realtruth13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εγινε.δεν υπαρχουμε δεν υπαρχουμε αλλα τα αρχιδια μας ζαλιζετε 24 ωρες το 24ωρο....ε αφου δεν υπαρχουμε ασχολησου με την αποθεραπεια του Μπεργκ εσυ και παρατα μας....
εγινε.δεν υπαρχουμε δεν υπαρχουμε αλλα τα αρχιδια μας ζαλιζετε 24 ωρες το 24ωρο....ε αφου δεν υπαρχουμε ασχολησου με την αποθεραπεια του Μπεργκ εσυ και παρατα μας....
Καυλωμενος ειμαι οχι σουρωμενος αλλα εσυ ενας μαλακας απο τους πολλους εδω μεσα πουλας τσαμπα οπαδηλικι........χωρις να λες κατι ουσιωδες.....απλα προσπαθεις να βγεις απο πανω με μαλακιες και οχι με γεγονοτα και στοιχεια......εισαι πολυ χειροτερος απο το μαστερ.......σε λυπαμαι....!!!!
Φιλε δεν πας να βαψεις κανα καγκελο στην λεωφορο,να κανεις κανα μερεμετι,και ασε το αν υπαρχει η ΑΕΚ η οχιδεν υπαρχετε φιλε μου απλα. δεν ασχολουμε με την ομαδα σου, ποτε δεν το εκανα. και που εγραψα σχολιο εδω το εκανα προσωπικα για σενα γιατι εισαι πολυ εριστικος. καταλαβετο εισαι αεκ. εισαι η 4 ομαδα στην ελλαδα με αιωνιο αντιπαλο τον πανιωνιο. ρωτα εναν πανιωνιο και θα σου πει ποιον εχει για αιωνιο αντιπαλο.
να βαψω καγκελο δεν γνωριζω. αλλα απο ηλεκτρικα αν χρειαστει φυσικα και θα παω φιλε μου να βοηθησω. αρκει να μην πεσει η ομαδα μου κατηγορια και θα βοηθαμε οσο μπορουμε.Φιλε δεν πας να βαψεις κανα καγκελο στην λεωφορο,να κανεις κανα μερεμετι,και ασε το αν υπαρχει η ΑΕΚ η οχι
Οσο θα συσωρευονται τα χρεη,τι θα κανει καποια στιγμη θα πεσει.Εκτος και αν παιζει καμια 10ετια με μπατζετ επιπεδου Εργοτελη ωστε σιγα σιγα να ξεχρεωσει.Εκει παω πασο,αλλα θα βγαινεις αναγκαστικα 5ος-6ος στην καλυτερη περιπτωση με κινδυνο να μεινεις σε αυτο το επιπεδο.να βαψω καγκελο δεν γνωριζω. αλλα απο ηλεκτρικα αν χρειαστει φυσικα και θα παω φιλε μου να βοηθησω. αρκει να μην πεσει η ομαδα μου κατηγορια και θα βοηθαμε οσο μπορουμε.
Ενώ εσύ ξεχειλίζεις απο ουσία.
Ξεπερνω την ηλιθιότητα νηπιαγωγείου για ραντεβου με τον μαστερ να τα "βρειτε'!
Διάλογος μαζί σου....
σας γαμαμε
καλημερα
μαλάκες
η συζήτηση μαζί σου είναι σαν να μιλάς για πυρηνική ιατρική με τον Μπιβις και τον Μπαντχεντ!
Μια πρόταση δεν μπορείτε να συντάξετε μου θέλετε και ανταλλαγή απόψεων!
αρκει να μην πεσω, το στιγμα του υποβιβασμου για μια ομαδα τετοιου μεγεθους ειναι αβαστακτο.Οσο θα συσωρευονται τα χρεη,τι θα κανει καποια στιγμη θα πεσει.Εκτος και αν παιζει καμια 10ετια με μπατζετ επιπεδου Εργοτελη ωστε σιγα σιγα να ξεχρεωσει.Εκει παω πασο,αλλα θα βγαινεις αναγκαστικα 5ος-6ος στην καλυτερη περιπτωση με κινδυνο να μεινεις σε αυτο το επιπεδο.
αρκει να μην πεσω, το στιγμα του υποβιβασμου για μια ομαδα τετοιου μεγεθους ειναι αβαστακτο.
Ενώ εσύ ξεχειλίζεις απο ουσία.
Ξεπερνω την ηλιθιότητα νηπιαγωγείου για ραντεβου με τον μαστερ να τα "βρειτε'!
Διάλογος μαζί σου....
σας γαμαμε
καλημερα
μαλάκες
η συζήτηση μαζί σου είναι σαν να μιλάς για πυρηνική ιατρική με τον Μπιβις και τον Μπαντχεντ!
Μια πρόταση δεν μπορείτε να συντάξετε μου θέλετε και ανταλλαγή απόψεων!
Θα σου απαντησω αντρικα αν και δεν το αξιζεις γιατι εισαι ΦΛΩΡΟΣ......παμε λοιπον.....
Ραντεβου θανατου δεν εδωσα.........εδωσα ομως ραντεβου αντρικο....αν μπορεις να καταλαβεις , λεω ΑΝ.......
Τα ελληνικα μου ειναι αρκετα καλα.......αν μπορεις να μου μαθεις καλυτερα εγω το δεχομαι....να μαθω κατι παραπανω και στα γεραματα..........
Και μια ερωτηση .........εχεις παει ποτε πορεια με ομαδα ;
Εχεις κανει ποτε ντου;
Εχεις νοιωσει ποτε πανω στο κορμι σου το γκλομπ του μπατσου;
Αν οχι........αλλαξε καναλι δεν κανεις για εδω μεσα.......εσυ εισαι για την ΠΑΝΙΑ...!!!!!!!!!
Nα σε ρωτησω κατι αλλο τοτε,και αν θες απαντα.Το στιγμα με την υποθεση των λουλουδιων,δεν ειναι για σενα αβαστακτο;αρκει να μην πεσω, το στιγμα του υποβιβασμου για μια ομαδα τετοιου μεγεθους ειναι αβαστακτο.
Εννοείτε ότι είμαι φλώρος...
Πες μου έναν λεφτά και ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ εφοπλιστή που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ να τον κάνω άγιοΣου λεω................ειναι απατεωνας η οχι δε με νοιαζει αν ειναι καβουριας......
Εννοείτε ότι είμαι φλώρος...
Για αυτά είμαι υπερήφανος και όχι γιατί ενω σε πηδάνε στην κοινωνία (κυβέρνηση, φόροι κ.λ.π) το μεγαλύτερο πρόβλημα σου είναι τι ομάδα είναι ο ένας η ο άλλος....
O Mαρινακης τυπεΠες μου έναν λεφτά και ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ εφοπλιστή που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ να τον κάνω άγιο
κοιτα καταρχην δωροδοκιες εχουν υπαρξει και απο την ομαδα σου και κυριως απο τους γαυρους. τωρα σε αυτο που ειπες δεν με εσωσε ο αντιπαλος. το αποτελεσμα ειχε βγει και ηταν αθωοτικο ειτε υπερ ειτε κατα ψηφιζαν. για αυτο τον λογο ψηφισαν κατα του υποβιβασμου για να εχουν να λενε.με λιγα λογια ηταν οι τελευταιοι κατα την διαδικασια που ψηφισανNα σε ρωτησω κατι αλλο τοτε,και αν θες απαντα.Το στιγμα με την υποθεση των λουλουδιων,δεν ειναι για σενα αβαστακτο;
Που εκανε η ομαδα σου κατι ανομο αποδεδειγμενα,και σε εσωσε ο αντιπαλος σου;Εγω αυτο το στιγμα φιλε δεν θα μπορουσα να το αντεξω.
Οχι τον υποβιβασμο που εχει υποστει ακομη και η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ.
Πες μου έναν λεφτά και ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ εφοπλιστή που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ να τον κάνω άγιο
http://[URL unfurl="true"]www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2014/10/tsoukalas-ekpompi-toumpa-570-800x447.jpg[/img[/URL]]Και κατι ακομα φλωρε..........απο αποψης χρηματων ειμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.......δεν πηγα στους πουστηδες τους αγγλους για να πετυχω κατι στη ζωη μου.......καταλαβες ;