Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ποτε ειχε πει οτι θα βγει αδεια τον Φλεβαρη;Εχεις κανα λινκ;

Βαριεμαι να ψαχνω...το εχουμε συζητησει απειρες φορες εδω μεσα οπου και εσεις οι ιδιοι γραφατε οτι αδεια τον Φλεβαρη
Ρε δεν ειναι ετοιμος ο φακελος σας εγραφα... ΟΧΙ ειναι ετοιμος

Παρτε αλλες 100 τωρα...νεο deadline Μαιο δηλαδη μαζι με τις Εκλογες
Μας ριξανε στην Γ Εθνικη τα λαμογια και μας δουλευουν με φιεστες χειροτερες απο αυτες που εκανε ο Σημιτης για γηπεδα και μαλακιες

------------
Εντιτ

]
Αμέσως μετά την παρουσίαση θα οριστεί το ραντεβού με την Περιφέρεια Αττικής με την προσκόμιση των πλάνων και των μελετών, προκειμένου να προχωρήσει το θέμα των αδειοδοτήσεων, ενώ θα ακολουθήσουν οι τελικές επαφές με το Δήμο και το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για να εξασφαλιστεί το πράσινο φως για την έναρξη των έργων. Αυτά στόχος είναι να αρχίσουν στο πρώτο μισό του Φεβρουαρίου του 2014.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Βαριεμαι να ψαχνω...το εχουμε συζητησει απειρες φορες εδω μεσα οπου και εσεις οι ιδιοι γραφατε οτι αδεια τον Φλεβαρη
Ρε δεν ειναι ετοιμος ο φακελος σας εγραφα... ΟΧΙ ειναι ετοιμος

Παρτε αλλες 100 τωρα...νεο deadline Μαιο δηλαδη μαζι με τις Εκλογες
Μας ριξανε στην Γ Εθνικη τα λαμογια και μας δουλευουν με φιεστες χειροτερες απο αυτες που εκανε ο Σημιτης για γηπεδα και μαλακιες
Προφανως δεν εχεις δει την παρουσιαση του γηπεδου που κανεις δεν ηθελε να ειναι δεσμευτικος λεγοντας απλα οτι τα εργα θα ξεκινησουν το 2014.Κινησεις γινονται,ο φακελος πως να ετοιμος οταν γινονται ακομη οι μελετες του εδαφους.Λες και χτιζει γκαραζ για το αμαξι του πιπη ο Μελισσαν και
κωλοτρωγεται ολη την ωρα.Μας ριξανε στην Γ εθνικη δεν λεω το αντιθετο.Πες μου εσυ στην Β εθνικη τι θα εκανες.Χωρις αδειοδοτηση για μεταγραφες,με πιτσιρικια 19χρονα τι θα εκανες.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Προφανως δεν εχεις δει την παρουσιαση του γηπεδου που κανεις δεν ηθελε να ειναι δεσμευτικος λεγοντας απλα οτι τα εργα θα ξεκινησουν το 2014.Κινησεις γινονται,ο φακελος πως να ετοιμος οταν γινονται ακομη οι μελετες του εδαφους.Λες και χτιζει γκαραζ για το αμαξι του πιπη ο Μελισσαν και
κωλοτρωγεται ολη την ωρα.Μας ριξανε στην Γ εθνικη δεν λεω το αντιθετο.Πες μου εσυ στην Β εθνικη τι θα εκανες.Χωρις αδειοδοτηση για μεταγραφες,με πιτσιρικια 19χρονα τι θα εκανες.

]
Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται να έχουν κατατεθεί οι πλήρεις φάκελοι με τις μελέτες στο ΥΠΕΚΑ, ώστε να εξασφαλιστούν οι προάδειες του μεγάλου αυτού έργου. Αυτό αναμένεται να συμβεί στις αρχές του δεύτερου μήνα του νέου έτους και στη συνέχεια η ΑΕΚ θα έχει το δικαίωμα να ξεκινήσει το χτίσιμο του νέου της γηπέδου.

Όλα όσα αφορούν το ιστορικό αυτό έργο είναι σχεδόν έτοιμα και εκείνο που ζητήθηκε από τον αρμόδιο Υπουργό είναι σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια. Δηλαδή, η έγκριση της άδειας να μην «κολλήσει» στη γραφειοκρατία και χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Άλλωστε, επιθυμία του Μελισσανίδη είναι τον προσεχή Φεβρουάριο να μπουν οι μπουλντόζες και να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της «Ένωσης» στην ιστορική της έδρα.

-----------------------------

Ολα μουσια !!!!

Οσο για την Β...στην Β την ριξανε για να καταπιει ποιο ευκολα την Γ ο ΑΕΚτσης

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο Βασίλης Ρόβας φιλοξενήθηκε στη superBALL και μίλησε για την ΑΕΚ, τις μεταγραφές, την αγωνιστική κρίση, τον Ολυμπιακό και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Για το Κύπελλο της επόμενης σεζόν: "Περιμένω πως και πως. Και θέλω τελικό με τον Ολυμπιακό! Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω. Θέλω να δω το καινούργιο γήπεδο της ΑΕΚ γεμάτο".

Για τον Γιάννη Ανέστη: "Με τον Ανέστη ήμουν συμπαίκτης στον Πανιώνιο. Είναι εξαιρετική επιλογή. Είναι εκπληκτικό παιδί και πολύ καλός τερματοφύλακας. Αυτό το παιδί αξίζει πολλά και τον πιστεύω. Κάποια μέρα θα είναι βασικός τερματοφύλακας στην Εθνική ομάδα".

Για τη δυναμική της ΑΕΚ: "Η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά. Σε όποια κατηγορία κι αν παίζει. Αν δεν έπαιζα στην ΑΕΚ δεν θα το καταλάβαινα. Η φανέλα αυτή φέρνει φιλοδοξίες και είσαι αναγκασμένος να παίζεις στο 200% σε κάθε αγώνα. Εγώ δεν είχα ξαναπαίξει Γ' Εθνική και με άγχωνε αυτό. Αλλά είσαι στην ΑΕΚ. Είναι διαφορετικό".

Για την αγωνιστική κρίση: "Περάσαμε όλοι μία περίοδο που μας είχαν υπό αμφισβήτηση. Ακόμα και ο κ.Δέλλας. Η Γ' Εθνική είναι δύσκολη κατηγορία, αυτό δεν το καταλαβαίνουν πολλοί. Οταν παίζει μια ομάδα κόντρα στην ΑΕΚ τα δίνει όλα. Είναι δύσκολο να διασπάσεις μια άμυνα που παίζει στη μεγάλη περιοχή.

Εσύ, όμως, πρέπει να κλείνεις τα αυτιά σου και να τα δίνεις όλα για την ΑΕΚ. Στην ΑΕΚ είμαστε όλοι μια οικογένεια. Αυτό το λέω με το χέρι στην καρδιά. Ουδείς βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Αυτό θέλει και ο προπονητής. Ουδείς έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα και αυτό είναι κάτι σπάνιο. Εγώ ήμουν σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα βελτιωθεί και θα παίζει καλό ποδόσφαιρο".

Για τις επικείμενες μεταγραφές: "Αν δεν πιστεύουμε στον εαυτό μας, τότε δεν θα δίνουμε το 100%. Δεν αγχώνομαι για τους παίκτες που θα έρθουν. Εγώ σκέφτομαι το τώρα και θέλω να τα δίνω όλα. Δεν με επηρεάζουν οι μεταγραφές. Μακάρι να έρθει κάποιος καλύτερος και να παίξει στη θέση μου".

Για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Πλατανιά: "Δεν περίμενα να χάσει ο ΠΑΟΚ. Περίμενα τον ΠΑΟΚ με τις μεταγραφές που έκανε να είναι σοβαρός και πιο δυνατός. Ο Νάτχο είναι παικταράς, δεν περίμενα ότι θα έρθει στην Ελλάδα. Τα κάνει όλα, τον παρακολουθώ πολύ καιρό και πίστευα ότι θα παίξει σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού.

Θα κάνω μία πρόβλεψη: ο ΠΑΟΚ θα πάρει το Κύπελλο και του χρόνου θα φτιάξει μία ανταγωνιστική ομάδα. Εφετος το πρωτάθλημα κρίθηκε, του χρόνου όμως ο ΠΑΟΚ θα φτιάξει ομάδα για τίτλο. Έχει ένα καλό σύνολο και μετά τον Ολυμπιακό είναι η καλύτερη ομάδα. Έχει βαριά φανέλα".

Για τις ομάδες που παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό: "Πιστεύω πως Απόλλων Βέροια και Αρης είναι οι ομάδες που δεν έχουν δείξει κάτι στο εφετινό πρωτάθλημα".

Για αν του αρέσει να αγωνίζεται ως στόπερ ή αμυντικό χαφ: "Η θέση μου είναι αμυντικό χαφ. Από εκεό και πέρα κάθε παίκτης πρέπει να παίζει 2-3 θέσεις για να λύνει τα χέρια του προπονητή του. Εγώ θα παίξω όπου μου πουν και δεν θα φέρω ποτέ αντίρρηση. Θέλω να βοηθάω την ομάδα".

Για το αν θα παίζει στην ΑΕΚ όταν θα είναι έτοιμο το νέο γήπεδο: "Όλα τα παιδιά αυτό σκέφτονται. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και νομίζω ότι θα είμαι και εγώ εκεί. Κάθε αγωνιστική θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου γι' αυτό".

Για τον Μιχάλη Παυλή: "Τον Μιχάλη τον ήξερα σαν επαγγελματία ποδοσφαιριστή και σαν αντίπαλο. Τώρα είχα την τύχη να τον γνωρίσω. Έχει αγνή καρδιά και αγαπά πολύ την ΑΕΚ. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που βιώνει, αν δεν το ζήσει κάποιος δεν μπορεί να το καταλάβει. Του εύχομαι να βρει τη δύναμη να το ξεπεράσει γιατί το χρειαζόμαστε".

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη: "Ο πρόεδρος είναι Νο 1. Τηρεί τις αποστάσεις και έτσι τον σεβόμαστε όλοι. Είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος, ντρέπεσαι να του μιλήσεις, νιώθεις δέος. Κάθε ομάδα θα τον ήθελε πρόεδρό της".

Για τον Τραϊανό Δέλλα: "Δουλεύει πολύ καλά μαζί με το συνεργάτη του τον Βασίλη Μπορμπόκη, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Διδάσκει επιθετική τακτική, σύγχρονο ποδόσφαιρο, στην Ελλάδα σπανίζει αυτό. Θέλει ανάπτυξη από τα πλάγια και οργάνωση επιθέσεων από πίσω. Να πατάνε περιοχή τα μπακ και να σκοράρουν. Αυτό που μας λέει ότι η εικόνα που θα έχουμε στην προπόνηση θα είναι και αυτή που θα βγάλουμε στον αγώνα".

Για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Νίκο Λυμπερόπουλο: "Ο κύριος Μπάγεβιτς είναι εκπληκτικός. Ο άνθρωπος που τα επιβλέπει όλα από ψηλά. Επιβάλλεται και να μας τα... χώνει όταν πρέπει. Ο κύριος Λυμπερόπουλος έχει πάνω του το μεγαλύτερο βάρος, αυτών των μεταγραφών".

Για το αν η ΑΕΚ θα ανέβει γρήγορα στη Superleague: "Εγώ πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη του χρόνου. Η ομάδα θα είναι πιο συμπαγής και με μεγαλύτερη ποιότητα".

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα: "Αντικειμενικά είναι η καλύτερη, έχουν μεγάλα ονόματα. Θα έχει όμως καλή ομάδα μέχρι να ανέβει η ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία. Υπομονή 1,5 χρόνο".

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά: "Προσωπικά στημένο αγώνα δεν έχω παίξει ποτέ με το χέρι στην καρδιά. Μου ζητήθηκε κάτι παλιά και ζήτησα με τη σειρά μου να μην παίξω. Εγώ δεν έχω καταλάβει πως ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει ακόμα βαθμό στο Καραΐσκάκη. Είδα πολλές ομάδες που τον παίζουν στα ίσια. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανταγωνισμό και αυτό του κάνει κακό στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτυχε και πέρασε φέτος. Στις Βρυξέλλες το 3-0 έγινε 0-3. Ετσι θα έφευγε ο Μίτσελ και ο κάθε Μίτσελ. Αν η ΑΕΚ δεν έχανε το πρωτάθλημα του 08 στα χαρτιά, η πορεία της δεν θα ήταν διαφορετική. Ο Ολυμπιακός μοιράζει δανεικούς σε όλες τις ομάδες. Είναι αξιοκρατικό το πρωτάθλημα; Οι δανεικοί του Ολυμπιακού δεν παίζουν καν εναντίον του".

Για το αν η ΑΕΚ θα έκανε και φέτος αποτελέσματα με τους μεγάλους:" Ναι, θα κάναμε όσο και αν ακούγεται περίεργο. Το ποδόσφαιρο στη Superleague είναι πιο εύκολο απ' ότι στη Γ' Εθνική. Ο ποιοτικός παίκτης θα βγάλει ποιότητα. Στη Γ' Εθνική σε παρασύρει πολλές φορές ο αντίπαλος".

Για τον Παναγιώτη Γλύκο: "Ο Γλύκος έχει κερδίσει τη θέση του με το σπαθί του. Από εκεί και πέρα στον ΠΑΟΚ λένε ότι οι ίδιοι θέλουν τερματοφύλακα πρώτης γραμμής. Στο Μουντιάλ νομίζω ότι αυτό το παιδί μαζί με τον Καπίνο και τον Καρνέζη".

Για Μίτσελ: "Δεν έχω δει συγκεκριμένο πλάνο ανάπτυξης από τον Ολυμπιακό, δεν θεωρώ ότι έχει πλάνο. Η εικόνα του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα εδώ θα έλεγε κανείς ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός. Και όμως πήρε. Και λόγω Ρομπέρτο βέβαια. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι ευχαριστημένοι με τα αποτέλεσμα ή με τις εμφανίσεις της ομάδας τους;".

Για τους Έλληνες προπονητές: "Είμαι υπέρ των Ελλήνων προπονητών. Ήρθαν ξένοι προπονητές, καταξιωμένοι στην Ευρώπη και εδώ δεν έκαναν τίποτα. Δεν μπορούν να μπουν στη φιλοσοφία των παικτών, της διοίκησης, του κόσμου. Είναι περίεργο πρωτάθλημα το ελληνικό".

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Χαρα στο κουραγιο σου που το διαβασες ρεντ... μολις ειδα Ροβας δεν χρειαστηκε ουτε να το κοιταξω... ποιος Ροβας τωρα, η μανα του τον ξερει ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Χαρα στο κουραγιο σου που το διαβασες ρεντ... μολις ειδα Ροβας δεν χρειαστηκε ουτε να το κοιταξω... ποιος Ροβας τωρα, η μανα του τον ξερει ?
Εδω δεν ηξερες ποιος ειναι ο Μπεργκαμπ ρε,θα ξερεις τον Ροβα; :2funny: :2funny: :2funny:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εδω δεν ηξερες ποιος ειναι ο Μπεργκαμπ ρε,θα ξερεις τον Ροβα; :2funny: :2funny: :2funny:

Μην γινεσαι πουστης τωρα και βγαζεις την χολη σου

Οπως διαβασα την προταση που εγραψες το μυαλο μου πηγε στον Μπεκαμ και οχι στον Μπεργαμπ που εγραψες
Δεν εχει να κανει αυτο με το οτι δεν τον ξερω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
]
Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται να έχουν κατατεθεί οι πλήρεις φάκελοι με τις μελέτες στο ΥΠΕΚΑ, ώστε να εξασφαλιστούν οι προάδειες του μεγάλου αυτού έργου. Αυτό αναμένεται να συμβεί στις αρχές του δεύτερου μήνα του νέου έτους και στη συνέχεια η ΑΕΚ θα έχει το δικαίωμα να ξεκινήσει το χτίσιμο του νέου της γηπέδου.

Όλα όσα αφορούν το ιστορικό αυτό έργο είναι σχεδόν έτοιμα και εκείνο που ζητήθηκε από τον αρμόδιο Υπουργό είναι σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια. Δηλαδή, η έγκριση της άδειας να μην «κολλήσει» στη γραφειοκρατία και χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Άλλωστε, επιθυμία του Μελισσανίδη είναι τον προσεχή Φεβρουάριο να μπουν οι μπουλντόζες και να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της «Ένωσης» στην ιστορική της έδρα.

-----------------------------

Ολα μουσια !!!!

Οσο για την Β...στην Β την ριξανε για να καταπιει ποιο ευκολα την Γ ο ΑΕΚτσης
Ρε τι ωρα για σπορ και μαλακιες ασε τους δημοσιογραφους τι λενε.Αυτοι τα βλεπουν ολα ευκολα.
Στην παρουσιαση ειπαν οτι ευελπιστουν απριλιο μαιο να ειναι ολα ετοιμα και να αρχισει να χτιζεται,χωρις να δεσμευονται.Δες απο το 18ο λεπτο και μετα τον Ανδριοπουλο που στο χρονοδιαγραμμα το ειπε καθαρα.Απο το να καθεσαι και να λες οτι σε κοροιδευουν,λες και σου χρωστανε κιολας,καλυτερα ειναι να κανεις υπομονη.Χιλιες φορες να καθυστερησει αλλα να γινει,παρα να γινουν ολα βιαστικα και στο  τελος να παρουμε τα αρχιδια μας.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Οι κοριτσάρες μας τι κέρασαν το Βάζελο για τα γενέθλιά του;;;;;;;;;;
[size=50pt]ΠΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Κάποιοι επιλέγουν να αναπαράγουν αυτά που λένε "κύκλοι" και "δημοσιεύματα" αντί να πηγαίνουν κατευθείαν στην πηγή. Το ίντερνετ τους διευκολύνει δε αφού συνήθως κάτι θα βρεθεί για να υποστηρίξουν την άποψή τους, για να δείξουν πως αυτοί και μόνο ξέρουν τι παίζει και οι υπόλοιποι είναι "γατάκια" κι ευκολόπιστοι. Εγώ πάλι προτιμώ ν' ακούω τι λένε οι υπεύθυνοι και αρμόδιοι όπως π.χ. ο Σγουρός για το θέμα της επιχορήγησης από την Περιφέρεια και ο Τίγρης για το γήπεδο. 90-100 μέρες είπε λοιπόν (30 ημέρες μετά τη νομοθετική ρύθμιση για την ακρίβεια), και από τώρα μετράει το ρολόι για την αξιοπιστία του, όχι από...χθες επειδή έτσι το θέλουν κάποιοι.

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Απριλη-Μαιο μπαινουν μπουλντοζες για τα κανονικα εργα. Υπομονη η ουρα εμεινε. Εσυ Πιπη τι εισαι ?? Ορφανο του Ντεμοτεχνειου ??

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Απριλη-Μαιο μπαινουν μπουλντοζες για τα κανονικα εργα. Υπομονη η ουρα εμεινε. Εσυ Πιπη τι εισαι ?? Ορφανο του Ντεμοτεχνειου ??

Ζω και αναπνεω να δω τον Κοντο φυλακη !!!
Αλλα επειδη ειναι ΠΑΣΟΚΟΣ διαπλεκομενος ξερω οτι δεν ....

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Για τον Ζήση που ακούγεται, είναι ένας παίκτης που είναι σημαία της Εθνικής και είναι διακαής πόθος μου. Ο άνθρωπος έχει συμβόλαιο που είναι ιδιαίτερα υψηλό και δεν ξέρω αν έχει διάθεση να γυρίσει στην Ελλάδα, αφού δεν είναι της παρούσης κάτι τέτοιο. Αν με ρωτούσατε σαν φίλαθλο, θα ήθελα πολύ η ομάδα να ξεκινήσει από τον Νίκο Ζήση. Η ΑΕΚ είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Του χρόνου θα είναι αυξημένο το μπάτζετ και θέλουμε να δημιουργήσουμε μία επιχειρηματική ομάδα ανθρώπων για να βοηθήσουμε και αυτό το τμήμα.

Ελπιδοφόρα  και η επόμενη μέρα της βασίλισσας αφού ολοκληρώνεται οσονούπω και η εκκαθάριση. Ειδικά αν έχεικαι συμπαίκτες  η ΑΕΚ θα κοντράρει στα ίσια ΠΑΟ και ΟΣΦΠ τα επόμενα χρόνια.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Λογικο το γελιο αλλα γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος .  Σε 1,5 χρονο θα φας καλα,υπομονη.

Γιατι  ρε  τυπε  σε  ποια  κατηγορια  θα  εισαι  σε  1,5  χρονο  ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τυπε μου δεν θελω να σε πληγωσω αλλα δεν υπαρχουν νεραιδες.....
Kαι ομως υπαρχουν.Τυχαιο και αυτο;  :grin:
gay-ros3.jpg

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γιατι   ρε  τυπε  σε  ποια  κατηγορια  θα  εισαι   σε  1,5   χρονο  ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σούπερ λίγκα ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ κιόλας. Πριν από 8 μήνες λέγατε "είναι δύσκολη η Γ εθνική θα φτύσετε αίμα" και τ είδατε τ αποτελέσματα. Πες τώρα τ ίδιο και για τη Β εθνική. Από Φλεβάρη πάλι εδώ θα είμαι και θα λέω "τώρα που η άνοδος είναι παραπάνω από σίγουρη ας βάλει και τίποτα πιτσιρικάδες να ψηθούν"

Υ.Γ Πολύ καλή κίνηση να κλείσει ο χοντός τον Ρομπέρτο. Για τους αντι-Μήτρογλου έχω αμφιβολίες

τυπε μου δεν θελω να σε πληγωσω αλλα δεν υπαρχουν νεραιδες.....
Είσαι σίγουρος; Ποια πρώην σου, σου τ είπε αυτό. Γιατί ΕΣΥ από ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ δε ξέρεις ΤΙΠΟΤΑ. Όλα σου τα λένε πρώην σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom