You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
18:29
Εχασε το πέναλτι ο Ντακόλ
μοιράσου το permalink
18:28
Πέναλτι για την ΑΕΚ
ου ρεεεεεεεεεεεεεεεε
πουλημενο πρωταθλημα στημενο ρεεεεεεεεεεεεε
ουυυυυυυυυυυ
τι εδωσε ρεεεεεεεεεεεεε
οξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ποσα πρεπει να δωσει για να κερδισετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
πουλημενε διαιτητη θα σου φαμε το αυτι
Εχασε το πέναλτι ο Ντακόλ
μοιράσου το permalink
18:28
Πέναλτι για την ΑΕΚ
ου ρεεεεεεεεεεεεεεεε
πουλημενο πρωταθλημα στημενο ρεεεεεεεεεεεεε
ουυυυυυυυυυυ
τι εδωσε ρεεεεεεεεεεεεε
οξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ποσα πρεπει να δωσει για να κερδισετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
πουλημενε διαιτητη θα σου φαμε το αυτι
MORBID MARIO7
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 14
- Πόντοι
- 26
ερχονται και κρεμάλες αναρχοκομμουνοπανα!Αυτοπου κάνατε στο μνημείο θα το πληρώσετε ακριβά!
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Γαυροι δηλωσαν τυπε.Εκτος αυτου οι ΑΕΚτζηδες ειχαν και αυτοι δικα τους παιδια εκεινη την μερα.ερχονται και κρεμάλες αναρχοκομμουνοπανα!Αυτοπου κάνατε στο μνημείο θα το πληρώσετε ακριβά!
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
SUREΓαυροι δηλωσαν τυπε.Εκτος αυτου οι ΑΕΚτζηδες ειχαν και αυτοι δικα τους παιδια εκεινη την μερα.
οπως ο ρουπακιας δηλωσε χρυσαυγιτης
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
Γαυροι δηλωσαν τυπε.Εκτος αυτου οι ΑΕΚτζηδες ειχαν και αυτοι δικα τους παιδια εκεινη την μερα.
Κι ο γαπ έχει δηλώσει ότι αγαπάει την ελλαδα
MORBID MARIO7
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 14
- Πόντοι
- 26
Τυπε προβοκατσια;η μηπως ηταν Νεφελίμ ;Γαυροι δηλωσαν τυπε.Εκτος αυτου οι ΑΕΚτζηδες ειχαν και αυτοι δικα τους παιδια εκεινη την μερα.

gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Πρόσεχε εσύ μη σπάσεις τη γόβα στιλέτο που φοράς.ερχονται και κρεμάλες αναρχοκομμουνοπανα!Αυτοπου κάνατε στο μνημείο θα το πληρώσετε ακριβά!
Όσο για τους μαλάκες έχουν δηλώσει κάτοικοι Ν. Ιωνίας και Ν. Φιλαδέλφειας ΑΛΛΑ οπαδοί δικοί σας. Ακόμα να τους κρεμάσετε εσεις όμως!!!!
Από κει και πέρα. Καλύτερα να μη γυρίσουν ΚΑΝΕΝΑΣ τους. Ας μείνουν εκεί. Να παίζουμε με τα παιδιά από την ομάδα των Κ-18.
Υ.Γ Καλά αυτό που έγινε στη φάση της εκτέλεσης του πέναλντι είναι από τ άγραφα. ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ και ο διαιτητής δεν τον ήξερε!!!!! ΜΟΝΟ στην Ελλάδα.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
Τυπε προβοκατσια;η μηπως ηταν Νεφελίμ ;![]()
Πίστεψε αυτό που δήλωσαν και μετά λέει τους γαύρους χαζούς
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Στα αρχιδια μου τι ειπε ο παπαρας αυτος.Εγω ξερω τι ειπαν οι δικοι σας.Στην αρχη τους εβγαλαν ΑΕΚτζηδες.Κι ο γαπ έχει δηλώσει ότι αγαπάει την ελλαδα![]()
Μετα τους εβγαλαν βαζελους.Μετα οταν δηλωσαν γαυροι,σιγη.2 παιδια απο τα 21 αδικοχαμενα ηταν ΑΕΚτζηδες.
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Δεν άφησε ο πρόεδρος του Ηροδότου να υπάρχει ραδιοφωνική μετάδοση....ούτε καν διαδικτυακά...
Άκουσα το πρώτο ημίχρονο από το enwsi.gr και στον αέρα ακούστηκε ένας τύπος που έλεγε..."Κλείστε το,θα κάνω αγωγές,δεν επιτρέπεται η μετάδοση απαγορεύεται,κλείστε το τώρα" και φώναζε......Λογικό μετά τα παιδιά το έκλεισαν.....
Στον sportfm είπαν ότι δεν είναι δική μας ευθύνη που δεν υπάρχει περιγραφή,αλλά κάποιες συνδέσεις με το γήπεδο και ενημέρωση,γιατί λέει τους ζήτησαν χρήματα στο ημίχρονο από τον Ηρόδοτο....
Το πέναλντι το απέκρουσε ο τερματοφύλακάς τους και στην επαναφορά ο Ντακόλ,ο ίδιος που το χτύπησε,σκόραρε......Το γκόλ ακυρώθηκε ως οφσάιντ......Ξέρετε αν αυτό ισχύει?
Από εκτέλεση πέναλντι οφσάιντ δεν θυμάμαι.....Κάπου διάβασα ότι μόνο αν η μπάλα χτυπήσει στο δοκάρι και το βάλει ο ίδιος παίκτης που το εκτέλεσε είναι οφσάιντ,αλλά δεν είμαι σίγουρος....
Τέλος πάντων.....κακή εμφάνιση στο πρώτο,κάπως καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο....
Σκόρ 1-2 με γκόλ του Πλατέλλα στο 93'.....
Πήραμε πάλι την πρωτιά στον όμιλο............

Άκουσα το πρώτο ημίχρονο από το enwsi.gr και στον αέρα ακούστηκε ένας τύπος που έλεγε..."Κλείστε το,θα κάνω αγωγές,δεν επιτρέπεται η μετάδοση απαγορεύεται,κλείστε το τώρα" και φώναζε......Λογικό μετά τα παιδιά το έκλεισαν.....
Στον sportfm είπαν ότι δεν είναι δική μας ευθύνη που δεν υπάρχει περιγραφή,αλλά κάποιες συνδέσεις με το γήπεδο και ενημέρωση,γιατί λέει τους ζήτησαν χρήματα στο ημίχρονο από τον Ηρόδοτο....
Το πέναλντι το απέκρουσε ο τερματοφύλακάς τους και στην επαναφορά ο Ντακόλ,ο ίδιος που το χτύπησε,σκόραρε......Το γκόλ ακυρώθηκε ως οφσάιντ......Ξέρετε αν αυτό ισχύει?
Από εκτέλεση πέναλντι οφσάιντ δεν θυμάμαι.....Κάπου διάβασα ότι μόνο αν η μπάλα χτυπήσει στο δοκάρι και το βάλει ο ίδιος παίκτης που το εκτέλεσε είναι οφσάιντ,αλλά δεν είμαι σίγουρος....
Τέλος πάντων.....κακή εμφάνιση στο πρώτο,κάπως καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο....
Πήραμε πάλι την πρωτιά στον όμιλο............
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
ΚΚΕ-ΜΛ ήταν ο άνθρωπος τι να λέμε τώρα. Οι φωτό με Κασιδιάριδες και σία φωτομοντάζSURE
οπως ο ρουπακιας δηλωσε χρυσαυγιτης

jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
γιατι 2 γαυροι απο τη φιλαδελφεια να σπασουν το μνημειο για τους πεσοντες τους?Στα αρχιδια μου τι ειπε ο παπαρας αυτος.Εγω ξερω τι ειπαν οι δικοι σας.Στην αρχη τους εβγαλαν ΑΕΚτζηδες.
Μετα τους εβγαλαν βαζελους.Μετα οταν δηλωσαν γαυροι,σιγη.2 παιδια απο τα 21 αδικοχαμενα ηταν ΑΕΚτζηδες.
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ΚΚΕ-ΜΛ ήταν ο άνθρωπος τι να λέμε τώρα. Οι φωτό με Κασιδιάριδες και σία φωτομοντάζ![]()
![]()
![]()
![]()
όπως και οι φώτο που είναι ντυμένοι ΚΚΚ....αλλά όχι αυτές είναι από το αποκριάτικο πάρτι τους
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρουπακιάς: Χτύπησα τυφλά τον Φύσσα για να αυτοπροστατευθώ – Ημουν στρατολογημένος στο ΚΚΕ από τα 13 μου
«Παρέμεινα ενεργό στέλεχος της ΚΝΕ μέχρι την ηλικία των 17 ετών. Υπήρξα σύνεδρος του 3ου συνεδρίου της ΚΝΕ, στην ηλικία των 16 ετών, περίπου το 1984 και μέλος τομεακού συμβουλίου στη τοπική οργάνωση του Ταύρου της ΚΝΕ», είπε συγκεκριμένα.
Πηγή: Ρουπακιάς: Χτύπησα τυφλά τον Φύσσα για να αυτοπροστατευθώ – Ημουν στρατολογημένος στο ΚΚΕ από τα 13 μου | iefimerida.gr
Πηγή: Ρουπακιάς: Χτύπησα τυφλά τον Φύσσα για να αυτοπροστατευθώ – Ημουν στρατολογημένος στο ΚΚΕ από τα 13 μου | iefimerida.gr
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
Στα αρχιδια μου τι ειπε ο παπαρας αυτος.Εγω ξερω τι ειπαν οι δικοι σας.Στην αρχη τους εβγαλαν ΑΕΚτζηδες.
Δεν τους ξέρει κανείς, δεν τους αναγνωρίζει κανείς από κανένα σύνδεσμο μας αλλά εσύ πιστεύεις ότι όντως ήταν γαύροι. Προφανώς και θα λεγαν ότι είναι ολυμπιακοί λόγω των αντιποινων, μην παριστάνεις το χαζό
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Απο οτι γνωριζω μονο αν παει δοκαρι μπορει να ακυρωθει για οφσαιντ.Χαλια και παλι.Δυστυχως κερδισαμε και μαλλον θα μεινει ακομη ο Δελλας.Δεν άφησε ο πρόεδρος του Ηροδότου να υπάρχει ραδιοφωνική μετάδοση....ούτε καν διαδικτυακά...
Το πέναλντι το απέκρουσε ο τερματοφύλακάς τους και στην επαναφορά ο Ντακόλ,ο,ίδιος που το χτύπησε,σκόραρε......Το γκόλ ακυρώθηκε ως οφσάιντ......Ξέρετε αν αυτό ισχύει?
Πήραμε πάλι την πρωτιά στον όμιλο............![]()
![]()
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Εγω να το δεχτω αυτο που λες.Πως γνωριζεις οτι ηταν ΑΕΚτζηδες;Δεν τους ξέρει κανείς, δεν τους αναγνωρίζει κανείς από κανένα σύνδεσμο μας αλλά εσύ πιστεύεις ότι όντως ήταν γαύροι. Προφανώς και θα λεγαν ότι είναι ολυμπιακοί λόγω των αντιποινων, μην παριστάνεις το χαζό
Εκτος απο αυτο,ποιος σου ειπε οτι ολοι οι οπαδοι πρεπει να ειναι σε καποιον συνδεσμο;
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Ποιος σου ειπε οτι ηταν απο φιλαδελφεια;αυτο δεν εχει επιβεβαιωθει απο κανεναν.γιατι 2 γαυροι απο τη φιλαδελφεια να σπασουν το μνημειο για τους πεσοντες τους?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις