Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τεραστια καψουρα ο Κερζακοφ, ειχα παθει την πλακα μου απο το 2004 που τον ειχα δει με την Ζενιτ μακαρι να τον παρουμε ακομα και στα 40  :wanker: :wanker: :wanker:
Από τη μία βρίζεις όσους λένε για τα "γερόντια" όπως λες από την άλλη θέλεις τον Κερζάκοφ!!!
Από όνόματα θα ακουστούν ακόμα πολλά. Διάβασα για Βάργκας, Μπουονανότε, και μου βγήκε ο καφές από τη μύτη από τα γέλια.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Από τη μία βρίζεις όσους λένε για τα "γερόντια" όπως λες από την άλλη θέλεις τον Κερζάκοφ!!!
Από όνόματα θα ακουστούν ακόμα πολλά. Διάβασα για Βάργκας, Μπουονανότε, και μου βγήκε ο καφές από τη μύτη από τα γέλια.

Ειπαμε ο συγκεκριμενος ειναι καψουρα απο το 2004 αρα εξαιρεση  :grin:
Γιατι γελαγες σου φανηκε υπερβαση να ερθουν αυτοι οι δυο?....Ο Μπουανανοτε ειναι πρωην τεραστιο ταλεντο και τωρα στα αζητητα και ο αλλος η παγκιτης η σε κατι Πλατανιαδες του εξωτερικου παιζει και ειναι ολο τραυματιας  :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Γιατι γελαγες σου φανηκε υπερβαση να ερθουν αυτοι οι δυο?....Ο Μπουανανοτε ειναι πρωην τεραστιο ταλεντο και τωρα στα αζητητα και ο αλλος η παγκιτης η σε κατι Πλατανιαδες του εξωτερικου παιζει και ειναι ολο τραυματιας  :2funny: :2funny: :2funny:
Απορω πως ειπες εναν καλο λογο για τον Κερζακοφ..Τον εκανες βεβαια απο 32 40 χρονων,αλλα ενταξει η απορια μου εμεινε.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Απορω πως ειπες εναν καλο λογο για τον Κερζακοφ..Τον εκανες βεβαια απο 32 40 χρονων,αλλα ενταξει η απορια μου εμεινε.

Για τους αλλους το ξερεις οτι εχω δικιο για τα μπαζα ειναι  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για τους αλλους το ξερεις οτι εχω δικιο για τα μπαζα ειναι  :grin:
Ενώ ο Κερζάκοφ είναι υπερπαίχτης. Τον θέλει η μισή Ευρώπη. Πρώην παίκτης ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ (και δε με νοιάζει που είναι η καψούρα σου). Ούτε για τα μπάζα δεν είναι.  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γέλασα γιατί όσο και πρώην παίκτες ν είναι, δε θα έρθουν στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ για ψίχουλα. Ο Πλατανιάς του εξωτερικού πχ της Ισπανίας έχει μπάτζετ πολλαπλάσιο του ΟΣΦΠ.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ενώ ο Κερζάκοφ είναι υπερπαίχτης. Τον θέλει η μισή Ευρώπη. Πρώην παίκτης ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ (και δε με νοιάζει που είναι η καψούρα σου). Ούτε για τα μπάζα δεν είναι.  :grin:

Ε ναι τι να τον κανεις τον Κερζακοφ εχεις Μπαρμπι Πιατελλα και χρυσανθεμο  :uglystupid:
σας εχει χαζεψει τελειως ορισμενους αδερφους οι 20ετεις καρπαζιες στο ποδοσφαιρο απο οτι φαινεται

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Γέλασα γιατί όσο και πρώην παίκτες ν είναι, δε θα έρθουν στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ για ψίχουλα. Ο Πλατανιάς του εξωτερικού πχ της Ισπανίας έχει μπάτζετ πολλαπλάσιο του ΟΣΦΠ.

ο Βαργκας στο βελγιο και στην Τουρκια επαιζε οχι στην Ισπανια δεν ειναι και υπερπρωταθληματα σε σχεση με την Ελλαδα....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ε ναι τι να τον κανεις τον Κερζακοφ εχεις Μπαρμπι Πιατελλα και χρυσανθεμο  :uglystupid:
σας εχει χαζεψει τελειως ορισμενους αδερφους οι 20ετεις καρπαζιες στο ποδοσφαιρο απο οτι φαινεται
Έλα τώρα που δε καταλαβαίνεις το ποστ που έγραψα. Τελιωμένος είναι και ο Κερζακοφ. Πρώην παίκτης.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ο Βαργκας στο βελγιο και στην Τουρκια επαιζε οχι στην Ισπανια δεν ειναι και υπερπρωταθληματα σε σχεση με την Ελλαδα....
Το Βελγικό πρωτάθλημα θεωρώ ότι είναι ένα κλικ καλύτερο από το Ελληνικό (δες πόσοι παίκτες ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ ξεκίνησαν ή έκαναν όνομα στο Βέλγιο και πόσοι στην Ελλάδα). Το Τουρκικό πρωτάθλημα δεν είναι καλύτερο από το Ελληνικό; Είσαι σοβαρός; Αλλά για την οικονομία της κουβέντας θα σου πω ότι δεν είναι. Αν το δείς από θέμα χρημάτων που δίνουν σε παίκτες είναι πιο εκλυστικό

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καταλαβαίνω ότι είναι η καψούρα σου ο παίκτης και χτυπάω ευαίσθητο σημείο, αλλά εσύ θέλεις να δώσεις 3-4-5 εκ ευρώ σε έναν 33χρονο παίκτη που πέρσι απλά ήταν εξαφανισμένος στην ομάδα του, που τα παλιά καλά του χρόνια είναι πίσω, και άλλα τόσα στον Ολλανδό που επίσης είναι ίδιας ηλικίας, έχει χάσει δε ξέρω και γω πόσα παιχνίδια σε τραυματισμούς κτλπ κτλπ.
Εγώ θέλω ένα σοβαρό σκάουτιγκ να τσιμπήσουμε 20άρηδες και 22άρηδες παίκτες από Λατινική Αμερική να δώσουμε 3-4-5 εκ ευρώ και να πάρουμε 5 τέτοιους που θα έχουν δίψα να παίξουν (και το εύλογο ρίσκο να μη σου βγουν) και μετά από 2-3 χρόνια να τους δώσουμε για τα 3πλάσια και να βγάλουμε και κέρδος και όχι να μπούμε μέσα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Καταλαβαίνω ότι είναι η καψούρα σου ο παίκτης και χτυπάω ευαίσθητο σημείο, αλλά εσύ θέλεις να δώσεις 3-4-5 εκ ευρώ σε έναν 33χρονο παίκτη που πέρσι απλά ήταν εξαφανισμένος στην ομάδα του, που τα παλιά καλά του χρόνια είναι πίσω, και άλλα τόσα στον Ολλανδό που επίσης είναι ίδιας ηλικίας, έχει χάσει δε ξέρω και γω πόσα παιχνίδια σε τραυματισμούς κτλπ κτλπ.
Εγώ θέλω ένα σοβαρό σκάουτιγκ να τσιμπήσουμε 20άρηδες και 22άρηδες παίκτες από Λατινική Αμερική να δώσουμε 3-4-5 εκ ευρώ και να πάρουμε 5 τέτοιους που θα έχουν δίψα να παίξουν (και το εύλογο ρίσκο να μη σου βγουν) και μετά από 2-3 χρόνια να τους δώσουμε για τα 3πλάσια και να βγάλουμε και κέρδος και όχι να μπούμε μέσα

Λες και το ενα δεν μπορει να συνδιαστει με το αλλο?  :idiot:
Λες και ειπα εγω να μην εχουμε δικτυο σκαουτινγκ(που επρεπε να ειχε γινει ΗΔΗ τα τελευταια δυο χρονια) αντι να τρεχει ο Μποντ να βλεπει δυο τρια παιχνιδια καθε χρονο  :idiot:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Λες και το ενα δεν μπορει να συνδιαστει με το αλλο?  :idiot:
Λες και ειπα εγω να μην εχουμε δικτυο σκαουτινγκ(που επρεπε να ειχε γινει ΗΔΗ τα τελευταια δυο χρονια) αντι να τρεχει ο Μποντ να βλεπει δυο τρια παιχνιδια καθε χρονο  :idiot:
Μάλλον δε κατάλαβες τι έγραψα. Είπα αντί να δώσουμε 3-4 εκ για κάθε τελιωμένο πρώην παίκτη (Κερζακοφ, Μπουονανότε κτλπ) προτιμώ να δώσουμε τόσα και να πάρουμε 4-5 παίκτες μικρούς με δίψα για να κάνουν όνομα (ΕΝΝΟΕΙΤΕ από το σκάουτιγκ που έπρεπε ν έχουμε) και μετά από 2-3 χρόνια να τους πουλήσουμε και να βγάλουμε και κέρδος

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μάλλον δε κατάλαβες τι έγραψα. Είπα αντί να δώσουμε 3-4 εκ για κάθε τελιωμένο πρώην παίκτη (Κερζακοφ, Μπουονανότε κτλπ) προτιμώ να δώσουμε τόσα και να πάρουμε 4-5 παίκτες μικρούς με δίψα για να κάνουν όνομα (ΕΝΝΟΕΙΤΕ από το σκάουτιγκ που έπρεπε ν έχουμε) και μετά από 2-3 χρόνια να τους πουλήσουμε και να βγάλουμε και κέρδος
Ναι και οι παίκτες με δίψα για μπάλα στην Άεκ θα έρθουν εκτός και αν μιλάς για παίκτες τύπου Κρισάντους Σοιλέδη Τσουμάγκα κλπ τέτοιοι έρχονται και τζάμπα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
1-1 η Αεκάρα το σκότωσε και σήμερα το θηρίο!!!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
1-1 η Αεκάρα το σκότωσε και σήμερα το θηρίο!!!!
Η υπόθεση είναι τελιωμένη, όπως ήταν και του ΟΣΦΠ που έφαγε 3 από τον ΠΑΣ  :hi:

Ναι και οι παίκτες με δίψα για μπάλα στην Άεκ θα έρθουν εκτός και αν μιλάς για παίκτες τύπου Κρισάντους Σοιλέδη Τσουμάγκα κλπ τέτοιοι έρχονται και τζάμπα
Δε βλέπω το λόγο να μην έρθουν, αν τα χρήματα είναι ικανοποιητικά. Δε μιλάω για νέους Μέσσι

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

οι νεαροι καλοι ποδοσφαιριστες δεν ερχονται με  συμβολαια ζαμπονοτυροπιτες  για αυτο και η διοικηση ψαχνει ολο για κατι ναυαγια του διεθνους ποδοσφαιρου ειτε ελευθερους ειτε δανεικους...σαν μοντελο βαγγελα στο πιο μπατιρικο δηλαδη  :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δε βλέπω το λόγο να μην έρθουν, αν τα χρήματα είναι ικανοποιητικά. Δε μιλάω για νέους Μέσσι

Δεν ειναι....με 100 χιλιαρικα δεν ερχεται ουτε αυτος που ξερει την μιση μπαλα απο τον Μεσι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom