Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

YellowPress

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Χάσαμε τη πρώτη θέση και δε το ξέρω ρε τύπε; Έχασε μετά από δε ξέρω και γω πόσες αγωνιστικές η ΑΕΚ και κάτι έγινε. Δηλαδή εσείς που έχετε χάσει από το μπάσκετ τρώτε φάπες;;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Πιο μαλάκας (α.κ.α γαύρος) πεθαίνεις.
Η διοίκηση έχει πει ότι του χρόνου το μπατζετ θα είναι 1.5μύρια. Πλην ΟΣΦΠ και ΠΑΟ ποια άλλη Ελληνική ομάδα έχει τέτοιο μπάτζετ. ΑΝ κινηθεί σωστά η ομάδα ΑΣΦΑΛΩΣ και μπορεί να πλασαριστει ψηλα.
Πας λοιπόν για 3η θέση σε ένα πρωτάθλημα...2 ομάδων!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πας λοιπόν για 3η θέση σε ένα πρωτάθλημα...2 ομάδων!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά τ ότι είσαι μαλάκας δε περίμενα να το καταλάβω τώρα. Αν το πάμε έτσι και εσύ σαν ΠΑΟ είσαι...4ος σ ένα πρωτάθλημα που έχει όλη και όλη ΜΙΑ ομάδα (και μιλώ στο ποδόσφαιρο). ΜΑΛΑΚΑ! Το γεγονός ότι ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ είναι υπερδυνάμεις στο Ελληνικό μπάσκετ δε το αμφισβητεί κανείς (καλά είναι υπερδυνάμεις όσο ο Τράκης και οι αδερφοί τα σπρώχνουν γιατι μετά απ αυτούς μ τ χρέη που έχετε πάτε και οι 2 για τοπικό ερασιτεχνικό). Αλλά υπάρχουν και ΠΑΟΚ, Άρης, Πανιώνιος κτλπ. Οπότε μη γράφει ότι παπαριά θέλεις. Η μπασκετική ΑΕΚ (όσο και η ποδοσφαιρίκη έκανε λάθη στο παρελθον και κοιτάει να φτιάξει ισχυρές βάσεις. Καλύτερα αργά και σταθερά παρά να σπρώξει για ένα χρόνο 10μύρια και μετά να τρέχει και να μη φτάνει.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Καλά τ ότι είσαι μαλάκας δε περίμενα να το καταλάβω τώρα. Αν το πάμε έτσι και εσύ σαν ΠΑΟ είσαι...4ος σ ένα πρωτάθλημα που έχει όλη και όλη ΜΙΑ ομάδα (και μιλώ στο ποδόσφαιρο). ΜΑΛΑΚΑ! Το γεγονός ότι ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ είναι υπερδυνάμεις στο Ελληνικό μπάσκετ δε το αμφισβητεί κανείς (καλά είναι υπερδυνάμεις όσο ο Τράκης και οι αδερφοί τα σπρώχνουν γιατι μετά απ αυτούς μ τ χρέη που έχετε πάτε και οι 2 για τοπικό ερασιτεχνικό). Αλλά υπάρχουν και ΠΑΟΚ, Άρης, Πανιώνιος κτλπ. Οπότε μη γράφει ότι παπαριά θέλεις. Η μπασκετική ΑΕΚ (όσο και η ποδοσφαιρίκη έκανε λάθη στο παρελθον και κοιτάει να φτιάξει ισχυρές βάσεις. Καλύτερα αργά και σταθερά παρά να σπρώξει για ένα χρόνο 10μύρια και μετά να τρέχει και να μη φτάνει.

Aδικα  γραφεις.........παει  και  αυτος.........

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ρε γατάκια, χάσατε, λέει, από έναν Κόροιβο Αμαλιάδας;;; Θα τρίζουν τα κόκαλα του Αμερικάνου...Ερχόμαστε!!!  :2funny:

Βαζελάκο πάντως....κόσμια συμπεριφορά καί εσείς  :jerking: :jerking: :jerking: !

Χτύπησαν την Γιακουμή οπαδοί του ΠΑΟ !

Δεν μπόρεσαν να δεχτούν την ανωτερότητα της ΑΕΚ και τα έβαλαν με τις παίκτριες

Φαίνεται πως δυο νίκες της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού ήρθαν άσχημα στους οπαδούς του, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να δεχτούν την ανωτερότητα της Ένωσης και τα έβαλαν με τις παίκτριες. Συγκεκριμένα, επιτέθηκαν στην Δήμητρα Γιακουμή, η οποία τραυματίστηκε στη μέση από ένα μπουκάλι που δέχτηκε. Ενώ, πέταγαν μπουκάλια και κέρματα στις υπόλοιπες αθλήτριες.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι διαιτητές δεν σημείωσαν τίποτα στο φύλλο αγώνα κι έτσι οι «πράσινοι» θα την γλιτώσουν.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Βαζελάκο πάντως....κόσμια συμπεριφορά καί εσείς  :jerking: :jerking: :jerking: !

Χτύπησαν την Γιακουμή οπαδοί του ΠΑΟ !

Δεν μπόρεσαν να δεχτούν την ανωτερότητα της ΑΕΚ και τα έβαλαν με τις παίκτριες

Φαίνεται πως δυο νίκες της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού ήρθαν άσχημα στους οπαδούς του, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να δεχτούν την ανωτερότητα της Ένωσης και τα έβαλαν με τις παίκτριες. Συγκεκριμένα, επιτέθηκαν στην Δήμητρα Γιακουμή, η οποία τραυματίστηκε στη μέση από ένα μπουκάλι που δέχτηκε. Ενώ, πέταγαν μπουκάλια και κέρματα στις υπόλοιπες αθλήτριες.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι διαιτητές δεν σημείωσαν τίποτα στο φύλλο αγώνα κι έτσι οι «πράσινοι» θα την γλιτώσουν.
Aυτο εννοειται,μονο εμεις τιμωρηθηκαμε,γιατι τολμησαμε να γεμισουμε το γηπεδο στον αγωνα με τις γαυριελες,που ειχαν συνηθισει τα κοριτσια τους να παιζουν με 50-60 ατομα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αν είναι έτσι να κάνουν και ΑΕΚτζη μοντ να γίνεις της πόπης
γρηγορη δεν καταλαβα...τι προβλημα εχεις;;εφαγες εσυ καμμια ποινη;ο μαστερ που μονιμως προκαλει;;ο λαβιο;ο ενας ο αλλος;;λες να ειναι θεμα ομαδας;;την τρωει οποιος την αξιζει...αλλο ο χαβαλες αλλο η δουλεια στο σαιτ;
πιστευεις οτι μιουταρισα -προειδοποιησα-μπαναρισα καποιν χωρις να το αξιζει;μπορεις να κανεις τα παραπονα σου στον αντι ...απο εκει και περα οποιος ειναι μαλακας και ξεπερναει καποια ορια θα τρωει και αυτο που του αξιζει...ανεξαρτητως ομαδας...
τι δεν καταλαβαινεις;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γρηγορη δεν καταλαβα...τι προβλημα εχεις;;εφαγες εσυ καμμια ποινη;ο μαστερ που μονιμως προκαλει;;ο λαβιο;ο ενας ο αλλος;;λες να ειναι θεμα ομαδας;;την τρωει οποιος την αξιζει...αλλο ο χαβαλες αλλο η δουλεια στο σαιτ;
πιστευεις οτι μιουταρισα -προειδοποιησα-μπαναρισα καποιν χωρις να το αξιζει;μπορεις να κανεις τα παραπονα σου στον αντι ...απο εκει και περα οποιος ειναι μαλακας και ξεπερναει καποια ορια θα τρωει και αυτο που του αξιζει...ανεξαρτητως ομαδας...
τι δεν καταλαβαινεις;;

δεστε ενα μαλακα που το πηρε και σοβαρα οτι δουλευει :2funny:

α ρε κακομοιρη

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν είναι έτσι να κάνουν και ΑΕΚτζη μοντ να γίνεις της πόπης
Λες να τον καναν οντως μοντ και να μην τον δουλευουν;Δεν το αποκλειω παντως εδω καποια στιγμη ειχε γινει και ο πιτσιλιστης μοντερι  :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Παράθεση από: master21 σήμερα στις 00:01

"Ναι βρε φιλε μου εισαστε μεγαλυτερος συλλογος και απο την Ρεαλ,και την Μπαρτσα,και ολες τις ομαδες του κοσμου,και του γαλαξια,και της Κρυπτον Γιουναιτεντ,θα σου χαλασουμε εσενα τωρα χατιρι."
Απάντησή (δική μου) : "Είδες να ισχυρίζομαι κάτι τέτοιο ? Α ναι παρέθεσέ το, διαφορετκά λές μαλακίες."

@Μάστερ . Μου χρωστάς ή μια παράθεση μου, που να υποστηρίζω ότι σαν σύλλογος είμαστε μεγαλύτερος από αυτές που αναφέρεις -όπως ισχυρίζεσαι ότι έκανα- και να με ξεφτιλήσεις -αφού δεν το παραδέχομαι- ή μια συγγνώμη για τις ανακρίβειές σου.
Περιμένω.
Sorry για το off-topic σύντροφοι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παράθεση από: master21 σήμερα στις 00:01

"Ναι βρε φιλε μου εισαστε μεγαλυτερος συλλογος και απο την Ρεαλ,και την Μπαρτσα,και ολες τις ομαδες του κοσμου,και του γαλαξια,και της Κρυπτον Γιουναιτεντ,θα σου χαλασουμε εσενα τωρα χατιρι."
Απάντησή (δική μου) : "Είδες να ισχυρίζομαι κάτι τέτοιο ? Α ναι παρέθεσέ το, διαφορετκά λές μαλακίες."

@Μάστερ . Μου χρωστάς ή μια παράθεση μου, που να υποστηρίζω ότι σαν σύλλογος είμαστε μεγαλύτερος από αυτές που αναφέρεις -όπως ισχυρίζεσαι ότι έκανα- και να με ξεφτιλήσεις -αφού δεν το παραδέχομαι- ή μια συγγνώμη για τις ανακρίβειές σου.
Περιμένω.
Sorry για το off-topic σύντροφοι.
μα οταν λεει καποιος οτι ο ολυμπιακος ειναι μεσα στις 3 μεγαλυτερους συλλογους στον κοσμο μαζι με τσσκα και ρεαλ,και εσυ του λες οτι η ρεαλ εχει μονο 2 τμηματα,τοτε τι ακριβως υπονοεις;

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ξαναδιάβασε τα ποστ. Ο άλλος έγραψε ότι η Ρεάλ έχει τμήματα σε πολλά σπορ και τον διόρθωσα ότι έχει μόνο σε 3. Απλά και ελληνικά.
Περιμένω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom