Σημειολογικά και μόνο το γεγονός ότι είναι λιγότεροι αυτή τη φορά, μπορεί να εκληφθεί ως θετικό. Επί εποχής Γρανίτ(σ)α πάντως είχαν μαζευτεί τουλάχιστον 131 άτομα... Οι 17 τωρινοί αντιρρησίες όμως, όταν ασκούσαν τα νόμιμα δικαιώματα τους, ήξεραν καλά ότι το κράξιμο, με όποιο τρόπο και αν συμβεί αυτό, όπως συνέβη με τους προηγούμενους, δεν θα το απέφευγαν. Την κατακραυγή του κόσμου της ΑΕΚ δεν θα την αποφύγουν (πια) και κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει γι' αυτό, είτε τελικά αποδειχθούν βαλτοί οι 17 αντιφρονούντες στο σχέδιο, είτε τρελοί...
[move][size=19pt]
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ![/size][/move]
Και εγω το θεωρω θετικο οτι ειναι μονο 17 οσοι κατεφυγαν στο Στε με τα όποια κίνητρα τους. Επισης μου έκανε εντυπωση οτι βρεθηκαν και τόσοι. Πραγματικα πρέπει να προσπάθησαν πολύ για να φτασουν διψήφιο αριθμό.
Απο οσο γνωριζω σε συζητησεις μου με Φιλαδελφιωτες , ειναι θετικοι και περιμενουν πως και πως να επιστρεψει το γηπεδο και ο κοσμος στην περιοχη.
Οσα λεγοντε για το άλσος , ειναι πραγματικα αστεία. Οποιος ειχε περπατησει στο παρελθον στα δρομακια τους και το δει τωρα πως ειναι , ξερει τι λεω. Η κατασταση του ειναι τραγικη και ειναι θεμα χρονου καποιο καλοκαιρι να καει ολοσχερως. Ολοι αυτοι που κοπτοντε εχουν πατησει ποτε το ποδι τους εκει? Εχουν μαζεψει εστω και ενα ξερο κλαδακι ή εχουν βοηθησει να φτιαχτει το συστημα πυρασφαλειας?