Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Καυλωμενος  ειμαι  οχι  σουρωμενος  αλλα  εσυ  ενας  μαλακας  απο  τους  πολλους  εδω μεσα  πουλας  τσαμπα  οπαδηλικι........χωρις  να  λες  κατι  ουσιωδες.....απλα  προσπαθεις  να  βγεις  απο  πανω με  μαλακιες  και  οχι  με  γεγονοτα  και στοιχεια......εισαι  πολυ  χειροτερος  απο  το  μαστερ.......σε  λυπαμαι....!!!!

Ενώ εσύ ξεχειλίζεις απο ουσία.
Ξεπερνω την ηλιθιότητα νηπιαγωγείου για ραντεβου με τον μαστερ να τα "βρειτε'!

Διάλογος μαζί σου....
σας γαμαμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλημερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μαλάκες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η συζήτηση μαζί σου είναι σαν να μιλάς για πυρηνική ιατρική με τον Μπιβις και τον Μπαντχεντ!

Μια πρόταση δεν μπορείτε να συντάξετε μου θέλετε και ανταλλαγή απόψεων!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν υπαρχετε φιλε μου απλα. δεν ασχολουμε με την ομαδα σου, ποτε δεν το εκανα. και που εγραψα σχολιο εδω το εκανα προσωπικα για σενα γιατι εισαι πολυ εριστικος. καταλαβετο εισαι αεκ. εισαι η 4 ομαδα στην ελλαδα με αιωνιο αντιπαλο τον πανιωνιο. ρωτα εναν πανιωνιο και θα σου πει ποιον εχει για αιωνιο αντιπαλο.
Φιλε δεν πας να βαψεις κανα καγκελο στην λεωφορο,να κανεις κανα μερεμετι,και ασε το αν υπαρχει η ΑΕΚ η οχι  :grin:

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε δεν πας να βαψεις κανα καγκελο στην λεωφορο,να κανεις κανα μερεμετι,και ασε το αν υπαρχει η ΑΕΚ η οχι  :grin:
να βαψω καγκελο δεν γνωριζω. αλλα απο ηλεκτρικα αν χρειαστει φυσικα και θα παω φιλε μου να βοηθησω. αρκει να μην πεσει η ομαδα μου κατηγορια και θα βοηθαμε οσο μπορουμε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
να βαψω καγκελο δεν γνωριζω. αλλα απο ηλεκτρικα αν χρειαστει φυσικα και θα παω φιλε μου να βοηθησω. αρκει να μην πεσει η ομαδα μου κατηγορια και θα βοηθαμε οσο μπορουμε.
Οσο θα συσωρευονται τα χρεη,τι θα κανει καποια στιγμη θα πεσει.Εκτος και αν παιζει καμια 10ετια με μπατζετ επιπεδου Εργοτελη ωστε σιγα σιγα να ξεχρεωσει.Εκει παω πασο,αλλα θα βγαινεις αναγκαστικα 5ος-6ος στην καλυτερη περιπτωση με κινδυνο να μεινεις σε αυτο το επιπεδο.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Διάλογος μαζί σου....
σας γαμαμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλημερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μαλάκες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η συζήτηση μαζί σου είναι σαν να μιλάς για πυρηνική ιατρική με τον Μπιβις και τον Μπαντχεντ!

Και η πλακα ειναι οτι ο τσακωμος ξεκινησε επειδη εκραζα τον Χατζηχρηστο και δεν ανεφερα τιποτα για την ομαδα του....Δηλαδη γινεται μανουρα εδω μεσα απλα για να γινεται....

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Οσο θα συσωρευονται τα χρεη,τι θα κανει καποια στιγμη θα πεσει.Εκτος και αν παιζει καμια 10ετια με μπατζετ επιπεδου Εργοτελη ωστε σιγα σιγα να ξεχρεωσει.Εκει παω πασο,αλλα θα βγαινεις αναγκαστικα 5ος-6ος στην καλυτερη περιπτωση με κινδυνο να μεινεις σε αυτο το επιπεδο.
αρκει να μην πεσω, το στιγμα του υποβιβασμου για μια ομαδα τετοιου μεγεθους ειναι αβαστακτο.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αρκει να μην πεσω, το στιγμα του υποβιβασμου για μια ομαδα τετοιου μεγεθους ειναι αβαστακτο.

Οι οπαδοι της Γιουβεντους και της Μαρσειγ δεν κοιμουνται τα βραδια απο τον στιγματισμο  :2funny:

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
εσυ δηλαδη τι περιμενεις να σου πουν οτι ντρεπονται? :think: :think:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Διάλογος μαζί σου....

Θα  σου απαντησω  αντρικα  αν και  δεν το  αξιζεις  γιατι  εισαι  ΦΛΩΡΟΣ......παμε  λοιπον.....
Ραντεβου  θανατου  δεν εδωσα.........εδωσα  ομως  ραντεβου  αντρικο....αν  μπορεις  να  καταλαβεις   , λεω ΑΝ.......
Τα  ελληνικα  μου ειναι  αρκετα  καλα.......αν μπορεις  να  μου  μαθεις  καλυτερα  εγω το  δεχομαι....να μαθω  κατι  παραπανω  και  στα γεραματα..........
Και  μια  ερωτηση  .........εχεις  παει  ποτε  πορεια  με ομαδα ;
Εχεις  κανει ποτε  ντου;
Εχεις  νοιωσει ποτε  πανω στο κορμι  σου  το  γκλομπ  του  μπατσου;

Αν οχι........αλλαξε  καναλι  δεν  κανεις  για  εδω  μεσα.......εσυ εισαι  για   την ΠΑΝΙΑ...!!!!!!!!!

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Θα  σου απαντησω  αντρικα  αν και  δεν το  αξιζεις  γιατι  εισαι  ΦΛΩΡΟΣ......παμε  λοιπον.....
Ραντεβου  θανατου  δεν εδωσα.........εδωσα  ομως  ραντεβου  αντρικο....αν  μπορεις  να  καταλαβεις   , λεω ΑΝ.......
Τα  ελληνικα  μου ειναι  αρκετα  καλα.......αν μπορεις  να  μου  μαθεις  καλυτερα  εγω το  δεχομαι....να μαθω  κατι  παραπανω  και  στα γεραματα..........
Και  μια  ερωτηση  .........εχεις  παει  ποτε  πορεια  με ομαδα ;
Εχεις  κανει ποτε  ντου;
Εχεις  νοιωσει ποτε  πανω στο κορμι  σου  το  γκλομπ  του  μπατσου;

Αν οχι........αλλαξε  καναλι  δεν  κανεις  για  εδω  μεσα.......εσυ εισαι  για   την ΠΑΝΙΑ...!!!!!!!!!

Εννοείτε ότι είμαι φλώρος...
Εσύ είσαι υπερήφανος που έχεις κάνει όλα αυτά γιατί είσαι ζώο!
Εγώ μένω μόνιμα Αγγλία, κάθε ΣΚ βλέπω πρέμιερ Live
Aπο το 2008 πηγαίνω σε όλους τους τελικούς του Τσου Λου.
Για αυτά είμαι υπερήφανος και όχι γιατί ενω σε πηδάνε στην κοινωνία (κυβέρνηση, φόροι κ.λ.π) το μεγαλύτερο πρόβλημα σου είναι τι ομάδα είναι ο ένας η ο άλλος...θα μου πεις με νοημοσύνη αμοιβάδας τι καλύτερο να περιμένει κάποιος απο εσένα!
Το γκλομπ μάλλον στο κεφάλι θα το έχει φάει γιατί τέτοιο I.Q δεν εξηγείται αλλιώς...Ουγκ!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Nα σε ρωτησω κατι αλλο τοτε,και αν θες απαντα.Το στιγμα με την υποθεση των λουλουδιων,δεν ειναι για σενα αβαστακτο;
Που εκανε η ομαδα σου κατι ανομο αποδεδειγμενα,και σε εσωσε ο αντιπαλος σου;Εγω αυτο το στιγμα φιλε δεν θα μπορουσα να το αντεξω.
Οχι τον υποβιβασμο που εχει υποστει ακομη και η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Εννοείτε ότι είμαι φλώρος...

Για αυτά είμαι υπερήφανος και όχι γιατί ενω σε πηδάνε στην κοινωνία (κυβέρνηση, φόροι κ.λ.π) το μεγαλύτερο πρόβλημα σου είναι τι ομάδα είναι ο ένας η ο άλλος....

Και κατι  ακομα  φλωρε..........απο  αποψης  χρηματων  ειμαι  ΠΟΛΥ  ΚΑΛΑ.......δεν  πηγα  στους  πουστηδες  τους  αγγλους  για  να  πετυχω  κατι  στη  ζωη  μου.......καταλαβες ;

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Nα σε ρωτησω κατι αλλο τοτε,και αν θες απαντα.Το στιγμα με την υποθεση των λουλουδιων,δεν ειναι για σενα αβαστακτο;
Που εκανε η ομαδα σου κατι ανομο αποδεδειγμενα,και σε εσωσε ο αντιπαλος σου;Εγω αυτο το στιγμα φιλε δεν θα μπορουσα να το αντεξω.
Οχι τον υποβιβασμο που εχει υποστει ακομη και η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ.
κοιτα καταρχην δωροδοκιες εχουν υπαρξει και απο την ομαδα σου και κυριως απο τους γαυρους. τωρα σε αυτο που ειπες δεν με εσωσε ο αντιπαλος. το αποτελεσμα ειχε βγει και ηταν αθωοτικο ειτε υπερ ειτε κατα ψηφιζαν. για αυτο τον λογο ψηφισαν κατα του υποβιβασμου για να εχουν να λενε.με λιγα λογια ηταν οι τελευταιοι κατα την διαδικασια που ψηφισαν

andonis21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Κριτικές
14
Like
206
Πόντοι
290
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολούνται με εμάς συνέχεια... :uglystupid: Στην Γ' σε κάθε post μας πρήζανε δεν θα ανέβουμε κτλ κτλ κλτ τώρα πάλι τα ίδια.Γιατί δεν ασχολείστε με τις ομαδάρες σας? Ο Γαυρος με την εξαιρετική πορεία στο CL κέρδισε και εκτός την Malme και πάει για πρώτος στον όμιλο....ώπα ώπα λάθος έκει φάγανε ψωλή συγγνώμη....η ο Βάζελος που έκανε νέο ξεκίνημα και στην Ευρώπη πάει τρένο για νέες πορείες...ώπα ώπα πάλι λάθος ψωλία απο το ψαροχώρι συγγνώμη και πάλι...τα χάλια σας να κοιτάτε γιατί είναι μετρημένες οι μέρες όλων σας  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και κατι  ακομα  φλωρε..........απο  αποψης  χρηματων  ειμαι  ΠΟΛΥ  ΚΑΛΑ.......δεν  πηγα  στους  πουστηδες  τους  αγγλους  για  να  πετυχω  κατι  στη  ζωη  μου.......καταλαβες ;
http://[URL unfurl="true"]www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2014/10/tsoukalas-ekpompi-toumpa-570-800x447.jpg[/img[/URL]]
Μηπως εισαι αυτος μωρη κουφαλα και εχεις τοσα λεφτα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom