Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και συγγνώμη που διαφώνησα μαζί σου!!!! :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και συγγνώμη που διαφώνησα μαζί σου!!!! :rockon:

Δεν μπορώ να καταλάβω την ειρωνεία σου φιλαράκο μου απέναντι μου.Πάντα σου μιλάω με επιχειρηματα κ όχι με ειρωνείες.Ειδικά σε ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ δεν θα ειρωνευόμουν.Και πόσο μάλλον δεν πρέπει να μιλάς που με είπες ευθέως χθες ΜΑΛΑΚΑ με το αντίστοιχο smiley,στο θέμα του γηπέδου.Λοίπόν άσε τις ειρωνείες γιατί ουδέποτε δεν σε ειρωνεύτηκα/έβρισα.

Διαφώνησα με κάποιο συγκεκριμένο σάιτ κ όχι με σένα.Τις διαφωνίες μου στις λέω.Εκτός και να το σάιτ σου ανήκει ή είσαι ο δικηγόρος τους.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
ήρεμα παιδιά μην τσακώνεστε.
o gatto είναι απο τους πιο αξιόλογους και σοβαρούς οπαδούς και γράφει πολύ ωραία.
Μακάρι να ήταν και οι υπόλοιποι σαν αυτόν.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν μπορώ να καταλάβω την ειρωνεία σου φιλαράκο μου απέναντι μου.Πάντα σου μιλάω με επιχειρηματα κ όχι με ειρωνείες.Ειδικά σε ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ δεν θα ειρωνευόμουν.Και πόσο μάλλον δεν πρέπει να μιλάς που με είπες ευθέως χθες ΜΑΛΑΚΑ με το αντίστοιχο smiley,στο θέμα του γηπέδου.Λοίπόν άσε τις ειρωνείες γιατί ουδέποτε δεν σε ειρωνεύτηκα/έβρισα.

Διαφώνησα με κάποιο συγκεκριμένο σάιτ κ όχι με σένα.Τις διαφωνίες μου στις λέω.Εκτός και να το σάιτ σου ανήκει ή είσαι ο δικηγόρος τους.
Δεν πας καλά φιλαράκο!Εσύ άρχισες τις ειρωνίες "Κάνε ότι θές","Γράφε όπου θέλεις" και κάτι τέτοια!Και δεν σε είπα ποτέ μαλάκα όπως και κανέναν άλλο εδώ μέσα!Εσύ αρπάχτηκες χωρίς λόγο!Εγραψα ότι είναι μαλακία να θέλει κάποιος γήπεδο 50.000 χωρίς να ξέρω καν την γνώμη σου για τον συγκεκριμένο θέμα!!!!Όπως και εσύ μπορεί να θεωρείς μαλακία να θέλει κα΄ποιος μικρότερο γήπεδο!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Την γνώμη μου την ξέρεις για το γήπεδο κ την έχουμε συζητήσει πολλάκις με επιχειρήματα κ μάλιστα πρόσφατα.Μάλλον ξεχνάς.Και δεν σε ειρωνεύτηκα με το ΄΄κάνε ότι θες΄΄.Πήγαινε στο post σου:''Δεν έχω λόγο να υπερασπίζομαι κανέναν αλλά δεν μπορώ και να διαγράφω όποιον δεν συμφωνεί μαζί μου!''.

Συμφώνησα κ σου είπα κάνε ότι θες.ΑΝ είναι δυνατόν να είναι αυτό ειρωνικό.

ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
 παντως επρεπε να φαει μια σφαλιαρα η ΑΕΚ!!!  Για οποιον ειχε την ΑΤΥΧΙΑ να δει το ματς με την Χελσιμποργκ (πες την και ετσι) καταλαβαινε οτι η ΑΕΚ εχει προβλημα. Το παιχνιδι ηταν ακομα χειρότερο απο το ΠΑΟ Ρουφ- Αγ. Αναργυροι που δειχνει στον 902 και σιγορα χειρότερο απο το TOPscorer-Βαλενθια που παιζουν παιδια κατω απο 10 ετων (καναλι 06).

Οι πιτσιρικάδες της Βαλενθια ανταλασσαν 2 μπαλιες πραγμα που οι παιχτες της ΑΕΚ αδυνατουσαν να κανουν.

Ασε που καπακι ειδα το Β' μερος Εβερτον-ΑΕΛ και εκλαψα βλέποντας πως παιζεται το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ποδόσφαιρο!!!

Το παιχνιδι της ΑΕΚ μου θυμισε δεκαετια 80 και μονο ο Διακογιαννης ελειπε να πει "μπαλια εκει που ειναι μονο..........ο επόπτης"

Τωρα αν ειναι να περιμενω απο τον Ριμπο για να ξεκουνηθει η ομαδα να το χεσω το πρωταθλημα και ας το πάρω!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ήρεμα παιδιά μην τσακώνεστε.
o gatto είναι απο τους πιο αξιόλογους και σοβαρούς οπαδούς και γράφει πολύ ωραία.
Μακάρι να ήταν και οι υπόλοιποι σαν αυτόν.

Καλά,κοιτα που μας βρίζουν στα Ζωνιανά κ άσε μας εμάς.Θα την βρούμε την λύση εμείς.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Την γνώμη μου την ξέρεις για το γήπεδο κ την έχουμε συζητήσει πολλάκις με επιχειρήματα κ μάλιστα πρόσφατα.Μάλλον ξεχνάς.Και δεν σε ειρωνεύτηκα με το ΄΄κάνε ότι θες΄΄.Πήγαινε στο post σου:''Δεν έχω λόγο να υπερασπίζομαι κανέναν αλλά δεν μπορώ και να διαγράφω όποιον δεν συμφωνεί μαζί μου!''.

Συμφώνησα κ σου είπα κάνε ότι θες.ΑΝ είναι δυνατόν να είναι αυτό ειρωνικό.

ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ.
Είχαμε κουβεντιάσει σε κάποια φάση για την τοποθεσία του νέου γηπέδου και είχαμε διαφωνήσει!Χθες με επιχειρήματα ανέφερα ότι δεν υπάρχει λόγος για γήπεδο 50.000 θέσεων ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!Το έγραψα στο θρεντ ,όχι σε εσένα!!!Και αν κοιτάξεις λίγο πιο πάνω θα δεις ποιος άρχισε τις ειρωνίες!Τέλος πάντων...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Καλά,κοιτα που μας βρίζουν στα Ζωνιανά κ άσε μας εμάς.Θα την βρούμε την λύση εμείς.

Ευτυχώς που έχω και εσένα τον υποβολέα να μου λες πως να κάνω moderation. Εσένα περιμενα.
Μόνος σου τα έκανες πάλι πουτάνα στο δίκο σας θρέντ.

Πάρε λοιπόν το Αεκόμετρο σου και μετρήσου και άσε το moderation.

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
ρε παιδια χαλαρωστε.γιατι μας ζαλιζετε με την πρωτη ηττα,εχετε παθει το συνδρομο της εθνικης που μετα απο μια ηττα μας ζαλιζουν τα αρχιδια.με την ελφσμποργκ παιζαμε με μιση ομαδα,με ψωλοκρυο,και πλαστικο χορταρι,και μην ξεχνατε αλλο ελφσμποργκ,αλλο ηρακλης,αλλο παναθηναικος και μιλαν.οποιος καταλαβε καταλαβε

Επισκέπτης
Ευτυχώς που έχω και εσένα τον υποβολέα να μου λες πως να κάνω moderation. Εσένα περιμενα.

χα,χα,χα,χα,χα!!!πολυχρονοι ρε zero..να'σαι καλα & παντα με το καυλι ορθιο..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είχαμε κουβεντιάσει σε κάποια φάση για την τοποθεσία του νέου γηπέδου και είχαμε διαφωνήσει!Χθες με επιχειρήματα ανέφερα ότι δεν υπάρχει λόγος για γήπεδο 50.000 θέσεων ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!Το έγραψα στο θρεντ ,όχι σε εσένα!!!Και αν κοιτάξεις λίγο πιο πάνω θα δεις ποιος άρχισε τις ειρωνίες!Τέλος πάντων...

ΣΕ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑ.Για το σάιτ που έγραψα ΝΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΟΥΝ.
Και είπα ΤΕΛΟΣ.Ελπίζω και από την μεριά σου και ελπίζω να σε ικανοποίησα ως προς το αν σε ειρωνεύτηκα ή όχι τελικά.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Δεν σου κάνω τον υποβολέα.Εσύ έχεις το ΄΄θεάρεστο προνόμιο΄΄ του να κάνεις moderation.Τελικά πρέπει να έχεις μεγάλο κόμπλεξ μαζί μου,που παρακολουθείς τι γράφω κ δίχως λόγο μου την λες.Και δες λίγο καλύτερα κ με πιο πολύ κρίση.Δεν έγινε τίποτα πουτάνα.ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΝΟΥΜΕ κάπου που διαφωνούμε.Ούτε βριστήκαμε ,ούτε τίποτα.Μην μπερδεύεσαι τόσο,γιατί μπερδεύεσαι.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Για εσένα έχουμε Γαυρόμετρο!
:2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα πάρουμε τώρα κανένα εισιτήριο για το ματς με τις κότες να πάμε να δούμε τον Δικέφαλο Αετό να τις ξεπουπουλιάζει;ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.Τα άλλα είναι βλακείες.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχήν καλησπέρα ....
Μάλλον είναι λάθος μου που γραφώ στο Θρεντ σας αλλά αποφάσισα να πω την γνώμη όπως αεκτζιδες γραφούν για τον Ολυμπιακό στο δικό μας Θρεντ...
Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτεστε ορισμένοι <<φίλαθλοι>
εγώ είμαι ο πρώτος που έχω κράξει τον <κοντό> αλλά .....
1.εχετε μια ομάδα που την ύπαρξη της την χρωστάει σε αυτόν (με νόμιμα η όχι μέσα είναι άλλο θέμα)
2.Εισασταν αήττητοι στο Ελληνικό πρωτάθλημα 6(!!!) αγώνες και στον έβδομο που χάνεται ...υπάρχουν άτομα που μιλάνε για <στημένα> η για έκλειψη <πάθους> η δεν ξερώ εγώ τι άλλο....και τρώγεστε οι μισοί με τους άλλους μίσους....
δεν μπορώ να σας καταλάβω ρε μάγκες....
βεβαία καταλαβαίνω ότι είναι Ελληνικό φαινόμενο όπως π.χ. στην Περσυνή φιέστα αγά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος υπήρχαν Ολυμπιακοί που αποδοκίμαζαν τον Τζολε(!!!!).....
άβυσσος η ψυχή του Ανθρώπου!!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Τωρα θα φανει αν η αεκ μπορει να παει για πρωταθλημα μεσα σε ενα μηνα εχει παο,αρη και ολυμπιακο εκτος αν καταφερει να παρει καποια καλα αποτελεσματα και δειξει χαρακτηρα μαγκια της.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ε καλά δεν το ξέρεις αυτό alexandre?Και εσείς όταν χάνετε ,υπάρχει μια μερίδα φιλάθλων που δεν μπορει να χωνέψει πως χάσατε και λέει ότι το έστησε ο Σωκράτης για να βγάλει φράγκα!
Όλοι για δικαιολογίες ψάχνουμε στις ήττες! :think:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καταρχάς Αλέξανδρε σου έχω ξαναπεί και κατ'ιδίαν ότι δεν είναι λάθος ή απαγορεύεται να γράφεις ΕΔΩ.Το θρεντ ανήκει στο σάιτ κ σε όλον τον μπουρδελόκοσμο εδώ μέσα.Και όπως με ειρωνεύτηκε κάποτε κάποιος ΄΄δεν έχω τίτλους ιδιοκτησίας του θρεντ μου΄΄,άρα ανήκει ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Τώρα για τον Ντέμη κ για της ΑΕΚ που λες ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι συμφωνώ κ όπως κ για τον καραφλό σου.Και πάλι από εδώ μέσα από το ΔΙΚΟ ΜΟΥ/ΔΙΚΟ ΣΟΥ/ΔΙΚΟ ΜΑΣ/ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ,καλή επιτυχία σήμερα και καλή απόλαυση σε ένα ματς που ζηλεύω να το έβλεπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom