Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
οχι τυπε μ
πολυ ασχολουνται οι γαυροι με ομαδα β εθνικης παντως
ο αιωνιος εφτυσε λαδια και ψαχνουν νεα ομαδα να βριζουνε στις οπαδικες μαλλον
οχι τυπε μ
Εγώ γελάω με το Αεκάκι τύπε πάντωςπολυ ασχολουνται οι γαυροι με ομαδα β εθνικης παντως
Εγώ γελάω με το Αεκάκι τύπε πάντως
και που να δεις απ το καλοκαιρι τη θα γινειπολυ ασχολουνται οι γαυροι με ομαδα β εθνικης παντως
Ελα παραδεξου πως εισαι αμπαλος δεν ειναι κακο.Οπως περυσι που ελεγες τον Μητρογλου κορυφαιο σεντερ φορ στην ευρωπη και γελαγαν και τα σκριπτ του μπου.
Άσε η Ευρώπη είναι ένα άπιαστο όνειρο για σένα τύπεΤι να γελασεις εσυ....Εχω φτασει εγω να πιστευω πιο πολυ στην ευρωπαικη πορεια της ομαδας σου απο σενα
Εγώ γελάω με το Αεκάκι τύπε πάντως
Άσε η Ευρώπη είναι ένα άπιαστο όνειρο για σένα τύπε
Και εμεις με εσας.
Την αλήθεια λέω κακό είναι? Τι θες να πω ότι θα βγούμε πρώτοι που λένε μερικοί?Δεν μιλαω για συλλογους για σενα λεω που ολο λες οτι θα βγεις τεταρτος
Και εμεις με εσας.
και που να δεις απ το καλοκαιρι τη θα γινει
Την αλήθεια λέω κακό είναι? Τι θες να πω ότι θα βγούμε πρώτοι που λένε μερικοί?
Εγω λεω οτι θα βγειτε δευτεροι και η σιχαμενη Γιουβεντους θα αποκλειστει
Τωρα βεβαια αμα πας και μου κανεις καμια εμφανιση οπως με τον Ατρομητο θα γερνει το γηπεδο....
Όταν βάζει Τόρο ΑΡΙΣΤΕΡΑ για να βάλει τον Βύντρα (τον ΠΟΙΟΝ;;; ) δεξιά ποιος φταίει; Η Μαρία η πενταγιώτισσα; Όταν βάζει Μαυρία (ποιος ήρθε;;; ) βασικό και κρατάει έξω Σαλπι (που ναι μεν είναι μεγάλος ηλικιακά αλλά δε νομίζω να υπάρχει κανένας που να αμφιβάλει ότι θα σκιζόταν και στο γκολ που φάγαμε δε θα ήταν πίσω για να βοηθήσει αμυντικά) ή τον Φετφα ποιος φταίει; Ο φουφουτός; Όταν ο Σάμαρης ΑΠΛΑ δε τραβάει και τον κρατάει δε ξέρω και γω πόσο ποιος φταίει; Η Λουκοζέιτ; Όταν δε μπορεί η ομάδα ν αναπτυχθεί σωστά και δε βάζει έναν οργανωτή να κάνει παιχνίδι ποιος φταίει; Ο γαμιάς της γειτονιάς; Ότνα Σε 3 περιπτώσεις (2 Τόρο, 1 Μανιάτης) είναι ο Κλάους σε καλύτερη θέση και ελεύθερος και αυτοί αντί να του δώσουν τη μπάλα τη στέλνουν σε μία από τις χίλιες λίμνες της Φιλανδίας ποιος φταίει; Όταν είναι 3 μήνες προπονητής ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ για να δει πράγματα καταστάσεις και να κάνει τους πειραματισμούς του παρά μόνο τα κάνει σ ΕΠΙΣΗΜΑ παιχνίδια της Εθνικής ποιος φταίει; Ο γαλατάς;Και φταιει ο προπονητης? Δηλαδη το συστημα που βαζει τους πακτες? Αυτο θες να πεις?
Θέλω να διαβάσω τον πουτάνας γιο Νικολακόπουλο που όταν στο τελευταίο ματς Ελλάδα-Ρουμανία είχε γραψει πως αν ήταν ο Φορτούνης και ήταν στο πάγκο θ είχε τρελλάθει που δεν έπαιζε αυτός. Να δω θα γράψει Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ γιος "αν ήμουν ο Μάνταλος και έβλεπα τον Σάμαρη να παίζει θα είχα δαγκώσει το λαρύγγι του Ρανιέρη". Αλλά οι ΟΣΦΠΟύστηδες ΚΟΥΒΕΝΤΑ για το χάλι μαύρο του Σάμαρη. Μούγκα στη στρούγγα.Για νερουλά
Δε πα ν έχει και πρότυπο τον Αδόλφο στον πούτσο μου. Εγώ από αυτό που είδα (με κακό στριμιγκ) είναι πως από τους 3 του κέντρου ο Ταχ έκανε ότι μπορούσε, ο Μανιάτης κάθε 3 και λίγο ήταν όλο παράπονα στον διαιτητή και ο Σάμαρης ήταν αλλού γι αλλού. Και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι απουσία του Κονέ ο Σάμαρης θα είχε το δημιουργικό κομμάτι του κέντρου. Και είναι ο Ρανιέρη και τον βλέπει ότι επί 50 λεπτά είναι ΚΑΚΙΣΤΟΣ. Γύρνα στον πάγκο ρε πούστη μου. Γάμα τον τον Μάνταλο. Δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του, παίζει στη Β Εθνική, η μάπα του είναι χάλια, βρες ότι στον πούτσο δικαιολογία θες. Έχεις και τον Φέτφα. Μπορεί να παίζει καλύτερα στα φτερά αλλά και στον άξονα έχει ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ δυνατότητες από τον ΧΘΕΣΙΝΟ Σάμαρη. Έχει ταχύτητα, μπουκαδώρος, έχει τεχνική, βγάζει και μια σέντρα της προκοπής. Βάλτον γαμω το κερατό σου μέσα. Α! Έχει και παιχνίδια στα πόδια του.Μπα.. ο Σαμαρης τωρα εγινε κακο παιδι... εχει προτυπο τον κατσουρανη