redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Νικάτε ρε μινάραΑυτο το μπουρδελο που εχουμε για ομαδα με το ζορι στην δεκαδα θα πηγαινε του χρονου
Νικάτε ρε μινάραΑυτο το μπουρδελο που εχουμε για ομαδα με το ζορι στην δεκαδα θα πηγαινε του χρονου
Νικάτε ρε μινάρα
Πολύ κωλόφαρδο το γκολ του Τζόλε της Ρούμελης τύπεΤο σχολιο το εκανα μετα το 2-1 γαυροσκωληξ δεν αλλαζει κατι
Πολύ κωλόφαρδο το γκολ του Τζόλε της Ρούμελης τύπε
Γκολαρα ο ΦελαινιΝικάτε ρε μινάρα
Μονο αυτος και ο Ζινταν τα βαζουν αυτα τυπεΠολύ κωλόφαρδο το γκολ του Τζόλε της Ρούμελης τύπε
Με μας πάντως στο Καραισκάκης είχε παίξει καλά τύπε,έχει αραίωση στο μαλλί ή είναι ιδέα μου τύπε;Μονο αυτος και ο Ζινταν τα βαζουν αυτα τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.footballgate.com/wp-content/uploads/2014/07/marouane-fellaini-original-haircut-and-style-with-braids.jpg[/img[/URL]]τι μαλλι ειναι αυτο ρε τυπε
επενδυταρα μου
Θα φαει η μυγα σιδερο και ο χοντρος ατσαλι γκανιιιιιι
Σόρρυ που σου το λέω, αλλά ούτε με σφαίρες. Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία είναι οι επιλογές του. Αν θέλει να πέσει σ ότι αφορά το ποδοσφαιρικό επίπεδο της χώρα που θα πάει έχει 9μύρια το χρόνο από την Αραβία, σιγά μην έρθει στην Ελλάδα για ξέρω γω 3μύρια (που δε μπορεί να του τα δώσει η ΑΕΚ)
Σόρρυ που σου το λέω, αλλά ούτε με σφαίρες. Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία είναι οι επιλογές του. Αν θέλει να πέσει σ ότι αφορά το ποδοσφαιρικό επίπεδο της χώρα που θα πάει έχει 9μύρια το χρόνο από την Αραβία, σιγά μην έρθει στην Ελλάδα για ξέρω γω 3μύρια (που δε μπορεί να του τα δώσει η ΑΕΚ)
Οπότε μόνη καλή λύση που τον θέλουν και πολλοί ΑΕΚτζήδες
Η δουλειά ενός επιιθετικού ποια είναι; Να βρίσκει πλεκτό. Τώρα αν είναι 103 ετών και σε πληρώνει για να παίζει από τη στιγμή που τα βάζει τι σε μέλει;επεσα δυο κατηγοριες για να εχω βασικο επιθετικο τον Μπλανκο που θα γινει προσεχως 33?
πλακα εχεις εσυ και η διοικηση που ψαχνει για κατι παιχτες που εχουνε αλλαξει 52 ομαδες για να ερθουνε στο τσαμπα....κανα πεντοχιλιαρο κοσμο απο Σεπτεμβρη στο γηπεδο και αν και μη μου αρχισεις τα περι fair play γιατι δεν με ενδιαφερει....
Η δουλειά ενός επιιθετικού ποια είναι; Να βρίσκει πλεκτό. Τώρα αν είναι 103 ετών και σε πληρώνει για να παίζει από τη στιγμή που τα βάζει τι σε μέλει;
Καλά εσύ θέλεις έναν παίκτη που φεύγει από το Γαλλικό πρωτάθλημα (2 κλάσεις πάνω από τ Ελληνικό) και ενδιαφέρεται να πάει Αγγλικό, Ισπανικό, Ιταλικό (που τ Ελληνικό πρωτάθλημα δε φτάνει ούτε στη Β κατηγορία αυτών των πρωταθλημάτων) αλλά θα έρθει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ γιατί; Για τα λέφτα; Άμα θέλει λεφτά πάει στην Αραβία που του δίνουν 9μύρια το χρόνο (δηλαδή όσο κοστίζει, ίσως και παραπάνω, ο φετινός ΠΑΟΚ ή ο ΠΑΟ). Δε θα σου μιλήσω για φερ πλέυ θα σου πω ότι τη λέξη ρεαλισμός δε πρέπει να τη ξέρεις.
Υ.Γ έπεσες 2 κατηγορίες για να απαλλαγείς από τα χρέη. Τώρα που είσαι καθαρός θέλεις να ξανακάνεις τ ίδια λάθη που σ οδήγησαν σ αυτά.