Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
επενδυταρα μου  :2funny: :2funny: :2funny:

282a6d8ea5a81e2520ba661e2a872f91_395493.jpg

uncle-scrooge-money-bin-art-pat-block-disney_140513779837.jpg

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τι μαλλι ειναι αυτο ρε τυπε  :rockon: :rockon: :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.footballgate.com/wp-content/uploads/2014/07/marouane-fellaini-original-haircut-and-style-with-braids.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.footballgate.com/wp-content/uploads/2014/07/marouane-fellaini-hairstyle-in-standard-liege.jpg[/img[/URL]]

[img]http://sport24.lefigaro.fr/var/plain_site/storage/images/football/diaporamas/le-week-end-europeen-en-images140/wba-mu-fellaini/16821449-2-fre-FR/WBA-MU-Fellaini_full_diapos_large.jpg

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

το πιο αστειο ειναι οτι απο τους υποβιβασμους των ομαδων στην σουπερ λιγκ μπορει να ανεβουμε και οι εξι ομαδες τελικα και τσαμπα παιζουμε πλευ οφ  :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σόρρυ που σου το λέω, αλλά ούτε με σφαίρες. Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία είναι οι επιλογές του. Αν θέλει να πέσει σ ότι αφορά το ποδοσφαιρικό επίπεδο της χώρα που θα πάει έχει 9μύρια το χρόνο από την Αραβία, σιγά μην έρθει στην Ελλάδα για ξέρω γω 3μύρια (που δε μπορεί να του τα δώσει η ΑΕΚ)

Οπότε μόνη καλή λύση που τον θέλουν και πολλοί ΑΕΚτζήδες

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Σόρρυ που σου το λέω, αλλά ούτε με σφαίρες. Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία είναι οι επιλογές του. Αν θέλει να πέσει σ ότι αφορά το ποδοσφαιρικό επίπεδο της χώρα που θα πάει έχει 9μύρια το χρόνο από την Αραβία, σιγά μην έρθει στην Ελλάδα για ξέρω γω 3μύρια (που δε μπορεί να του τα δώσει η ΑΕΚ)

Οπότε μόνη καλή λύση που τον θέλουν και πολλοί ΑΕΚτζήδες

επεσα δυο κατηγοριες για να εχω βασικο επιθετικο τον Μπλανκο που θα γινει προσεχως 33?  :2funny: :2funny: :2funny:
πλακα εχεις εσυ και η διοικηση που ψαχνει για κατι παιχτες που εχουνε αλλαξει 52 ομαδες για να ερθουνε στο τσαμπα....κανα πεντοχιλιαρο κοσμο απο Σεπτεμβρη στο γηπεδο και αν και μη μου αρχισεις τα περι fair play γιατι δεν με ενδιαφερει....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
επεσα δυο κατηγοριες για να εχω βασικο επιθετικο τον Μπλανκο που θα γινει προσεχως 33?  :2funny: :2funny: :2funny:
πλακα εχεις εσυ και η διοικηση που ψαχνει για κατι παιχτες που εχουνε αλλαξει 52 ομαδες για να ερθουνε στο τσαμπα....κανα πεντοχιλιαρο κοσμο απο Σεπτεμβρη στο γηπεδο και αν και μη μου αρχισεις τα περι fair play γιατι δεν με ενδιαφερει....
Η δουλειά ενός επιιθετικού ποια είναι; Να βρίσκει πλεκτό. Τώρα αν είναι 103 ετών και σε πληρώνει για να παίζει από τη στιγμή που τα βάζει τι σε μέλει;
Καλά εσύ θέλεις έναν παίκτη που φεύγει από το Γαλλικό πρωτάθλημα (2 κλάσεις πάνω από τ Ελληνικό) και ενδιαφέρεται να πάει Αγγλικό, Ισπανικό, Ιταλικό (που τ Ελληνικό πρωτάθλημα δε φτάνει ούτε στη Β κατηγορία αυτών των πρωταθλημάτων) αλλά θα έρθει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ γιατί; Για τα λέφτα; Άμα θέλει λεφτά πάει στην Αραβία που του δίνουν 9μύρια το χρόνο (δηλαδή όσο κοστίζει, ίσως και παραπάνω, ο φετινός ΠΑΟΚ ή ο ΠΑΟ). Δε θα σου μιλήσω για φερ πλέυ θα σου πω ότι τη λέξη ρεαλισμός δε πρέπει να τη ξέρεις.
Υ.Γ έπεσες 2 κατηγορίες για να απαλλαγείς από τα χρέη. Τώρα που είσαι καθαρός θέλεις να ξανακάνεις τ ίδια λάθη που σ οδήγησαν σ αυτά.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Η δουλειά ενός επιιθετικού ποια είναι; Να βρίσκει πλεκτό. Τώρα αν είναι 103 ετών και σε πληρώνει για να παίζει από τη στιγμή που τα βάζει τι σε μέλει;
Καλά εσύ θέλεις έναν παίκτη που φεύγει από το Γαλλικό πρωτάθλημα (2 κλάσεις πάνω από τ Ελληνικό) και ενδιαφέρεται να πάει Αγγλικό, Ισπανικό, Ιταλικό (που τ Ελληνικό πρωτάθλημα δε φτάνει ούτε στη Β κατηγορία αυτών των πρωταθλημάτων) αλλά θα έρθει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ γιατί; Για τα λέφτα; Άμα θέλει λεφτά πάει στην Αραβία που του δίνουν 9μύρια το χρόνο (δηλαδή όσο κοστίζει, ίσως και παραπάνω, ο φετινός ΠΑΟΚ ή ο ΠΑΟ). Δε θα σου μιλήσω για φερ πλέυ θα σου πω ότι τη λέξη ρεαλισμός δε πρέπει να τη ξέρεις.
Υ.Γ έπεσες 2 κατηγορίες για να απαλλαγείς από τα χρέη. Τώρα που είσαι καθαρός θέλεις να ξανακάνεις τ ίδια λάθη που σ οδήγησαν σ αυτά.

ρε μεγαλε μην πιανεσαι απο τον Ζινιακ παραδειγμα τον εφερα(εξαλου διαβασα και στο ρεπορταζ οτι μαλλον ειναι μαλακακος για αυτο τον σουταρει η Μαρσειγ), δεν μου αρεσει η πολιτικη των μεταγραφων της σημερινης ΑΕΚ και σην Γ με οδηγησαν οι Ραμπεσαντραταναδες και κατι αλλα σαπακια που τα πληρωνα χρυσα λογω μανατζαρεων οχι οι οποιο καλοι παιχτες ηρθανε και κοστιζανε το κατιτις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom