Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αυτό είναι το σημείο τριβής μου με τον γκάνι. Όταν του λέω ότι τη τελευταία 4ετία η Ρεάλ έχει καταφέρει να φέρει τα βιβλία ίσα βάρκα ίσα νερά μου λέει για τα χρέη που έχει που έχουν γίνει επί εποχής γ(κ)αλακτικος. Και πως αν θέλει κάποιος τα μαγειρεύει τα βιβλία ή κάνει μαλακίες (όπως έχουν κάνει οι Άραβες με τη Παρί και τη Σίτυ και ο πούλος που έρχεται είναι μεγάλος). Δε μπορείς να παίξεις με την ΟΥΕΦΑ. Το να φέρεις παικταράδες μπορεί να γίνει όταν γίνει το ποδοσφαιρικ΄γκρεξιτ αλλά και πάλι κανένας δε θ έρχεται

Ρε μαγκα εγω δεν γουσταρω την ομαδα κουλα και ανεκδοτο, δικαιωμα μου δεν ειναι?  :think:
Εσεις πανηγυριστε για το Χρυσανθεμο και τον αλλον τον βραζιλιανο που ειχε αλλαξει 40 ομαδες και τα 21 χρονια χωρις τιτλο μαγκια σας και δικαιωμα σας απλα εχουμε αλλες προσδοκιες.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γιατι να βαλουνε λεφτα οι προεδροι αφου υπαρχουνε οπαδοι κουλας(και οχι ΑΕΚτζηδες) που βαρανε παλαμακια ακομα και με εκτη θεση  :2funny: :2funny: :2funny:
Ξέρεις από τώρα τι θέση θα βγει του χρόνου η ΑΕΚ; Ποιος είσαι ο Νοστράδαμος;
Είσαι της φιλοσοφίας "νίκη με κάθε τρόπο και μέσο" ;;

Ρε μαγκα εγω δεν γουσταρω την ομαδα κουλα και ανεκδοτο, δικαιωμα μου δεν ειναι?  :think:
Εσεις πανηγυριστε για το Χρυσανθεμο και τον αλλον τον βραζιλιανο που ειχε αλλαξει 40 ομαδες και τα 21 χρονια χωρις τιτλο μαγκια σας και δικαιωμα σας απλα εχουμε αλλες προσδοκιες.
Ποιος είναι ο χρυσάνθεμος και ποιος ο Βραζιλιάνος που λες;
Δικαίωμά σου είναι ν θέλεις την ΑΕΚ όπως γουστάρεις και αγαπάς, αλλά είναι δικαίωμα και υποχρέωση της διοίκησης της ΑΕΚ (οποιασδήποτε διοίκησης της ΑΕΚ) να συμορφώνεται με τους νόμους και τους κανόνες της ΟΥΕΦΑ για να μην έχει μετά άλλα παρατράγουδα. Εσύ μπορεί να θέλεις τη ΑΕΚ για ένα χρόνο να φέρει παίκτες που να το πάρουν αέρα αλλά μετά να μην έχει να τους πληρώσει και για τ υπόλοιπα δέκα να τρέχει και να μη φτάνει. Εγώ θέλω να τη δω να στέκεται στα πόδια της και να μη θέλει κάθε 3 και λίγο Μελίσσια και παρεούλες για να τη "σώζουν". Δικαίωμά μου δεν είναι;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ξέρεις από τώρα τι θέση θα βγει του χρόνου η ΑΕΚ; Ποιος είσαι ο Νοστράδαμος;
Είσαι της φιλοσοφίας "νίκη με κάθε τρόπο και μέσο" ;;
Ποιος είναι ο χρυσάνθεμος και ποιος ο Βραζιλιάνος που λες;
Δικαίωμά σου είναι ν θέλεις την ΑΕΚ όπως γουστάρεις και αγαπάς, αλλά είναι δικαίωμα και υποχρέωση της διοίκησης της ΑΕΚ (οποιασδήποτε διοίκησης της ΑΕΚ) να συμορφώνεται με τους νόμους και τους κανόνες της ΟΥΕΦΑ για να μην έχει μετά άλλα παρατράγουδα. Εσύ μπορεί να θέλεις τη ΑΕΚ για ένα χρόνο να φέρει παίκτες που να το πάρουν αέρα αλλά μετά να μην έχει να τους πληρώσει και για τ υπόλοιπα δέκα να τρέχει και να μη φτάνει. Εγώ θέλω να τη δω να στέκεται στα πόδια της και να μη θέλει κάθε 3 και λίγο Μελίσσια και παρεούλες για να τη "σώζουν". Δικαίωμά μου δεν είναι;

Το ειπα οτι ειναι μαγκια του του καθενος να θελει οτιδηποτε ;)
ο Κρισαντους ειναι ο πρωτος και ο βραζιλιανος ενας 28χρονος απο την β βραζιλιας που θελανε να φερουνε και ειχε αλλαξει ενα σκασμο ομαδες.Επισης απο διοικησεις που εταζαν υγεια και οικονομικη αυτοδυναμια χορτασα τοσα χρονια και το μαγαζι μπουρδελο εμενε στο τελος....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Σόρρυ αλλά δεν είμαι φαν της παράγκας και των μηχανισμών στήριξης.

Η παραγκα η επενδυσεις εχει το μενου, αλλιως τριτοτεταρτος(με λιγη τυχη) και "ατιμη καινωνια αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους κατεβαζεις"  :2funny: :2funny: :2funny:

TLEVEND

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Πρόχειρη αναζήτηση για Μπεσίκτας.

Πρωταθλήτρια Τουρκίας 2009.Μετά είχε και κάποιες συμμετοχές σε Τσάμπιονς Λίγκ.

Τα επόμενα πέντε χρόνια(από το 2009) έκανε 59 μεταγγραφές και τα χρέη από 54,5 εκ. Δολλ. σε 270 εκ.Δολλ.Και τώρα τρέχει και δεν φτάνει..

Αλλά οι οπαδοί είναι ευχαριστημένοι γιατί οι πρόεδροι τους δεν είχαν καβούρια...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η παραγκα η επενδυσεις εχει το μενου, αλλιως τριτοτεταρτος(με λιγη τυχη) και "ατιμη καινωνια αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους κατεβαζεις"  :2funny: :2funny: :2funny:
Η παράγκα έχει να κάνει με το "νίκη ν έρθει και όπως έρθει". Απ εκεί και πέρα τ είπαμε. Άπαξ και υπάρχει το φερ πλει της ΟΥΕΦΑ  δε μπορείς να κάνεις και πολλά. Για τ υπόλοιπα υπάρχει και το Φουτμπολ Μανατζερ αν και εκεί υπάρχει το φεηρ πλέι της ΟΥΕΦΑ  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Η παράγκα έχει να κάνει με το "νίκη ν έρθει και όπως έρθει". Απ εκεί και πέρα τ είπαμε. Άπαξ και υπάρχει το φερ πλει της ΟΥΕΦΑ  δε μπορείς να κάνεις και πολλά. Για τ υπόλοιπα υπάρχει και το Φουτμπολ Μανατζερ αν και εκεί υπάρχει το φεηρ πλέι της ΟΥΕΦΑ  :grin:

Αμα παρουνε οι μπουγατσες οι γαβροι και οι βαζελοι τιποτα καλους παιχτες εσυ κοιμησου ησυχος γιατι ακολουθεις τους κανονες του fair play  :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Πρόχειρη αναζήτηση για Μπεσίκτας.

Πρωταθλήτρια Τουρκίας 2009.Μετά είχε και κάποιες συμμετοχές σε Τσάμπιονς Λίγκ.

Τα επόμενα πέντε χρόνια(από το 2009) έκανε 59 μεταγγραφές και τα χρέη από 54,5 εκ. Δολλ. σε 270 εκ.Δολλ.Και τώρα τρέχει και δεν φτάνει..

Αλλά οι οπαδοί είναι ευχαριστημένοι γιατί οι πρόεδροι τους δεν είχαν καβούρια...

αυτο μας κανει περιπου απο 10 μεταγραφες καθε χρονο αξιας 5μυρια+ η καθε μια, που ειπα εγω κατι τετοιο τσακαλι μου?  :think:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αμα παρουνε οι μπουγατσες οι γαβροι και οι βαζελοι τιποτα καλους παιχτες εσυ κοιμησου ησυχος γιατι ακολουθεις τους κανονες του fair play  :2funny: :2funny: :2funny:
Από τις ομάδες που έγραψες μόνο ο γαύρος μπορεί να πάρει καλούς παίκτες. Καλά μη φανταστείς και τίποτα το φανταστικό. Παίκτες τύπου Αφελάι γιατί Ρομπέρτο σου κάθεται σπάνια. Ο βάζελος είναι στη μέση της προσπάθειάς του να ξεχρεώσει και να μην έχει άλλα θέματα με την ΟΥΕΦΑ (λεγε με φερ πλέι  :grin: ) όσο για τον ΠΑΟΚ μάλλον έχει άλλα θέματα να κοιτάξει  ;)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Από τις ομάδες που έγραψες μόνο ο γαύρος μπορεί να πάρει καλούς παίκτες. Καλά μη φανταστείς και τίποτα το φανταστικό. Παίκτες τύπου Αφελάι γιατί Ρομπέρτο σου κάθεται σπάνια. Ο βάζελος είναι στη μέση της προσπάθειάς του να ξεχρεώσει και να μην έχει άλλα θέματα με την ΟΥΕΦΑ (λεγε με φερ πλέι  :grin: ) όσο για τον ΠΑΟΚ μάλλον έχει άλλα θέματα να κοιτάξει  ;)

Αμα αυτοι οι τρεις παρουνε καλους παιχτες και εμεις μεινουμε με τα μπαζα ποσο εμβασμα θα μου στειλεις απο την Κινα για σιτιτουρια?  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αμα αυτοι οι τρεις παρουνε καλους παιχτες και εμεις μεινουμε με τα μπαζα ποσο εμβασμα θα μου στειλεις απο την Κινα για σιτιτουρια?  :grin:
Θα σου πάρω διαρκείας ρε  :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Και τη Κάππα και τη Λάμδα

μην κοροιδευεις ρε καφρε ειναι καλο μουνακι  :fuck1:
2395ccff58.jpeg

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
και τωρα πουτανες ελατε μες το παλε
σκυλες γαμιολες
ελατε να δειτε πως γαμαει ο ΑΡΗΣ

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αυτο το μπουρδελο που εχουμε για ομαδα με το ζορι στην δεκαδα θα πηγαινε του χρονου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom