Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.464
- Πόντοι
- 456
Ετσι,και επιστροφη των αγαπημενων σου Αδαμιδηδων και Δημητρελων.τον Φτουσαν ο προεδρος του Λιντλ τον κουβαλησε για να μην του ζηταει παιχτες οποτε πουλο και οι δυο και να παρουνε και τον Μποντ
Ετσι,και επιστροφη των αγαπημενων σου Αδαμιδηδων και Δημητρελων.![]()
Για να ξερουμε ποιοι θα μας περασουν του χρονου πρεπει να δουμε ποιοι θα ερθουν,ποιοι θα φυγουν...Να πουλας πνευμα οταν σε περασει και ο Παναιτωλικος του χρονου![]()
![]()
![]()
Σας τιμησαακομα να γραψεις στο θεμα του ΠΑΟΚ μαστερ;;;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
Για να ξερουμε ποιοι θα μας περασουν του χρονου πρεπει να δουμε ποιοι θα ερθουν,ποιοι θα φυγουν...
Εσυ προιδεαζεις με την σημερινη ομαδα,λες και θα ειναι η ιδια του χρονου.
Παντως να πεσουμε αγωνιστικα οπως καταφεραν οι αγαπημενοι σου προεδροι,δεν νομιζω.
ακομα να γραψεις στο θεμα του ΠΑΟΚ μαστερ;;;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
Αμα ειναι να φυγουνε σαπακια για να ερθουνε "λαβρακια" και "στοιχηματα" οπως ακουγεται στα ρεπορταζ, αστο καλυτερα ας κρατησουνε την Μπαρμπι και τον Πιατελλα....
Συνεχιζεις τις μαλακιες για τους αγαπημενους μου προεδρους και θα κρυβεσαι Οκτωβρη μηνα εσυ και ολο το fan club του Μελισσανιδη![]()
![]()
![]()
Ολα τα βλεπεις μαυρα και αραχνα ΣΥΝΕΧΩΣ ομως.Μια καλη κουβεντα για το γαμημενο το σωματειο δεν εχεις πει..Δεν υπαρχουν φαν του μελισσανιδη.Μονο φαν της ΑΕΚ υπαρχουν.Τωρα τα <αλλα> που λες για παναιτωλικους και οκτωβριους ειναι κωμωδια..Εδω θα ειμαστε και τον οκτωβρη και οταν θα μας γλεντανε τα χωρια που λεει ο αλλος πιο πανω..
Εδω δεν ειχαμε μαντηλι να κλαψουμε ο Μελισσανιδης μας φταιει![]()
![]()
Μου εχει δωσει αφορμη να πω καλη κουβεντα η ΠΑΕ μεχρι τωρα? Που ειμαι ο μοναδικος απο τους μεγαλους που εφαγα την πικρα δυο χρονια να παιζω με επισκοπες ασπρα χωματα και τρακτερ λακωνιας? Που ειμαι 12 χρονια χωρις γηπεδο και εχω χορτασει απο "θα" και υποσχεσεις λες και ειμαι πασοκος? Που το καθε σαπακι απο τις τεσσερεις γωνιες του κοσμου εχει φορεσει η ετοιμαζεται να φορεσει την ΤΙΜΗΜΕΝΗ φανελα μου? Που τα μαλακισμενα που παιζανε μου κανανε και τρια δαχτυλα σε σελφι περσυ στην Παναχαικη λες και ειναι παιχτες της Καβαλας και φετος λενε δεν πειραζει τουλαχιστον φεραμε την ισοπαλια?Που ο προεδρας ενω ειναι μπρουκλης και καλα φερνει παιχτες πιο τσαμπα απο τον Ντεμη και κλαιει και το ευρω που θα δωσει ενω περιμενει τα 20 μυρια απο την νομαρχια?Για τους δημοσιογραφους "αεκαρες" που διαγωνιζονται σε αλητεια χαφιεδιλικι και γλυψιμο αυτους του γαυρου?Τι να πρωτοθαυμασω![]()
Αληθεια καμια χαρα θα μας δωσει επιτελους αυτος ο συλλογος η νομιζουνε οτι ειμαστε μαζοχες και γουσταρουμε καρπαζιες η την εχουμε δει επαναστατικη γκρουπα οπως κατι αρχιδακια 15 χρονων νεοαεκτζηδες που μας πουλανε πνευμα πισω απο ενα pc επειδη δεν καβλωνουμε με τον Πλατελλα?
Προσφυγας δεν σημαινει μαλακας παντως....
Ξερω πολυ καλα τι σημαινει να εισαι προσφυγας.Να εισαι σιγουρος γι αυτο..
Απο το περα κλουμπ καταγομαι προσωπικα και ενας λογος να με τσαντιζει παραπανω αυτο το χαλι γιατι το συγκεκριμενο σωματειο ειναι σαρκα απο την σαρκα μας και δεν θελουμε να το βλεπουμε να ξεφτυλιζεται![]()