Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αδερφέ Lavio,
Πέρυσι όποιος έλεγε να γίνει παραχώρηση στο δημόσιο καλά έλεγε, διότι υπήρχε η ΠΑΕ. Άσχετα με το αν γίνεται κάτι τέτοιο ή όχι τελικά, αφού ξέρω πως παραχώρηση στο Δημόσιο χωρεί μόνο για  μισθώματα και όχι για απαιτήσεις από αδικοπραξίες. Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα ας μας διαφωτίσει.

Αν ο Οικονομόπουλος έχει εργολαβικό με την ΠΑΕ, τότε απλά την πάτησε. Στα εργολαβικά όμως συνήθως προβλέπεται τα έξοδα της δίκης να προκαταβάλονται στον δικηγόρο. Αν αυτός δεν προέβλεψε κάτι τέτοιο δική του η μαλακία, όπως φυσικά και το ότι δέχθηκε εργολαβικό κατά του Μάκαρου...

Τέλος εφόσον ο Ντέμης μας τον έφερε, με την απεμπλοκή του κοντού από την ΠΑΕ δεν άλλαξε η υπόθεση χέρια, άρα μάλλον κάποιος εκ των (α)μετόχων τον κράτησαν. Δεν λέω πως είναι εγκάθετος του Νοτιά. Μάλλον έμεινε άνεργος, ζημιωμένος και απλήρωτος και έτσι ίσως να εξηγείται η στάση του. Των φρονίμων όμως τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Όφειλε να έχει προβλέψει και αυτή την τροπή της ιστορίας. Δεν ήταν ο μόνος φαίνεται που πίστευε ότι "ΑΕΚ είσαι δεν πέφτεις".

Την καλησπέρα μου.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Αδερφέ Lavio,
Πέρυσι όποιος έλεγε να γίνει παραχώρηση στο δημόσιο καλά έλεγε, διότι υπήρχε η ΠΑΕ. Άσχετα με το αν γίνεται κάτι τέτοιο ή όχι τελικά, αφού ξέρω πως παραχώρηση στο Δημόσιο χωρεί μόνο για  μισθώματα και όχι για απαιτήσεις από αδικοπραξίες. Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα ας μας διαφωτίσει.

Αν ο Οικονομόπουλος έχει εργολαβικό με την ΠΑΕ, τότε απλά την πάτησε. Στα εργολαβικά όμως συνήθως προβλέπεται τα έξοδα της δίκης να προκαταβάλονται στον δικηγόρο. Αν αυτός δεν προέβλεψε κάτι τέτοιο δική του η μαλακία, όπως φυσικά και το ότι δέχθηκε εργολαβικό κατά του Μάκαρου...

Τέλος εφόσον ο Ντέμης μας τον έφερε, με την απεμπλοκή του κοντού από την ΠΑΕ δεν άλλαξε η υπόθεση χέρια, άρα μάλλον κάποιος εκ των (α)μετόχων τον κράτησαν. Δεν λέω πως είναι εγκάθετος του Νοτιά. Μάλλον έμεινε άνεργος, ζημιωμένος και απλήρωτος και έτσι ίσως να εξηγείται η στάση του. Των φρονίμων όμως τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Όφειλε να έχει προβλέψει και αυτή την τροπή της ιστορίας. Δεν ήταν ο μόνος φαίνεται που πίστευε ότι "ΑΕΚ είσαι δεν πέφτεις".

Την καλησπέρα μου.
Εγώ αναφέρθηκα στο γεγονός ότι θεωρούσαν κάποια παιδιά ότι θα πάρουμε σίγουρα λεφτά από τον Μάκη και τώρα τα γυρνάνε. Το ότι έτρεξε τόσο γρήγορα η εκκαθάριση δεν ήταν και το καλύτερο για την υπόθεση, οι δικηγόροι του ξεκάθαρα καθυστερούσαν γι αυτόν το λόγο και παραλίγο να πετάξουν έξω τον Οικονομόπουλο. Είναι σχεδόν ύποπτη όλη αυτή η βιασύνη...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ρε παιδιά πέρυσι λέγατε να εκχωρήσουμε τα λεφτά του Ψ στο Δημόσιο και γιατί δεν το δέχονται και τώρα είναι ανείσπρακτα;

Ο Οικονομόπουλος την πάρτη του κοιτάει γιατί θα πάρει ποσοστό (20-30%) και γιατί μέχρι τώρα βάζει από την τσέπη του για τα έξοδα, με το Νοτιά πάλι τι σχέση να έχει; :think:

Μη βλέπουμε φαντάσματα παντού, πριν λίγο καιρό ήταν ήρωας ο δικηγόρος και θα τους έπαιρνε τα σώβρακα και τώρα είναι ο καταστροφέας.
Ποιος το ελεγε;Κανεις δεν νομιζω οτι πιστευε πραγματικα οτι υπηρχε περιπτωση να παρουμε λεφτα απο τον Ψωμιαδη.
Η εκχωρηση ειναι αλλο πραγμα.Υποτιθεται οτι θα εκχωρουσε η ΑΕΚ το δικαιωμα εισπραξης εναντι των χρεων,αφηνοντας το κρατος να κυνηγαει τον Ψωμιαδη.Ο οικονομοπουλος πλεον εχει καταντησει γραφικος...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
τι ειν'αυτο ρεεεεεεε... :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• to ινδαλμα αχαχαχαχαχ.jpg
    to ινδαλμα αχαχαχαχαχ.jpg
    33,8 KB · Εμφανίσεις: 15

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
χριστιδη παραδεξου οτι ειχες καυλωσει τρελα οταν ανακοινωθηκε η συμφωνια κοκκαλη-αλαμανου  :rockon: :rockon:
αυτο ναι το ομολογω...αλλα πες αληθεια τωρα...δεν κλαις με αυτη την εμγανιση;;με το χερι στην καρδια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
πρεπει να του αρεσει η λουκουμοσκονη και τον εχει λαλησει :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Εγώ θέλω να γίνω φίλος με την κόρη του :-*

5f98d8081537081e7c8251b78dcb8082_219872.jpg
χαχαχαχα...την κορη του φιλε δεν την ξερω....παντως ειναι ανυπαντρη ...αυτο το ξερω...με τον γιο του τον σωτηρη αν θες κατι κανουμε :2funny: :2funny:ειναι φιλαρακι...
και ο θωμας να ξερεις εχει μεγαλη αρωστεια με το αεκ ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
περιμενε τον τιγρη εσυ να κανει αυτα που κανουμε εμεις οπως λετε.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αν ανεβει η αεκ ποτε στην σουπερλιγκ...χλωμο το κοβω :S
Του χρονου δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι θα ανεβει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom