mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 34.267
Βάζω το όχημα (2τροχο). Όποιος κάνει κέφι να πάμε ας στείλει πμ.Δεν είναι κακή ιδέα... Πολύ καλό,αν έχει και καλό καιρό ακόμα καλύτερα...
Βάζω το όχημα (2τροχο). Όποιος κάνει κέφι να πάμε ας στείλει πμ.Δεν είναι κακή ιδέα... Πολύ καλό,αν έχει και καλό καιρό ακόμα καλύτερα...
Θα την αρπάξω χειρότερα με δίτροχο... . Είμαι κρυωμένος από την Κυριακή... >Βάζω το όχημα (2τροχο). Όποιος κάνει κέφι να πάμε ας στείλει πμ.
Πρέπει να γράψεις να μήνυμα γρήγορα...Μπα μάλλον για παιδάκια στην Χασιά μας βλέπω : πρίν λίγο κυκλοφόρησε ότι τελικά για λόγους ασφαλείας το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αχαρναικού στο Μενίδι :o :o :o !!!
Για παΐδια τότε και κράσο!!!!!! Μετά την 5άρα εννοείται!
Πρέπει να γράψεις να μήνυμα γρήγορα...
Άσε τις δίαιτες και κάνε πουσάπς σε γυναικείο κορμί. Εκεί τα χάνεις όλα τα περιττά! Στο κάτω κάτω μας τα πήραν όλα. Ας μασήσουμε και λίγο ξύγκι...φάτε καί πιείτε καί για μένα που κάνω δίαιτα !!!
Άσε τις δίαιτες και κάνε πουσάπς σε γυναικείο κορμί. Εκεί τα χάνεις όλα τα περιττά! Στο κάτω κάτω μας τα πήραν όλα. Ας μασήσουμε και λίγο ξύγκι...
Είχες 2. 666 μηνύματα,γι' αυτό το είπα...
Είχες 2. 666 μηνύματα,γι' αυτό το είπα...
Ελπίζω να μη το πήρες στραβά...
Δεν ξέρω... Πάντως και εγώ που τα πέρασα πριν λίγες μέρες,δεν κέρδισα τίποτα...Αλήθεια ? δεν το πρόσεξα ! τι κερδίζω άραγε ?
Δεν ξέρω... Πάντως και εγώ που τα πέρασα πριν λίγες μέρες,δεν κέρδισα τίποτα...
Για τα τρία εξάρια το είπα... Ok,όλα καλά...φοβήθηκα μήπως το πήρες στραβά... ;)
Σώπα ρε αδελφέ ευπρόσδεκτη ή πλακίτσα ! ακόμα καί άν φθάσουμε 6.666 , 66.666 , 666.666 !!!!
H διαιτα και το να εισαι fit βοηθαει τα μεγιστα στο να κανεις πουσαπς σε γυναικειο κορμι.Άσε τις δίαιτες και κάνε πουσάπς σε γυναικείο κορμί. Εκεί τα χάνεις όλα τα περιττά! Στο κάτω κάτω μας τα πήραν όλα. Ας μασήσουμε και λίγο ξύγκι...
H διαιτα και το να εισαι fit βοηθαει τα μεγιστα στο να κανεις πουσαπς σε γυναικειο κορμι.
Τα παλιά τα χρόνια , διοργανόνονταν τραπέζια με μελη απο δω μεσα. Συχνα παρευρισκονταν και αλλόθρησκοι και ποτέ δεν ειχαμε εκτροπα. Οινος ευφραινει καρδίαν ανθρωπου.Προσέχετε με τα φαγοπότια γιατί μπορεί μετά να καταλήξετε να βρίζεστε εδώ μέσα
Τα παλιά τα χρόνια , διοργανόνονταν τραπέζια με μελη απο δω μεσα. Συχνα παρευρισκονταν και αλλόθρησκοι και ποτέ δεν ειχαμε εκτροπα. Οινος ευφραινει καρδίαν ανθρωπου.
Εμείς προσέχουμε...Δεν πίνουμε πολύ... ;)Δεν λέω κατά τη διάρκεια της οινοποσίας αλλά μετά. ;)