χαχαχαχαχαχαχα. Πόσο μαλάκας είσαι ρε γελοίε, ανάρχιδε. Άνοιξαν μαλάκα τα τηλέφωνα γελοίε και δε βρέθηκε τίποτα σ ότι αφορά τον Μελισσάν. Αντίθετα βρέθηκαν άλλα λαβράκια. Μαλάκα είσαι με τα παντελό... σόρρυ με τη μίνι φούστα στα γόνατα και στημένος αλλά μιλάς για επίορκους δικαστές. Βλάκα.Γελοίο σκουπίδι. Μαλάκα. Αστείε. Παλιοχαμούρα. Οι κλήσεις ΜΑΛΑΚΑ δεν υπάρχουν. Βλακόσπερμα. Τα τηλέφωνα άνοιξαν και αποδείχθηκε ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ότι ο Ζωγράφος είπε ψέμματα για τις και καλά 3 κλήσεις που δέχθηκε. Δε ντρέπεσαι ρε να συνεχίζεις. Απέκτησε αρχίδια μια φορά στη ζωή σου και πες "ναι έκανα λάθος, μου τ είπαν λάθος από τη πλατεία. Τι να κάνω και εγώ; Κάτι πρέπει να κάνω για να ζήσω την οικογένειά μου". Δεν είναι κακό.
Υ.Γ Είσαι γελοίος. Από τη στιγμή που τα τηλέφωνα έχουν ανοίξει και οι κλήσεις δεν υπάρχουν, παρα μόνο στη φαντασία του Ζωγράφου, του Σαρρή και του χοντρού, ο τακτικός ανακριτής δε μπορεί να κάνει τίποτε άλλο από το να τη κλείσει και να τη βάλει στο αρχείο. Μετά φυσικά θ έρθουν και οι μυνήσεις. Ο κοκκάκιας σου, ο έμπορος λευκού θανάτου βάλετε από παντού το παιδοβούβαλο.
Υ.Γ2 Χαχαχαχα πουτάνα. Τόσο καιρό η δικαιοσύνη (αθλητική) έκανε καλά τη δουλειά της ε; Τώρα που τον ήπιε ο μηχανισμός στηριξης είναι επίορκη ε; Γελόιο υποκείμενο, αντικείμενο και απαρέμφατο. Το ποιος τα θέλει μονόζυγα και δίζυγα φαίνεται, μωρή κότα λιράτι; Το γιατί σου λέω να ζητήσεις συγγνώμη, είναι γιατί κάθε 3 και λίγο μπαίνεις εδώ και θυμάσαι ένα παλιό ποστ του χ,ψ,ζ και ζητάς να ζητήσουμε συγγνώμη. Έλα τώρα μωρή καραπουτάνα και ζήτα συγγνώμη γι αυτά τ εμετικά που έγραψες. Ζήτα μωρή λαχουρένια ρόμπα. Ζήτα. Αλλά τι να ζητήσεις μωρή ξεδοντιάρα πουτάνα; Εκεί που έφτυσαν οι άντρε βγήκες εσύ. Γαμημένη μόδα που παντελόνια φοράνε πλέον και οι γυναίκες, γι αυτό φοράς και εσύ παντελόνια. Όχι γιατί έχεις αρχίδια, αλλά γιατί είναι της μόδος.