Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κατά 99% θα πάρω το διαρκείας μου στο μπασκετ μες στην βδομάδα οπότε εκει θα είμαστε.

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
μπραβο ρε darκ, και ασε τους gayρους να λενε τους πειραζει που τους περασε ο ντουσαν  :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θέλει στήριξη το μπασκετ κ ο Δρόσος.Είναι μια καινούργια προσπάθεια που αν ΘΕΛΟΥΜΕ να λεγόμαστε ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ πρέπει να την στηρίξουμε.Όποτε μπορούμε καλό είναι να πηγαίνουμε.

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
πρεπει να πηγαινουμε ρε μαγκες. 10 κωλοευρω ειναι,κερδισαμε εχτες παλι την σολε για το eyrocup

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αλλαγή διαιτητή στο ΑΕΚ-ΟΦΗ

Η UEFA ενημέρωσε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) ότι ο Κύρος Βασσάρας ορίστηκε μαζί με τους βοηθούς του Μποζατζίδη και Σαραϊδάρη (και τέταρτο τον Γερμανάκο) να διευθύνει τον αγώνα Σερβίας-Καζακστάν, που θα γίνει το Σάββατο, για την προκριματική φάση του EURO 2008. Ο Θεσσαλονικιός ρέφερι και οι συνεργάτες του είχαν οριστεί στην αναμέτρηση ΑΕΚ-ΟΦΗ, για την ένατη αγωνιστική, αλλά μετά την κλήση τους από την UEFA, τον αγώνα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ θα διευθύνει ο Ν. Χαραλαμπίδης (Καβάλας) με βοηθούς τους Λ. Βασιλειάδη (Θεσσαλονίκης) και Ι. Σταματόγλου (Καβάλας).
Πηγή
Στο καλό Κύρο......θα μας λείψεις και ειδικά στους βάζελους!!! :rockon:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Η UEFA ενημέρωσε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) ότι ο Κύρος Βασσάρας ορίστηκε μαζί με τους βοηθούς του Μποζατζίδη και Σαραϊδάρη (και τέταρτο τον Γερμανάκο) να διευθύνει τον αγώνα Σερβίας-Καζακστάν, που θα γίνει το Σάββατο, για την προκριματική φάση του EURO 2008. Ο Θεσσαλονικιός ρέφερι και οι συνεργάτες του είχαν οριστεί στην αναμέτρηση ΑΕΚ-ΟΦΗ, για την ένατη αγωνιστική, αλλά μετά την κλήση τους από την UEFA, τον αγώνα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ θα διευθύνει ο Ν. Χαραλαμπίδης (Καβάλας) με βοηθούς τους Λ. Βασιλειάδη (Θεσσαλονίκης) και Ι. Σταματόγλου (Καβάλας).
Έπιασαν τόπο οι προσευχές μας...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66

Πηγή
Στο καλό Κύρο......θα μας λείψεις και ειδικά στους βάζελους!!! :rockon:
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: Τώρα ποιούς βάζελους εννοείς εσύ?  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αυτούς που παίζουν στην Λάρισα..........

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Είδες ποτέ τον Φερέρ να κλαίγεται ρε φίλε?
όταν μιλάει για διαφορά μπάτζετ που δεν σας επιτρέπει να νικήσετε αλλά το αναφέρει μετά την ήττα και όχι πριν, κλάμα δεν είναι?
δηλαδή ο ένας μαλάκας όταν μιλάει για το χορτάρι, ο άλλος καθηγητής?
κάποτε ο ντούσαν είχε δίκιο σε όλα, μετά ο σάντος, τώρα ο φερέρ.
η ιστορία επαναλαμβάνετε. μήπως να σας προβληματίσει λίγο?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
όταν μιλάει για διαφορά μπάτζετ που δεν σας επιτρέπει να νικήσετε αλλά το αναφέρει μετά την ήττα και όχι πριν, κλάμα δεν είναι?
δηλαδή ο ένας μαλάκας όταν μιλάει για το χορτάρι, ο άλλος καθηγητής?
κάποτε ο ντούσαν είχε δίκιο σε όλα, μετά ο σάντος, τώρα ο φερέρ.
η ιστορία επαναλαμβάνετε. μήπως να σας προβληματίσει λίγο?
Αυτό δεν είναι κλάμμα φίλε,είναι φθηνή δικαιολογία...όπως και του sir takis για το χορτάρι!!!Μην το λες σε εμένα όμως...εγώ το έχω επισημάνει εδώ και μήνες ότι ο Φερέρ είναι "οφσάιντ" στο συγκεκριμένο θέμα!!! :think:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Συγχαρητήρια στην Eλλάδα μας ,στα παιδιά και στον χερ Όττο για την πρόκριση-μαρς στα τελικά του EURO.Μπραβο παιδιά και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό δεν είναι κλάμμα φίλε,είναι φθηνή δικαιολογία...όπως και του sir takis για το χορτάρι!!!Μην το λες σε εμένα όμως...εγώ το έχω επισημάνει εδώ και μήνες ότι ο Φερέρ είναι "οφσάιντ" στο συγκεκριμένο θέμα!!! :think:
κλάμα δικαιολογία παράπονο όλα αυτά μια τρίχα είναι
τώρα δεν έχει σημασία αν εσύ το παραδέχτηκες ή οχι, για τις ομάδες μας μιλάμε σε εσένα έπεσε το σχόλιο.
αν ήθελα να σου την πω σε προσωπικό επίπεδο θα ήταν διαφορετικό ποστ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
κλάμα δικαιολογία παράπονο όλα αυτά μια τρίχα είναι
τώρα δεν έχει σημασία αν εσύ το παραδέχτηκες ή οχι, για τις ομάδες μας μιλάμε σε εσένα έπεσε το σχόλιο.
αν ήθελα να σου την πω σε προσωπικό επίπεδο θα ήταν διαφορετικό ποστ
Επί της ουσίας δεν διαφωνούμε!!!Με την λογική αυτή και ο Λεμονής κλαίγεται...σαν την Βροχοπούλου,ε?Άσε που η δικαιολογία του Φερέρ έχει και κάποια βάση...του sir takis είναι εντελώς αστεία!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom