Καλησπέρα Ενωσίτες!
Η τάξη αποκατάσταθηκε και η ηρεμία επανήλθε στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, μετά την αγχωτική νίκη επί του Ηρόδοτου με 2-1, χάρις στο ποδοσφαιρικό θράσος του Βαγγέλη Πλατέλλα και το πανέμορφο γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η ΑΕΚ ανέκτησε την πρωτιά του ομίλου της και πλέον έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, προπορεύεται με 2 βαθμούς διαφορά, ανοίγοντας σιγά σιγά την ψαλίδα και πάλι από τις υπόλοιπες ομάδες. Τα όποια παρατράγουδα φυσικά δεν αγγίζουν πλέον την ΑΕΚ. Οι Κασσάνδρες δεν επαληθεύτηκαν και έτσι η ομάδα μπορεί να συνεχίσει απερίσπαστη το έργο της, που είναι να γίνει...ομάδα. Αυτό θέλει δουλειά, υπομονή και στήριξη, καθώς έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας ακόμη, για να ονειρευόμαστε την ομάδα πρωταθλητισμού, που όλοι τόσο διακαώς επιθυμούμε για την ΑΕΚ.
Ο επόμενος αντίπαλος είναι (ξανά) ο Κυανούς Αστηρ Βάρης, αυτή τη φορά για το κύπελλο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ, στον τελικό του 6ου ομίλου. Στόχος φυσικά η νίκη και σίγουρα η καλή εμφάνιση για την ομάδα της ΑΕΚ, που θα είναι και γηπεδούχος και θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, αρκετός κόσμος αναμένεται να δώσει το δυναμικό παρόν. Η εν λόγω διοργάνωση, όπως έχω τονίσει και παλαιότερα, για την ομάδα φέτος πρέπει και αποτελεί προτεραιότητα, κυρίως για λόγους γοήτρου και δευτερευόντως αγωνιστικούς. Η πρόκληση είναι μετά τους τελικούς των ομίλων, όπου είναι αρκετά πιθανό να ανταμώσουμε ομάδες ανταγωνιστικές, τηρουμένων των αναλογιών, τις οποίες μπορεί και να συναντήσουμε και του χρόνου, όπως η Λάρισα λ.χ. Δεν ξέρω αν ο Ντέμης της Βάρης, δουλεύει σαν σερβιτόρος σε χασαποταβέρνα. Ξέρω όμως, ότι αγαπάει το ποδόσφαιρο και δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο ΑΕΚ από εμένα. Το χειροκρότημα στο τέλος, θα είναι και γι' αυτόν, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αυτό πραγματικά σημαίνει σεβασμός στον αντίπαλο. Γι' αυτό είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ!
Πολλά συγχαρητήρια και στην original που δείχνει για πολλοστή φορά, ότι η ΑΕΚ είναι πάνω απ΄όλα ΙΔΕΑ! Ο δρόμος της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς είναι μονόδρομος. (
)
Καλό σαββατοκύριακο αδέρφια σε όλους!
Την Κυριακή (15.12) το μεσημέρι (14.30) στο ΟΑΚΑ το πάρτυ συνεχίζεται!
Υ.Γ.
[move][size=17pt]
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ![/size][/move]