Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Θα δουμε τι παικτες θα παρει το καλοκαιρι. Εγω παντως εχω καποιες επιφυλαξεις για την δύναμη του τίγρη ακομη.

Eγώ είμαι Καλαμάτα και θέλουμε να σας κερδίσουμε στο κύπελλο Γ'εθνικής !!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Τι σοβαρο κρατος ρε,εδω εχει επιδικασει στην ΑΕΚ 45 εκ.απο τον ψωμιαδη,και πανε απο αναβολη σε αναβολη
την τελικη δικη  για να μην τα πληρωσει. :grin:
Εσυ πιστευεις οτι εχει ο ψωμιαδης 45 εκατομμυρια ευρω για να του τα παρεις?

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Αει στο διάολο κάφρε κλασσικε κωλόγαυρε που προχώρησες με πληρωμένο διατητή και μιλάς !! Εμείς χάναμε στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια που ξεπέσαμε.εσείς και στις καλές σας χρονιές ξεφτιλιζόσασταν απο χωριά και τρώγατε πεντάρες.Άντε να διαβάσεις τώρα τον πρωταθλητή πανηλίθιε !!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ναι μωρεεεεεε ωχου το παιδι ξεπεσε και δεν παιζει μπαλααα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εισαι κλασσικος πιτσιρικας και δεν ασχολουμαι μαζι σου...τραβα και ψοφα αμα τραβας τοσο ζορι με τις προκρισεις και τις επιτυχιες μας..Οταν αποκτησεις προεδρο, λεφρα,γηπεδο,προπονητη,παικτες και λαο ελα να κανεις τα ιδια...μεχρι τοτε γινε αντερλεχτ και μπαγερν και ρεαλ και γαλατασαραι και παρι...θα ρουφας το καυλι μου και θα σκυβεις το κεφαλι στο δυναστη σου πελατη..καληνυχτα..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
Ουδόλως το ξεχναμε. Γι' αυτο πεσαμε.
τα λεφτα που χρωστατε τα πληρωσε κανεις? γιατι να πληρωνω εγω και εσυ τις μαλακιες του καθενος? αμα ειναι ετσι να παρω και εγω μια ομαδα να  χρωσταω παντου και στο τελος να την ριξω στην γ εθνικη που λογω της αεκ την καναμε ερασιτεχνικο,κατι εγινε στα γυφτικα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
Σιγα μην παρει και τον σκιπ
πηρε μανταλο και εναν μαυρο δεν θυμαμαι πως τον λενε καλλιθεα πρεπει να παιζει...ετσι ουτε στην β δεν θα εισαι ανταγωνιστικος....εδω στην γ' πιστευεις οτι εχεις κανα σοβαρο ροστερ? με τσιριλο 40 χρονων και ντακολ και εναν μπρεσεβιτς που επαιζε στις χειροτερες ομαδες της κροατιας..με το ροστερ που εχετε στην γ' δυσκολα θα μεινεις κατηγορια...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
τα λεφτα που χρωστατε τα πληρωσε κανεις? γιατι να πληρωνω εγω και εσυ τις μαλακιες του καθενος? αμα ειναι ετσι να παρω και εγω μια ομαδα να  χρωσταω παντου και στο τελος να την ριξω στην γ εθνικη που λογω της αεκ την καναμε ερασιτεχνικο,κατι εγινε στα γυφτικα
Ρε παιχτη επι κοκκαλη εχεις ιδεα τι εχεις πληρωσει με ολες αυτες τις αναθεσεις που επαιρνε απο το δημοσιο;
εχεις ιδεα τι εχεις πληρωσει για να σε δειχνει η ΝΕΤ που εμπαινε μεσα καθε χρονο; :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
Ρε παιχτη επι κοκκαλη εχεις ιδεα τι εχεις πληρωσει με ολες αυτες τις αναθεσεις που επαιρνε απο το δημοσιο;
εχεις ιδεα τι εχεις πληρωσει για να σε δειχνει η ΝΕΤ που εμπαινε μεσα καθε χρονο; :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
πηρε μανταλο και εναν μαυρο δεν θυμαμαι πως τον λενε καλλιθεα πρεπει να παιζει...ετσι ουτε στην β δεν θα εισαι ανταγωνιστικος....εδω στην γ' πιστευεις οτι εχεις κανα σοβαρο ροστερ? με τσιριλο 40 χρονων και ντακολ και εναν μπρεσεβιτς που επαιζε στις χειροτερες ομαδες της κροατιας..με το ροστερ που εχετε στην γ' δυσκολα θα μεινεις κατηγορια...

Ελα ρε για ερασιτεχνικη κατηγορια καλοι ειναι οι Ντακολ Τσιριλο κτλ κτλ
Στα χωραφια παιζει η ΑΕΚ
Προπονητη δεν εχει να τους μαθει πως να περπατανε στο γηπεδο που παιζουν

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Τον Μαριο Γκετσε,που εβγαλε ματια με την Ντορτμουντ 2 χρονιες,στα 21 του τον αγορασε 35 εκ ευρω,αλλα δεν τον χρειαζοταν....Καταλαβες τωρα τι εγραψες;

Όταν έχεις Ρομπεν Ριμπερί ο γκετσε είναι υπερβολη, είτε το καταλαβαίνει ο εγκέφαλος σου είτε όχι

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
οι ιδιοι δυσανασχετουν για το χαλι της αεκ...πιο πολυ πιστευω εγω οτι θα ανεβει στην α' παρα οι ιδιοι :S δεν υπαρχει περιπτωση να μην ανεβει φετος του χρονου δυσκολα παντως :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Όταν έχεις Ρομπέν Ριμπερί ο γκετσε είναι υπερβολη, είτε το καταλαβαίνει ο εγκέφαλος σου είτε όχι
Ποσο χρονων ειναι ο Ρομπεν και ποσο Ο Ριμπερι;Δεν ειναι υπερβολη ρε φιλε οταν κυνηγας το Τσαμπιονς Λιγκ.
Τον εδωσε δανεικο τον Γκετσε;Δεν τον χρησιμοποιει;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
οι ιδιοι δυσανασχετουν για το χαλι της αεκ...πιο πολυ πιστευω εγω οτι θα ανεβει στην α' παρα οι ιδιοι :S δεν υπαρχει περιπτωση να μην ανεβει φετος του χρονου δυσκολα παντως :S
Του χρονου καμια σχεση δεν θα εχει με φετος..Ελαχιστοι απο αυτους που βλεπεις τωρα θα ειναι στο ροστερ.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
Οταν θα μιλησω με τον Λυμπεροπουλο θα σου πω. :2funny: :2funny: :2funny:
Μα ρωτας κατι πραγματα ωρες ωρες.
εδω παιζει ο τσιριλο που επαιζε στην μετς γ εθνικη γαλλιας,δεν σας περασε απο το μυαλο να βαλετε να παιξει ο λυμπε κ ο δελλας; παπαδες θα εκαναν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom