Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ.Αυτός κλαίει για το χορτάρι.Είναι πιο σοβαρό από το μπάτζετ,να σου φταίει το χορτάρι από το μπάτζετ.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Μια που μιλαμε για χορταρια.... απο
Το πρόβλημα με τις αθλητικές εγκαταστάσεις των Θρακομακεδόνων είναι γνωστό εδώ και χρόνια, ωστόσο η διοίκηση της ΑΕΚ δεν έχει κάνει κάτι για να προστατέψει τους ποδοσφαιριστές. Έτσι, και φέτος, ο αγωνιστικός χώρος στα δύο γήπεδα που υπάρχουν είναι τραγικός και ο κίνδυνος για νέα σειρά τραυματισμών είναι κάτι παραπάνω από ορατός.

Στη σημερινή προπόνηση δεν ήταν λίγες οι φορές που οι «κιτρινόμαυροι» δυσανασχετούσαν με τις αμέτρητες λακούβες που υπήρχαν, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εκτελέσουν σωστά τις ασκήσεις τους, προσέχοντας (και καλά έκαναν) περισσότερο τα πόδια τους. Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο Φερέρ πήρε από το χέρι τη γεωπόνο που επιβλέπει τα γήπεδα και της έδειξε τις λακούβες, που πρέπει να μπαλωθούν άμεσα!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Επί της ουσίας δεν διαφωνούμε!!!Με την λογική αυτή και ο Λεμονής κλαίγεται...σαν την Βροχοπούλου,ε?Άσε που η δικαιολογία του Φερέρ έχει και κάποια βάση...του sir takis είναι εντελώς αστεία!!!
νομίζω πως οτι είπα πριν πρέπει να σε κάλυψα. οταν οι δηλώσεις γίνονται μετά και όχι πριν τον αγώνα, χάνουν την αξία τους.
τώρα εφόσον έχει βάση η δικαιολογία περι μπάτζετ -που δεν θα με βρεις αντίθετο- δεν δικαιολογείτε να μου την πεις στην ευρώπη όταν χάσω απο ομάδα που αξίζει τουλάχιστον 80 εκατ. ή όταν την νικήσω αλλά προσπαθήσεις να μου μειώσεις την επιτυχία.

ΥΓ.: φέτος είναι η χρονιά του χόρτου. ξεκινήσαμε με τον βέλιτς περι κοντού χόρτου για γρήγορο ποδόσφαιρο στην λεωφόρο, εσείς για το πλαστικό χόρτο στην σουηδία, ο τάκης για το μεγάλο, στην Εθνική είχαμε χόρτο με μανιτάρια, ήρθε και η φάση με τα ζωνανιά. διαλιέχτε!!!

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
ακουσα καιρο, ειπε οτι το σαββατο θα εχει πολυ αερα. το λεω σε περιπτωση που δεν ξερει τι θα πει ο προπονητης των  gayρων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημέρα αδέλφια,πήζω πάλι σήμερα..Τι ώρα παίζουμε με τον ΟΦΗ(Β) την Κυριακή??

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλημέρα αδέρφια και από εμένα.......

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ρε κοπέλια που είναι ο Νίκ? Έχω χάσει κάνα επεισόδιο?

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Σκοτεινέ την Κυριακή να κατέβω η θα κατηγορηθώ για "μαύρη γάτα"?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ρε σεις και γω είμαι εδώ... χανούμια..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ούζο???? μου μύρισε χταποδάκι στα κάρβουνα.... αχχχχ θα το ρίξω...

Επισκέπτης
για το ραντεβού του Δεκέμβρη όλοι ενημερωμένοι?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μπά..κάνει την πάπια ο ντάρκ για να γλυτώσει την χωριάτικη..... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories