lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.596
Μεγάλε, εγώ μιλάω και χαίρομαι για τα δικά μου. Δε χαίρομαι με την αποτυχία του άλλου, όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα."Πρω" κι έτσι τυπε, όπως λέγαμε στο σχολείο;
Μεγάλε, εγώ μιλάω και χαίρομαι για τα δικά μου. Δε χαίρομαι με την αποτυχία του άλλου, όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα."Πρω" κι έτσι τυπε, όπως λέγαμε στο σχολείο;
Μεγάλε, εγώ μιλάω και χαίρομαι για τα δικά μου. Δε χαίρομαι με την αποτυχία του άλλου, όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα.
ο ολυμπιακος ειναι ο 3ος μεγαλυτερος αθλητικος συλλογος στον κοσμο... ;)
Καλά κάνεις, έτσι πρέπει. Ο οπαδισμός είναι δηλητήριο στο αίμα...
Για να μπει στην υπογραφη ειναι αυτη η δηλωση.
Ναι έχει και ποδόσφαιρο σάλας. Μόνο αυτά έχει. Ψάξτο καλύτερα.Kαι η Ρεαλ δεν εχει μονο 2 αθληματα εχει πολλα παραπανω.
Tιτλους εχει σε πολλα ,χαντμπολ,μπειζμπολ,βολλευ καποια ειναι ανενεργα.Ναι έχει και ποδόσφαιρο σάλας. Μόνο αυτά έχει. Ψάξτο καλύτερα.
Τι;!!!! Έπεσε από τη ΠΡΩΤΗ θέση που ηταν; :o Αυτό θες να μας πείς; :o Μας λες ότι ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ συλογος στον κόσμο; :o Μιλα καθαρά! Μας λες ότι ο ΟΣΦΠ από στη 1η θεση που ήταν έπεσε στη 3η; :o ΌΧΙ. Δε γίνεται. Δεν είναι δυνατόν! Τι κάνει γι αυτό ο Βαγγέλας;ο ολυμπιακος ειναι ο 3ος μεγαλυτερος αθλητικος συλλογος στον κοσμο... ;)
Τι;!!!! Έπεσε από τη ΠΡΩΤΗ θέση που ηταν; :o Αυτό θες να μας πείς; :o Μας λες ότι ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ συλογος στον κόσμο; :o Μιλα καθαρά! Μας λες ότι ο ΟΣΦΠ από στη 1η θεση που ήταν έπεσε στη 3η; :o ΌΧΙ. Δε γίνεται. Δεν είναι δυνατόν! Τι κάνει γι αυτό ο Βαγγέλας;
Ρε μαλάκες όταν έχετε πιει τα μπαφάκια σας μη γράφεται στο μπου. Υπάρχουν και άνθρωποι που ακόμα εκτιμούν τ εγκεφαλικά τους κύτταρα
Ναι βρε φιλε μου εισαστε μεγαλυτερος συλλογος και απο την Ρεαλ,και την Μπαρτσα,και ολες τις ομαδες του κοσμου,και του γαλαξια,και της Κρυπτον Γιουναιτεντ,θα σου χαλασουμε εσενα τωρα χατιρι που κανεις και σοβαρες συζητησεις με τον....δημητρακη.Καλά εντάξει. Μόνο 3 τμήματα έχει.
El Real Madrid, pese a fundarse como un club de fútbol, pronto pasó a tener una clara vocación de club polideportivo, contando entre su historia con secciones tan variadas durante sus cien años de historia como lo han sido el ajedrez, el atletismo (masculino y femenino), el baloncesto (masculino y femenino), el balonmano (a-7, a-11 y femenino), el béisbol, los bolos palma, el boxeo, el ciclismo, la esgrima, el fútbol (a-11 y sala), la gimnasia artística y deportiva (masculina y femenina), la harterofilia, el hockey (hielo, hierba, patines y sala), la lucha grecorromana, la natación (masculina y femenina), el patinaje sobre hielo, la pelota, la petanca, el remo, el rugby, el tenis, el tenis de mesa o ping-pong, el tiro con arco y el voleibol (masculino y femenino). Disciplinas que se practicaron con el escudo del Real Madrid y la mayoría de ellas con gran éxito, y que tuvieron gran acogida y repercusión dentro del club.226
Sin embargo, debido a las exigencias económicas para mantener las secciones, el club madridista tuvo que ir renunciando paulatinamente a ellas para dedicar más esfuerzos al fútbol y el baloncesto masculino, disciplinas más prolíficas en cuanto a títulos y ganancias.227
En las primeras décadas del siglo XXI se intentó recuperar alguna de las mencionadas secciones siendo la de balonmano, la de rugby o la de fútbol sala las que más cerca estuvieron de volver a existir; así como el crear nuevas secciones como el automovilismo o un equipo femenino de fútbol, pero finalmente ninguna llegó a materializarse.
Σεναρια για Κετσπαγια ??ΜΑΚΑΡΙ .Τιποτα αλλο δεν λεω ,θα γουστορουν κιολας οι χαρτινοι με τον καραφλα θα θυμηθουν αυτα που τους εκανε σαν παικτης...
Άντε να μη γαμήσω κανένα χοντρόο ολυμπιακος ειναι ο 3ος μεγαλυτερος αθλητικος συλλογοςστον κοσμο.[size=50pt]στο σύμπαν ολάκερο[/size].. ;)