσε να του ζηταγαν 40 και 50 που λες, γτ πολυ απλα τοτε το μπατζετ εκεινης της ομαδας εφτανε στη ξεφτιλα 3εκ. αρα δε νομιζω να του ελεγε καποιος οτι θελω τοσα κ ανελαβε εσυ, απλως δε ασχοληθηκε γτ την ηθελε καθαρη. λαθος του για μενα γτ θα μας ειχε σωσει και θα ειχε περασει πλεον στην ιστορια σαν τον προεδρο που μας αναγεννησε.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
δε νομιζω τη χρονια που επεσε να του ζηταγαν 40 και 50 που λες, γτ πολυ απλα τοτε το μπατζετ εκεινης της ομαδας εφτανε στη ξεφτιλα 3εκ. αρα δε νομιζω να του ελεγε καποιος οτι θελω τοσα κ ανελαβε εσυ, απλως δε ασχοληθηκε γτ την ηθελε καθαρη. λαθος του για μενα γτ θα μας ειχε σωσει και θα ειχε περασει πλεον στην ιστορια σαν τον προεδρο που μας αναγεννησε.

σαν της χρονιας που ερχεται δηλαδη?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.464
Πόντοι
456

Και τωρα σαν αναγεννητης περναει στην ιστορια..Ετσι κ αλλιως την ιστορια του στην ομαδα την εχει ηδη γραψει.Για μεν τουλαχιστον

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Και τωρα σαν αναγεννητης περναει στην ιστορια..Ετσι κ αλλιως την ιστορια του στην ομαδα την εχει ηδη γραψει.Για μεν τουλαχιστον
Στην ιστορία θα περάσει ΌΤΑΝ πετύχει πραγματικά την αναγέννηση της ΑΕΚ.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.464
Πόντοι
456
Στην ιστορία θα περάσει ΌΤΑΝ πετύχει πραγματικά την αναγέννηση της ΑΕΚ.

Σαφεστατα.Μεχρι τωρα καλα τα παει.Αυτο λεω κ εγω ας δουμε τι θα κανει σαν μοναδικη επιλογη που εχουμε ετσι κ αλλιως.Μετα κρινουμε.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κατά πάσα πιθανότητα μέσα στην επόμενη βδομάδα θα κλείσει του Βάργκας και μετά θα πάμε για τον Μπουονανότε (ή μπονασέρα ή πως στον πούτσο λέγεται). Υποθέτω πως ΑΝ πάρει και τους 2 οι περισσότεροι θα λένε τι μεταγραφάρες κάναμε. Εγώ θα λέω τι παλτά πήγαμε και πήραμε

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Κατά πάσα πιθανότητα μέσα στην επόμενη βδομάδα θα κλείσει του Βάργκας και μετά θα πάμε για τον Μπουονανότε (ή μπονασέρα ή πως στον πούτσο λέγεται). Υποθέτω πως ΑΝ πάρει και τους 2 οι περισσότεροι θα λένε τι μεταγραφάρες κάναμε. Εγώ θα λέω τι παλτά πήγαμε και πήραμε

κουτσα αλογα ειναι και οι δυο αλλα  και αυτοι ακριβοι φαινονται στην διοικηση που για να μην ξεχνιομαστε ερχεται να σαρωσει  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom