gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
τυπε οι φανελες ητανε μονο για την φωτογραφιση μετα του τις εστειλαν πισω
τυπε οι φανελες ητανε μονο για την φωτογραφιση μετα του τις εστειλαν πισω
το συμβολαιο του ληγει τον Μαιο οποτε λογικα μπορει να ερθει
Κάποιος από μας είναι στο σκάουτιγκ τιμ της ΑΕΚ. Ποιος είσαι ρε; Και γιατί δε πας να πάρεις Καλά; Μπλάνκο; Άντε, άσε το μπου και κάνε καμιά δουλεία. Όλα από τον γκάνι τα περιμένεις;
η ο Ψυχογιος η ο παπαδογκωνας ειναι τυπε
Άλλο ένα…τραγελαφικό περιστατικό θα έχει να αναφέρει από την θητεία στην ΑΕΚ ο Χόρχε Ελγκέτα, όταν έμεινε από καύσιμα καθ’οδόν για το παιχνίδι με [size=30pt]τον Φοίνικα Σύρου.[/size]
Κάποιος να πει στον μαλάκα που τ έγραψε (στ αρχίδια μου αν είναι από σάιτ της ΑΕΚ ή του ΟΣΦΠούστη) ότι ο Φοίνικας Σύρου ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΟ και η ΣΥΡΟΣ είναι [size=20pt]ΝΗΣΙ[/size]
Άκου έμεινε από καύσιμα καθοδόν για τη Σύρο. Που ρε πούστη έμεινε; Μεσοπέλαγα; Και αυτός ο πούστης που έχει τα Μπλου Σταρ ή τα χαισπιντ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΖΕΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ; Μήπως να πάρει τηλέφωνο τον Μελισσάν να του κάνει μια προσφορά
Άκου καθοδόν για τη Σύρο Μαλάκα μου έκλασα στο γέλιο πρωί πρωί. Να είσαι καλά ρε φίλε (αν και ξέρω πως μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ δε θα μπεις για καιρό εδώ στο θρεντ της ΑΕΚ)
Υ.Γ Για πες μου τώρα παντελωνάτα. Τι τιμωρία πρέπει να τσιμπήσετε για τα χθεσινά κατορθώματα των "επιστημώνων" σας ;
η ο Ψυχογιος η ο παπαδογκωνας ειναι τυπε
Καλησπερα μαγκες!!!
Αληθευει ρε παιδια οτι ο Μαρινακης μετα το τελος του αγωνα πηγε στα αποδυτηρια του ΠΑΟΚ
και ζητεσε απο τον Αναστασιαδη μια φανελα της ομαδας να δει αν του πανε τα ριγε????
Εχεις και καμια με φανελα του ΠΑΟΚ ? να δουμε αν του πανε τα ριγε?
ελατε πουτανες αυριο ελατε ξεσκισμενες πορνες της ανατολης...
κοιταχτε το ταβανι βρωμοσκυλα
www.aek365.com/a-368884/mazi-sta-mpouzoukia-tigrhs-sabbidhs.htm]http://www.aek365.com/a-368884/mazi-sta-mpouzoukia-tigrhs-sabbidhs.htm[/url]
Τους Λαχνους με δανεικα απο τον Σαββιδη θα τους πηρε :S
Αδερφε ετοιμαζει μεγαλο κτυπημα ο Προεδρος
Δεν δινει λεφτα σε μεταγραφες για να κτυπησει το Καραισκακη τωρα που θα βγει σε πληστηριασμο
άντι για μαγαζιά 12 πρακτορεία του ΟΠΑΠνα βαψουμε τα καθισματα κιτρινομαυρα
άντι για μαγαζιά 12 πρακτορεία του ΟΠΑΠ
θα φέρει και τον Πίου να βάζει γκολ απο τα αποδυτήριαΑδερφε ετοιμαζει μεγαλο κτυπημα ο Προεδρος
Δεν δινει λεφτα σε μεταγραφες για να κτυπησει το Καραισκακη τωρα που θα βγει σε πληστηριασμο