Αν δε κάνω λάθος ναι είναι στα σύνορα επάνω (αν και κάποιοι παλιοί ναυτικοί λένε ότι ανήκει στη περιοχή της Τρούμπας)
Γωνια απεναντι απο τη φιλωνος ειναι,με θεα κατω στο γαμωλιμανι,εκει που εδενε στολος
Αν δε κάνω λάθος ναι είναι στα σύνορα επάνω (αν και κάποιοι παλιοί ναυτικοί λένε ότι ανήκει στη περιοχή της Τρούμπας)
Μαλάκα γράφεις, γράφεις, γράφεις και τίποτα δε λες. Είσαι σαν και κάτι ψευτόμαγκες που κυκλοφοράνε στον Πειραιά, κάτι ναύτες που δε ξέρουν που είναι το πρύμα και το πλώρα και λένε "εγώ είπα, έκανα, έδειξα και δε μου τη λέει κανείς εμένα και α και ου" αλλά όταν έρθει η ώρα κλαψομουνιάζουν, τουμπεκιάζουν, και τρέχουν να βρουν το καμαρωτάκι να τους γλιτώσεικωλοτρυπες....ακομα χτυπιεστε....ψεκασα σας κατουρησα σας εχυσα και ακομα χτυπιεστε;
μαθημενα τα τρακτερ στα χωραφια ...
εχετε παρει το κολλαι ....η πρωτη φορα ειναι δυσκολη.....εχετε μαθε στην πουτσα....
σας γλεντησε μεχρι και η διασταυρωση θυελλας ραφηνας ααααααααααααχαχχαχααχαχαχαχαχαχαχ
τι μαλακες ειστε ρε....
αεκαρα στα δυσκολα ααααααααααααααααααααααααααααααααχχχαχαχαχαχαχαχαχαχ
γραφω γραφω αλλα εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις....ξαναπαμε μια...εχεις μαθει στα βοσκοτοπια και τα χωραφια (λεω) και πια δεν νοιωθεις.....η πρωτη φορα ειναι δυσκολη...τωρα σου αρεσει κιολα γιατι αυξανεις και τις κουπες σου...ειχες 11 (α εθνικη) πηγες 12 (περσυ με την γ εθνικη) και πας φουλ για 13 (φετο με την β εθνικη)Μαλάκα γράφεις, γράφεις, γράφεις και τίποτα δε λες.
Να κάτσω ν εξηγήσω σε σένα τι εννοούσα μ αυτό που έγραψα το βρίσκω ανώφελο. Ποιο μεγάλη πιθανότητα έχω μ έναν εγκεφαλικά νεκρό άνθρωπο παρά μ εσένα.γραφω γραφω αλλα εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις....ξαναπαμε μια...εχεις μαθει στα βοσκοτοπια και τα χωραφια (λεω) και πια δεν νοιωθεις.....η πρωτη φορα ειναι δυσκολη...τωρα σου αρεσει κιολα γιατι αυξανεις και τις κουπες σου...ειχες 11 (α εθνικη) πηγες 12 (περσυ με την γ εθνικη) και πας φουλ για 13 (φετο με την β εθνικη)
βρηκες κολπο μπαγασα να με ψιλοκοντραρεις λιγο σε κουπες....
θα σε ριχνει ο επνδυτης γ εθνικη ,θα παιρνεις καθε φορα δυο κουπες (γ και β εθνικη) θα ανεβαινεις σουπερλιγκ ,θα τρως τις πουτσες σου απο περαια μερια ,θα κανεις ενα διαλλειμα στις κουπες και ξανα μανα τα ιδια.....βεβαια θα εισαι παντα μια χρονια πισω (την χρονια της σουπερλιγκ) αλλα οπωσδηποτε δεν θα ειναι χαωδης η διαφορα...ετσι και αλλοιως τα τρακτερακια ευκαιρα τα εχετε ενα σερβις (λαδια ξυδια ) καθε δυο χρονια και ξανα προς τα κατσαβραχα θα τραβας....μαθημενα τα βουνα στα χιονια....
καταλαβες τωρα ;αν οχι μη ντραπεις ξαναρωτα και σου ξαναεξηγω....
Oριστε ρε σου εφερε δεξι μπακ που φωναζες.Πηγες να καθαρισεις κανα χορταρι;
το συγκλονιστικο συμβολαιο με τα 100 χιλιαρικα που θα του δινει τον χρονο θα τα δινει ολοκληρα η θα εχει και μπονους ζαμπονοτυροπιτες?
πιθανον να ειναι ετσι...σε αυτα που ειπα διαφωνεις καπου ;εχεις το know how για τα χωραφια ναι η οχι ;σε εριξε ο ΄΄επενδυτης΄΄ των φρισκις στα ταρταρα ναι η οχι ;μαζευεις κουπες απο μικροτερες κατηγοριες ναι η οχι ;λεω καπου ψεμματα ;η σε πειραζει η αληθεια....Να κάτσω ν εξηγήσω σε σένα τι εννοούσα μ αυτό που έγραψα το βρίσκω ανώφελο. Ποιο μεγάλη πιθανότητα έχω μ έναν εγκεφαλικά νεκρό άνθρωπο παρά μ εσένα.
το συγκλονιστικο συμβολαιο με τα 100 χιλιαρικα που θα του δινει τον χρονο θα τα δινει ολοκληρα η θα εχει και μπονους ζαμπονοτυροπιτες?
γιατι εσυ εχεις κανενα αλανι απο αυτα που παιζουν σουπερ λιγδα η Εθνικη κουραμπιεδων που να αξιζει να παιρνει πανω απο 100 το χρονο?
αλλο ποδοσφαιρο αλλο μπαλα αδερφε γιαυτο και λεγεται Ευρωπαικο ποδοσφαιρο ....αυτοι που παιζουν μπαλα και τα 100 πολλα τους ειναι...
Θες και συγκλονιστικο συμβολαιο εσυ στο ελληνικο <συγκλονιστικο> πρωταθλημα
Μαλάκα γελοίε, σκουπίδι που δε κάνεις ούτε για παράνομη χωματερή, η ΑΕΚ έπεσε κατηγορία γιατί κάτι μαλάκες είχαν φροντίσει με τις πράξεις του η ΟΥΕΦΑ να τους απαγορεύσει να κάνει μεταγραφές. Η απόφαση να πέσει στη Γ ήταν για οικονομικούς λόγους, μετά ακολούθησαν ο Άρης, και όσες ομάδες πέσουν φέτος από την Α. Βλάκα Στόκε. Και έχω το νόου χάου να πηγαίνω στα χωράφια, εσύ έχεις το κόου χάου να στήνεις παιχνίδιαπιθανον να ειναι ετσι...σε αυτα που ειπα διαφωνεις καπου ;εχεις το know how για τα χωραφια ναι η οχι ;σε εριξε ο ΄΄επενδυτης΄΄ των φρισκις στα ταρταρα ναι η οχι ;μαζευεις κουπες απο μικροτερες κατηγοριες ναι η οχι ;λεω καπου ψεμματα ;η σε πειραζει η αληθεια....
εχω ξαναπει....η ρετσινια εμεινε ...επεσες ερασιτεχνικο....τελος...οτι και αν κανεις δεν ξεπλενεται....εγω δεν φταιω....τα παραπονα σου στον ιδιοκτητη σου
Μαλάκα γελοίε, σκουπίδι που δε κάνεις ούτε για παράνομη χωματερή, η ΑΕΚ έπεσε κατηγορία γιατί κάτι μαλάκες είχαν φροντίσει με τις πράξεις του η ΟΥΕΦΑ να τους απαγορεύσει να κάνει μεταγραφές. Η απόφαση να πέσει στη Γ ήταν για οικονομικούς λόγους, μετά ακολούθησαν ο Άρης, και όσες ομάδες πέσουν φέτος από την Α. Βλάκα Στόκε. Και έχω το νόου χάου να πηγαίνω στα χωράφια, εσύ έχεις το κόου χάου να στήνεις παιχνίδια
Συγγνώμη ρε μαλάκα που τερματίσαμε και πρώτοι. Γελοίε.
Ότι και να κάνεις η ρετσινιά σου έχει μείνει. Στήνεις παιχνίδια, έχεις μηχανισμό στήριξης όταν είσαι με τα παντελόνια (λέμε τώρα) στα γόνατα και έχεις στηθεί για πούτσα. Δε φταίω εγώ. Το ντιλερόνι σου (ο πρόεδρός σου καλέ) φταίει
Για πρώτη φορά μαζί σου!
Για πρώτη φορά μαζί σου!
Η ΑΕΚ θα βρει το δρομο της, ή μαλλον τον εχει ηδη βρει.
Το οτι μιλησε ο Μελισσανιδης για "τσιρκο μεντρανο" ηταν απλως ενα σχημα λογου για να τους ταρακουνησει.
Τι επρεπε να πει δηλαδη, "καλα κανετε και παιζετε σαν δημοσιοι υπαλληλοι"?
Εγω που ειδα την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΕΚ του Καραισκακη πριν δυο μηνες, δεν δεχομαι να μην μπορει να αλλαξει δυο πασες με Ηρακλη και Λαρισα.
Προχωραμε.
ααααααααααααααχχααχαχαχαχχααχαχχααχαχαχαχαχΟταν παιζουνε μονο με χαμηλης δυναμικης ομαδες οπως η επισκοπη η Ερμιονιδα και ο ολυμπιακος ξερουνε να αλλαζουνε πασες τωρα με δυο τρεις αξιολογους αντιπαλους που παιξανε σκατα ητανε