Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.295
Πόντοι
5.006
ο  Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ   ειναι  η  μονη  ελληνικη  ομαδα  που  εχει    ευρωπαικους  τιτλους  σε τρια  διαφορετικα  αθληματα............Α Ν Τ Ε    Γ Ε Ι Α........και  χρονια  πολλα.......

Βλακα ,  πουστη  και  κερατα  .....εσυ  που  βριζεις ....... κωλοτριψου  αλλου...........
ο ολυμπιακος ειναι ο 3ος μεγαλυτερος αθλητικος συλλογος στον κοσμο... ;)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.295
Πόντοι
5.006
Βρε άσε τα ξυσίματα :2funny:
Την ίδια μαλακία για τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο την έλεγε και ο Δωρητής Σπέρματος :2funny:
Που είσαι παλικάρι μου? ;)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οχι ρε μαλακα, δεν τον ξερω τον τυπο.....ηταν νικναιμ εδω?????
παντως αυτο που ειπα για τον 3ο μεγαλυτερο αθλητικο συλλογο στον κοσμο ισχυει και ας μην τον παραδεχεστε εσεις οι κομπλεξικοι....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.295
Πόντοι
5.006
Πλην ποδοσφαιρου φυσικα και ειναι τεραστιος συλλογος και εμπνεει σεβασμο.
ο αθλητικος συλλογος περιλαμβανει τα παντα..και αναφερομαι στα ομαδικα αθληματα κυριως...

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οχι ρε μαλακα, δεν τον ξερω τον τυπο.....ηταν νικναιμ εδω?????
παντως αυτο που ειπα για τον 3ο μεγαλυτερο αθλητικο συλλογο στον κοσμο ισχυει και ας μην τον παραδεχεστε εσεις οι κομπλεξικοι....

Θύμισε μου...η μια είναι η Τ.Σ.Σ.Κ.Α και η άλλη?

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Θα σου πω το ίδιο πράγμα που σου έλεγα και τότε! :boobies:
Οι 2 ομάδες που αναφέρεις κατα βάση οι αθλητές ήταν δικοί της....απο τα τσικό της! :birdman:
Εσύ μέχρι και τον πετσέτα μεταγραφή τον κάνεις :2funny:
Έχετε αλλεργία στα δικά σας ταλέντα! :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.295
Πόντοι
5.006
Θα σου πω το ίδιο πράγμα που σου έλεγα και τότε! :boobies:
Οι 2 ομάδες που αναφέρεις κατα βάση οι αθλητές ήταν δικοί της....απο τα τσικό της! :birdman:
Εσύ μέχρι και τον πετσέτα μεταγραφή τον κάνεις :2funny:
Έχετε αλλεργία στα δικά σας ταλέντα! :grin:
το σκεπτικο μου ειναι απλο : δες τους εγχωριους και ευρωπαικους τιτλους των ρεαλ,τσσκα και ολυμπιακου στα 5 ομαδικα αθληματα (ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολει,πολο, χαντμπολ)......δεν υπαρχει κανεις αλλος συλλογος που να κοντραρει αυτες τις 3 ομαδες.....
τα αλλα για εγχωριους παικτες και πουτσες μπλε τα ακουω βερεσε,....δεν ειπα οτι ειμαι το μεγαλυτερο φυτωριο ταλεντων....
υ.γ : ρε μαλακα δεν ειμαι αυτος που λες... :s&m_3: :s&m_3:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ΟΧΙ βέβαια. Μόνο ποδόσφαιρο και μπάσκετ έχει.
Αρα ο ολυμπιακος ειναι μεγαλυτερος συλλογος απο την Ρεαλ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για αυτο και μετραει τοσο πολυ σαν μπραντ νειμ  :grin:
Τρομερη λογικη.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.295
Πόντοι
5.006
Αρα ο ολυμπιακος ειναι μεγαλυτερος συλλογος απο την Ρεαλ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για αυτο και μετραει τοσο πολυ σαν μπραντ νειμ  :grin:
Τρομερη λογικη.
ρε τυπε γιατι πετας την μπαλα στην εξεδρα???
τι σχεση εχει το μπραντ νειμ,τα εσοδα, η δημοφιλια, οι παικτες απο τις ακαδημιες κτλ κτλ????
αυτο που εχει σημασια ειναι ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ.....ευρωπαικα,πρωταθληματα,κυπελλα (μ αυτη τη σειρα που τα αναφερω)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ρε τυπε γιατι πετας την μπαλα στην εξεδρα???
τι σχεση εχει το μπραντ νειμ,τα εσοδα, η δημοφιλια, οι παικτες απο τις ακαδημιες κτλ κτλ????
αυτο που εχει σημασια ειναι ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ.....ευρωπαικα,πρωταθληματα,κυπελλα (μ αυτη τη σειρα που τα αναφερω)
Mα δεν ασχολουνται οι υπολοιποι ρε μαν με αλλα αθληματα περα απο ποδοσφαιρο και μπασκετ..Δεν ξερω καν αν η ρεαλ,η μπαρτσα,και οι αλλοι τεραστιοι συλλογοι
εχουν καν αλλα τμηματα περα απο ποδοσφαιρο και μπασκετ.Αν ειχαν και αυτοι,και παρολα αυτα,εσυ ειχες περισσοτερους τιτλους,τοτε ναι θα μπορουσες να εισαι περηφανος.Απο την στιγμη που δεν εχουν,συγκρινεις τον συλλογο σου με τα αθληματα που εχουν και οι υπολοιποι.Δεν μπορεις να συγκριθεις με κατι που δεν υπαρχει.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
@ Taratsa . Οχι Στόουκ Σίτυ.
@ Master21 . Μιλάμε για ομάδες που καλλιεργούν ΠΟΛΛΑ αθλητικά τμήματα. Η Ρεάλ έχει μόνο 2. Η Μπαρτσελώνα πάρα πολλά και πρωταγωνιστεί σχεδόν σε όλα στην Ευρώπη.
@Raopau. Σίγουρα το ποδόσφαιρο είναι το νο 1 αθλημα στον κόσμο. Το μπάσκετ όμως όχι απαραίτητα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.295
Πόντοι
5.006
Mα δεν ασχολουνται οι υπολοιποι ρε μαν με αλλα αθληματα περα απο ποδοσφαιρο και μπασκετ..Δεν ξερω καν αν η ρεαλ,η μπαρτσα,και οι αλλοι τεραστιοι συλλογοι
εχουν καν αλλα τμηματα περα απο ποδοσφαιρο και μπασκετ.Αν ειχαν και αυτοι,και παρολα αυτα,εσυ ειχες περισσοτερους τιτλους,τοτε ναι θα μπορουσες να εισαι περηφανος.Απο την στιγμη που δεν εχουν,συγκρινεις τον συλλογο σου με τα αθληματα που εχουν και οι υπολοιποι.Δεν μπορεις να συγκριθεις με κατι που δεν υπαρχει.
δεν εχει σημασια τυπε αν εχουν τμημα ή οχι...και εγω δεν εχω στο χαντμπολ,αλλα το υπολογιζω και αυτο...και η τσσκα π.χ. εχει ευρωπαικο τιτλο και σαυτο....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
δεν εχει σημασια τυπε αν εχουν τμημα ή οχι...και εγω δεν εχω στο χαντμπολ,αλλα το υπολογιζω και αυτο...και η τσσκα π.χ. εχει ευρωπαικο τιτλο και σαυτο....
πιστευε το ρε μαν δικαιωμα σου ειναι,εγω παω βολτα την γκομενα γιατι μου εχει ζαλισει τα αρχιδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom