Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έλεος ρε μαλάκα. Κάθε μέρα γράφουν και 2-3 παίκτες ότι κοιτάει η ΑΕΚ (πρεπει ν έχουμε φτάσει στους 40). Ούτε εσύ, ούτε εγώ ξέρουμε αν τελικά παει γι αυτούς που γράφουν ή υπάρχει κρυφή αντζέντα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Έλεος ρε μαλάκα. Κάθε μέρα γράφουν και 2-3 παίκτες ότι κοιτάει η ΑΕΚ (πρεπει ν έχουμε φτάσει στους 40). Ούτε εσύ, ούτε εγώ ξέρουμε αν τελικά παει γι αυτούς που γράφουν ή υπάρχει κρυφή αντζέντα

Βρες μου ΕΝΑ επιχειρημα για να πεισεις καποιον πιτσιρικα να γινει ΑΕΚτζης πλεον, ΕΝΑ οχι παραπανω....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Βρες μου ΕΝΑ επιχειρημα για να πεισεις καποιον πιτσιρικα να γινει ΑΕΚτζης πλεον, ΕΝΑ οχι παραπανω....
Δεν γίνεσαι ΑΕΚ γιατί πας με τη λογική. Όπως λένε και κάποιοι "η ΑΕΚ σ επιλέγει".
Νταξ εσύ μπορεί ν έγινες ΑΕΚ το 88-89, εγώ έγινα το 82 (δηλαδή μέσα στα τότε πέτρινα χρόνια) που με πήγε ο πατέρας μου γήπεδο.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δεν γίνεσαι ΑΕΚ γιατί πας με τη λογική. Όπως λένε και κάποιοι "η ΑΕΚ σ επιλέγει".
Νταξ εσύ μπορεί ν έγινες ΑΕΚ το 88-89, εγώ έγινα το 82 (δηλαδή μέσα στα τότε πέτρινα χρόνια) που με πήγε ο πατέρας μου γήπεδο.

Επιχειρημα δεν εχεις τυπε βλεπω κανενα  :think:
και το 1982 επαιζε ακομα μπαλα ο Μαυρος που ουτε να του γλυψουνε τα παπουτσια δεν κανουνε οι σημερινοι "παιχταραδες"

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε μην λετε μαλακιες συνεχεια,πες μου εσυ τον λογο τοτε που οι γαυροι που σαρωνουν σε ολα τα αθληματα αντι να αυξανονται μειωνονται.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ρε μην λετε μαλακιες συνεχεια,πες μου εσυ τον λογο τοτε που οι γαυροι που σαρωνουν σε ολα τα αθληματα αντι να αυξανονται μειωνονται.

ποτε μειωθηκαν? Επειδη δεν πανε γηπεδο? Μειωμενο ενδιαφερον ειναι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ποτε μειωθηκαν? Επειδη δεν πανε γηπεδο? Μειωμενο ενδιαφερον ειναι
Μειωμενο ενδιαφερον λεει...Στο μπασκετ γιατι δεν πανε που διψανε και εχουν και ομαδαρα;4οι ειναι στο μεσο ορο εισιτηριων πισω απο βαζελο εμας και Αρη.Εκει τι φταιει κατα την γνωμη σου φιλε γκαν που πιστευεις οτι οι ΠΑΟΚτζηδες ειναι περισσοτεροι απο τους ΑΕΚτζηδες επειδη..πηραν ενα νταμπλ στο βολει.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τώρα που μας τελείωσαν και τα δεξιά μπάκ θα βάλεις το σορτσάκι να κατέβεις να παίξεις;

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.926
Πόντοι
606
ο δελλας κ ο ελευθεροπουλος γιατι μιλαγαν λες κ ειχαν σιγαστηρα στη συν τυπου? :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ρε Μπακακη γιατι το εκανες αυτο τωρα ο γυφτοποντιος θα αναγκαστει να δωσει αλλα 500 ευρω για δεξι μπακ θα τον χρεωκοπησεις  :'( :'( :'(

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Για τα 1803 εισιτηρια που κοπηκαν χτες ο Δελλας φταιει  :jerking: :jerking: :jerking:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Πλακα πλακα ΠΟΤΕ ξανα στο ελληνικο ποδοσφαιρο δεν ειχαν μαζευτει τοσοι ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ παραγοντες..
Ο Μαρινακης τσιμπαει τοσα εσοδα και φερνει ελευθερα σαπακια..
Οι Αλαφουζος,Μελισσανιδης,Σαββιδης ΑΣΤΟ καλυτερα...
Μιλαμε για τις επιτομες των τζαμπατζηδων,οχι αστεια!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Πλακα πλακα ΠΟΤΕ ξανα στο ελληνικο ποδοσφαιρο δεν ειχαν μαζευτει τοσοι ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ παραγοντες..

o Σαββιδης εδωσε και 10 εκατομμυρια να ξεχρεωσει τον ΠΑΟΚ ρε τυπε οι αλλοι μονο τις μουρες τους στις οπαδικες φυλλαδες βαζουνε γιατι για φραγκο ουτε σκεψη  :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο Σαββίδης ρίχνει χρήμα,δεν μπορεί να πει κανεις οτιδήποτε.

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ο Ανακριτής Ανδρεάδης πρέπει να είναι ο μοναδικός άνθρωπος στην Ελλάδα που ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο...και η μοναδική του ελπίδα!
Το συζητούσα πριν κανά 2 μήνες με πια παρέα Άγγλων σε μια παμπ για το περσινό σκηνικο με τον Π.Α.Ο.Κ πως αφαίρεσαν 15 βαθμούς σε ειδική βαθμολογία απο μια ομάδα και πως το αποοφάσισε μια επιτροπή φυτευτή απο πρόεδρο ομάδας που υπάρχει συνομιλία να παίρνει τηλ και να επηρεάζει αποφάσεις.

Απόρησαν γιατί δεν τιμωρήθηκε κανείς απο την ποδοσφαιρική ομοσπονδία και εγώ μαζί με έναν κύπριο της παρέας μας βγήκε η μπύρα απο την μύτη απο τα γέλια! :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Ανακριτής Ανδρεάδης πρέπει να είναι ο μοναδικός άνθρωπος στην Ελλάδα που ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο...και η μοναδική του ελπίδα!
Το συζητούσα πριν κανά 2 μήνες με πια παρέα Άγγλων σε μια παμπ για το περσινό σκηνικο με τον Π.Α.Ο.Κ πως αφαίρεσαν 15 βαθμούς σε ειδική βαθμολογία απο μια ομάδα και πως το αποοφάσισε μια επιτροπή φυτευτή απο πρόεδρο ομάδας που υπάρχει συνομιλία να παίρνει τηλ και να επηρεάζει αποφάσεις.

Απόρησαν γιατί δεν τιμωρήθηκε κανείς απο την ποδοσφαιρική ομοσπονδία και εγώ μαζί με έναν κύπριο της παρέας μας βγήκε η μπύρα απο την μύτη απο τα γέλια! :2funny:
Ναι, αλλά για να μη κάνει τη δουλειά του, ο εν λόγο πρόεδρος και τα τσιράκια του, βροντοφωνάζουν για τ αυτοδιοίκητο και πως θα είναι η καταστροφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου το ποδοσφαιρικό γκρεξιτ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom