Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Είσαι σίγουρος; Γιατί στο λάιβ της γκαζέτα έγραψαν ότι έδωσε οφσάιντ.
Ρε παιδιά θα με σκάσετε, πως μπορεί να είναι κάποιος οφσάιντ όταν είναι πίσω από τη μπάλα; Το ότι το έγραψε από βιασύνη ένας παπάρας το κάνει σωστό;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε τι συζηταμε για το γαμημενο πεναλτυ.Καλυτερα που το εδωσε οφσαιντ.Δεν γουσταρω να κερδιζω τον Ηροδοτο με πεναλτυ.
παιζουμε με ερασιτεχνες αντιπαλους.Ρισπεκτ στον Ηροδοτο για την σημερινη εμφανιση.
Δε συζητάω για το πέναλντι, αλλά για το ΛΑΘΟΣ του διαιτητή. Άλλο τ ένα άλλο τ άλλο.
Το έχω γράψει και 1-3 ν είχε τελιώσει η εικόνα της ομάδας (ότι έβλεπα από το λάιβ, εικόνα και ήχο δεν είχα) ήταν τραγική και αν συνεχίσουν έτσι η ήττα είναι κοντά

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Δεν κατάλαβες φίλε, δεν σφύριξε οφσάιντ ο διαιτητής έμμεσο έδωσε. Ξαναλέω το ίδιο ισχύει σε όλα τα άμεσα λακτίσματα, ο εκτελεστής δεν μπορεί να ακουμπήσει τη μπάλα δύο συνεχόμενες φορές.
Οκ.....Γιατί στον sportfm είπαν ότι το γκόλ ακυρώθηκε ως οφσάιντ....
Και μάλιστα σχολίασαν ότι είναι περίεργη η απόφασή του,γιατί είπαν ότι απέκρουσε ο τερματοφύλακας....

Δοκάρι πήγε τελικά.....Ωραία το μυστήριο λύθηκε..... :tooth: :tooth:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε παιδιά θα με σκάσετε, πως μπορεί να είναι κάποιος οφσάιντ όταν είναι πίσω από τη μπάλα; Το ότι το έγραψε από βιασύνη ένας παπάρας το κάνει σωστό;
Χωρίς εικόνα μπερδεύεσαι και μπερδεύεις. Ο ένας γράφει για απόκρουση τερματοφύλακα, ο άλλος για δοκάρι χάνονται τ αυγά και τα πασχάλια.
Οκ. Λήξης εδώ.
Αυτό που παραμένει είναι η τραγική εικόνα της ομάδας.
Κάτι μου λέει ότι ο....πριγκιππας ετοιμάζει τ άλογό του  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
καλα στο λαιβ της γκαζετα εγραφε ο αμεροληπτος τσακιρης  :2funny: :2funny:
Το σπορ φμ μου κρεμούσε ρε, τι να κάνω; Έβαλα γκαζέτα.
Και ο Τσακίρης ΑΣΦΑΛΩΣ και είναι αμερόληπτος όπως ο Νικολακό και ο Νικολογιάννης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Πάντως πρέπει να αλλάξουν συμπεριφορά οι παίκτες και να συνειδητοποιήσουν σε ποιά ομάδα βρίσκονται...
Έχουν κάνει τραγικές εμφανίσεις εκτός έδρας.....
Πρέπει να παίζουν με το πάθος και την διάθεση που έδειξαν σήμερα οι παίκτες του Ηροδότου,και μάλιστα ερασιτέχνες παίκτες ....Οι δικοί μας είναι επαγγελματίες.....ή κάνω λάθος?  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Πάντως πρέπει να αλλάξουν συμπεριφορά οι παίκτες και να συνειδητοποιήσουν σε ποιά ομάδα βρίσκονται...
Έχουν κάνει τραγικές εμφανίσεις εκτός έδρας.....
Πρέπει να παίζουν με το πάθος και την διάθεση που έδειξαν σήμερα οι παίκτες του Ηροδότου,και μάλιστα ερασιτέχνες.....Οι δικοί μας είναι επαγγελματίες.....ή κάνω λάθος?  :grin:
Προπονητη πρεπει να αλλαξουν οι παιχτες.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Προπονητη πρεπει να αλλαξουν οι παιχτες.
Ε,καλά εννοείται ότι έχει τεράστιες ευθύνες και ο Δέλλας (και ίσως και άλλοι) σ' αυτό που παρουσιάζει η ομάδα....Και οι παίκτες όμως,δεν είναι άμοιροι ευθυνών.....

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

Όσα είπες παραπάνω είναι σωστά για το έμμεσο. Το επιχείρημα αυτό όμως δεν ισχύει. Η μπάλα παίζει ρόλο για το οφσαιντ μόνο μέσα στην μικρή περιοχή. Μέχρι εκεί παίζει ρόλο ο τελευταίος αμυντικός.
Είπαμε όμως, σε πρωτάθλημα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ θα έχεις και ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ διαιτησία. Όχι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ όπως χτες βράδυ ας πούμε...

Όπως και να' χει και ό,τι και να έγινε, η ΑΕΚΑΡΑ κέρδισε, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1. Ο στόχος επετεύχθη και η τάξη αποκαταστάθηκε. Η ΑΕΚ έπραξε το αυτονόητο και επανήλθε στην 1η θέση του πίνακα. Άντε γιατί πολλά μας τα λένε και τα χωριά που αγωνιζόμαστε κάθε φορά και οι κάθε λογής πρόεδροι τους. Από που και ως που ρε μεγάλε θες λεφτά για την ραδιοφωνική κάλυψη του αγώνα της ομάδας σου; Πότε άλλοτε πήρες λεφτά απ'οποιονδήποτε άλλο ραδιοφωνικό σταθμό για να καλύψουν αγώνα της ομάδας σου; Ερασιτεχνικό σωματείο είσαι ρε γαμημένε, όχι ΠΑΕ στην τελική για να εμπορευματοποιείς το θέαμα/ακρόαση. Του χρόνου που θα παίζεις όμως ντέρμπυ με τον Κρουσώνα, θα παρακαλάς μήπως και  έρθει κανένας δημοσιογράφος από το Ζωνιανά FM, να καλύψει το παιχνίδι, να το ακούσουν και οι μανούλες από τα παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα σου. Με την ΑΕΚ όμως, που έχει φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα,θες να βγάλεις από την μύγα ξύγκι, βρωμόπουστα. Ούτε τους δικούς σου παίκτες και φιλάθλους, δε σεβάστηκες, μπας και βγάλεις κάνα χιλιάρικο παραπάνω μωρή αηδία. Κάτσε τώρα και μέτρα τις εισπράξεις του ματς με την ΑΕΚ, να δεις αν βγαίνεις για να πληρώσεις τον Κολιτσιδάκη, σκατόπουστα του κερατά. Αει στο διάολο πια, με τον κάθε καιροσκόπο, τυχάρπαστο πρόεδρο ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωματείου!

Καλό βράδυ αδέρφια και ζητώ συγγνώμη αν παρασύρθηκα, όμως η οργή μου ξεχειλίζει και νομίζω δικαιολογημένα.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Στο aek-live.gr έχουν την εκτέλεση του πέναλντι,που όπως φαίνεται και στο βίντεο σωστά ακυρώθηκε....η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.....Για κάποιο λόγο δεν μου ανεβαίνει το σχετικό λίνκ.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Καλό βράδυ αδέρφια και ζητώ συγγνώμη αν παρασύρθηκα, όμως η οργή μου ξεχειλίζει και νομίζω δικαιολογημένα.
Ελα ρε Ιντιαν που θα δίνουμε αξία στο κάθε χωριό και στον κάθε πουθενά...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
χανουμια ξεκλειδωσαν τα 20μυρια του σγουρου;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Εντάξει δεν ξεκλειδώνουν τόσο εύκολα όσο τα λεφτά από το Τσου Λου του διορισμένου gay πρωκταθλητή...αλλα κάτι θα κάνουμε!  :sunglasses:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
χανουμια ξεκλειδωσαν τα 20μυρια του σγουρου;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Επειδή έχει δυσκολίες μου είπε να τα βάλω εγώ και μου τα δίνει, μήπως σου λείπουν τίποτα ψιλά να σε βολέψω; Αν δε σε καλύπτει το φιλόπτωχο για εκείνη την εγχειρισούλα στην Καζαμπλάνκα :tits2: να βάλουμε όλοι βρε αδερφέ (ή αδερφή; :think:).

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
καλυτερος ο ηροδοτος  επρεπε να κερδισει.ειχαν και παραπονα απ τη διαιτησια.ποιοι ηταν οι σκορερ?

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Καθε μερα ρωταει.. Ρε μπας και ειναι οικοδομος το παιδι και περιμενει να ξεκινησει το έργο για να κανει μεροκαματο? Μην τον κοροιδεύετε. Ειναι σοβαρο το θέμα.

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
NTΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ . Μπραβο τουλαχιστον που δειξατε ψυχικα αποθεματα και κανατε ανατροπη.

Δέλλα ξύπνα ,εκτος τόπου και χρόνου και οι σημερινές δηλώσεις σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom