Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Σημειολογικά και μόνο το γεγονός ότι είναι λιγότεροι αυτή τη φορά, μπορεί να εκληφθεί ως θετικό. Επί εποχής Γρανίτ(σ)α πάντως είχαν μαζευτεί τουλάχιστον 131 άτομα...  Οι 17 τωρινοί αντιρρησίες όμως, όταν ασκούσαν τα νόμιμα δικαιώματα τους, ήξεραν καλά ότι το κράξιμο, με όποιο τρόπο και αν συμβεί αυτό, όπως συνέβη με τους προηγούμενους, δεν θα το απέφευγαν. Την κατακραυγή του κόσμου της ΑΕΚ δεν θα την αποφύγουν (πια) και κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει γι' αυτό, είτε τελικά αποδειχθούν βαλτοί οι 17 αντιφρονούντες στο σχέδιο, είτε τρελοί...

[move][size=19pt]ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ![/size][/move]

Και εγω το θεωρω θετικο οτι ειναι μονο 17 οσοι κατεφυγαν στο Στε με τα όποια κίνητρα τους. Επισης μου έκανε εντυπωση οτι βρεθηκαν και τόσοι. Πραγματικα πρέπει να προσπάθησαν πολύ για να φτασουν διψήφιο αριθμό.  :grin:  Απο οσο γνωριζω σε συζητησεις μου με Φιλαδελφιωτες , ειναι θετικοι και περιμενουν πως και πως να επιστρεψει το γηπεδο και ο κοσμος στην περιοχη.
Οσα λεγοντε για το άλσος , ειναι πραγματικα αστεία. Οποιος ειχε περπατησει στο παρελθον στα δρομακια τους και το δει τωρα πως ειναι , ξερει τι λεω. Η κατασταση του ειναι τραγικη και ειναι θεμα χρονου καποιο καλοκαιρι  να καει ολοσχερως. Ολοι αυτοι που κοπτοντε εχουν πατησει ποτε το ποδι τους εκει? Εχουν μαζεψει εστω και ενα ξερο κλαδακι ή εχουν βοηθησει να φτιαχτει το συστημα πυρασφαλειας?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Nομίζουν ότι και αυτή την φορά έχουν να κάνουν με τύπους σαν τον Γρανίτσα&Σια.
Αλήθεια τί έγινε με εκείνους τους κορμοράνους;
Zούνε;
Tην καλημέρα μου.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Nομίζουν ότι και αυτή την φορά έχουν να κάνουν με τύπους σαν τον Γρανίτσα&Σια.
Αλήθεια τί έγινε με εκείνους τους κορμοράνους;
Zούνε;
Tην καλημέρα μου.
Καλημερα !!!!

Δεν ξερω τι έγινε . Παντως οποτε παω για κυνηγι γενικα στην Αττικη προσεχω μην περασει κανενας κορμορανος και τον τουφεκισω κατα λαθος

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

Τι έμαθα από το βίντεο παραπάνω. Ότι αντίθετα μ αυτά που πιστεύει ΟΛΟΣ ο κόσμος η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δε γεννήθηκε στην Αθήνα. Ο λόγος; Επειδή δε ψήφιζαν οι γυναίκες (που ψήφισαν στην Ελλάδα πρώτη φορά πριν από 60 χρόνια) και πως ο Θεμιστοκλής νίκησε μια κάποια, σιγά τα πράγματα, ναυμαχία  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:. (δε θα πω τίποτα για το γεγονός ότι είναι ΟΣΦΠούστης  :grin: )
ειναι μαλάκας ο τύπος και κωλοτούμπας!
Δηλαδη τωρα που δεν υπάρχει γηπεδο,που αθλουνται οι φιλαδελφιωτες?
Τον καιει που τα υπολοιπα σωματεια της ΑΕΚ δεν θα στεγαζονται και ξαφνικα το γηπεδο ανηκει στο Κρατος...ποσο τραμπαριφας μπορει να γινει καποιος?

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ειναι μαλάκας ο τύπος και κωλοτούμπας!
Δηλαδη τωρα που δεν υπάρχει γηπεδο,που αθλουνται οι φιλαδελφιωτες?
Τον καιει που τα υπολοιπα σωματεια της ΑΕΚ δεν θα στεγαζονται και ξαφνικα το γηπεδο ανηκει στο Κρατος...ποσο τραμπαριφας μπορει να γινει καποιος?

Την ιδια απορια ειχα και εγω αδερφε οταν διαβασα τις δηλωσεις του.
Δηλαδη τι ακριβως θελει να μας πει ο καραγκιοζης?
10  χρονια που δεν υπαρχει τιποτα εκει παρα μονο μπαζα κανουν αθλητισμο στα μπαζα?Γιατι ο μονος αθλητισμος που γινετε εκει τωρα ειναι το "καρφωμα" απο τα πρεζακια
η οτι αν κανει προσφυγη και τελικα δεν χτιστει το γηπεδο θα κτιστουν γηπεδα για τους φιλαδελφιωτες?
Επειδη ειναι μαλακας ο τυπος δεν παει να πει οτι ειμαστε και εμεις που τα διαβαζουμε

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Άλλο ένα…τραγελαφικό περιστατικό θα έχει να αναφέρει από την θητεία στην ΑΕΚ ο Χόρχε Ελγκέτα, όταν έμεινε από καύσιμα καθ’οδόν για το παιχνίδι με [size=30pt]τον Φοίνικα Σύρου.[/size]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κάποιος να πει στον μαλάκα που τ έγραψε (στ αρχίδια μου αν είναι από σάιτ της ΑΕΚ ή του ΟΣΦΠούστη) ότι ο Φοίνικας Σύρου ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΟ και η ΣΥΡΟΣ είναι [size=20pt]ΝΗΣΙ[/size]  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άκου έμεινε από καύσιμα καθοδόν για τη Σύρο. Που ρε πούστη έμεινε; Μεσοπέλαγα; Και αυτός ο πούστης που έχει τα Μπλου Σταρ ή τα χαισπιντ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΖΕΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ; Μήπως να πάρει τηλέφωνο τον Μελισσάν να του κάνει μια προσφορά  :grin:

Άκου καθοδόν για τη Σύρο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Μαλάκα μου έκλασα στο γέλιο πρωί πρωί. Να είσαι καλά ρε φίλε (αν και ξέρω πως μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ δε θα μπεις για καιρό εδώ στο θρεντ της ΑΕΚ)

Υ.Γ Για πες μου τώρα παντελωνάτα. Τι τιμωρία πρέπει να τσιμπήσετε για τα χθεσινά κατορθώματα των "επιστημώνων" σας ;

:2funny: :2funny: :2funny:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
έπαιζε ΑΕΚ-Φοινικας Σύρου στις 29/11 και όχι το αντίστροφο!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μιλο μην κουραζεσαι ρε

απο Πορτογαλια παρε Ντανιλο Περειρα , Αντρε Αντρε , Αντρε Καριγιο , Τζοναθαν Σιλβα και Παουλο Ολιβειρα  :rockon: :rockon: :rockon:

α και Ισλαμ Σλιμανι για σεντερ φορ για το κερασακι στην τουρτα  :rockon: :rockon: :rockon:

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μιλο μην κουραζεσαι ρε

απο Πορτογαλια παρε Ντανιλο Περειρα , Αντρε Αντρε , Αντρε Καριγιο , Τζοναθαν Σιλβα και Παουλο Ολιβειρα  :rockon: :rockon: :rockon:

α και Ισλαμ Σλιμανι για σεντερ φορ για το κερασακι στην τουρτα  :rockon: :rockon: :rockon:
Λαβρακια?  :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.725
Πόντοι
10.326
Μιλο μην κουραζεσαι ρε

ξαδερφε έχει εναν παιχταρα ο Παναιτωλικός ολά τα λεφτά πες το όνομα γιατί μου διαφεύγει!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.725
Πόντοι
10.326
Μαρτίνες  :cum: :cum: :cum:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εστω Ιουνιο  :grin: Παντως ονοματα ακουμε κλεισμενους παιχτες δεν βλεπουμε  :grin:

[video]http://www.sport-fm.gr/article/aek-kai-stin-afriki/799638#.VIBNlg1ATR0.facebook[/video]

Καλά εμείς κοροϊδεύουμε ότι δε βάζει λεφτά, αλλά αυτός φτιάχνει Ακαδημίες στην Αφρική. Σε 3-4 χρόνια όλοι οι νέοι Τουρε, Ντρογκμπα, Ετό κτλπ κτλπ στην ΑΕΚ θα παίζουν  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
[video]http://www.sport-fm.gr/article/aek-kai-stin-afriki/799638#.VIBNlg1ATR0.facebook[/video]

Καλά εμείς κοροϊδεύουμε ότι δε βάζει λεφτά, αλλά αυτός φτιάχνει Ακαδημίες στην Αφρική. Σε 3-4 χρόνια όλοι οι νέοι Τουρε, Ντρογκμπα, Ετό κτλπ κτλπ στην ΑΕΚ θα παίζουν  :grin:

τυπε οι φανελες ητανε μονο για την φωτογραφιση μετα του τις εστειλαν πισω  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom