Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σιγα ρε φιλε....δεν σας αγορασε και ο μπιλ γκειτς.....του συγγελιδη χορηγια ειναι (που τον ειχαμε τοσα χρονια στον ερασιτεχνη)....
αν εσυ παλι θελεις να βαυκαλιζεσαι με κεντρικα,αμερικες, απευθειας τηλεφωνα και τα σχετικα, δεν θα σου χαλασουμε το χατηρι...
αφού έτσι σου είπαν από τη πλατεία έτσι θ είναι

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα παίρνει ο Γιώργος Κατίδης.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη Νοβάρα (όπου είχε μεταγραφεί το περσινό καλοκαίρι) και μετά από 10 συμμετοχές με τη φανέλα της, αποφάσισε να γυρίσει στη Σούπερ Λίγκα.

Αφού συζήτησε λοιπόν με τον ΟΦΗ και τη Βέροια, έκρινε πιο συμφέρουσα την προσφορά της «βασίλισσας του Βορρά» και συμφώνησε σε όλα μαζί της. Έτσι, το πρωί βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και αφότου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στη Βέροια, μια ομάδα που πραγματικά έδειξε ότι με ήθελε, με πίστεψε και μου δίνει την ευκαιρία να δείξω πραγματικά αυτό που αξίζω.

Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω και εγώ από τη μεριά μου για την επίτευξη των στόχων της ομάδας, της διοίκησης αλλά και του κόσμου. Θέλω να ευχαριστήσω όλων τον κόσμο για τα μηνύματα υποστήριξης που δέχομαι αυτές τις ημέρες και να τους υποσχεθώ πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Αν δεις γενικά στα φόρουμ οι οπαδοί των άλλων ομάδων (και κυρίως του ΟΣΦΠούστη γι ευννόϊτους λόγους) τ έχουν κάνει γαργάρα το ότι η ΑΕΚ της Β εθνικής θ έχει για χορηγό μια εταιρεία που ΜΟΝΟ η Γιουβε έχει. Μας ζάλιζαν τ αρχίδια πέρσι όταν έφυγαν από τον ΟΠΑΠ ότι είναι τ ένα και τ άλλο και σε μια μέρα μπορούν να βρουν 10 χορηγούς. ΑΡΧΙΔΙΑ βρήκαν. Κ έρχεται ο Μελισσάν και μιλάει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ με τ αρχηγείο της Τζιπ στο Αμέρικα και τσακ πάρε μια χορηγία για 2εκ ευρώ και άσε τους άλλους να λένε για "γατάκια"

Το ειχα πει κ πιο παλια οτι ο μονος που φοβαται κ υπολογιζει ο χοντρος ειναι ο αληταρας νικαιωτης οπως ειχα πει οτι το γηπεδο θα γινει στη φιλαδελφεια ακομα κι αν χρειαστει να φυγει η φιλαδελφεια απο εκει!!...Κι αυτα που κανει τωρα ειναι μονο η αρχη...

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Σ άλλα νέα.
Γεια σου ρε Αυλωνίτη τιτανοτεράστιε. Που έλεγες "άλλο Β εθνική και άλλο Τσου Λου". Κάνε το τεράστιο άλμα στη καριέρα σου παίζοντας για τον....Πανιώνιο (που είναι υποψήφιος για πτώση)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
Ειλικρινα όταν διάβασα ότι επιστρέψεις στη Πλατεία χαμογέλασα. Έχεις καμία σχέση με τον μεγάλο ηθοποιό;

Σαν το γεωργιαδη που κατεληξε να παιζει στη βεροια....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μια μικρή αλλαγή υπάρχει σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές στο έμβλημα της ΑΕΚ, η οποία έγινε ύστερα από απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

URL]]

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Μια μικρή αλλαγή υπάρχει σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές στο έμβλημα της ΑΕΚ, η οποία έγινε ύστερα από απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το νεο σημα της α ε κ..........μετα  απο αποφαση του μελισσανιδη......αντε  καλοριζικο.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 403622_268021339928981_100001633511688_785233_1800833408_n.jpg
    403622_268021339928981_100001633511688_785233_1800833408_n.jpg
    12,1 KB · Εμφανίσεις: 12

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Επιτελους λιγη μπαλιτσα...Καμια σχεση με περυσι...Μακαρι να συνεχισουν ετσι.
10632804_10204437783294492_7925063227896337540_n.jpg

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Oταν λεω εγω οτι ο Ανεστης, ουτε παγκο... ειναι τσεκαρισμενος απο περυσι ...  :jerking:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ζοριτς Αμπαλος 100% !!!
Αντε να ξεβρακωνονται σιγα σιγα, πολυ τους ανεβασανε οι φυλλαδες !!!

-------------------------

Ντουνης ... δεν κανει για ποδοσφαιριστης !!! (Ο Λυμπε τους βρηκε αυτους?)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε μπαγασα πιπη εχεις ματι παντως,δεν κανει ο Ανεστης επειδη δεν εβγαλε την εξ επαφης κεφαλια του Κειτα.
Δεν ειναι ποδοσφαιριστες οι Ντουνης και Ζοριτς,22 και 21 χρονων αντιστοιχα.Ξεχνας μαλλον σε τι κατηγορια παιζει η ΑΕΚ.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ρε μπαγασα πιπη εχεις ματι παντως,δεν κανει ο Ανεστης επειδη δεν εβγαλε την εξ επαφης κεφαλια του Κειτα.
Δεν ειναι ποδοσφαιριστες οι Ντουνης και Ζοριτς,22 και 21 χρονων αντιστοιχα.Ξεχνας μαλλον σε τι κατηγορια παιζει η ΑΕΚ.

μαλλον Ξεχνας οτι εγω εβλεπα την ΑΕΚ να παιζει με Ρεαλ ενω εσυ με τις Κωλοπετινιτσες !!
Και για την Κατηγορια που παιζει ... δεν κανουν οι συγκεκριμενοι.

Οσο για την ομαδα σημερα στην Κατηγορια που παιζει δεν θα εχει κανενα προβλημα
Σε ομιλους Τ.Λ. δεν μπαινει !!!
Μετρια εμφανιση απο μετριους παιχτες με εναν Πολυ Μετριο προπονητη στον παγκο !!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μαλλον Ξεχνας οτι εγω εβλεπα την ΑΕΚ να παιζει με Ρεαλ ενω εσυ με τις Κωλοπετινιτσες !!
Και για την Κατηγορια που παιζει ... δεν κανουν οι συγκεκριμενοι.

Οσο για την ομαδα σημερα στην Κατηγορια που παιζει δεν θα εχει κανενα προβλημα
Σε ομιλους Τ.Λ. δεν μπαινει !!!
Μετρια εμφανιση απο μετριους παιχτες με εναν Πολυ Μετριο προπονητη στον παγκο !!!
Σε ομιλους τ.λ. εκτος του βρωμοπουστα δεν μπαινει καμια αλλη ελληνικη ομαδα.
Για να το καταφερει θελει να περασουν καποια χρονια.Ο Ανεστης δεν ειναι κακος παιχτης και θα το δεις.
Ο Ζοριτς ειναι αγνωστος και δεν μπορει να περιμενει κανεις πολλα απο αυτον,μαυροβουνιος ειναι και πιτσιρικας.
Δεν εχω δει να τον ανεβαζει κανεις οπως ειπες.Ο Ντουνης μια χαρα ειναι για Β εθνικη και μπακ απ για την Σ.Λ.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Σε ομιλους τ.λ. εκτος του βρωμοπουστα δεν μπαινει καμια αλλη ελληνικη ομαδα.
Για να το καταφερει θελει να περασουν καποια χρονια.Ο Ανεστης δεν ειναι κακος παιχτης και θα το δεις.
Ο Ζοριτς ειναι αγνωστος και δεν μπορει να περιμενει κανεις πολλα απο αυτον,μαυροβουνιος ειναι και πιτσιρικας.
Δεν εχω δει να τον ανεβαζει κανεις οπως ειπες.Ο Ντουνης μια χαρα ειναι για Β εθνικη και μπακ απ για την Σ.Λ.

Δεν παιζει να κατσει ο Τιγρης 2ος.
Εχει χρημα και δυνατες γνωριμιες... ειναι ποιο Ισχυρος απο τον Χοντρο..οσοι γνωριζουν το ξερουν !!!

Του Χρονου αν συνεχιζουν να παιζουν ετσι θα τους αλλαξει ολους !!!

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Στο πρωτο μισαωρο ωραια μπαλιτσα ειδαμε!! μανταλος μπαρμποσα πλατελας αραβιδης θα κανουν ωραια πραγματα στο χορταρι αλλα αυτος  ο  μπαρμπα-γεωργεας εξακολουθει να ειναι λιρα εκατο...Για τον κοσμο τι να πεις!!! :rockon: :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Στο πρωτο μισαωρο ωραια μπαλιτσα ειδαμε!! μανταλος μπαρμποσα πλατελας αραβιδης θα κανουν ωραια πραγματα στο χορταρι αλλα αυτος  ο  μπαρμπα-γεωργεας εξακολουθει να ειναι λιρα εκατο...Για τον κοσμο τι να πεις!!! :rockon: :rockon:
Όχι ρε. Είδαμε μια μέτρια μπάλα, από μέτριους παίκτες με μέτριο προπονητή. Μη λες μαλακίες, εκτός και αν είδες άλλο παιχνίδι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom