Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τι εγινε ρε χανουμια, ξεκλειδωσαν τα 20μυρια του σγουρου; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Περιμένουμε να χτυπήσεις τη γαμημένη σφραγίδα. Άντε το λοιπόν. Άσε κάτω το καφέ σου δημόσιε υπάλληλε που πληρώνουμε ένα σκασμό φόρους για να πληρώνουμε κάτι άεργους σα και σένα. Κάνε κάτι στη ζωή σου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Χτύπα τη τη γαμημένη  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
Πολλά ban πέφτουνε σε αυτό το θρεντ
door-165.gif

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ποιος ειναι ο κωλοφαρδος αριστερα;
Και εγώ έλεγα πως δεν θα γίνω αντιληπτός με το μούσι :2funny:

Έχει θολώσει το μάτι σου από τα άβυζα εκεί στην Κίνα ,ε? 
Δε νομίζω να επιτρέψει ο Ινδιάνος κάτι τέτοιο...τις έχει καπαρώσει όλες...άντε να σου αφήσει την Πεννούλα! :grin:
Την Πενούλα, που είναι και πληθωρική παρουσία, την χαρίζω στον ταλαιπωρημένο Γρηγόρη και σε όποια άλλη ομάδα ενδιαφέρεται. Δεν μου γεμίζει το μάτι ως λίμπερο.

Ετούτον εδώ όμως, αν θυμάμαι καλά, ο Ντέμης δεν μας τον φόρτωσε;

Ο ένας δηλαδή μας έσωσε και ο άλλος θα μας καταστρέψει;  :idiot:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Την Πενούλα, που είναι και πληθωρική παρουσία, την χαρίζω στον ταλαιπωρημένο Γρηγόρη και σε όποια άλλη ομάδα ενδιαφέρεται. Δεν μου γεμίζει το μάτι ως λίμπερο.

Ινδιανε δεν μπορω να καταλαβω τι στο καλο θελει ο Οικονομοπουλος..
Μια υποθεση που ολοι ξερουμε οτι η ΑΕΚ δεν προκειτο ποτε να παρει πισω τα 50 εκ ευρω,
αυτος επεμενε να λεει οτι θα τα παρουμε.Μονο χαζος μπορει να πιστευει οτι θα παρει λεφτα απο τον Ψωμιαδη.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Το θέμα είναι να μη βγάζει άμυνες στα "καρφώματα"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin:

Ναι ο κοντός τον έφερε για να κυνηγήσει το θέμα Μάκης. Έχει εδώ και 5 χρόνια απόφαση δικαστηρίου για να πάρει 30 μύρια (αν νομίζω) και δεν έχει πάρει ούτε σέντι. ΝΟΜΙΖΩ πως από πίσω του κρύβεται ο Νοτιάς.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το μπούστη τον Άγγλο ποιος θα τον μπανάρει?  :think:
Άσε τον ρε! Έχει και αυτός τις μαύρες του. Ξέρεις τι είναι να δίνει 60μύρια για μεταγραφές και να παίζεις τη 10θέση με αντίπαλο τη Σαουθάπτον και τη Σουόνσι;;; Τρελλένεσαι. Τόσο πολύ μάλιστα που πιστεύεις ότι ο Μόγιες είναι προπονηταράς, πως η έβερτον που πάει τρένο είναι δικό του έργο (άσχετο πως όταν καθόταν αυτός στην άκρη του πάγκου τερμάτιζε πεντοεκτοέβδομη (στη καλύτερη)  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Το θέμα είναι να μη βγάζει άμυνες στα "καρφώματα"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin:

Ναι ο κοντός τον έφερε για να κυνηγήσει το θέμα Μάκης. Έχει εδώ και 5 χρόνια απόφαση δικαστηρίου για να πάρει 30 μύρια (αν νομίζω) και δεν έχει πάρει ούτε σέντι. ΝΟΜΙΖΩ πως από πίσω του κρύβεται ο Νοτιάς.
44 εκατομυριακια εχουν επιδικαστει.Ποσο βεβαια που δεν επροκειτο να δουμε ποτε.
Λες και δεν το γνωριζει ο οικονομοπουλος.

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Σε κατατροπώσανε τα λιβερπουλάκια? :rolleyes:

Σοβαρά γατάκια :2funny:
Εν ενεργεία πρωταθλητες είμαστε :rockon:
Αυτοί κοντεύουν να πάρουν σύνταξη σαν αναμένοντες :2funny:
Τους λες κάτι και απαντάν για το 1892

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
Συμφωνώ. Μια φορά γάμησα Κολομπιάνα (εννοειτε πουτάνα) και μετά το χάος. Είναι τυχερές οι ελληνίδες που δεν υπάρχει αθροα έλευση Κολομπιάνων. Ούτε τα σκυλιά θα καταδεχόντουσαν μετά να τις πηδήξουν τις δικές μας  :grin:

Τυπική παραγουανή ΜΟΥΝΑΡΑ

:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
:offtopic:

άμα σ'αρέσει αυτή greg τότε η Nayomi θα σε απογειώσει...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Τον Οικονομόπουλο τον έφερε ο κοντός και απ'ότι φαίνεται πήρε εντολή από τους Παπαδονοτιάδες και τον συνάδελφο του τον Αδαμίδη να συνεχίσει την επιδίωξη ικανοποίησης των απαιτήσεων που είχε η ΠΑΕ εις βάρος του one and only Μάκαρου.
Καταλαβαίνω πως με την διάλυση της ΠΑΕ δεν υφίσταται το νομικό πρόσωπο (ΠΑΕ) πλέον προκειμένου να επιδιωχθεί η ικανοποίηση των απαιτήσεων του κατά του Ψωμιάδη. Τα χρέη των νομικών προσώπων που διαλύονται (ΠΑΕ ΑΕΚ) μπορούν να περάσουν στα φυσικά πρόσωπα που ασκούσαν τη διοίκηση και τη διαχείριση (Παππάς-Νοτιάς-Ντέμης-Θανόπουλος-Τρέλος-Αειγαμίδης κτλ.), ως γνωστόν. Αυτό δεν ίσχυει αντιθέτως για τις υπερ του νομικού προσώπου απαιτήσεις, ειδικά αν αυτές δεν είναι βεβαιωμένες με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις. Ως εκ τούτου, ο Οικονομόπουλος μάλλον έμεινε χωρίς δουλειά, αφού οι δίκες κατά του Ψωμιάδη δεν μπορούν να συνεχιστούν μετά το πέρας της εκκαθάρισης. Ο λόγος δε, σύμφωνα με τα όσα διάβασα, για τον οποίο ζητά την ακύρωση της εκκαθάρισης και λύσης της ΠΑΕ, είναι καθαρά τυπικός. Ο διορισμός ενός διαχειριστή, αντί δύο, όπως ορίζει το καταστατικό. Αν δεν είναι κάποιο δικονομικό κόλπο αυτό, ως απέλπιδα προσπάθεια για να συνεχισει την δίκη Ψωμιάδη, τότε μάλλον κάτι ή κάποιος άλλος κρύβονται από πίσω του. Πεινάνε οι δικηγόροι ρε, τί νομίζατε!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σοβαρά γατάκια :2funny:
Εν ενεργεία πρωταθλητες είμαστε :rockon:
Αυτοί κοντεύουν να πάρουν σύνταξη σαν αναμένοντες :2funny:
Τους λες κάτι και απαντάν για το 18992
Έτσι είναι το σωστό. Κάτι σαν τηνν ΑΕΚ ένα πράγμα :grin:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Ρε παιδιά πέρυσι λέγατε να εκχωρήσουμε τα λεφτά του Ψ στο Δημόσιο και γιατί δεν το δέχονται και τώρα είναι ανείσπρακτα;

Ο Οικονομόπουλος την πάρτη του κοιτάει γιατί θα πάρει ποσοστό (20-30%) και γιατί μέχρι τώρα βάζει από την τσέπη του για τα έξοδα, με το Νοτιά πάλι τι σχέση να έχει; :think:

Μη βλέπουμε φαντάσματα παντού, πριν λίγο καιρό ήταν ήρωας ο δικηγόρος και θα τους έπαιρνε τα σώβρακα και τώρα είναι ο καταστροφέας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom