Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
μαγκες πως παει το ντερμπυ, γιατι εχω αγωνια?

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
18:29
Εχασε το πέναλτι ο Ντακόλ
μοιράσου το      permalink
18:28
Πέναλτι για την ΑΕΚ

ου ρεεεεεεεεεεεεεεεε
πουλημενο πρωταθλημα στημενο ρεεεεεεεεεεεεε
ουυυυυυυυυυυ
τι εδωσε ρεεεεεεεεεεεεε
οξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ποσα πρεπει να δωσει για να κερδισετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
πουλημενε διαιτητη θα σου φαμε το αυτι

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
ηροδοτε γερα και παρτους τα βρακια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
ερχονται και κρεμάλες αναρχοκομμουνοπανα!Αυτοπου κάνατε στο μνημείο θα το πληρώσετε ακριβά!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ερχονται και κρεμάλες αναρχοκομμουνοπανα!Αυτοπου κάνατε στο μνημείο θα το πληρώσετε ακριβά!
Γαυροι δηλωσαν τυπε.Εκτος αυτου οι ΑΕΚτζηδες ειχαν και αυτοι δικα τους παιδια εκεινη την μερα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πρόσεχε εσύ μη σπάσεις τη γόβα στιλέτο που φοράς.
Όσο για τους μαλάκες έχουν δηλώσει κάτοικοι Ν. Ιωνίας και Ν. Φιλαδέλφειας ΑΛΛΑ οπαδοί δικοί σας. Ακόμα να τους κρεμάσετε εσεις όμως!!!!

Από κει και πέρα. Καλύτερα να μη γυρίσουν ΚΑΝΕΝΑΣ τους. Ας μείνουν εκεί. Να παίζουμε με τα παιδιά από την ομάδα των Κ-18.

Υ.Γ Καλά αυτό που έγινε στη φάση της εκτέλεσης του πέναλντι είναι από τ άγραφα. ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ και ο διαιτητής δεν τον ήξερε!!!!! ΜΟΝΟ στην Ελλάδα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Κι ο γαπ έχει δηλώσει ότι αγαπάει την ελλαδα :grin:
Στα αρχιδια μου τι ειπε ο παπαρας αυτος.Εγω ξερω τι ειπαν οι δικοι σας.Στην αρχη τους εβγαλαν ΑΕΚτζηδες.
Μετα τους εβγαλαν βαζελους.Μετα οταν δηλωσαν γαυροι,σιγη.2 παιδια απο τα 21 αδικοχαμενα ηταν ΑΕΚτζηδες.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
Έληξε το ματς στην Κρήτη! Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά τελικά στο 93' πήρε την νίκη επί του Ηροδότου με 1-2!

αμεσως να κατηγορησετε την ομαδα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Δεν άφησε ο πρόεδρος του Ηροδότου να υπάρχει ραδιοφωνική μετάδοση....ούτε καν διαδικτυακά...
Άκουσα το πρώτο ημίχρονο από το enwsi.gr και στον αέρα ακούστηκε ένας τύπος που έλεγε..."Κλείστε το,θα κάνω αγωγές,δεν επιτρέπεται η μετάδοση απαγορεύεται,κλείστε το τώρα" και φώναζε......Λογικό μετά τα παιδιά το έκλεισαν.....
Στον sportfm είπαν ότι δεν είναι δική μας ευθύνη που δεν υπάρχει περιγραφή,αλλά κάποιες συνδέσεις με το γήπεδο και ενημέρωση,γιατί λέει τους ζήτησαν χρήματα στο ημίχρονο από τον Ηρόδοτο....

Το πέναλντι το απέκρουσε ο τερματοφύλακάς τους και στην επαναφορά ο Ντακόλ,ο ίδιος που το χτύπησε,σκόραρε......Το γκόλ ακυρώθηκε ως οφσάιντ......Ξέρετε αν αυτό ισχύει? :think:
Από εκτέλεση πέναλντι οφσάιντ δεν θυμάμαι.....Κάπου διάβασα ότι μόνο αν η μπάλα χτυπήσει στο δοκάρι και το βάλει ο ίδιος παίκτης που το εκτέλεσε είναι οφσάιντ,αλλά δεν είμαι σίγουρος....

Τέλος πάντων.....κακή εμφάνιση στο πρώτο,κάπως καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο....
Σκόρ 1-2 με γκόλ του Πλατέλλα στο 93'.....

Πήραμε πάλι την πρωτιά στον όμιλο............ :grin: :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
SURE
οπως ο ρουπακιας δηλωσε χρυσαυγιτης
ΚΚΕ-ΜΛ ήταν ο άνθρωπος τι να λέμε τώρα. Οι φωτό με Κασιδιάριδες και σία φωτομοντάζ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: όπως και οι φώτο που είναι ντυμένοι ΚΚΚ....αλλά όχι αυτές είναι από το αποκριάτικο πάρτι τους  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Στα αρχιδια μου τι ειπε ο παπαρας αυτος.Εγω ξερω τι ειπαν οι δικοι σας.Στην αρχη τους εβγαλαν ΑΕΚτζηδες.
Μετα τους εβγαλαν βαζελους.Μετα οταν δηλωσαν γαυροι,σιγη.2 παιδια απο τα 21 αδικοχαμενα ηταν ΑΕΚτζηδες.
γιατι 2 γαυροι απο τη φιλαδελφεια να σπασουν το μνημειο για τους πεσοντες τους?

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ΚΚΕ-ΜΛ ήταν ο άνθρωπος τι να λέμε τώρα. Οι φωτό με Κασιδιάριδες και σία φωτομοντάζ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: όπως και οι φώτο που είναι ντυμένοι ΚΚΚ....αλλά όχι αυτές είναι από το αποκριάτικο πάρτι τους  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:

Ρουπακιάς: Χτύπησα τυφλά τον Φύσσα για να αυτοπροστατευθώ – Ημουν στρατολογημένος στο ΚΚΕ από τα 13 μου
«Παρέμεινα ενεργό στέλεχος της ΚΝΕ μέχρι την ηλικία των 17 ετών. Υπήρξα σύνεδρος του 3ου συνεδρίου της ΚΝΕ, στην ηλικία των 16 ετών, περίπου το 1984 και μέλος τομεακού συμβουλίου στη τοπική οργάνωση του Ταύρου της ΚΝΕ», είπε συγκεκριμένα.

Πηγή: Ρουπακιάς: Χτύπησα τυφλά τον Φύσσα για να αυτοπροστατευθώ – Ημουν στρατολογημένος στο ΚΚΕ από τα 13 μου | iefimerida.gr
Πηγή: Ρουπακιάς: Χτύπησα τυφλά τον Φύσσα για να αυτοπροστατευθώ – Ημουν στρατολογημένος στο ΚΚΕ από τα 13 μου | iefimerida.gr

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

Δεν τους ξέρει κανείς, δεν τους αναγνωρίζει κανείς από κανένα σύνδεσμο μας αλλά εσύ πιστεύεις ότι όντως ήταν γαύροι. Προφανώς και θα λεγαν ότι είναι ολυμπιακοί λόγω των αντιποινων, μην παριστάνεις το χαζό

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Δεν άφησε ο πρόεδρος του Ηροδότου να υπάρχει ραδιοφωνική μετάδοση....ούτε καν διαδικτυακά...
Άκουσα το πρώτο ημίχρονο από το enwsi.gr και στον αέρα ακούστηκε ένας τύπος που έλεγε..."Κλείστε το,θα κάνω αγωγές,δεν επιτρέπεται η μετάδοση απαγορεύεται,κλείστε το τώρα" και φώναζε......Λογικό μετά τα παιδιά το έκλεισαν.....
Στον sportfm είπαν ότι δεν είναι δική μας ευθύνη που δεν υπάρχει περιγραφή,αλλά κάποιες συνδέσεις με το γήπεδο και ενημέρωση,γιατί λέει τους ζήτησαν χρήματα στο ημίχρονο από τον Ηρόδοτο....

Το πέναλντι το απέκρουσε ο τερματοφύλακάς τους και στην επαναφορά ο Ντακόλ,ο,ίδιος που το χτύπησε,σκόραρε......Το γκόλ ακυρώθηκε ως οφσάιντ......Ξέρετε αν αυτό ισχύει? :think:
Από εκτέλεση πέναλντι οφσάιντ δεν θυμάμαι.....Κάπου διάβασα ότι μόνο αν η μπάλα χτυπήσει στο δοκάρι και το βάλει ο ίδιος παίκτης που το εκτέλεσε είναι οφσάιντ,αλλά δεν είμαι σίγουρος....

Τέλος πάντων.....κακή εμφάνιση στο πρώτο,κάπως καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο....
Σκόρ 1-2 με γκόλ του Πλατέλλα στο 93'.....

Πήραμε πάλι την πρωτιά στον όμιλο............ :grin: :grin:
Απο οτι γνωριζω μονο αν παει δοκαρι μπορει να ακυρωθει για οφσαιντ.Χαλια και παλι.Δυστυχως κερδισαμε και μαλλον θα μεινει ακομη ο Δελλας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Δεν τους ξέρει κανείς, δεν τους αναγνωρίζει κανείς από κανένα σύνδεσμο μας αλλά εσύ πιστεύεις ότι όντως ήταν γαύροι. Προφανώς και θα λεγαν ότι είναι ολυμπιακοί λόγω των αντιποινων, μην παριστάνεις το χαζό
Εγω να το δεχτω αυτο που λες.Πως γνωριζεις οτι ηταν ΑΕΚτζηδες;
Εκτος απο αυτο,ποιος σου ειπε οτι ολοι οι οπαδοι πρεπει να ειναι σε καποιον συνδεσμο; :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
γιατι 2 γαυροι απο τη φιλαδελφεια να σπασουν το μνημειο για τους πεσοντες τους?
Ποιος σου ειπε οτι ηταν απο φιλαδελφεια;αυτο δεν εχει επιβεβαιωθει απο κανεναν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom