DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κατά 99% θα πάρω το διαρκείας μου στο μπασκετ μες στην βδομάδα οπότε εκει θα είμαστε.
Ναι δεν έχω διαρκείας αλλά όποτε μπορώ την βλέπω την ομάδα...gatto εσυ ερχεσε στο μπασκετ;
Έπιασαν τόπο οι προσευχές μας...Αλλαγή διαιτητή στο ΑΕΚ-ΟΦΗ
Η UEFA ενημέρωσε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) ότι ο Κύρος Βασσάρας ορίστηκε μαζί με τους βοηθούς του Μποζατζίδη και Σαραϊδάρη (και τέταρτο τον Γερμανάκο) να διευθύνει τον αγώνα Σερβίας-Καζακστάν, που θα γίνει το Σάββατο, για την προκριματική φάση του EURO 2008. Ο Θεσσαλονικιός ρέφερι και οι συνεργάτες του είχαν οριστεί στην αναμέτρηση ΑΕΚ-ΟΦΗ, για την ένατη αγωνιστική, αλλά μετά την κλήση τους από την UEFA, τον αγώνα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ θα διευθύνει ο Ν. Χαραλαμπίδης (Καβάλας) με βοηθούς τους Λ. Βασιλειάδη (Θεσσαλονίκης) και Ι. Σταματόγλου (Καβάλας).
Τώρα ποιούς βάζελους εννοείς εσύ?Αλλαγή διαιτητή στο ΑΕΚ-ΟΦΗ
Η UEFA ενημέρωσε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) ότι ο Κύρος Βασσάρας ορίστηκε μαζί με τους βοηθούς του Μποζατζίδη και Σαραϊδάρη (και τέταρτο τον Γερμανάκο) να διευθύνει τον αγώνα Σερβίας-Καζακστάν, που θα γίνει το Σάββατο, για την προκριματική φάση του EURO 2008. Ο Θεσσαλονικιός ρέφερι και οι συνεργάτες του είχαν οριστεί στην αναμέτρηση ΑΕΚ-ΟΦΗ, για την ένατη αγωνιστική, αλλά μετά την κλήση τους από την UEFA, τον αγώνα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ θα διευθύνει ο Ν. Χαραλαμπίδης (Καβάλας) με βοηθούς τους Λ. Βασιλειάδη (Θεσσαλονίκης) και Ι. Σταματόγλου (Καβάλας).
Πηγή
Στο καλό Κύρο......θα μας λείψεις και ειδικά στους βάζελους!!!
όταν μιλάει για διαφορά μπάτζετ που δεν σας επιτρέπει να νικήσετε αλλά το αναφέρει μετά την ήττα και όχι πριν, κλάμα δεν είναι?Είδες ποτέ τον Φερέρ να κλαίγεται ρε φίλε?
Είμαι περίεργος να δω τι θα γράψεις την επομένη του μάτς.Έγινε η κλήρωση για το κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ!Πρώτα έχουμε τον θρήνο στο ΟΑΚΑ και μετά τον Άρη...
Αυτό δεν είναι κλάμμα φίλε,είναι φθηνή δικαιολογία...όπως και του sir takis για το χορτάρι!!!Μην το λες σε εμένα όμως...εγώ το έχω επισημάνει εδώ και μήνες ότι ο Φερέρ είναι "οφσάιντ" στο συγκεκριμένο θέμα!!!όταν μιλάει για διαφορά μπάτζετ που δεν σας επιτρέπει να νικήσετε αλλά το αναφέρει μετά την ήττα και όχι πριν, κλάμα δεν είναι?
δηλαδή ο ένας μαλάκας όταν μιλάει για το χορτάρι, ο άλλος καθηγητής?
κάποτε ο ντούσαν είχε δίκιο σε όλα, μετά ο σάντος, τώρα ο φερέρ.
η ιστορία επαναλαμβάνετε. μήπως να σας προβληματίσει λίγο?
Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα!!!Είμαι περίεργος να δω τι θα γράψεις την επομένη του μάτς.
Δεν έχεις παρά να μπεις και να δεις τι θα γράψω αφού σε ενδιαφέρει τόσο...ποιο από τα δύο ματς σε απασχολεί?Καλό! Η ερώτησή μου όμως ισχύει
κλάμα δικαιολογία παράπονο όλα αυτά μια τρίχα είναιΑυτό δεν είναι κλάμμα φίλε,είναι φθηνή δικαιολογία...όπως και του sir takis για το χορτάρι!!!Μην το λες σε εμένα όμως...εγώ το έχω επισημάνει εδώ και μήνες ότι ο Φερέρ είναι "οφσάιντ" στο συγκεκριμένο θέμα!!!
Επί της ουσίας δεν διαφωνούμε!!!Με την λογική αυτή και ο Λεμονής κλαίγεται...σαν την Βροχοπούλου,ε?Άσε που η δικαιολογία του Φερέρ έχει και κάποια βάση...του sir takis είναι εντελώς αστεία!!!κλάμα δικαιολογία παράπονο όλα αυτά μια τρίχα είναι
τώρα δεν έχει σημασία αν εσύ το παραδέχτηκες ή οχι, για τις ομάδες μας μιλάμε σε εσένα έπεσε το σχόλιο.
αν ήθελα να σου την πω σε προσωπικό επίπεδο θα ήταν διαφορετικό ποστ