LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
Εμείς προσέχουμε...Δεν πίνουμε πολύ... ;)
Καλά, άμα όμως κάποιος σας προσκαλέσει στη... γιάφκα του, μην πάτε καλύτερα...
Εμείς προσέχουμε...Δεν πίνουμε πολύ... ;)
Ok...Για να το λες εσύ,κάτι θα ξέρεις...Καλά, άμα όμως κάποιος σας προσκαλέσει στη... γιάφκα του, μην πάτε καλύτερα...
Αναβλήθηκε το Θύελλα Ραφήνας - ΑΕΚΑθάνατη Ελλάδα: σύμφωνα με το supersportfm πρός αναβολή οδεύει το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Θύελλα Ραφήνας που αρχικά είχε αποφασισθεί να γίνει στην Ραφήνα καί μετά άλλαξε ή έδρα καί είχε προγραμματισθεί να γίνει στο γήπεδο Μενιδίου
![]()
![]()
, αιτία ότι αφ' ενός ή αστυνομία με την αλλαγή της έδρας δεν προλαβαίνει μέσα σε 48 ώρες να λάβει τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας , κάτι που το έθεσε ήδη υπ' όψη της ΕΠΟ , αφ' ετέρου ότι παρά την αλλαγή έδρας έχουν ήδη εκδοθεί καί πωληθεί εισιτήρια για το γήπεδο της Ραφήνας
![]()
![]()
![]()
!!! πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα στο Μενίδι είναι ή 23/02 , δεδομένου ότι εκείνη την ημέρα διεξάγωνται καί οί ημιτελικοί του κυπέλλου Γ'Εθνικής όπου ώς γνωστόν ή ΑΕΚ έχει αποκλεισθεί
![]()
!!
οκ, αλλαξε πλευρο τωρα γιατι πιαστηκες μονοπαντα, πολυ κακετση βλεπειςΚαλημέρες ΑΕΚάρες,
βάζοντας στην άκρη τ οπαδικά θα πρέπει να πω ότι η κίνηση της ΠΑΕ ΟΣΦΠ για να χρηματοδοτήσει το χτίσιμο 4σχολείων στη δοκιμαζόμενη Κεφαλονιά είναι άξια χειροκροτήματος. Από την άλλη θα πρέπει κάποιοι φίλοι του ΟΣΦΠ να ρωτήσουν στη πιάτσα του Πειραιά σε ποιον ΔΕ χρωστάει χρήματα η ναυτιλιακή του χοντρου, πριν αρχίσουν τη καραμέλα "η ΑΕΚ χρωσταει σ όποιον μιλάει Ελληνικά". Γιατι ο χοντρός χρωστάει σ όσους μιλάνε Κινέζικα ;)
ξερεις εσυ καμια ναυτιλιακη εταιρια σημερα που δεν χρωσταει;(εκτος του Μελισσανιδη)Καλημέρες ΑΕΚάρες,
βάζοντας στην άκρη τ οπαδικά θα πρέπει να πω ότι η κίνηση της ΠΑΕ ΟΣΦΠ για να χρηματοδοτήσει το χτίσιμο 4σχολείων στη δοκιμαζόμενη Κεφαλονιά είναι άξια χειροκροτήματος. Από την άλλη θα πρέπει κάποιοι φίλοι του ΟΣΦΠ να ρωτήσουν στη πιάτσα του Πειραιά σε ποιον ΔΕ χρωστάει χρήματα η ναυτιλιακή του χοντρου, πριν αρχίσουν τη καραμέλα "η ΑΕΚ χρωσταει σ όποιον μιλάει Ελληνικά". Γιατι ο χοντρός χρωστάει σ όσους μιλάνε Κινέζικα ;)
Kαι να το λενε βαζελοι να πεις οκ,αυτοι δεν ειχαν στο παρελθον θεματα με χρωστουμενα.Αλλα να μας την λενε Αρηανοι,Παοκια,νεοπανιωνιακια κατανταει γραφικο,περα απο τους γαυρους που η γραφικοτητα πλεον εχει γινει συνωνυμηΑυτό το παραμύθι με τα χρωστούμενα της ΑΕΚ είναι για γέλια. Από τη στιγμή που η ΑΕΚ και κάθε ομάδα ποδοσφαίρου είναι ΠΑΕ άρα κερδοσκοπικού χαρακτήρα με συγκεκριμένους μετόχους και όχι εταιρία με ευρεία λαϊκή βάση ή σωματείο τύπου Μπάρτσα, Ρεάλ κτλ, τα όποια χρέη τα δημιουργούν και τα αφήνουν οι εκάστοτε ιδιοκτήτες-διαχειριστές. Όταν την ΑΕΚ και την κάθε ομάδα θα τη διαχειρίζεται ο λαός της τότε θα μπορείτε να λέτε ότι "η ΑΕΚ φέσωσε τους πάντες" τώρα μπορείτε να λέτε "ο Ψωμιάδης, ο Νοτιάς, ο Παππάς κτλ φέσωσαν τους πάντες". Απλά πράγματα, όλα τ' άλλα είναι για τα καφενεία και τους καμένους.
Ρε μοσχαροκεφαλή,εσυ τι μιλας;Να μιλησει οπαδος αλλης ομαδας να το καταλαβω,αλλα ενα ζωο γαυρος να μιλαει για χρεος και ποσαρε τυπε...μηπως ρδευτηκεσμπε και ηθελες να γραψεις οτι η αεκ ειναι ΄΄καταδικασμενη να δαγκωνει οποιον μιαει ελληνικα'';;
καθε ελληνας υπηκκοος ειναι μεσα ενα κατομπαλλο για την αεκ....και στη αυστραλια και στην γουατεμαλα να ακουσεις ελληνικα ο κυριος εκατο το κεφαλι θα ειναι![]()
![]()
Άσε με να φανταστώ. Είχες ΠΡΩΗΝ γκόμενα που δουλευε σε ναυτιλιακή και σου είχε πει ότι η εταιρεία του χοντρού ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΕΙ πουθενάοκ, αλλαξε πλευρο τωρα γιατι πιαστηκες μονοπαντα, πολυ κακετση βλεπεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε είμαι στα ναυτιλιακά σχεδόν μια δεκαετία. Από επισκευες μέχρι νιουμπιλντιγκς. Ξέρω ποιες ελληνικές εταιρείες είναι στη μαύρη λίστα στα κινέζικα ναυπηγεία. Ξέρω για την Μαρμαράς σε ποια ναυπηηγεία είναι στη μαύρη λίστα και σε ποια όχι. Έχω και φίλο μέσα στην εταιρεία του χοντρού και μου έχει πει ότι ο χοντρός έχει φεσώσει όλο τον Πειραιά και τη Σαλαμίνα και πως στη νότια Κίνα απλά δε πάνε τα καράβια του για επισκευές.ξερεις εσυ καμια ναυτιλιακη εταιρια σημερα που δεν χρωσταει;(εκτος του Μελισσανιδη)![]()
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξασφαλίσει ένα λαμόγιο είναι να έχει καλό δικηγόρο. Λάθος, όχι μόνο πρέπει να είναι καλός αλλά πρέπει να είναι αρκετά ανήθικος για να ακολουθεί τον πελάτη-λαμόγιο στις πιο απίθανες υπερασπίσεις. Το λέω εκ πείρας καθώς έχω "επαφές" με τα δικαστήρια και έχω πολλές φορές "συμβουλέψει" τον δικηγόρο μου για εναλλακτικές προσεγγίσεις των υποθέσεών μου επειδή, κακά τα ψέματα, ο Νόμος είναι ελαστικός. Δεν έχω φτάσει βέβαια στα επίπεδα του υπέρτατου Μάκη καθώς είμαι ένας απλός επιχειρηματίας που έχει τις προβλεπόμενες διαφορές που χρειάζονται δικαστική επίλυση.Μήνυση Ψωμιάδη για ψευδορκία!
Με ένταση συνεχίστηκε η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη αναφορικά με τα χρήματα που φέρεται να έχει υπεξαιρέσει με την πλευρά του μάλιστα να καταθέτει μήνυση κατά του μάρτυρα Γιώργου Ρόκκα για ψευδορκία.
Συγκεκριμένα ο Ψωμιάδης παρουσίασε σώματα επιταγών της NETMED ύψους 9,5 εκατ. ευρώ που σε αντίθεση με τα όσα είχε υποστηρίξει ο Ρόκκας, πως δηλαδή αυτά τα χρήματα είχαν εισπραχθεί, αυτές ήταν ανεξόφλητες.
Η πλευρά του Ψωμιάδη ισχυρίστηκε πως το έλλειμμα επί ημερών διοίκησής του είναι 650 χιλ. Ευρώ και όχι 21,5 εκατ.
Από την δική του πλευρά ο Ρόκκας, ανέφερε πως του είχαν παρουσιαστεί έγγραφα από τη NETMED σύμφωνα με τα οποία είχαν εισπραχθεί τα χρήματα ενώ εξήγησε πως ο ίδιος είχε καταθέσει πως αυτά τα χρήματα δεν έφτασαν ποτέ στην ομάδα.
Ο εισαγγελέας της έδρας πάντως ανέφερε πως δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να κρατηθεί ο Ρόκκας όπως ζήτησε η πλευρά Ψωμιάδη. Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε για τη διαβίβαση των πρακτικών στον αρμόδιο εισαγγελέα μετά το τέλος της δίκης. Η διαδικασία θα συνεχιστεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου.
Λιγο χλωμο να ερθει το παιχτακι αυτο στην ΑΕΚ.Τον ηθελε η Ουντινεζε και νομιζω ειχε δοκιμαστει και απο Γιουβε.Περνει τον 20χρονο Μαυροβουνιο Νταρκο Ζοριτς η ΑΕΚ.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο έχει επενδύσει ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία μάνατζερ της Ευρώπης με πελάτες σαν τον Καβάνι, τον Γιάγια Τουρέ, τον Κόκε της Ατλέτικο, τον Χάζαρντ της Τσέλσι και άλλους.
Έτσι είναι...Με τη μόνη διαφορά,ότι δεν πιστεύω πως ο Ψωμιάδης θα κάτσει στον πάγκο του κελιού του...Το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξασφαλίσει ένα λαμόγιο είναι να έχει καλό δικηγόρο. Λάθος, όχι μόνο πρέπει να είναι καλός αλλά πρέπει να είναι αρκετά ανήθικος για να ακολουθεί τον πελάτη-λαμόγιο στις πιο απίθανες υπερασπίσεις. Το λέω εκ πείρας καθώς έχω "επαφές" με τα δικαστήρια και έχω πολλές φορές "συμβουλέψει" τον δικηγόρο μου για εναλλακτικές προσεγγίσεις των υποθέσεών μου επειδή, κακά τα ψέματα, ο Νόμος είναι ελαστικός. Δεν έχω φτάσει βέβαια στα επίπεδα του υπέρτατου Μάκη καθώς είμαι ένας απλός επιχειρηματίας που έχει τις προβλεπόμενες διαφορές που χρειάζονται δικαστική επίλυση.
Ο Μάκης είναι ο Νουρέγιεφ της δικαιοσύνης καταφέρνοντας με υπέροχες πιρουέτες και ζετέ να αποφεύγει εδώ και δεκαετίες την τιμωρία για τα αδικήματα που έχει διαπράξει. 'Άλλωστε είχε καταφέρει να κυκλοφορεί ελεύθερος έχοντας 12ετή τελεσίδικη κάθειρξη εις βάρος του και μάλιστα λόγω συκοφαντικής δυσφήμισης ενός από τους πιο ισχυρούς πολιτικούς της τελευταίας 20ετίας, του Κώστα Λαλιώτη.
Τώρα ισχυρίζεται ότι ΔΕΝ εισέπραξε τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και προσκόμισε μάλιστα τα ανεξόφλητα σώματα των επιταγών. Πρωτοφανές! Δηλαδή έβγαινε επί διαχείρισής του η ΑΕΚ ΧΩΡΙΣ να εισπραχθούν 10 περίπου εκατομμύρια ευρώ. Φανταστείτε φίλοι ΑΕΚτζήδες για τι ευεργέτη μιλάμε που κάλυπτε τα έξοδα της ομάδας και "φύλαγε" τα παραπάνω για τις κακές ημέρες.
Ευτυχώς οι μέρες που τα δικαστήρια δολίως έκαναν τα στραβά μάτια ή από φόβο εθελοτυφλούσαν έχουν περάσει, και ο κάθε κατεργάρης θα κάτσει στον πάγκο του κελιού του.![]()
Σ' αυτήν τη συγκυρία φίλε πιστεύω πως θα κάτσει. Αν ήταν κάποιος άλλος θα σου έλεγα ότι σίγουρα θα κάτσει αλλά αφήνω ένα 1% επειδή είναι ο Μάκης.Έτσι είναι...Με τη μόνη διαφορά,ότι δεν πιστεύω πως ο Ψωμιάδης θα κάτσει στον πάγκο του κελιού του...
Μακάρι να γίνει αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο...
Να γίνει πάντως και ας κάτσει και στο πάτωμα που λέει ο λόγος...![]()
Για να δούμε...Παραπάνω πιθανότητες έπρεπε να αφήσεις κατά τη γνώμη μου,επειδή είναι ο Μάκης...Σ' αυτήν τη συγκυρία φίλε πιστεύω πως θα κάτσει. Αν ήταν κάποιος άλλος θα σου έλεγα ότι σίγουρα θα κάτσει αλλά αφήνω ένα 1% επειδή είναι ο Μάκης.
Και μια πρόβλεψη-εκτίμηση. ΑΝ τιμωρηθεί με ποινή που θα τον κρατήσει πάνω από 5 χρόνια μέσα (επιπλέον της προσωρινής κράτησής του), πιστεύω πως θα κάνει χρήση των διατάξεων για ευνοϊκή μεταχείριση όσων επιστρέφουν κλεμμένα.