Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Για το ελληνικο πρωταθλημα ταμαμ ειναι ο Τζεμπουρ για παγκο στην ΑΕΚ.Εκτος και αν μας τον φερει για βασικο σεντερ φορ και αρχισουμε το κραξιμο.
Ναι καλά κάτι τέτοια λένε και μερικά πρόβατα σε εμάς καλός για ρεζέρβα ο Γκαζαριάν κλπ Ρε βασικούς θες τι ρεζέρβες για πάγκο βάζεις και από την k-21

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πήρες Μανιά όμως! :grin:
Γελάει ο κόσμος με αυτές τις απίθανες μεταγραφές που κάνουμε κάθε καλοκαίρι...Εγώ τα κατακρίνω...αντί να φέρει 5 Μανιάδες δώστα και πάρε έναν σοβαρό παίκτη από το πάνω ράφι και όχι 5 ανθυπομέτριους που θα κοπούν πριν την προετοιμασία..αυτές οι μεταγραφές γίνονται για άλλους λόγους ;)

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Γελάει ο κόσμος με αυτές τις απίθανες μεταγραφές που κάνουμε κάθε καλοκαίρι...Εγώ τα κατακρίνω...αντί να φέρει 5 Μανιάδες δώστα και πάρε έναν σοβαρό παίκτη από το πάνω ράφι και όχι 5 ανθυπομέτριους που θα κοπούν πριν την προετοιμασία..αυτές οι μεταγραφές γίνονται για άλλους λόγους ;)

Αυτά σε κρατάνε στην μετριότητα δυστυχώς! :sunglasses:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ο Γκαλο ειναι ενα καλο μπακ απ του Μπακακη..Τοσο καιρο φωναζες οτι δεν εχουμε δεξι μπακ.Ο Τσεμπουρ μια χαρα ειναι για ελληνικο πρωταθλημα,ελεος,πρωταγωνιστες ειναι το ταγαρι ο Μητρογλου,ο Μπεργκ,δεν θα ειναι ο Τσεμπουρ αν ερθει;Μεχρι στιγμης εχουν παρει Σιμοες,Γκαλο,Μουλντερ,και ακομη δεν εχουμε μπει στην μεταγραφικη περιοδο.

ο Μπεργκ ειναι χειροτερος απο τον Τζιμπουρ πλακα μου κανεις ναυτη?  :grin:
τον Μωλντερ δεν τον εχουμε παρει ακομη ρε....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Για το ελληνικο πρωταθλημα ταμαμ ειναι ο Τζεμπουρ για παγκο στην ΑΕΚ.Εκτος και αν μας τον φερει για βασικο σεντερ φορ και αρχισουμε το κραξιμο.

Αφου η ΑΕΚ ειναι τιγκα στους οπαδους θυματα τι κραξιμο να κανουν και τον Μπαμ Μπαμ του Απολλωνα να φερει σεντερ φορ παλαμακια θα βαρανε  :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο Μπεργκ ειναι χειροτερος απο τον Τζιμπουρ πλακα μου κανεις ναυτη?   :grin:
τον Μωλντερ δεν τον εχουμε παρει ακομη ρε....
O Tζιμπούρ ούτε στην Εθνική Αλγερίας δεν παίζει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom