Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Ποια μεταγραφή είναι αυτή; Η 9η; εγώ πιστεύω πως θα πάρουμε άλλους 3-4 και πάπαλα. Βέβαια αν πιστέψεις την ονοματολογία θα πάρουμε τόσους παίκτες ώστε του χρόνου θα έχουμε 55 παίκτες

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Θα κάνουμε κάτι αντίστοιχο σαν το "The Voice" μάλλον... :grin:

Θα πάρουμε όσους πάρουμε και μετά θα διαλέξουμε τους καλύτερους... :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Δε μπήκες σήμερα στο θρεντ της πρέμιερ. Δε μπήκε και ο Ιγκλαντ ρουλς με τις ξεκαρδιστικές φωτό του να ανεβάσει καμία μπας και γελάσει το χειλάκι σας, δε μπήκε γενικά κανένας Γιουναϊτάς και είχα τρελλά κέφια να σας "γλεντήσω" σήμερα  :grin:
Να μας γλεντησεις οταν αυτο θα γινεται για καμια 5ετια σερι.Οχι για μια σαιζον. :grin:
αλλιως αν ειναι να σε γλεντησω εγω αναδρομικα για την προηγουμενη 20ετια. :2funny:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416

Ποια μεταγραφή είναι αυτή; Η 9η; εγώ πιστεύω πως θα πάρουμε άλλους 3-4 και πάπαλα. Βέβαια αν πιστέψεις την ονοματολογία θα πάρουμε τόσους παίκτες ώστε του χρόνου θα έχουμε 55 παίκτες
εσενα σε κοβω σοβαρο οποτε δεν θα απαντησω οπως απανταω στον μαστερ ))))
απο τι 9 μεταγραφες η μονη που μου μυριζει οτι ειναι καλη για την ΑΕΚ ειναι του Μανταλου
μπορει να κανω και λαθος....
η Β εθνικη δεν ειναι καθολου ευκολη υποθεση πιστευω (κι εξηγω...οτι η ΑΕΚ εκει θα εχει απωλειες βαθμων)

ΥΓ...τελικα και του χρονου με 2 ομιλους θα γινει η Β?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
απο τι 9 μεταγραφες η μονη που μου μυριζει οτι ειναι καλη για την ΑΕΚ ειναι του Μανταλου
η Β εθνικη δεν ειναι καθολου ευκολη υποθεση πιστευω (κι εξηγω...οτι η ΑΕΚ εκει θα εχει απωλειες βαθμων)

Λαθος κανεις και ο Μανταλος μαπα μεταγραφη ειναι,κατευθειαν Γ θα πεσουμε παλι. :rockon:
Φυσικα και δεν θα ειναι ευκολη υποθεση η Β εθνικη αφου θα εχει υπερομαδες του χρονου,οπως ο η καλυτερη ομαδα
της β εθνικης φετος ο ολυμπιακος βολου,που εχει για καλυτερο του παιχτη εναν 40χρονο 100 κιλα,τον Μπρεσκα.
Παλι μεσα στις προβλεψεις σας θα πεσετε,οπως οτι θα καθοταν η ΑΕΚ 3-4 χρονια στην Γ. :rockon:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Λαθος κανεις και ο Μανταλος μαπα μεταγραφη ειναι,κατευθειαν Γ θα πεσουμε παλι. :rockon:
Φυσικα και δεν θα ειναι ευκολη υποθεση η Β εθνικη αφου θα εχει υπερομαδες του χρονου,οπως ο η καλυτερη ομαδα
της β εθνικης φετος ο ολυμπιακος βολου,που εχει για καλυτερο του παιχτη εναν 40χρονο 100 κιλα,τον Μπρεσκα.
Παλι μεσα στις προβλεψεις σας θα πεσετε,οπως οτι θα καθοταν η ΑΕΚ 3-4 χρονια στην Γ. :rockon:
αμα σε δουλεβο μετα με βρηζισ κε με λεσ σχινοχαλια
ρε μαστερ να μιν πο τη μαστερ ισε
εχισ μπερδεπσι τιν καζουρα που σασ κανουν με τιν πραγματικωτοιτα
προτων
εγραπσα καπου οτη η αεκ δεν θα ανεβι?
εγραπσα οτι δεν θα ανεβι με 0 απολιεσ
η Β οποσ ειναι τορα εχι πολι δισκολεσ εδρεσ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αμα σε δουλεβο μετα με βρηζισ κε με λεσ σχινοχαλια
ρε μαστερ να μιν πο τη μαστερ ισε
εχισ μπερδεπσι τιν καζουρα που σασ κανουν με τιν πραγματικωτοιτα
προτων
εγραπσα καπου οτη η αεκ δεν θα ανεβι?
εγραπσα οτι δεν θα ανεβι με 0 απολιεσ
η Β οποσ ειναι τορα εχι πολι δισκολεσ εδρεσ
Εμενα δουλευεις;τον εαυτο σου δουλευεις γραφοντας ετσι.Κερδιζεις τι ακριβως;Να φαινεσαι πιο μαλακας απο οτι εισαι;

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
και χαζουλιακα
εγω προσωπικα ειμαι υπερ του γηπεδου της ΑΕΚ και καθε ομαδας
υπερ της επιχορηγησης γηπεδων απο την πολιτεια
κι οχι επειδη ειμαι καλος με την ΑΕΚ αλλα διοτι θα δωσει και 500 μονιμες θεσεις εργασιας στην περιοχη και αναπτυξη
αλλα @@ η πρωτη που θα σπασει το γηπεδο θα ειναι οι τραμπουτσιναλ21

ειμαι κατα των τοκων και των υπερβολικων προστιμων της πολιτειας
χρωστας; πληρωσε με εναν λογικο τοκο...αλλα ειναι τοσο βλαμμενο το κρατος που χανει τα λεφτα του...και οχι μονο το κρατος αλλα πολλοι αλλοι προμηθευτες

ειμαι επισης κατα της <καθαρσης> εντος 2 ετων που δωσαν την δυνατοτητα στην <νεα> ΑΕΚ κι οπου <νεα> εννοω το ΑΦΜ

αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια κι οτι γεγονε γεγονε
το να τα κουβεντιαζουμε και να τα λεμε οπαδικα ειναι απλα να περναει η ωρα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτό το παραμύθι με τα χρωστούμενα της ΑΕΚ είναι για γέλια. Από τη στιγμή που η ΑΕΚ και κάθε ομάδα ποδοσφαίρου είναι ΠΑΕ άρα κερδοσκοπικού χαρακτήρα με συγκεκριμένους μετόχους και όχι εταιρία με ευρεία λαϊκή βάση ή σωματείο τύπου Μπάρτσα, Ρεάλ κτλ, τα όποια χρέη τα δημιουργούν και τα αφήνουν οι εκάστοτε ιδιοκτήτες-διαχειριστές. Όταν την ΑΕΚ και την κάθε ομάδα θα τη διαχειρίζεται ο λαός της τότε θα μπορείτε να λέτε ότι "η ΑΕΚ φέσωσε τους πάντες" τώρα μπορείτε να λέτε "ο Ψωμιάδης, ο Νοτιάς, ο Παππάς κτλ φέσωσαν τους πάντες". Απλά πράγματα, όλα τ' άλλα είναι για τα καφενεία και τους καμένους.
έχω καιρό να διαβάσω το νήμα.
Λάθος είναι αυτό που λες. Δεν είναι προσωπικά τα χρέη. Όπως είπες η ΑΕΚ (και η κάθε επαγγελματική ομάδα) είναι εταιρία. Οι ΜΕΤΟΧΟΙ της λοιπόν είναι υπόλογοι για τα χρεη της ΟΜΑΔΑΣ. Όχι τα δικά τους. Τα δικά τους είναι άλλα.
Με την ίδια λογική ο Μαρινάκης είναι υπόλογος για τα χρέη της ναυτιλιακής του (προφανώς και για τα προσωπικά του αν έχει).

Αλλά η εταιρία χρωστάει. Πάντα. Και οι μέτοχοι πρέπει να πληρώνουνε. Πάντα. Όπως και να νέμονται τα κέρδη. Πάντα.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Λάθος είναι αυτό που λες. Δεν είναι προσωπικά τα χρέη. Όπως είπες η ΑΕΚ (και η κάθε επαγγελματική ομάδα) είναι εταιρία. Οι ΜΕΤΟΧΟΙ της λοιπόν είναι υπόλογοι για τα χρεη της ΟΜΑΔΑΣ. Όχι τα δικά τους. Τα δικά τους είναι άλλα.
Με την ίδια λογική ο Μαρινάκης είναι υπόλογος για τα χρέη της ναυτιλιακής του (προφανώς και για τα προσωπικά του αν έχει).

Αλλά η εταιρία χρωστάει. Πάντα. Και οι μέτοχοι πρέπει να πληρώνουνε. Πάντα. Όπως και να νέμονται τα κέρδη. Πάντα.

οχι οι μετοχοι βαση νομου ειναι αμετοχοι
την  νυφη την πληρωνουν οσοι εχουν δικαιωμα υπογραφης
ο διευθυνων συμβουλος κυριως
οι μετοχοι ειναι οι επενδυτες

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Κάνεις λάθος. Κρίνεις παίκτες που ΔΕ παίζουν στην ίδια θέση. Ο αμυτνικός του ΠΑΣ ΜΠΟΡΕΙ να βγει μια πολύ καλή κίνηση. Είναι μόλις 21 ετών και έχει όλα τα προσόντα ν εξελιχθεί και άλλο. Δε μπορείς να κρίνεις τον Μάνταλο πχ με τον Φάγε. Παρόλο που παίζουν και οι 2 στο κέντρο άλλη η δουλειά του ενός άλλη του άλλου.
Επίσης ναι η Β θα είναι πιο δύσκολη από τη Γ. Και ΛΟΓΙΚΑ θα έχουμε απώλειες βαθμών. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα ανεβούμε με τη ψυχή στο στόμα (όπως αφήνει ν εννοηθεί). Θεωρώ πως ΑΝ μπορέσει να κάνει μια καλή μεταγραφή (μιλάω για ποιοτικό ξένο) τότε ΟΛΑ θ εξαρτηθούν από τη δουλειά που θα κάνει ο Δέλλας το καλοκαίρι και για τ ΑΝ θα καταφέρει να κάνει τους 12-13 ΝΕΟΥΣ παίκτες ΟΜΑΔΑ.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596

Έχεις μοναδική ικανότητα να γράφεις άλλα αντί άλλων.

Πρώτον, εγώ αναφέρομαι στην ηθική υπόσταση του θέματος και όχι τη νομική. Τα χρέη λοιπόν δεν τα δημιούργησε το σωματείο της ΑΕΚ αλλά οι διαχειριστές-μέτοχοι της ΠΑΕ στην οποία το Σωματείο της ΑΕΚ είχε εκχωρήσει τη χρήση του σήματός της όπως προβλέπει ο Νόμος για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Από τη στιγμή λοιπόν που διαχειριστές-μέτοχοι δεν ήταν ο κόσμος της ΑΕΚ αλλά μεμονωμένα άτομα-ιδιώτες, αυτοί είναι ηθικά υπόλογοι για τα χρέη που δημιούργησαν και όχι η ΑΕΚ και ο λαός της. Αν η ΑΕΚ ήταν σωματείο ή εταιρία λαϊκής βάσης και χρεοκοπούσε τότε δικαίως θα έφερε το στίγμα του μπαταχτσή. Να σου θυμίσω δε ότι αυτό είναι και το επιχείρημα των γάβρων σχετικά με την υπόθεση Κοσκωτά, ότι δηλαδή τα χρέη ήταν του Κοσκωτά και δε ευθυνόταν ο σύλλογος γι αυτά.

Δεύτερον, όσον αφορά τη νομική υπόσταση, πάλι λάθος τα γράφεις καθώς και μικρό παιδί ξέρει πως σε μία ανώνυμη εταιρία οι μέτοχοι δεν έχουν καμία ευθύνη για τα χρέη της εταιρίας, εκτός αν έχουν δώσει προσωπικές εγγυήσεις, και μόνο οι εκπρόσωποι της εταιρίας ευθύνονται για τυχόν οφειλές προς το Δημόσιο αλλά φέρουν και τις όποιες ποινικές ευθύνες για τυχόν κακοδιαχείριση.

Γράφεις και μ' ένα στόμφο ρε αδερφάκι μου λες και γράφεις κανά ευαγγέλιο, μήπως είσαι ο Μπογδάνος;

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Κάνεις λάθος. Κρίνεις παίκτες που ΔΕ παίζουν στην ίδια θέση. Ο αμυτνικός του ΠΑΣ ΜΠΟΡΕΙ να βγει μια πολύ καλή κίνηση. Είναι μόλις 21 ετών και έχει όλα τα προσόντα ν εξελιχθεί και άλλο. Δε μπορείς να κρίνεις τον Μάνταλο πχ με τον Φάγε. Παρόλο που παίζουν και οι 2 στο κέντρο άλλη η δουλειά του ενός άλλη του άλλου.
Επίσης ναι η Β θα είναι πιο δύσκολη από τη Γ. Και ΛΟΓΙΚΑ θα έχουμε απώλειες βαθμών. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα ανεβούμε με τη ψυχή στο στόμα (όπως αφήνει ν εννοηθεί). Θεωρώ πως ΑΝ μπορέσει να κάνει μια καλή μεταγραφή (μιλάω για ποιοτικό ξένο) τότε ΟΛΑ θ εξαρτηθούν από τη δουλειά που θα κάνει ο Δέλλας το καλοκαίρι και για τ ΑΝ θα καταφέρει να κάνει τους 12-13 ΝΕΟΥΣ παίκτες ΟΜΑΔΑ.
Δεν ξερω αν καποιος αλλος αφησε να εννοηθει οτι η ΑΕΚ θα ανεβει με την ψυχη στο στομα
αυτος δεν ημουν εγω
εγω δεν υπονοω λεω στα ισα οτι η ΑΕΚ δεν θα ανεβει περιπατο Α
ειναι μια ομαδα λογο της καταστασης που βρισκετε να κανει ομαδα για Γ μετα για Β και βλεπουμε
κοινος πολλες προσθαγεραιρεσεις και ναι ειναι δυσκολο να γινει ομαδα και να φτιαχτει ανταγωνιστικος κορμος για την Α

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δεν ξερω αν καποιος αλλος αφησε να εννοηθει οτι η ΑΕΚ θα ανεβει με την ψυχη στο στομα
αυτος δεν ημουν εγω
εγω δεν υπονοω λεω στα ισα οτι η ΑΕΚ δεν θα ανεβει περιπατο Α
ειναι μια ομαδα λογο της καταστασης που βρισκετε να κανει ομαδα για Γ μετα για Β και βλεπουμε
κοινος πολλες προσθαγεραιρεσεις και ναι ειναι δυσκολο να γινει ομαδα και να φτιαχτει ανταγωνιστικος κορμος για την Α
Κοίτα αυτή τη στιγμή μπορείς να πεις ότι υπάρχουν 4-5 παίκτε (Πλατέλας, Ανάκογλου, Κορδέρδο, Γροντής και ΙΣΩΣ ο Μπρέσεβιτς) που του χρόνου θα είναι ο κορμός της ομάδας. ΑΝ στους 12-13 πόσοι είναι που θα πάρει μπουν σ αυτόν τον κορμό άλλοι επίσης 4-5 τότε στην Α εθνικη θ έχεις ΗΔΗ έναν κορμό 8-10 παικτών που θα χρειάζεται ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ (και άρα ΑΚΡΙΒΕΣ) μεταγραφές) για να μπορέσει η ομάδα ν είναι ανταγωνιστική. Και όταν λέω ανταγωνιστική να μπει στα πλέι οφ γιατί ΘΕΩΡΙΤΙΚΑ το πρωτάθλημα είναι δύσκολο να το χτυπήσει με το καλημέρα σας. Βέβαια υπάρχουν 2 πράγματα.
Ότι ο κορμός θα αποτελείται από σχετικά μικρούς σε ηλικία παίκτες (κ αυτό έχει τ μειωνεκτήματά του) και ότι θα πρέπει του χρόνου ο Δέλλας να κάνει πολύ καλή δουλειά. Αλλά ναι θεωρώ ότι του χρόνου θ υπάρχουν κάποιες βαθμολογικές απώλειες.

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Κοίτα αυτή τη στιγμή μπορείς να πεις ότι υπάρχουν 4-5 παίκτε (Πλατέλας, Ανάκογλου, Κορδέρδο, Γροντής και ΙΣΩΣ ο Μπρέσεβιτς) που του χρόνου θα είναι ο κορμός της ομάδας. ΑΝ στους 12-13 πόσοι είναι που θα πάρει μπουν σ αυτόν τον κορμό άλλοι επίσης 4-5 τότε στην Α εθνικη θ έχεις ΗΔΗ έναν κορμό 8-10 παικτών που θα χρειάζεται ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ (και άρα ΑΚΡΙΒΕΣ) μεταγραφές) για να μπορέσει η ομάδα ν είναι ανταγωνιστική. Και όταν λέω ανταγωνιστική να μπει στα πλέι οφ γιατί ΘΕΩΡΙΤΙΚΑ το πρωτάθλημα είναι δύσκολο να το χτυπήσει με το καλημέρα σας. Βέβαια υπάρχουν 2 πράγματα.
Ότι ο κορμός θα αποτελείται από σχετικά μικρούς σε ηλικία παίκτες (κ αυτό έχει τ μειωνεκτήματά του) και ότι θα πρέπει του χρόνου ο Δέλλας να κάνει πολύ καλή δουλειά. Αλλά ναι θεωρώ ότι του χρόνου θ υπάρχουν κάποιες βαθμολογικές απώλειες.
ακομα να μπουν οι μπουλτοζες γρηγορια
αντε βρε γαμησου απο κει

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Θα ήθελα να ήξερα σε ποιον μοντερέητορ έστησες κώλο και δε σ έχουν διαγράψει από τη στιγμή που σ άλλο θρεντ βρίζεις μάνες

Πες μου αλήθεια πιστεύεις ότι θα σωθείτε;
αν νικησω στο καπακι βεροια,πλατανια οφη
ναι εχω βασιμες ελπιδες

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ακομα να μπουν οι μπουλτοζες γρηγορια
αντε βρε γαμησου απο κει
Θα ήθελα να ήξερα σε ποιον μοντερέητορ έστησες κώλο και δε σ έχουν διαγράψει από τη στιγμή που σ άλλο θρεντ βρίζεις μάνες

Πες μου αλήθεια πιστεύεις ότι θα σωθείτε;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αν νικησω στο καπακι βεροια,πλατανια οφη
ναι εχω βασιμες ελπιδες
Ανάλογα και που παίζεις. Βέροια ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ είναι το ίδιο χάλια ομάδα με του Άρη οπότε πιθανό. Πλατανιάς αν τον έχες εκτός είναι δύσκολο όπως και ο ΟΦΗ ειδικά με τη προσθήκη του Ντουντού.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Πολύ κοντά στην στέγαση τών τμημάτων της στο ολυμπιακό κλειστό του Γαλατσίου για τα επόμενα 50 χρόνια είναι ή ερασιτεχνική Α.Ε.Κ.  :rockon: :rockon: ! σύμφωνα με πληροφορίες στο παρασκήνιο της κοπής της πίτας του τμήματος βόλευ ανδρών ό πρόεδρος Κωνσταντίνος Κοτσάτος αποκάλυψε ότι υπήρξε συμφωνία με τον δήμο Γαλατσίου για το κλειστό Ολυμπιακό γήπεδο επι της λεωφόρου Βείκου , κάτι που επιβεβαίωσε καί ό ίδιος ό δήμαρχος της περιοχής στο δημοτικό συμβούλιο , καί απομένει ή τελική συμφωνία με την εταιρία " Ολυμπιακά Ακίνητα " , στην οποία καί ανήκει το γήπεδο , ώστε ή ερασιτεχνική να στεγάσει για τα επόμενα 50 χρόνια όλα τα τμήματα της  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: !!  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom