Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Μπραβο στα παιδια και μπραβο και στους διοικουντες που φαινονται να στηριζουν την προσπαθεια
της ερασιτεχνικης ΑΕΚ.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
195
Like
13.000
Πόντοι
35.867
Συγχαρητήρια στους μάγκες μας!!!! Όλα τα τμήματά μας καταβάλουν υπερπροσπάθεια για το συνολικό come back της ΑΕΚΑΡΑΣ μας στη θέση που της αξίζει. Ερχόμαστε και αυτό ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ! :headbang2: :headbang2: :headbang2:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Τελικά οι ομάδες μας σήμερα,έκαναν το 3-3... :rockon:

Στο μπάσκετ νικήσαμε τον ΟΦΗ πολύ δύσκολα με 78-74... :rockon:

Την σημαντικότερη όμως νίκη την κάναμε στο βόλεϊ,όπου επικρατήσαμε στον τελικό του Λίγκ Καπ με 3-2 του Φοίνικα Σύρου,κατακτώντας έτσι τον πρώτο τίτλο στην ιστορία μας... :rockon: :rockon: :rockon:

Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός...
Χάσαμε το πρώτο σετ με 25-27 παρότι είχαμε σετ πόιντ στο 24-22...
Το δεύτερο σετ το πήραμε εύκολα με 25-19...
Στο τρίτο σετ,ενώ είμασταν 22-22 το χάσαμε με 22-25...
Στο τέταρτο σετ ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και προηγηθήκαμε με 7-0.Γρήγορα όμως μείωσαν σε 9-8...Είμασταν καλύτεροι όμως και πήραμε το σετ με 25-20...
Στο πέμπτο σετ επικρατήσαμε με 15-12 καθώς είχαμε μια διαφορά της τάξεως των 2-4 πόντων...

Έτσι πήραμε τον πρώτο μας τίτλο στο βόλεϊ... :rockon: :rockon: :rockon:

Η άλλη μας νίκη φυσικά ξέρετε ποιά είναι... :grin:

Απλά να διευκρινήσουμε ότι είναι ό πρώτος τίτλος στο ανδρικό βόλλευ αφού χάρη στίς γυναίκες το βόλλευ έχει κάνει σεφτέ ήδη απο το 2012  :rockon: !

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Απλά να διευκρινήσουμε ότι είναι ό πρώτος τίτλος στο ανδρικό βόλλευ αφού χάρη στίς γυναίκες το βόλλευ έχει κάνει σεφτέ ήδη απο το 2012  :rockon: !
Πολύ σωστά... :thumbsup:

Δεν το ξέχασα,αλλά έτσι όπως το έγραψα καλά έκανες και το διευκρίνησες... ;)
Στην αναφορά μου για τον αγώνα,στη σελίδα 5913 έγραψα..."όπου θα διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία του τμήματος"... ;)

Εδώ βίντεο από τα πανηγύρια στα αποδυτήρια... :rockon:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    94,2 KB · Εμφανίσεις: 41

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Στο βόλευ θα είμαι όσο μπορώ ουδέτερος. Από τη μία παίζει η ΑΕΚ, από την άλλη παίζει η ομάδα της γεννέτηράς μου. Μια ομάδα που ξέρω αρκετούς ανθρώπους και στη διοίκηση και ξέρω και με πόσο κόπο κατάφεραν να κάνουν μια επαρχιακή ομάδα να είναι αυτή τη στιγμή αν όχι η κορυφαία στο άθλημα μια από τις κορυφαίες. Τόσο η ΑΕΚ αξίζει το κύπελο γιατί είναι μια ομάδα που φτιάχτηκε τη τελευταία στιγμή όσο και ο Φοίνικας που είναι μια ομάδα που της πήρε μια δύσκολη απόφαση πριν λίγα χρόνια να μη κατέβει στον τελευταία αγώνα των πλευ οφ διαμαρτυρόμενη για τ επεισόδια αλλά και γιατί μεθοδικά και με πρόγραμμα έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει. Ειλικρινά ας το πάρει ο καλύτερος

Από ωραίο μέρος είσαι ρε μπαγάσα...

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.278
Πόντοι
506
υποβαλλω τα σεβη μου στην αεκ !!!

και που ξερεις....ισως καποτε, ας ειναι και μετα απο 30 η 40 χρονια...ξαναγελασει και στο ποδοσφαιρο το χειλακι σας....

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Λίγες φωτογραφίες από την κατάκτηση του τροπαίου... :rockon:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    173,7 KB · Εμφανίσεις: 35
  • image.jpg
    image.jpg
    168,6 KB · Εμφανίσεις: 61

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
υποβαλλω τα σεβη μου στην αεκ !!!

και που ξερεις....ισως καποτε, ας ειναι και μετα απο 30 η 40 χρονια...ξαναγελασει και στο ποδοσφαιρο το χειλακι σας....
Να 'σαι καλά αλλά οι...ευχές σου δε θα πιάσουν τόπο.  :s&m_1:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Εδώ νομίζω θα δώσετε βάση,στην δεύτερη... :grin:    :rolleyes: :rolleyes:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    204,7 KB · Εμφανίσεις: 71
  • image.jpg
    image.jpg
    197,4 KB · Εμφανίσεις: 20

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
8-0 Η ΑΕΚΑΡΑ ,τα 10 τα φιλαει για τους ''μαγκες'' του Αιγαλεω.

Δυσκολη η κατηγορια παιδια !!! Δυσκολα θα ανεβουμε ,κρυβει παγιδες!!

Ααααα και που ειστε παλικαρια.

Κωτσατσος ξε- Κωτσατσος όπως τον λέτε λαμόγια, o Kώστας την σήκωσε την πρώτη κούπα.

Περαστικά σε όλους.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ  !!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το τελικό του βόλευ δεν τον είδα (είναι δύσκολο απ εδώ που είμαι) αλλά όπως μου είπαν κάποιοι συντοπίτες μου ήταν πολύ μεγάλο ματς. Με εναλαγές στο σκορ με 5 σετ κτλπ. Όντως είναι τεράστια η επιτυχία της ΑΕΚ. Μια ομάδα στη κυριολεξλια της τελευταίας στιγμής, που έχει χάσει προπονητή και παίκτη κατάφερε αυτό το σπουδαίο πράγμα. Αν μπορέσει να παραμείνει και στη 4άδα μέσα η χρονιά θ είναι άκρως πετυχημένη.
Για τον Φοίνικα τη γνώμη μου την έχω πει. Τη θεωρώ αυτή τη στιγμή μια από τις καλύτερες στο βόλευ. Το πάλεψαν αλλά δε τα κατάφεραν. Δε νομίζω ότι θα τους γιουχάρουν στο νησί επειδή δε τα κατάφεραν ούτε θα πάρουν κεφάλια (δε λειτουργούν έτσι οι άνθρωποι που κάνουν κουμάντο στην ομάδα). Ο στόχος για τον Φοίνικα παραμένει το πρωτάθλημα.
Όπως και ν έχει εγώ προσωπικά είμαι τόσο χαρούμενος όσο και δυσαρεστημένος.

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Το τελικό του βόλευ δεν τον είδα (είναι δύσκολο απ εδώ που είμαι) αλλά όπως μου είπαν κάποιοι συντοπίτες μου ήταν πολύ μεγάλο ματς. Με εναλαγές στο σκορ με 5 σετ κτλπ. Όντως είναι τεράστια η επιτυχία της ΑΕΚ. Μια ομάδα στη κυριολεξλια της τελευταίας στιγμής, που έχει χάσει προπονητή και παίκτη κατάφερε αυτό το σπουδαίο πράγμα. Αν μπορέσει να παραμείνει και στη 4άδα μέσα η χρονιά θ είναι άκρως πετυχημένη.
Για τον Φοίνικα τη γνώμη μου την έχω πει. Τη θεωρώ αυτή τη στιγμή μια από τις καλύτερες στο βόλευ. Το πάλεψαν αλλά δε τα κατάφεραν. Δε νομίζω ότι θα τους γιουχάρουν στο νησί επειδή δε τα κατάφεραν ούτε θα πάρουν κεφάλια (δε λειτουργούν έτσι οι άνθρωποι που κάνουν κουμάντο στην ομάδα). Ο στόχος για τον Φοίνικα παραμένει το πρωτάθλημα.
Όπως και ν έχει εγώ προσωπικά είμαι τόσο χαρούμενος όσο και δυσαρεστημένος.

Στοχος η εξοδος στην Ευρωπη πλεον μεσω της 5ης θεσης. Η ομαδα εχει υλικο για πιο πανω θεωρω αλλα το οτι δεν εκανε ολοκληρη  προετοιμασια  της στοιχισε σε 2-3 παιχνιδια.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Στοχος η εξοδος στην Ευρωπη πλεον μεσω της 5ης θεσης. Η ομαδα εχει υλικο για πιο πανω θεωρω αλλα το οτι δεν εκανε ολοκληρη  προετοιμασια  της στοιχισε σε 2-3 παιχνιδια.

Απορία : ή κατάκτηση του league cup κανονικά δεν θα έπρεπε να εξασφαλίζει καί την έξοδο στο C.E.V. ανεξαρτήτως της τελικής βαθμολογίας  :think: ?

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Απορία : ή κατάκτηση του league cup κανονικά δεν θα έπρεπε να εξασφαλίζει καί την έξοδο στο C.E.V. ανεξαρτήτως της τελικής βαθμολογίας  :think: ?

Ουπς νομιζω οτι μαλλον εχεις δικιο,αλλα κατσε να σιγουρευτω.  :grin:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
195
Like
13.000
Πόντοι
35.867
Κι από αύριο 2ψήφιο νούμερο! :grin: