Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα αδερφια μετα απο καιρο.τη κυριακη θα φανει τι ομαδα ειναι φετος η αεκ.δε μιλαω αγωνιστικα αλλα για τον χαρακτηρα της ομαδας.θα φανει ποσο θελει η αεκ αυτο το πρωταθλημα και ποσο μπορει να το χτυπησει.ετσι και αλλιως καποτε θα γκελαραμε.παντως εχω την αισθηση οτι της αεκ φετος της πανε καλυτερα τα εκτος εδρας.στη εδρα της που δεχεται λιγοτερη πιεση η αμυνα δεν λειτουργει το ιδιο καλα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χανούμια....βγήκαμε οι λαγοί απο τα λαγούμια μας και σας την λέμε.........την κυριακή σκληρό πορνό...με την μύτη ο παπαδόπουλος... :cheesy:  ρε dark έτσι και χάσετε θέλουμε φωτό την φρώσω με αδαμιαία περιβολή... :grin:....κοίτα ρε πούστη μου που πατε φιρί φιρί να μας βάλετε στο τρυπάκι ότι και καλά πάμε για πρωτάθλημα...μας βλέπω να φαγωνόμαστε μεταξύ μας καο ο γάβρος. :cussing: [λογοκρισία] πρωταθλητής.....άντε και μετά τον αγώνα τσιπουρα ...όποιος χάσει να κεράσει...κανόνισε dark....πάρε και λεφτά μαζί...φιλάκια.... :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Χαίρομαι να βλέπω το "Σκοτεινό" να τυγχάνει σχεδόν καθολικής αναγνώρισης από τους "αλλόθρησκους".Να τα βλέπουν μερικοί δικοί μας αυτά....Καλέσματα για καφέ,τσίπουρα,πρόσεξε μόνο μήπως στήσουν καμιά συνάντηση και σε κάνουν κανονικά "Σκοτεινό" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ.Κατά τ'άλλα καλή τύχη στον Ολυμπιακό σήμερα.... :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
χανούμια....βγήκαμε οι λαγοί απο τα λαγούμια μας και σας την λέμε.........την κυριακή σκληρό πορνό...με την μύτη ο παπαδόπουλος... :cheesy:  ρε dark έτσι και χάσετε θέλουμε φωτό την φρώσω με αδαμιαία περιβολή... :grin:....κοίτα ρε πούστη μου που πατε φιρί φιρί να μας βάλετε στο τρυπάκι ότι και καλά πάμε για πρωτάθλημα...μας βλέπω να φαγωνόμαστε μεταξύ μας καο ο γάβρος. :cussing: [λογοκρισία] πρωταθλητής.....άντε και μετά τον αγώνα τσιπουρα ...όποιος χάσει να κεράσει...κανόνισε dark....πάρε και λεφτά μαζί...φιλάκια.... :2funny:

Εννοείται κ μεσα.Κατά τα μέσα Δεκέμβρη που θα γίνει η συνάντηση μας για κρασί θα τα ΄΄πούμε΄΄ εκεί,με ή χωρίς την Φρόσσω.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εγώ  είμαι μέσα από τώρα για τη συνάντηση και θέλω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ TERAS και ARION 1955!!!!

Επισκέπτης
παρών και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Βραζιλιάνος άσος της ΑΕΚ Ριβάλντο, σύμφωνα με τη λίστα (στις επόμενες ημέρες αναμένεται και το ανάλογο βιβλίο) που δημοσίευσε ο Σύλλογος Στατιστικολόγων Ποδοσφαίρου (Association of Football Statisticians) βρίσκεται στην 14η θέση των 100 κορυφαίων ποδοσφαιριστών του τελευταίου αιώνα, με τον Πελέ στην πρώτη θέση και τον Ντιέγκο Μαραντόνα μόλις στην έκτη (κατά σειρά Ρονάλντο, Ρομάριο, Φίγκο και Ζιντάν βρίσκονται μπροστά από τον Αργεντινό)

Μάλλον ο σύλλογος στατιστικολόγων δεν πολυσυμπαθεί τον Μαραντόνα!!!!!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Ε οχι και ο Φιγκο μπροστα.Παλι ο Μπλατερ εβαλε το χερι του!!!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέρφια μου και φίλοι μου,αγαπημένοι οχτροί και ξάδελφε teras ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Είστε καλά ορέ;
Πήγε να εκδικαστεί χθες η υπόθεση των Ψωμιάδηδων στο Πρωτοδικείο.Ήταν μάλιστα εκεί κ ο Ντέμης.Τελικά η δίκη αναβλήθηκε για τον Μάρτη,λόγω απουσίας του βασικού μαρτυρα - εργολάβου,που υποτίθεται θα έχτιζε το προπονητικό κέντρο,που ποτέ δεν είδαμε.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η αναζήτηση νεαρών ταλαντούχων παικτών συνεχίζεται στην ΑΕΚ και ανάμεσα σε αυτούς φαίνεται ότι βρίσκεται και ο 19χρονος (γεννημένος στις 18/8/1988, 1,87 μ., 71 κ.) Ισλανδός αμυντικός μέσος Έγγερτ Γιόνσον που από τον Ιούλιο του 2005 αγωνίζεται με τη φανέλα της Χαρτς στη Σκοτία.
Κι αν η Ισλανδία δεν είναι από τις χώρες που ξεχωρίζει για την παραγωγικότητά της σε ποδοσφαιριστές, εντούτοις, το παράδειγμα του Άρναρ Γρέταρσον που φόρεσε με επιτυχία την «κιτρινόμαυρη» φανέλα μπορεί να αποτελέσει έναν καλό οδηγό. Άλλωστε, 19χρονος αριστεροπόδαρος θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα της Ισλανδίας, και η Ένωση φαίνεται ότι δεν είναι η μόνη ομάδα που γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του διεθνή με την Εθνική U19 (9 συμμετοχές, 2 γκολ), καθώς Βέρντερ, Άρσεναλ, Μπορντό και Άλκμααρ βρίσκονται στο παιχνίδι, ενώ πρόβλημα μπορεί να αποδειχθεί και συμβόλαιο που υπέγραψε πρόσφατα ο Γιόνσον (2006).

Aν τον θέλουν αυτές οι ομάδες και ειδικά η Άρσεναλ το "κόβω" λίγο χλωμό...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα gatto.Γράφουν ότι είναι ο νέος Γκρέταρσον.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα!Δεν θυμάμαι αν είχε παίξει εναντίον μας... :think:
Σπουδαία η διάκριση για τον Ρίμπο η 14η θέση αν και δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι η αξία της λίστας με τον Μαραντόνα έκτο!!!

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Περνάω το μεσημέρι έξω από ένα εστιατόριο στην Κηφισιά, και τι να δω;;; Όλη η ομάδα μας έχει βγει για κοψίδια και ξύδια για να πάρει δυνάμεις για την κυριακή....... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ο Ζορρό χωρίς την μάσκα του....
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/ast/cov/ae/aek071107b5_b.jpg[/img[/URL]]
Ο ρίμπο καρφώνει ένα πολύ δυνατό μωρό......
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/ast/cov/ae/aek071107b6_b.jpg[/img[/URL]]
Δεν μπορούσα να μην υπογράψω.......Ρε μόνο η Χανούμα
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/ast/cov/ae/aek071107b2_b.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/ast/cov/ae/aek071107b4_b.jpg[/img[/URL]]
Ποιά είναι τα παιδιά;;Τα ξέρετε...;;;
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/ast/cov/ae/aek071107b3_b.jpg[/img[/URL]]

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Δρόσος έκανε την έκληξη , μάλλον δυσάρεστη ,στο θέμα του νέου προπονητή ο οποίος θα είναι ο Βαγγέλης Αγγέλου!Για ποιον λόγο άραγε έδιωξε τον Κορωνιό (για μία ήττα?)
αφού όπως φάνηκε υπάρχει αλληλοεκτίμηση και φιλία και μεταξύ τους!Το μόνο ενθαρρυντικό είναι ότι ο Αγγέλου ήταν βοηθός του Ίβκοβιτς τα τελευταία χρόνια και επομένως όλο και κάτι θα έχει μάθει!Αν υπάρχει βέβαια περίπτωση να κατηφορίσει και ο Ντούντα κάποια στιγμή θα είναι πού μεγάλη κίνηση! :dancing:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου-πρωταθλητές της 7ης αγωνιστικής.Σε πολύ καλό κλίμα έγινε χθες η συνάντηση των παιχτών για φαγητό στην Κηφισιά.

Όσο για το μπασκετ συμφωνώ,ότι ήταν μάλλον ερασιτεχνική η κίνηση του Δρόσου να αλλάξει τόσο γρήγορα τον Κορωνιό.Κάτι μου λέει,ότι με τον Κορωνιό θα τελειώσουμε τις φετινές μας υποχρεώσεις.Αφού δεν πήραμε κ τον Νικητόπουλο πάλι καλά.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μεγάλη νίκη και για την ομάδα χάντμπολ με 29-32 μέσα στα Βριλήσσια και με ένα σερί 5/5 (κάτι μου θυμίζει αυτό) ανεβήκαμε στην τρίτη θέση! :rockon:
Αυτό κι αν θα είναι ερασιτεχνικό dark...να επιστρέψει ο Κορωνιός...η μόνη ελπίδα είναι μήπως με αυτή την κίνηση ψήνεται να έρθει και ο Ντούντα...αλλιώς καλύτερα ας έπαιρνε στον πάγκο κάποιο "δικό" μας παιδί!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom