gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Επειδή απλά και μόνο έκανες αναφορά σε μένα βλακόσπερμά αντιγράφω από το εξής σάιτμωρη ξευτιλισμενη κωλοτρυπιδα...μιλας ακομα που μου ειχες ζαλισει τον πουτσο οτι μας κοροιδευε ο προεδρος με τον πουλιδο και οτι δεν τον παιρνει ποτε;αλλα μοιραζει σανο; οχι μονο τον πηρε ρε βρωμιαρη αλλα τον εστειλε και στον γιανναρο τον κομποταρο...τι εχεις να πεις τωρα και εσυ και ο πιπας ο παρλαπιπας ο γρηγορης; μας κοροιδευε ;μαλακα κακομοιρη νουμερο ελεεινε τυπε σιχαμα
με ημερομηνία 11/5/2015
Μπορεί η απόκτηση του Αλαν Πουλίδο να φαντάζει εξασφαλισμένη για τον Ολυμπιακό, αλλά κάθε άλλο παρά έτσι είναι τα πράγματα. Ο Μεξικανός δεν έχει λύσει ακόμα τα θέματά του με την Τίγκρες και η απόφαση του CAS σε πρώτο βαθμό είχε δικαιώσει την μεξικανική ομάδα.
Μπορεί ο Πουλίδο να πήρε προσωρινή άδεια για να αγωνιστεί στον Λεβαδειακό, όμως θα πρέπει να υπάρξει (τις επόμενες μέρες) οριστική απόφαση των ανώτατων δικαστηρίων για την επίλυση ποδοσφαιρικών ζητημάτων, έτσι ώστε ο επιθετικός να πάρει την ελευθέρας του και να μπορέσει κατόπιν να υπογράψει στον Ολυμπιακό.
Και βέβαια, μόνο εάν μείνει ελεύθερος Πουλίδο θα μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα. Γιατί εάν χρειαστεί να αποζημιωθεί η Τίγκες, τότε το θέμα μπλέκει ακόμα περισσότερο.
Οσον αφορά τον Λεβαδειακό, με τον υποβιβασμό του στην Β’ Εθνική (ενδεχομένως και στην Γ΄Εθνική) δεν θα είναι σε θέση να κρατήσει παίκτες με υψηλά συμβόλαια στο ρόστερ του, ακόμα και αν το θέλει…
Άρα ΜΑΛΑΚΑ ο Πουλίδο ΔΕΝ έχει υπογράψει στον ΟΣΦΠούστη σου ΓΕΛΟΙΕ. Το κατάλαβες ΝΟΥΜΕΡΟ; Ακόμα και τα γαμημένα σάιτ του ΟΣΦΠούστη σου το λένε ΞΕΦΤΙΛΑ. Ο Μαρινάκης σου πουλάει σανό για τον Πουλίδο από πέρσι τέτοια εποχή και το μασάς κανονικά. Εγώ σου το λέω εδώ και ένα χρόνο ελεεινέ τύπε, αλλά δε το καταλαβαίνεις παλιοσίχαμα και συνεχίζεις ΧΩΡΙΣ αποδείξεις να λες παρλαπίπες και να μας ζαλίζεις τ αρχίδια (απλά σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς που ακολούθησαν μετά την αναφορά στ όνομά μου)
Κατά τ άλλα καλά; Η οικογένεια τι λέει; Όλοι καλά;