Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
νεα ηθη και εθιμα απο το τιγρακι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κίνδυνος φυλάκισης στην ΑΕΚ!

Η δημοσιοποίηση των ονομάτων και των διευθύνσεων των 17 προσφυγόντων στο ΣτΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ μπορεί να επιφέρει ακόμα και φυλάκιση!

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Μονο 17 αυτην την φορα κατεφυγαν στο ΣτΕ?  Πολύ λιγότεροι.

Απλή μεθοδος των τριων... Εστω οτι εχουμε 3000 θερμοκεφαλους και τους αντιτιθοντε 17 μαλακοβαλτοι πιτουριδιδες. Πόσοι θερμοκεφαλοι αντιστοιχουν στον καθέναν?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
μα τα χανουμια εχουν αλλη νοοτροπια ρε τυπε...δεν ειναι σαν εμας τους κακους γαυρους...αυτοι ειναι ηθικοι και καλοι...
αυτοι ουτε διαιτητες δερνουν, ουτε απειλουν οσους βρισκονται στο δρομο τους...
μακαρι να ερθει το τιγρακι και να σταματησει η χουντα του κοκκαλη και του μαρινακη, να σωθει επιτελους και το ποδοσφαιρο....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Χανουμι ειμαι και ειμαι υπερηφανος για αυτο. Αυτο που εγραψα για πλάκα δεν σημαινει οτι το επικροτω αν γινει . Ουτε εχει σχεση με οσα εχουν γινει με τους διατητες . Μην συγκρινεις ανομια πραγματα.

Για το ΣτΕ ,χαιρομαι που πηγαν. Θα χαρω να δω αν υπαρχει νομικη υποσταση στην ενσταση τους ή απλά ειναι βαλτοι  :sunglasses:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
Χανουμι ειμαι και ειμαι υπερηφανος για αυτο. Αυτο που εγραψα για πλάκα δεν σημαινει οτι το επικροτω αν γινει . Ουτε εχει σχεση με οσα εχουν γινει με τους διατητες . Μην συγκρινεις ανομια πραγματα.

Για το ΣτΕ ,χαιρομαι που πηγαν. Θα χαρω να δω αν υπαρχει νομικη υποσταση στην ενσταση τους ή απλά ειναι βαλτοι  :sunglasses:
γιατι ειναι ανομοια πραγματα???? :think: :think: :think: :think: :think:
οι επιθεσεις σε διαιτητες και η (καταλαθος  :grin: ) δημοσιοποιηση των στοιχειων των προσφευγοντων ειναι παγια τακτικη ολων των καλων παιδιων του ποδοσφαιρου (βαρδινογιαννης, κοκκαλης, μαρινακης, μελισαννιδης κτλ.)
η αναφορα μου εγινε μονο και μονο γιατι καποιοι εδω μεσα (αεκτζηδες) εχουν βαλθει να μας τρελανουν με την καθαρση του ποδοσφαιρου και το ποσο καλοι και ηθικοι ειναι...ενω στην πραγματικοτητα θελουν να γινουν μαρινακηδες στη θεση του μαρινακη...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τεραστιο ανφερ η δημοσιοποιηση των στοιχειων.Εχουν το πιστευω τους,και ειχαν καθε δικαιωμα να προσφυγουν στο στε.ο κουροπαλατης με τετοιες κινησεις γυριζει τον κοσμο εναντιον του.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τεραστιο ανφερ η δημοσιοποιηση των στοιχειων.Εχουν το πιστευω τους,και ειχαν καθε δικαιωμα να προσφυγουν στο στε.ο κουροπαλατης με τετοιες κινησεις γυριζει τον κοσμο εναντιον του.

ναι εκει που τον λατρευαμε τωρα μας τα χαλασε ας πουμε  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μονο παιδακια του δημοτικου μασανε απο τον και καλα διανοουμενο τροπο που γραφεις και μονο καμμενοι αεκτζηδικοι εγκεφαλοι επικροτουν τις μαλακιες που λες...
εισαι μια τεραστια κουραδα πασπαλισμενη με χρυσοσκονη...
και φυσικα...λαμπεις...
την καλημερα μου...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
γρηγορη περιμενω αμεση διαψευση απο την ''επισημη'' αεκ και φυσικα καταθεση μηνυσης απο σωφερ για συκοφαντικη δυσφημηση....
ακους εκει τι γραφουν για το διαμαντι οι αλητες  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γρηγορη περιμενω αμεση διαψευση απο την ''επισημη'' αεκ και φυσικα καταθεση μηνυσης απο σωφερ για συκοφαντικη δυσφημηση....
ακους εκει τι γραφουν για το διαμαντι οι αλητες  :2funny:

μα ποσο πουσταριο είναι το καμμένο που σχολιάζει ;δε σου ΠΑ ρε μαλακά να μη διαβαζεις πουστικα ερυθροσαιτς;μείνε στο αγαπημένο σου γκαζετα.το αν βάζει λεφτά ο κουροπαλάτης θα το δουμε μόνοι μας του χρονου.και αναλόγως θα πραξουμε.η ερ.ΑΕΚ έχει διοίκηση και δεν μετέχει σε αυτή ο Μελισσανίδης.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μα ποσο πουσταριο είναι το καμμένο που σχολιάζει ;δε σου ΠΑ ρε μαλακά να μη διαβαζεις πουστικα ερυθροσαιτς;μείνε στο αγαπημένο σου γκαζετα.το αν βάζει λεφτά ο κουροπαλάτης θα το δουμε μόνοι μας του χρονου.και αναλόγως θα πραξουμε.η ερ.ΑΕΚ έχει διοίκηση και δεν μετέχει σε αυτή ο Μελισσανίδης.
καλα...τραβα δωσε στον ανθρωπο κανενα πενταευρο να βαλει βενζινη και υπερασπισου μετα τον σωφερ...
υπαλληλε...
μαλακα....

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
που ειναι ρε μουναρες το γηπεδο;;;
ουτε ενα τουβλακι δεν μπηκε...
:headbang: :headbang: :headbang:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Οι αντρες προπονητες παιρνουνε νικες σαν τις αποψινες....Οι χεσμενοι χανουν 4-3 και καθονται και κλαινε για τους διαιτητες και την ατιμη κοινωνια....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ακους εκει τι γραφουν για το διαμαντι οι αλητες  :2funny:

Άλλο ένα…τραγελαφικό περιστατικό θα έχει να αναφέρει από την θητεία στην ΑΕΚ ο Χόρχε Ελγκέτα, όταν έμεινε από καύσιμα καθ’οδόν για το παιχνίδι με [size=30pt]τον Φοίνικα Σύρου.[/size]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κάποιος να πει στον μαλάκα που τ έγραψε (στ αρχίδια μου αν είναι από σάιτ της ΑΕΚ ή του ΟΣΦΠούστη) ότι ο Φοίνικας Σύρου ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΟ και η ΣΥΡΟΣ είναι [size=20pt]ΝΗΣΙ[/size]  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άκου έμεινε από καύσιμα καθοδόν για τη Σύρο. Που ρε πούστη έμεινε; Μεσοπέλαγα; Και αυτός ο πούστης που έχει τα Μπλου Σταρ ή τα χαισπιντ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΖΕΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ; Μήπως να πάρει τηλέφωνο τον Μελισσάν να του κάνει μια προσφορά  :grin:

Άκου καθοδόν για τη Σύρο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Μαλάκα μου έκλασα στο γέλιο πρωί πρωί. Να είσαι καλά ρε φίλε (αν και ξέρω πως μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ δε θα μπεις για καιρό εδώ στο θρεντ της ΑΕΚ)

Υ.Γ Για πες μου τώρα παντελωνάτα. Τι τιμωρία πρέπει να τσιμπήσετε για τα χθεσινά κατορθώματα των "επιστημώνων" σας ;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Τι έμαθα από το βίντεο παραπάνω. Ότι αντίθετα μ αυτά που πιστεύει ΟΛΟΣ ο κόσμος η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δε γεννήθηκε στην Αθήνα. Ο λόγος; Επειδή δε ψήφιζαν οι γυναίκες (που ψήφισαν στην Ελλάδα πρώτη φορά πριν από 60 χρόνια) και πως ο Θεμιστοκλής νίκησε μια κάποια, σιγά τα πράγματα, ναυμαχία  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:. (δε θα πω τίποτα για το γεγονός ότι είναι ΟΣΦΠούστης  :grin: )

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Τεραστιο ανφερ η δημοσιοποιηση των στοιχειων.Εχουν το πιστευω συμφέρων τους,και ειχαν καθε δικαιωμα να προσφυγουν στο στε.ο κουροπαλατης με τετοιες κινησεις γυριζει τον κοσμο εναντιον του.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
γιατι ειναι ανομοια πραγματα???? :think: :think: :think: :think: :think:
οι επιθεσεις σε διαιτητες και η (καταλαθος  :grin: ) δημοσιοποιηση των στοιχειων των προσφευγοντων ειναι παγια τακτικη ολων των καλων παιδιων του ποδοσφαιρου (βαρδινογιαννης, κοκκαλης, μαρινακης, μελισαννιδης κτλ.)
η αναφορα μου εγινε μονο και μονο γιατι καποιοι εδω μεσα (αεκτζηδες) εχουν βαλθει να μας τρελανουν με την καθαρση του ποδοσφαιρου και το ποσο καλοι και ηθικοι ειναι...ενω στην πραγματικοτητα θελουν να γινουν μαρινακηδες στη θεση του μαρινακη...
Ειναι διαφορετικο πραγμα η επιθεση σε διαιτητη απο την διοικηση μιας ομαδας επειδη δεν σου εδωσε ενα παιχνιδι και άλλο οι πιθανοι τραμπουκισμοι οπαδων οταν αισθανοντε οτι απειλητε η ομαδα τους. Δεν συγχωρω το δευτερο αν γινει , τονίζω την διαφορα .
Και κατι ακομα . Ειναι αστειο να λεμε οτι εγω ή εσυ ή ο δίπλα περιμενει να μαθει απο την παε σε ανακοινωση τα ονοματα για να πραξει τα...δεοντα. Απο την στιγμη που εγινε η προσφυγη , τα ονοματα τους θα γινονταν γνωστα και η διαρροη αν υπηρχε σχεδιο μπορουσε να γινει στα μουλωχτα  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom