Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
μωρη ξευτιλισμενη κωλοτρυπιδα...μιλας ακομα που μου ειχες ζαλισει τον πουτσο οτι μας κοροιδευε ο προεδρος με τον πουλιδο και οτι δεν τον παιρνει ποτε;αλλα μοιραζει σανο; οχι μονο τον πηρε ρε βρωμιαρη αλλα τον εστειλε και στον γιανναρο τον κομποταρο...τι εχεις να πεις τωρα και εσυ και ο πιπας ο παρλαπιπας ο γρηγορης; μας κοροιδευε ;μαλακα κακομοιρη νουμερο ελεεινε τυπε σιχαμα
Επειδή απλά και μόνο έκανες αναφορά σε μένα βλακόσπερμά αντιγράφω από το εξής σάιτ

με ημερομηνία 11/5/2015

Μπορεί η απόκτηση του Αλαν Πουλίδο να φαντάζει εξασφαλισμένη για τον Ολυμπιακό, αλλά κάθε άλλο παρά έτσι είναι τα πράγματα. Ο Μεξικανός δεν έχει λύσει ακόμα τα θέματά του με την Τίγκρες και η απόφαση του CAS σε πρώτο βαθμό είχε δικαιώσει την μεξικανική ομάδα.

Μπορεί ο Πουλίδο να πήρε προσωρινή άδεια για να αγωνιστεί στον Λεβαδειακό, όμως θα πρέπει να υπάρξει (τις επόμενες μέρες) οριστική απόφαση των ανώτατων δικαστηρίων για την επίλυση ποδοσφαιρικών ζητημάτων, έτσι ώστε ο επιθετικός να πάρει την ελευθέρας του και να μπορέσει κατόπιν να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Και βέβαια, μόνο εάν μείνει ελεύθερος Πουλίδο θα μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα. Γιατί εάν χρειαστεί να αποζημιωθεί η Τίγκες, τότε το θέμα μπλέκει ακόμα περισσότερο.

Οσον αφορά τον Λεβαδειακό, με τον υποβιβασμό του στην Β’ Εθνική (ενδεχομένως και στην Γ΄Εθνική) δεν θα είναι σε θέση να κρατήσει παίκτες με υψηλά συμβόλαια στο ρόστερ του, ακόμα και αν το θέλει…

Άρα ΜΑΛΑΚΑ ο Πουλίδο ΔΕΝ έχει υπογράψει στον ΟΣΦΠούστη σου ΓΕΛΟΙΕ. Το κατάλαβες ΝΟΥΜΕΡΟ; Ακόμα και τα γαμημένα σάιτ του ΟΣΦΠούστη σου το λένε ΞΕΦΤΙΛΑ. Ο Μαρινάκης σου πουλάει σανό για τον Πουλίδο από πέρσι τέτοια εποχή και το μασάς κανονικά. Εγώ σου το λέω εδώ και ένα χρόνο ελεεινέ τύπε, αλλά δε το καταλαβαίνεις παλιοσίχαμα και συνεχίζεις ΧΩΡΙΣ αποδείξεις να λες παρλαπίπες και να μας ζαλίζεις τ αρχίδια (απλά σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς που ακολούθησαν μετά την αναφορά στ όνομά μου)
Κατά τ άλλα καλά; Η οικογένεια τι λέει; Όλοι καλά;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί να κάτσει να πει στον ανακριτή "άκουσα, μου είπαν, διάβασα" σ ότι αφορά το ματς Βέροια-ΟΣΦΠ. Ας μιλήσει για την υπόθεσή με τον Ζωγράφο και ας αφήσει τ άλλα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί να κάτσει να πει στον ανακριτή "άκουσα, μου είπαν, διάβασα" σ ότι αφορά το ματς Βέροια-ΟΣΦΠ. Ας μιλήσει για την υπόθεσή με τον Ζωγράφο και ας αφήσει τ άλλα.

Μου αρεσε που λεει οτι μετα το 2010 στραβωσε το πραγμα στο ποδοσφαιρο  :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι γατουλη ο ολυμπιακος του Μαρινακη βρωμαει ενω του Κοκκαλη μοσχοβολαει  :2funny: :2funny: :2funny:
Τιγρης χωρις ριγες ειναι ο Μελισσανιδακος  :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Επειδή απλά και μόνο έκανες αναφορά σε μένα βλακόσπερμά αντιγράφω από το εξής σάιτ

με ημερομηνία 11/5/2015

Μπορεί η απόκτηση του Αλαν Πουλίδο να φαντάζει εξασφαλισμένη για τον Ολυμπιακό, αλλά κάθε άλλο παρά έτσι είναι τα πράγματα. Ο Μεξικανός δεν έχει λύσει ακόμα τα θέματά του με την Τίγκρες και η απόφαση του CAS σε πρώτο βαθμό είχε δικαιώσει την μεξικανική ομάδα.

Μπορεί ο Πουλίδο να πήρε προσωρινή άδεια για να αγωνιστεί στον Λεβαδειακό, όμως θα πρέπει να υπάρξει (τις επόμενες μέρες) οριστική απόφαση των ανώτατων δικαστηρίων για την επίλυση ποδοσφαιρικών ζητημάτων, έτσι ώστε ο επιθετικός να πάρει την ελευθέρας του και να μπορέσει κατόπιν να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Και βέβαια, μόνο εάν μείνει ελεύθερος Πουλίδο θα μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα. Γιατί εάν χρειαστεί να αποζημιωθεί η Τίγκες, τότε το θέμα μπλέκει ακόμα περισσότερο.

Οσον αφορά τον Λεβαδειακό, με τον υποβιβασμό του στην Β’ Εθνική (ενδεχομένως και στην Γ΄Εθνική) δεν θα είναι σε θέση να κρατήσει παίκτες με υψηλά συμβόλαια στο ρόστερ του, ακόμα και αν το θέλει…

Άρα ΜΑΛΑΚΑ ο Πουλίδο ΔΕΝ έχει υπογράψει στον ΟΣΦΠούστη σου ΓΕΛΟΙΕ. Το κατάλαβες ΝΟΥΜΕΡΟ; Ακόμα και τα γαμημένα σάιτ του ΟΣΦΠούστη σου το λένε ΞΕΦΤΙΛΑ. Ο Μαρινάκης σου πουλάει σανό για τον Πουλίδο από πέρσι τέτοια εποχή και το μασάς κανονικά. Εγώ σου το λέω εδώ και ένα χρόνο ελεεινέ τύπε, αλλά δε το καταλαβαίνεις παλιοσίχαμα και συνεχίζεις ΧΩΡΙΣ αποδείξεις να λες παρλαπίπες και να μας ζαλίζεις τ αρχίδια (απλά σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς που ακολούθησαν μετά την αναφορά στ όνομά μου)
Κατά τ άλλα καλά; Η οικογένεια τι λέει; Όλοι καλά;
τραβα ρε νουμερο γελοιε απο δω...αδερφη που μου ποσταρεις τωρα λινκ και αρχιδιες....που τοτε το επαιζες μαγκια οτι μας δουλευε και δεν υπηρχε τιποτα και ταιζε σανο και και και....
και τωρα σκροφα αντι να βρεις τα αρχιδια να πεις ναι ρε ελεγα μαλακιες κλασσικε μαλακα αεκτζη στοκε μας λες για λινκ και θες και λεπτομερειες...αιντε τραχανοπλαγια μπουλη....
γαμω τις κυλοτες που φορατε....
αρχιδια ρε δεν εχετε;ειχαμε μια κοντρα τοτε ειχα δικιο εγω βγεστε και πεστε ειχες δικιο τελος...
κοτες γαμω τα λυρια σας

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
γελοιε αυτα που βαζεις τα εβαζα εγω...εσεις λεγατε οτι ειχε φαει ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΔΟ και απλα μας κοροιδευε δηθεν με τεχνασματα απο την ομοσπονδια του μεξικο...
αρχιδι...εγω ελεγα οτι τα εχει βρει με τον παιχτη ,εχουν συμφωνησει με τον παιχτη απλα υπαρχει με την ομαδα και την ομοσπονδια θεμα και τωρα ρε ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ερχεσαι να γραψεις αυτα που ελεγα εγω ΓΕΛΟΙΕ σαν δικα σου....
τελικα για εναν αεκτζη η ξευτιλα μαλλον δεν εχει οριο...
γελοιε ....ξευτιλα...ερχεσαι τωρα να πεις αυτα που ελεγα εγω τοτε....δε ντρεπεσαι ρε ;βαλε φουστες ρε μαλακα....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μου αρεσε που λεει οτι μετα το 2010 στραβωσε το πραγμα στο ποδοσφαιρο  :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι γατουλη ο ολυμπιακος του Μαρινακη βρωμαει ενω του Κοκκαλη μοσχοβολαει  :2funny: :2funny: :2funny:
Τιγρης χωρις ριγες ειναι ο Μελισσανιδακος  :2funny: :2funny: :2funny:
α μαιστα ....για σενα απο τον κοκκαλη βρωμησε το ποδοσφαιρο...πριν μοσχοβολαγε....

www.tovima.gr/sports/article/?aid=131019]http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=131019[/url]

ΚΑΡΠΕΤ: Τυχαία ήταν και η διακοπή του 1993 όταν έσβησαν τα φώτα;

ΜΑΝΩΛΑΣ: «Κοίτα, τότε είχα εκνευριστεί πάρα πολύ γιατί ό,τι έγινε έγινε χωρίς λόγο. Επρεπε να έχουμε κερδίσει το ματς με πολλά γκολ και επειδή ήταν ισόπαλο έσβησαν τα φώτα. Κάποιος κατέβασε τον διακόπτη, δεν έγινε ούτε βραχυκύκλωμα ούτε τίποτα. Εμένα η εντύπωση που μου έμεινε ήταν ότι το έκανε η ΑΕΚ. Εκνευρίστηκα γιατί δεν υπήρχε λόγος».

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε το γαμησι που τρωτε ειναι η θεια δικη ....
τετοιοι που ειστε τετοια γαμησια σας πρεπεουν...
[size=30pt]42[/size] και η καταμετρηση συνεχιζεται

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
α μαιστα ....για σενα απο τον κοκκαλη βρωμησε το ποδοσφαιρο...πριν μοσχοβολαγε....

www.tovima.gr/sports/article/?aid=131019]http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=131019[/url]

ΚΑΡΠΕΤ: Τυχαία ήταν και η διακοπή του 1993 όταν έσβησαν τα φώτα;

ΜΑΝΩΛΑΣ: «Κοίτα, τότε είχα εκνευριστεί πάρα πολύ γιατί ό,τι έγινε έγινε χωρίς λόγο. Επρεπε να έχουμε κερδίσει το ματς με πολλά γκολ και επειδή ήταν ισόπαλο έσβησαν τα φώτα. Κάποιος κατέβασε τον διακόπτη, δεν έγινε ούτε βραχυκύκλωμα ούτε τίποτα. Εμένα η εντύπωση που μου έμεινε ήταν ότι το έκανε η ΑΕΚ. Εκνευρίστηκα γιατί δεν υπήρχε λόγος».

ποτε ειπα εγω οτι πριν τον Κοκκαλη μοσχοβολαγε? παρασκηνιο υπηρχε ανεκαθεν

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τραβα ρε νουμερο γελοιε απο δω...αδερφη που μου ποσταρεις τωρα λινκ και αρχιδιες....που τοτε το επαιζες μαγκια οτι μας δουλευε και δεν υπηρχε τιποτα και ταιζε σανο και και και....
και τωρα σκροφα αντι να βρεις τα αρχιδια να πεις ναι ρε ελεγα μαλακιες κλασσικε μαλακα αεκτζη στοκε μας λες για λινκ και θες και λεπτομερειες...αιντε τραχανοπλαγια μπουλη....
αρχιδια ρε δεν εχετε;ειχαμε μια κοντρα τοτε ειχα δικιο εγω βγεστε και πεστε ειχες δικιο τελος...
κοτες γαμω τα λυρια σας
Τι δικιο ειχες βρε βλημα;Μαιο του 14 ειπε ο πρεζεμπορας οτι υπεγραψε ο πουλιδο,εχουμε μαιο 15 και ο πουλιδο ακομη ανηκει στην Τιγκρες νουμερο επιτομη της αγαμιας.Πως ειχες δικιο;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
www.aek365.com/a-396140/paikth-th-aek-o-gkalo.htm]http://www.aek365.com/a-396140/paikth-th-aek-o-gkalo.htm[/url]

tyropita_lrg.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
κοτες γαμω τα λυρια σας
Γαμημένε, βλακένδυτε, σπερματοδοχείο του τελευταίου καφενέ του τελευταίου χωριού της Ινδίας, αδερφάρα ξεσκιμένη που σου έχουν κάνει τη ροδέλα σου χωνί όλα τα γέτι αν δε μπορείς να διαβάσει μαλακοπίτουρα γιατί έχεις σπέρμα στα μάτια σου δε φταίει κανένανς. Πήγαινε σκούπισέ τα πρώτα και διάβασε.
Μαλάκα μπινέ, βλάκα πουστροΟΣΦΠούστη ο Πουλίδο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ στον ΟΣΦΠούστη σου. Προσωρινή άδεια πήρε, γαμημένε φλώρε που στο κρανίο σου μέσα κάνουν πάρτι οι νυχτερίδες και οι αράχνες, να παίξει μπάλα στον Λεβαδιακό. Το λέει και λινκ που υποστηρίζει ΔΙΚΗ σας ομάδα, γελοίε. Αλλά μαλάκα σε ταϊζουν πούτσα στη πλατεία και παπαγαλίζεις το παραμυθάκι τους. Πούστη παπαγάλε, κόκορα ευνούχε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γελοιε αυτα που βαζεις τα εβαζα εγω...εσεις λεγατε οτι ειχε φαει ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΔΟ και απλα μας κοροιδευε δηθεν με τεχνασματα απο την ομοσπονδια του μεξικο...
αρχιδι...εγω ελεγα οτι τα εχει βρει με τον παιχτη ,εχουν συμφωνησει με τον παιχτη απλα υπαρχει με την ομαδα και την ομοσπονδια θεμα και τωρα ρε ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ερχεσαι να γραψεις αυτα που ελεγα εγω ΓΕΛΟΙΕ σαν δικα σου....
τελικα για εναν αεκτζη η ξευτιλα μαλλον δεν εχει οριο...
γελοιε ....ξευτιλα...ερχεσαι τωρα να πεις αυτα που ελεγα εγω τοτε....δε ντρεπεσαι ρε ;βαλε φουστες ρε μαλακα....
Μαλάκα γελοίε ο κάθε Χ πρόεδρος μπορεί να τα "βρει" με τον παίκτη. Υπογραφές έχουν πέσει; Μαλάκα, γελοίε, ούρτιε. Έχουν κατατεθεί συμβόλαια; Γκιρίζι.
Βλάκα, γελοίες, τσιμπουκλού εσύ έλεγες ΜΑΛΑΚΑ πέρσι τέτοια εποχή ότι ο παίκτης το καλοκαίρι (του 2014 για να μη μπερδευόμαστε) έρχεται και έρχεται και στίβει στη γωνία κτλπ. Πάρε λοιπόν τ αρχίδια μου ψεύτη και υποκριτή και τράβα να πάρεις καμία πίπα γελοίε ξεφτίλα να ηρεμήσεις

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αρκετα φτιαχτηκα με δυο αδερφες στο μπου τελεια κομ που πανε να κατουρησουν καθιστες και το παιζουν κοκορακια πισω απο ανωνυμιες...
τι ελεγα τι ελεγε ο καθενας μας ειναι γραμμενα...δεν προκειται να τα επαναλαβω....
στα αρχιδια μου αν ειστε καραγκιοζηδες και οι δυο...και σκουπιδια...δικο σας προβλημα γελοιοι

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αρκετα φτιαχτηκα με δυο αδερφες στο μπου τελεια κομ που πανε να κατουρησουν καθιστες και το παιζουν κοκορακια πισω απο ανωνυμιες...
τι ελεγα τι ελεγε ο καθενας μας ειναι γραμμενα...δεν προκειται να τα επαναλαβω....
στα αρχιδια μου αν ειστε καραγκιοζηδες και οι δυο...και σκουπιδια...δικο σας προβλημα γελοιοι
Ρε σύρε και τράβα να φτύσεις τις μασχάλες σου να βγάλεις λιόσπορους, και να φτύσεις τα μπούτια σου να κάνεις τσουλήθρα. Άντε γελοίε.
Στο χωριό του πατέρα μου άτομα σα και σένα τα πνίγουν από μωρά για να μη χαλάσει το ανθρώπινο είδος.
Άντε απο δω πουστροπαπαγαλάκι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom