Δ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Επισκέπτης
Tην Κλανα σου που εχει γινει σαν τη Σηραγγα του Μετρο...Ξεκωλιαρα Κοκκινοσκουφιτσα!!!ενα σκαλι πανω απο εσενα κουκλα μου.... τι βλεπεις απο εκει?
Tην Κλανα σου που εχει γινει σαν τη Σηραγγα του Μετρο...Ξεκωλιαρα Κοκκινοσκουφιτσα!!!ενα σκαλι πανω απο εσενα κουκλα μου.... τι βλεπεις απο εκει?
καλα εσυ ειδικα βλεπεις και τη πουτσα μου να σου εχει φτασει στον λαιμο αλλα δεν τον κανω θεμα κοριτσακι...Tην Κλανα σου που εχει γινει σαν τη Σηραγγα του Μετρο...Ξεκωλιαρα Κοκκινοσκουφιτσα!!!
ΑΧ Μορη Κοντσιτα...Αγορακι με Μουσι εισαι και εσυ που Γουσταρει τις Κιτρινομαυρες Ψωλες..Υπομονη θα φας του Χρονου Πολλες!!!!καλα εσυ ειδικα βλεπεις και τη πουτσα μου να σου εχει φτασει στον λαιμο αλλα δεν τον κανω θεμα κοριτσακι...
Eλα και Μπουκωσου με την Ψωλαρα μου τωρα..και του χρονου θα εχει Πιπα ΚΩλο Εμπλοκη!!!τραγουδα τωρα....ψωλα και θα εχεις πελατες....τα λεμε του χρονου
Eλα και Μπουκωσου με την Ψωλαρα μου τωρα..και του χρονου θα εχει Πιπα ΚΩλο Εμπλοκη!!!
Νευράκια;τραγουδα τωρα....ψωλα και θα εχεις πελατες....τα λεμε του χρονου
Καλά τώρα το έμαθες εσύ ότι είχε έρθει στον ΟΣΦΠούστη ή είπες και καλά να ξύσεις παλιές πληγές;
Κουκλος ειναι ο μπαγασας.............να τον χαιρεσται........
Καλά τώρα το έμαθες εσύ ότι είχε έρθει στον ΟΣΦΠούστη ή είπες και καλά να ξύσεις παλιές πληγές;
Eλα και Μπουκωσου με την Ψωλαρα μου τωρα..και του χρονου θα εχει Πιπα ΚΩλο Εμπλοκη!!!
Ξεχασα να σου πω ότι όταν έκανες το ποστ αυτό εγώ είχα γράψει ένα άλλο και διαβασα τ τι έγραψες χωρίς να δω τι φωτό και σκιάχτηκα ότι θα είχες βάλει καμιά φωτο του Μανταλου. Το θυμήθηκα τώρα που άνοιξα μια σελίδα στον νετ και τσουπ να σου πρωτη μουρη στο καβούρι η ομορφαδα του. Πρέπει ν ομολογίσω ότι το λέρωσα το βρακί μοου
Κουκλος ειναι ο μπαγασας.............να τον χαιρεσται........
Ξεχασα να σου πω ότι όταν έκανες το ποστ αυτό εγώ είχα γράψει ένα άλλο και διαβασα τ τι έγραψες χωρίς να δω τι φωτό και σκιάχτηκα ότι θα είχες βάλει καμιά φωτο του Μανταλου. Το θυμήθηκα τώρα που άνοιξα μια σελίδα στον νετ και τσουπ να σου πρωτη μουρη στο καβούρι η ομορφαδα του. Πρέπει ν ομολογίσω ότι το λέρωσα το βρακί μοου
Για τον Μανταλο λες; Βασικα το λέρωσα γιατι χέστηκα. Αλλά ότι είναι παικτούρα είναι ο πούστης. Όση ομορφια του λείπει άλλη τόση μπάλα ξέρειΚαι μονο που θα ξερεις οτι θα βρισκεται καπου στο γηπεδο.......ομολογησε το.......ξεροχυνεις....
Για τον Μανταλο λες; Βασικα το λέρωσα γιατι χέστηκα. Αλλά ότι είναι παικτούρα είναι ο πούστης. Όση ομορφια του λείπει άλλη τόση μπάλα ξέρει
Συγγνώμη κύριε ποιος είναι;Με παρεξηγησες....................για αυτον στα δεξια ελεγα.....
Συγγνώμη κύριε ποιος είναι;
Ε κάτι πρέπει να έχουμε και εμείς κοντό ρε φίλε ;)
Η μνημη σας κυριε ειναι κοντοφθαλμη........κουαξ...κουαξ...κουαξ........
Ε κάτι πρέπει να έχουμε και εμείς κοντό ρε φίλε ;)