MORBID MARIO7
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11
- Πόντοι
- 26
Τουλαχιστον για τα παιδιά του Πειραιά σ αυτο το θέμα δε μπορεις να πεις τιποτα!Κλασσική πειραιώτικη λεβεντιά, να βρίζεις κάποιον που δε μπορεί να απαντήσει.
Τουλαχιστον για τα παιδιά του Πειραιά σ αυτο το θέμα δε μπορεις να πεις τιποτα!Κλασσική πειραιώτικη λεβεντιά, να βρίζεις κάποιον που δε μπορεί να απαντήσει.
Συνέχισε έτσι λεβέντη και καμάρι του Πειραιά.Βριζω καποιον που απανταει σε πμ ........ βλακα......
βρισε τον στα πμ ρε βλαμενε.επιτιμε ηλιθιε του σαιτ.Βριζω καποιον που απανταει σε πμ ........ βλακα......
Εξαφανίσου ρε μαλάκα, πήγαινε να μετρήσεις τα ευρωπαϊκά σου μπας και μεγαλώσει το πουλάκι σου.Ομιλουν και οι κωλοι βλεπω.............
Ψηφισμενε αρχιμαλακα του σαιτ...........μη μιλας μολυνεις την ατμοσφαιρα με μαλακια.......
Εξαφανίσου ρε μαλάκα, πήγαινε να μετρήσεις τα ευρωπαϊκά σου μπας και μεγαλώσει το πουλάκι σου.
Οι πραγματικοί μετράνε επί δύο κομπλεξάρα. Τράβα να ρουφιανέψεις λίγο ακόμα ανάρχιδε πουσταρά.Εσενα ετσι μεγαλωνει το πουλακι σου μετρωντας τις μερες που περνανε για να Ξαναρθετε στην α εθνικη ;
Γιατι αν μετρησεις τους τιτλους σας θα μεινεις μικροτσουτσουνος....δε συμφερει......
Οι πραγματικοί μετράνε επί δύο κομπλεξάρα. Τράβα να ρουφιανέψεις λίγο ακόμα ανάρχιδε πουσταρά.
Σε πιστεύω, με τόσες πίπες που παίρνεις στο λιμάνι όλο και κανά κινέζικο πλήρωμα θα έχεις ξεπετάξει.Οι πραγματικοι μετρανε επι δεκα για να φτασει και το πουλακι σου τους 10 ποντους........
Παντως απο τους κινεζους ειναι λιγο μεγαλυτερο.....
Μ' αυτήν τη φωτό πας στους γιατρούς και τους δείχνεις το μέγεθος που θες να φτάσεις;Πουτσαρα μου εσυ..................ελα μη ντρεπεσαι ο καθενας οτι εχει.........
Τρελο αγοριιιιιιιιι.........
Μ' αυτήν τη φωτό πας στους γιατρούς και τους δείχνεις το μέγεθος που θες να φτάσεις;
Ρε μαλάκα σ' έχω ξεφτιλίσει, τι συνεχίζεις και γράφεις μαλακίες. Ότι και να γράψεις θα σε ξεφτιλίσω γιατί είσαι ΒΛΑΚΑΡΧΟΣ κι εγώ είμαι αυτός που σ' ονόμασε έτσι. Το iq σου, το χιούμορ σου και η παιδεία σου είναι ανύπαρκτα και το μόνο ενδιαφέρον που έχεις είναι να δούμε πόσο πολύ θα συνεχίζεις να ξεφτιλίζεσαι και πόσο μεγάλες μαλακίες θα συνεχίσεις να γράφεις. Συνήθως λυπάμαι μετά από λίγο ανάπηρα άτομα σαν κι εσένα, αλλά στην περίπτωσή σου θα κάνω εξαίρεση και θα σε ξεφτιλίζω συνέχεια και χωρίς έλεος. γι αυτό συνέχισε σαν καλός μπαμπουίνος να ξύνεις την κεφάλα σου και να πιάνεις τ' αχαμνά σου κάθε φορά που κερδίζει η ομαδάρα κι αισθάνεσαι ότι υπάρχεις.Δε βλεπεις καλα το τσουτσουνακι σου ειναι ............ αναλογα με τους τιτλους που εχετε τοσο μεγαλωσε.............μικροτσουτσουνε μου εσυ......
Ρε βλάκα ούτε 5χρονα παιδιά δε γράφουν τέτοιες βλακείες. Αυτό θεωρείς εσύ προσβολή, να βάλεις μια φωτό και να με πεις μικροτσούτσουνο; Κι επιπλέον να το υποστηρίζεις επειδή η ομάδα μου έχει λιγότερους τίτλους; Κι αυτό θεωρείς εσύ πείραγμα και χιούμορ; Βρε όρνιο εδώ σ' εχω αποκαλέσει στα ίσια αμόρφωτο, βλάκα και καθυστερημένο κι εσύ νομίζεις οτι θα με πικάρεις με μια φωτό του εραστή σου;Μου φαινεται οτι απο το ξευτιλισμα που επαθες εχασες την ψυχραιμια σου.........ενταξει εισαι μικροτσουτσουνος δεν ειναι κακο.........ουτε αναπηρια.....καλο κουραγιο.......ο θεος δε σου φερθηκε καλα .....να βγαζεις το κομπλεξ που εχεις σε μενα .........αντε για να μη σε στενοχωρησω θα το αντεξω..........μορφωμενο αγορι........
Ρε βλάκα ούτε 5χρονα παιδιά δε γράφουν τέτοιες βλακείες. Αυτό θεωρείς εσύ προσβολή, να βάλεις μια φωτό και να με πεις μικροτσούτσουνο; Κι επιπλέον να το υποστηρίζεις επειδή η ομάδα μου έχει λιγότερους τίτλους; Κι αυτό θεωρείς εσύ πείραγμα και χιούμορ; Βρε όρνιο εδώ σ' εχω αποκαλέσει στα ίσια αμόρφωτο, βλάκα και καθυστερημένο κι εσύ νομίζεις οτι θα με πικάρεις με μια φωτό του εραστή σου;
Δεν το βλέπω να με γράφεις, όλο εδώ είσαι και τρίβεσαι στη γκλίτσα.Και επειδη με λες Ε Σ Υ αμορφωτο , βλακα και καθυστερημενο........ξερεις τι κανω ;
Απλα σε γραφω στα Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α μου.........τοσο απλα και ωραια..........
Τιποτα αλλο κουκλα εχεις να μας πεις ;
Χάσαμε τη πρώτη θέση και δε το ξέρω ρε τύπε; Έχασε μετά από δε ξέρω και γω πόσες αγωνιστικές η ΑΕΚ και κάτι έγινε. Δηλαδή εσείς που έχετε χάσει από το μπάσκετ τρώτε φάπες;; Πιο μαλάκας (α.κ.α γαύρος) πεθαίνεις.Ρε τι γίνεται με το μπασκετικο τμημα
Ο Γρηγόρης ειχε πει οτι του χρόνου με προσθήκες παιχτων στην Α1 θα παιζατε ψηλά σε λανσάρισμα
Και οι φαπες συνεχίζονται