master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Σιγα μην παρει και τον σκιπτον ολιβερ μακορ και τον ομο
Σιγα μην παρει και τον σκιπτον ολιβερ μακορ και τον ομο
Θα δουμε τι παικτες θα παρει το καλοκαιρι. Εγω παντως εχω καποιες επιφυλαξεις για την δύναμη του τίγρη ακομη.
Εσυ πιστευεις οτι εχει ο ψωμιαδης 45 εκατομμυρια ευρω για να του τα παρεις?Τι σοβαρο κρατος ρε,εδω εχει επιδικασει στην ΑΕΚ 45 εκ.απο τον ψωμιαδη,και πανε απο αναβολη σε αναβολη
την τελικη δικη για να μην τα πληρωσει.![]()
Σημερα παιζουμε.την επόμενη αγωνιστική παίζουν με Ηρόδοτο στη Κρήτη ! Εκεί θα κριθούν όλα !!
Αει στο διάολο κάφρε κλασσικε κωλόγαυρε που προχώρησες με πληρωμένο διατητή και μιλάς !! Εμείς χάναμε στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια που ξεπέσαμε.εσείς και στις καλές σας χρονιές ξεφτιλιζόσασταν απο χωριά και τρώγατε πεντάρες.Άντε να διαβάσεις τώρα τον πρωταθλητή πανηλίθιε !!
Εσυ πιστευεις οτι εχει ο ψωμιαδης 45 εκατομμυρια ευρω για να του τα παρεις?
τα λεφτα που χρωστατε τα πληρωσε κανεις? γιατι να πληρωνω εγω και εσυ τις μαλακιες του καθενος? αμα ειναι ετσι να παρω και εγω μια ομαδα να χρωσταω παντου και στο τελος να την ριξω στην γ εθνικη που λογω της αεκ την καναμε ερασιτεχνικο,κατι εγινε στα γυφτικαΟυδόλως το ξεχναμε. Γι' αυτο πεσαμε.
Πλακα κανεις τωραΕσυ πιστευεις οτι εχει ο ψωμιαδης 45 εκατομμυρια ευρω για να του τα παρεις?
πηρε μανταλο και εναν μαυρο δεν θυμαμαι πως τον λενε καλλιθεα πρεπει να παιζει...ετσι ουτε στην β δεν θα εισαι ανταγωνιστικος....εδω στην γ' πιστευεις οτι εχεις κανα σοβαρο ροστερ? με τσιριλο 40 χρονων και ντακολ και εναν μπρεσεβιτς που επαιζε στις χειροτερες ομαδες της κροατιας..με το ροστερ που εχετε στην γ' δυσκολα θα μεινεις κατηγορια...Σιγα μην παρει και τον σκιπ
Ρε παιχτη επι κοκκαλη εχεις ιδεα τι εχεις πληρωσει με ολες αυτες τις αναθεσεις που επαιρνε απο το δημοσιο;τα λεφτα που χρωστατε τα πληρωσε κανεις? γιατι να πληρωνω εγω και εσυ τις μαλακιες του καθενος? αμα ειναι ετσι να παρω και εγω μια ομαδα να χρωσταω παντου και στο τελος να την ριξω στην γ εθνικη που λογω της αεκ την καναμε ερασιτεχνικο,κατι εγινε στα γυφτικα
Ρε παιχτη επι κοκκαλη εχεις ιδεα τι εχεις πληρωσει με ολες αυτες τις αναθεσεις που επαιρνε απο το δημοσιο;
εχεις ιδεα τι εχεις πληρωσει για να σε δειχνει η ΝΕΤ που εμπαινε μεσα καθε χρονο;![]()
Προφανως δεν τα γνωριζεις.
πηρε μανταλο και εναν μαυρο δεν θυμαμαι πως τον λενε καλλιθεα πρεπει να παιζει...ετσι ουτε στην β δεν θα εισαι ανταγωνιστικος....εδω στην γ' πιστευεις οτι εχεις κανα σοβαρο ροστερ? με τσιριλο 40 χρονων και ντακολ και εναν μπρεσεβιτς που επαιζε στις χειροτερες ομαδες της κροατιας..με το ροστερ που εχετε στην γ' δυσκολα θα μεινεις κατηγορια...
Τον Μαριο Γκετσε,που εβγαλε ματια με την Ντορτμουντ 2 χρονιες,στα 21 του τον αγορασε 35 εκ ευρω,αλλα δεν τον χρειαζοταν....Καταλαβες τωρα τι εγραψες;
Ποσο χρονων ειναι ο Ρομπεν και ποσο Ο Ριμπερι;Δεν ειναι υπερβολη ρε φιλε οταν κυνηγας το Τσαμπιονς Λιγκ.Όταν έχεις Ρομπέν Ριμπερί ο γκετσε είναι υπερβολη, είτε το καταλαβαίνει ο εγκέφαλος σου είτε όχι
Του χρονου καμια σχεση δεν θα εχει με φετος..Ελαχιστοι απο αυτους που βλεπεις τωρα θα ειναι στο ροστερ.οι ιδιοι δυσανασχετουν για το χαλι της αεκ...πιο πολυ πιστευω εγω οτι θα ανεβει στην α' παρα οι ιδιοι :S δεν υπαρχει περιπτωση να μην ανεβει φετος του χρονου δυσκολα παντως :S
δηλαδη ποιοι θα ερθουν ?Του χρονου καμια σχεση δεν θα εχει με φετος..Ελαχιστοι απο αυτους που βλεπεις τωρα θα ειναι στο ροστερ.
Οταν θα μιλησω με τον Λυμπεροπουλο θα σου πω.δηλαδη ποιοι θα ερθουν ?
εδω παιζει ο τσιριλο που επαιζε στην μετς γ εθνικη γαλλιας,δεν σας περασε απο το μυαλο να βαλετε να παιξει ο λυμπε κ ο δελλας; παπαδες θα εκανανΟταν θα μιλησω με τον Λυμπεροπουλο θα σου πω.![]()
![]()
Μα ρωτας κατι πραγματα ωρες ωρες.