Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολούνται με εμάς συνέχεια... :uglystupid: Στην Γ' σε κάθε post μας πρήζανε δεν θα ανέβουμε κτλ κτλ κλτ τώρα πάλι τα ίδια.Γιατί δεν ασχολείστε με τις ομαδάρες σας? Ο Γαυρος με την εξαιρετική πορεία στο CL κέρδισε και εκτός την Malme και πάει για πρώτος στον όμιλο....ώπα ώπα λάθος έκει φάγανε ψωλή συγγνώμη....η ο Βάζελος που έκανε νέο ξεκίνημα και στην Ευρώπη πάει τρένο για νέες πορείες...ώπα ώπα πάλι λάθος ψωλία απο το ψαροχώρι συγγνώμη και πάλι...τα χάλια σας να κοιτάτε γιατί είναι μετρημένες οι μέρες όλων σας  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

Κατουρα  και λιγο  να  αδειασει  η  φουσκα  σου  και μετα  μιλας.......

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολούνται με εμάς συνέχεια... :uglystupid: Στην Γ' σε κάθε post μας πρήζανε δεν θα ανέβουμε κτλ κτλ κλτ τώρα πάλι τα ίδια.Γιατί δεν ασχολείστε με τις ομαδάρες σας? Ο Γαυρος με την εξαιρετική πορεία στο CL κέρδισε και εκτός την Malme και πάει για πρώτος στον όμιλο....ώπα ώπα λάθος έκει φάγανε ψωλή συγγνώμη....η ο Βάζελος που έκανε νέο ξεκίνημα και στην Ευρώπη πάει τρένο για νέες πορείες...ώπα ώπα πάλι λάθος ψωλία απο το ψαροχώρι συγγνώμη και πάλι...τα χάλια σας να κοιτάτε γιατί είναι μετρημένες οι μέρες όλων σας  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
μακαρι να ανεβειτε και να τους γαμησετε με τον ιδιο και χειροτερο τροπο απο αυτον που ...γαμανε αυτοι τοσα χρονια ολους τους αλλους.  

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Και κατι  ακομα  φλωρε..........απο  αποψης  χρηματων  ειμαι  ΠΟΛΥ  ΚΑΛΑ.......δεν  πηγα  στους  πουστηδες  τους  αγγλους  για  να  πετυχω  κατι  στη  ζωη  μου.......καταλαβες ;

Ναι για αυτό πήγα Αγγλία... είχα ανάγκη τα λεφτά! :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
To Πηραμε το 'Μηνυμα' απο την Παραγκα του Χοντρου...ομως δεν Μασαμε με τετοια 'Καριολικια' και Συνεχιζουμε Γερα και Δυναμικα οπως μονο η ORIGINAL Ξερει καλα να κανει σε ολα τα Γηπεδα.Γαμιοοολεεεεςςς Παρτε το ΧΑΜΠΑΡΙ....ΗΡΘΑΜΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

andonis21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Κριτικές
14
Like
206
Πόντοι
290
Μέχρι να κλειστεί το ραντεβού ρίξε μια ματιά εδώ, πολύ δημοφιλές και διδακτικό...ξεφτίλες

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι μαλάκας είσαι. Μαλάκα άμα του έδινες το χέρι μετά έπρεπε να μετρήσεις τα δακτυλά σου για ν βεββαιωθείς ότι τ έχεις όλα

Μαλακα  ακου  εχω  πατησει  τον καταπελτη  του  ανθη  μαρινα  και  ειναι  ο πουστης ο  χοντρος  στα  δεξια  με  τον αξιωματικο  επι  των οικονομικων  του  καραβιου.......και  μετραει  τα  εισητηρια  ενα  προς  ενα  με  το  πουρο  στο  στομα..............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μαλακα  ακου  εχω  πατησει  τον καταπελτη  του  ανθη  μαρινα  και  ειναι  ο πουστης ο  χοντρος  στα  δεξια  με  τον αξιωματικο  επι  των οικονομικων  του  καραβιου.......και  μετραει  τα  εισητηρια  ενα  προς  ενα  με  το  πουρο  στο  στομα..............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είσαι από τους τυχερούς που το πλοίο έφτασε στον προορισμό του (μετά απο 848493095749303 ώρες ταξιδιού) ή γύρισες πίσω λόγο μηχανικής βλάβης;

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
η απατη ο αγουδημος με φεσωσε μια χαρα. ειχα αγορασει μετοχες του στην νελ στην εποχη του χρηματιστηριου αξιας 5000 ευρω σημερινα και σημερα εχω το ποσο των 2,5 ευρω αξιας μετοχων :headbang:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
η απατη ο αγουδημος με φεσωσε μια χαρα. ειχα αγορασει μετοχες του στην νελ στην εποχη του χρηματιστηριου αξιας 5000 ευρω σημερινα και σημερα εχω το ποσο των 2,5 ευρω αξιας μετοχων :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μηπως  ειχες  αναγκη  να  σου κανουν  κανενα  γλυφοκωλι........οι  αγγλοι  ξερουν απο  αυτα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Επειδή έχω κάνει Αγγλία (7 χρόνια) τ ότι η Άγγλοι είναι πούστηδες είναι μύθος. Τουλάχιστον δεν είναι περισσότεροι απ ότι είναι οι Έλληνες (σε ποσοστό). ΝΟΜΙΖΩ ότι στη Σουηδία υπάρχει το μεγαλύτερο ποσοστό. Α! Και υπάρχουν πολλές Αγγλίδες που έτσι και τις δεις  :cum: Και δεν είναι και οι πιο δύσκολες στο ν έρθουν απλά να γαμηθούν μαζί σου

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Βλακαρχε ακομη περιμενω να μου απαντησεις ποιο ειναι το γηπεδο που ανηκει στον ολυμπιακο  :think:
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom