Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Με τα λεφτα απο την πωληση του Ντεταρι ηρθαν αυτοι βρε κιοφτε.
που ηρθε σαν ηρωας και εφυγε με ταληρα στο κεφαλι
Με τα λεφτα απο την πωληση του Ντεταρι ηρθαν αυτοι βρε κιοφτε.
που ηρθε σαν ηρωας και εφυγε με ταληρα στο κεφαλι
Εγω καταλαβαινω πολλα.......δεν εισαι υποχρεωμενος να απολογησε για τον καθενα ΑΛΛΑ μου λες ο σαλιας απατεωνας .....ΝΑΙ σου λεω ηταν...εκανε ομως κατι.....ο μουσατος σας διελυσε ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην αεκ.....και σε ρωταω ο μελισσανιδης ειναι καθαρος η απατεωνας...........
ψαξε τα πιο παλια μου μυνηματα που λεω τον Κουροπαλατη Σκρουτζ και οτι δεν τον παω...
Σου λεω................ειναι απατεωνας η οχι δε με νοιαζει αν ειναι καβουριας......
Εσυ το εχεις παραδεχτει δηλαδη για τον κοκκαλη και θες να παραδεχτουμε για τον λαθρεμποραΣου λεω................ειναι απατεωνας η οχι δε με νοιαζει αν ειναι καβουριας......
Να γελας ξερεις να απαντας ομως Ο Χ Ι............... ασε ρε συ πηγαινε αλλου να πουλησεις τον προλογο σου.............
Εσυ το εχεις παραδεχτει δηλαδη για τον κοκκαλη και θες να παραδεχτουμε για τον λαθρεμπορα
Και εσυ πηγαινε πηγαινε πετα ροζ λαγους στους οπαδους του τουιτ τουιτ και παρατα μας...
Πιο μικρη ομαδα απο την δικη σου δεν υπαρχει τυπε..Πες μας για το γηπεδο ποδοσφαιρου που ανηκει στον ολυμπιακοΚαταλαβαινεις γιατι εισαστε μικρη ομαδα......γιατι εισαστε και μικροι οπαδοι.......
[move]καληνυχτα σου..........[/move]
Καταλαβαινεις γιατι εισαστε μικρη ομαδα......γιατι εισαστε και μικροι οπαδοι.......
[move]καληνυχτα σου..........[/move]
οι κιτρινοι λαγοι αναζητουνται σε καθε λαγουμι της ελληνικης επικρατειαςΚαι εσυ πηγαινε πηγαινε πετα ροζ λαγους στους οπαδους του τουιτ τουιτ και παρατα μας...
Πιο μικρη ομαδα απο την δικη σου δεν υπαρχει τυπε..Πες μας για το γηπεδο ποδοσφαιρου που ανηκει στον ολυμπιακο
Πιο μικρη ομαδα απο την δικη σου δεν υπαρχει τυπε..Πες μας για το γηπεδο ποδοσφαιρου που ανηκει στον ολυμπιακο
οι κιτρινοι λαγοι αναζητουνται σε καθε λαγουμι της ελληνικης επικρατειας
Καληνυχτα και μην ξαναμπεις σουρωμενος
Μαλλον εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις,και λογικο μιας και εισαι ο αρχων της βλακειας.Στο ΟΑΚΑ παιζει η ΑΕΚ,σε δημοσιο γηπεδο.Ρε σε εχει κανει η μαλακια.......να μην μπορεις να καταλαβεις τι λες..... και τι κανεις......κοιτα το γηπεδο σας .........
πες μου πυ εχεις διαρκειας......σττο πεζοδρομιο η στην ταμπελα πανω..........
Καυλωμενος ειμαι οχι σουρωμενος αλλα εσυ ενας μαλακας απο τους πολλους εδω μεσα πουλας τσαμπα οπαδηλικι........χωρις να λες κατι ουσιωδες.....απλα προσπαθεις να βγεις απο πανω με μαλακιες και οχι με γεγονοτα και στοιχεια......εισαι πολυ χειροτερος απο το μαστερ.......σε λυπαμαι....!!!!
δεν υπαρχετε φιλε μου απλα. δεν ασχολουμε με την ομαδα σου, ποτε δεν το εκανα. και που εγραψα σχολιο εδω το εκανα προσωπικα για σενα γιατι εισαι πολυ εριστικος. καταλαβετο εισαι αεκ. εισαι η 4 ομαδα στην ελλαδα με αιωνιο αντιπαλο τον πανιωνιο. ρωτα εναν πανιωνιο και θα σου πει ποιον εχει για αιωνιο αντιπαλο.Μην μιλας για κιτρινους λαγους γιατι ετσι οπως πατε εσεις θα χτυπατε την πορτα του τιγρη του χρονου να σας πληρωσει τους μισθους των παιχτων σας
δεν υπαρχετε φιλε μου απλα. δεν ασχολουμε με την ομαδα σου, ποτε δεν το εκανα. και που εγραψα σχολιο εδω το εκανα προσωπικα για σενα γιατι εισαι πολυ εριστικος. καταλαβετο εισαι αεκ. εισαι η 4 ομαδα στην ελλαδα με αιωνιο αντιπαλο τον πανιωνιο. ρωτα εναν πανιωνιο και θα σου πει ποιον εχει για αιωνιο αντιπαλο.