Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γεια σου ρε pleasure φιλαράκι μου.Πέστα αδελφέ μου.Πέστα.Άντε για την ΑΕΚΑΡΑ δουλεύεις. :2funny: :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.984
Πόντοι
12.056

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Δε λέω τα θέλει ο κώλος του.
Αλλά οργανωμένο πέσιμο απο γαύρους/χανουμάκια σε λαγό??????
Βρε λές?????????

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Αρχίσαμε τις :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μα καλα ρε ποιος μαλάκας μιλαέι για στήσιμο παιχνιδιών.Δηλαδή δεν δικαιούμαι να χάσω μια φορά;Αξιζα να χάσω κ έχασα ΔΙΚΑΙΑ.
Μου θυμίζει τους γαύρους που όποτε χάνουν ή είναι το ματς στημένο ή το έδωσε η διαιτησία.Αυτοί ΠΟΤΕ δεν χάνουν ΔΙΚΑΙΑ.Βγαίνει κ ένα μπουρδέλο site ΜΗ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ που λέγεται ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ και διατυμπανίζει ότι ήταν στημένο το ματς.Μα καλά τέτοιους Αεκτζήδες θέλουμε;;;Αν είμαστε έτσι από μόνοι μας,δεν χρειαζόμαστε γαύρους η βάζελους να μας κυνηγάνε.Αυτοκτονούμε μόνοι μας.

Αυτά τα μαλακισμένα οι πειρατές εκεί πανω στο Γαλάτσι που λένε ότι είναι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ,δεν πνίγηκαν ακόμα;;;
Άει στα τσακίδια κ μακρύτερα ΄΄Μεταξάδες΄΄ της ΑΕΚ :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Δεν υπάρχουν περισσότερο ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ και λιγότερο ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ!Το Αεκόμετρο δεν εφευρέθηκε ακόμα!Είναι δικαίωμα του καθενός να μην γουστάρει τον Ντέμη ,ο άλλος να μην "πάει" τον Φερέρ,ο άλλος να κατακρίνει  το θέαμα που προσφέρει η ομάδα μας και κάποιοι άλλοι να είναι τρισευτυχισμένοι με όλα αυτά!Δεν μπορούμε να βαλουμε φίμωτρο σε κανέναν επειδή δεν συμφωνούμε μαζί του!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν υπάρχουν περισσότερο ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ και λιγότερο ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ!Το Αεκόμετρο δεν εφευρέθηκε ακόμα!Είναι δικαίωμα του καθενός να μην γουστάρει τον Ντέμη ,ο άλλος να μην "πάει" τον Φερέρ,ο άλλος να κατακρίνει  το θέαμα που προσφέρει η ομάδα μας και κάποιοι άλλοι να είναι τρισευτυχισμένοι με όλα αυτά!Δεν μπορούμε να βαλουμε φίμωτρο σε κανέναν επειδή δεν συμφωνούμε μαζί του!!!!

Καταρχάς δεν είμαι αυτός που λέω για περισσότερο κ για λιγότερο Αεκτζήδες.Θεωρώ τον εαυτό μου τον τελευταίο Αεκτζή.Αλλά όταν μου έρχεσαι κ είσαι αρνητικός σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον αντίπαλο σου μόνο κ μόνο για να στάξεις χολή και χαίρεσαι με το όταν χάνει η ΑΕΚ,τότε δεν είσαι ΑΕΚΤΖΗΣ.Αυτό από μένα και ΠΑΠΑΛΑ.

Και δεν τους φίμωσε κανείς φιλαράκι μου.Ελευθεροι είναι να λένε ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ,ζώντας μέσα σε Δημοκρατία.ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Εσύ αν θες και με τις ευλογίες μου,διάβασε τους ,γράψε ότι θες μέσα σε αυτούς,γράψε κ εδώ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ τις απόψεις σου,απλά για μένα ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΑΥΤΑ.

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Όχι ρε συ.Έφαγα κ μια βαρβάτη φασολάδα κ έχω τρελλαθεί από τις κλανιές στην μούρη σου.Έχεις κανά καθαρτικό να μου δώσεις;
KOYNA λιγο τον λωκο σου και θα βρεις 4 καθαρτικα απο περυσι

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τον κούνησα,τον κούνησα.
Κοιτα τι βρήκα:
*1-2 πέρσι στο ΟΑΚΑ με τον Δέλλα.
*3-0 με την γκολάρα του Τσάνκο πρόπερσι.
*1-1 και 1-3 στο κύπελλο πριν τρία χρόνια
*0-0 στην λεωφόρο με το πέναλντι που έπνιξε στον Μπούρμπο ο Βασσάρας κ σώθηκες.
*1-0 στο ΟΑΚΑ την πρώτη χρονιά του Ντέμη με το γκολ του Λύμπε στο 83'

Θες και άλλα κλανίδια πελατάκο.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Αλλά όταν μου έρχεσαι κ είσαι αρνητικός σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον αντίπαλο σου μόνο κ μόνο για να στάξεις χολή και χαίρεσαι με το όταν χάνει η ΑΕΚ,τότε δεν είσαι ΑΕΚΤΖΗΣ.
αυτό σηκώνει πολλές ερμηνείες. εσύ πως το εννοείς.
είναι ας πούμε μαλάκας αεκτζής?
χτυπάει τον ντέμη μέσω της ομάδας?
δεν είναι αεκτζής αλλά το παίζει?
3 ερμηνείες που μου ήρθαν πρώτα στο νου

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Καταρχάς δεν είμαι αυτός που λέω για περισσότερο κ για λιγότερο Αεκτζήδες.Θεωρώ τον εαυτό μου τον τελευταίο Αεκτζή.Αλλά όταν μου έρχεσαι κ είσαι αρνητικός σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον αντίπαλο σου μόνο κ μόνο για να στάξεις χολή και χαίρεσαι με το όταν χάνει η ΑΕΚ,τότε δεν είσαι ΑΕΚΤΖΗΣ.Αυτό από μένα και ΠΑΠΑΛΑ.

Και δεν τους φίμωσε κανείς φιλαράκι μου.Ελευθεροι είναι να λένε ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ,ζώντας μέσα σε Δημοκρατία.ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Εσύ αν θες και με τις ευλογίες μου,διάβασε τους ,γράψε ότι θες μέσα σε αυτούς,γράψε κ εδώ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ τις απόψεις σου,απλά για μένα ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΑΥΤΑ.
Όταν λες γι'αυτούς ότι δεν είναι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ,ουσιαστικά βάζεις Αεκόμετρο!
Δεν έχω λόγο να υπερασπίζομαι κανέναν αλλά δεν μπορώ και να διαγράφω όποιον δεν συμφωνεί μαζί μου!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
kifina το έγραψα αλλά δεν το διάβασες.Όταν σου χαλάει κάποιος την μαγιά(λεφτά-δόξα-αρχηγιλίκι)και μέσω της ήττας βγάζει χολή,τοτε αυτός είναι που εννοώ οτι δεν είναι ΑΕΚΤΖΗΣ.

Χτυπάει τον όποιο Ντέμη-δεν μένω στα πρόσωπα-επειδή τους έκοψε το χαρτζηλίκι κ το γήπεδο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όταν λες γι'αυτούς ότι δεν είναι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ,ουσιαστικά βάζεις Αεκόμετρο!
Δεν έχω λόγο να υπερασπίζομαι κανέναν αλλά δεν μπορώ και να διαγράφω όποιον δεν συμφωνεί μαζί μου!

Kάνε ότι θες.Και ΑΕΚΟΜΕΤΡΟ θα ήμουν ο τελευταίος που θα έβαζα.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
οκ! για άλλο λόγο σου έκανα την ερώτηση.
το αν παίζεται καλή μπάλα ή τι ομάδα έχετε δεν μπορώ να έχω 100% σωστή άποψη.
το ίδιο εσείς για την δικιά μας.
βγαίνουν κάποιοι και στάζουν χολή (για τον όποιο λόγο) και τρώγεστε μεταξύ σας (οκ βαρύ το τρώγεστε αλλά αυτό μου ήρθε τώρα).

στο δικό μας thread έχουμε τον vasso που τα βλέπει όλα μαύρα και άραχνα (για τους όποιους λόγους) και όταν του την λέμε πετάγεστε διάφοροι και μας λέτε κάφρους που δεν συμφωνούμε μαζί του.

στην προκειμένη ο κάφρος "φαίνεσαι" εσύ.
δεν είναι προσωπική επίθεση αυτά που σου γράφω, σαν παράδειγμα το λέω.
όπως θα σας έσπαγα τα αρχίδια αν σιγοντάριζα τις απόψεις τους (πχ. να ρε και ίδιοι το παραδέχεστε), έτσι μας τα σπάτε και εσείς όταν ακούτε κάτι που σας συμφέρει.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom