boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Μα το εμπεδωσαμε. Ειναι ......Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως.
Μα το εμπεδωσαμε. Ειναι ......Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως.
.Τώρα είναι καλά που έχουμε μόνο τον Αιγέα να μας διασκεδάζει...όταν θα τα πάρουμε να δείτε τι έχει να γίνει εδώ μέσα!![]()
Μπαγάσα εγώ δεν θα σου την πω όταν πέσουνε τα μπικικίνια...αλλά θα μπεις εσύ εδώ να απαντάς στους ευαισθητούληδες ομοιδεάτες σου!
μπορεις και να πεις πως εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν θα τα δωσει τελικα;
ερωτησουλα, που λεει και ο ππ, το γηπεδο σε ποιον θα ανηκει;μπορεις και να πεις πως εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν θα τα δωσει τελικα;
Μπορει να ξερεις κατι που δεν ξερουμε.Η ελπιζεις οτι δεν θα τα δωσει απλα;
Απαντηση με ερωτηση;ξερεις ποιοι απαντανε ετσι ε;ερωτησουλα, που λεει και ο ππ, το γηπεδο σε ποιον θα ανηκει;
ο ππ, λοιπον ακουω, σε ποιον θα ανηκει το γηπεδο;;;;;;Απαντηση με ερωτηση;ξερεις ποιοι απαντανε ετσι ε;
Πρωτα απανταμε,και μετα ρωταμε.
Σε οποιους βαλουν τα λεφτα,για 49 χρονια.Γνωστο αυτο.Και μετα εξολοκληρου στην Ερ.ΑΕΚ.ο ππ, λοιπον ακουω, σε ποιον θα ανηκει το γηπεδο;;;;;;
ποιοι ειναι αυτοι που θα βαλουν τα λεφτα;;; εταιρια;;ιδιωτες;; ποιοι;Σε οποιους βαλουν τα λεφτα,για 49 χρονια.Γνωστο αυτο.Και μετα εξολοκληρου στην Ερ.ΑΕΚ.
Μισο λεπτο να παρω στην ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 να ρωτησω ποιοι θα ειναι αυτοι και θα σου πω αναλυτικα.ποιοι ειναι αυτοι που θα βαλουν τα λεφτα;;; εταιρια;;ιδιωτες;; ποιοι;
παρε και οταν μαθεις πες μου! να σου και εγω γιατι θα παρετε τ΄αρχιδια μουΜισο λεπτο να παρω στην ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 να ρωτησω ποιοι θα ειναι αυτοι και θα σου πω αναλυτικα.
Δικέ μου και το κόμπλεξ έχει κάποια όρια...παρε και οταν μαθεις πες μου! να σου και εγω γιατι θα παρετε τ΄αρχιδια μου
κανενα κομπλεξ, απολυτως κανενα!! η λαρισα που εκανε γηπεδο πηρε λεφτα απο την περιφερεια;;Δικέ μου και το κόμπλεξ έχει κάποια όρια...
Για να καταλάβω...εσύ πιστεύεις ότι δεν θα γίνει το γήπεδο...ή ότι θα γίνει αλλά χωρίς λεφτά από την περιφέρεια?Και γιατί σε νοιάζει τόσο πολύ?κανενα κομπλεξ, απολυτως κανενα!! η λαρισα που εκανε γηπεδο πηρε λεφτα απο την περιφερεια;;
Μα αν δεν γινει η τελικη εγκριση για το γηπεδο,πως θα μπουν λεφτα απο οποιονδηποτε;παρε και οταν μαθεις πες μου! να σου και εγω γιατι θα παρετε τ΄αρχιδια μου
δες λιγο πιο πισω οταν πανηγυριζατε για τα 20 μυρια του σγουρου τι σας ελεγα,αργησες αλλα το καταλαβες, χαιρομαι, εχεις δει εσυ καποια περιφερεια να χρηματοδοτει α.ε για να κανει καποιο εργο;; στην περιπτωση του γηπεδου του π.α.ο να σου θυμισω οτι ο ιδιος ο σγουρος βγηκε και δηλωσε οτι η χρηματοδοτοση αφορα εργα αναπλασης στον περιβαλοντα χωρο του γηπεδου και καποιες επιχορηγησεις στον ερασιτεχνη μιας και χρηματοδοτησεις σε Π.Α.Ε ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, εσεις φατε το παραμυθι οτι θα παρει καποια αγνωστου τυπου εταιρια ή ιδιωτες χρηματα για να κανουν γηπεδο,Μα αν δεν γινει η τελικη εγκριση για το γηπεδο,πως θα μπουν λεφτα απο οποιονδηποτε;
Εγινε η γενικη συνελευση απο τους μετοχους,και αποφασιστηκε η αυξηση του Μ.Κ. στα 30 εκ ευρω.
Τωρα ποιοι ειναι αυτοι που θα τα βαλουν,θα το μαθουμε.Μεχρι τοτε ηλπιζε να παει κατι στραβα.
Τα 20 εκ θα δωθουν στην ερασιτεχνικη ΑΕΚ,αυτο ειναι νομιμο οπως γνωριζεις.Ο χωρος ανηκει στην ερασιτεχνικη ΑΕΚδες λιγο πιο πισω οταν πανηγυριζατε για τα 20 μυρια του σγουρου τι σας ελεγα,αργησες αλλα το καταλαβες, χαιρομαι, εχεις δει εσυ καποια περιφερεια να χρηματοδοτει α.ε για να κανει καποιο εργο;; στην περιπτωση του γηπεδου του π.α.ο να σου θυμισω οτι ο ιδιος ο σγουρος βγηκε και δηλωσε οτι η χρηματοδοτοση αφορα εργα αναπλασης στον περιβαλοντα χωρο του γηπεδου και καποιες επιχορηγησεις στον ερασιτεχνη μιας και χρηματοδοτησεις σε Π.Α.Ε ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, εσεις φατε το παραμυθι οτι θα παρει καποια αγνωστου τυπου εταιρια ή ιδιωτες χρηματα για να κανουν γηπεδο,
εσυ ειπες οτι στην ερασιτεχνικη αεκ το γηπεδο θα περιελθει εξ ολοκληρου μετα απο 49 χρονια, το ποσοστο της ερασιτεχνικης αεκ στην κατασκευη του γηπεδου σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογει επιχορηγηση 20 εκ.ευρω, τρωτε τρελο κουτοχορτο, ειναι δυνατον ρε χαπατα να στερειστε χρηματα για να τα δωσετε σε μια α.ε που εχει πεσει 2 φορες εξω, για να κανει γηπεδο;;;; εδω η πολιτεια χρωσταει ακομα στην λαρισα 7.5 εκ.ευρω απο την επιστροφη του φ.π.α για την κατασκευη του γηπεδου και σε εσας θα δωσει 20;; η συμετοχη της περιφερειας θα ειναι να σαε δωσει τις ευχες τις να πανε ολα καλα και να σας καθαρισει το ρεμα!! η ξηλωνετε ο μελλισανιδης που το παιζει αεκαρα η γηπεδο γιοκΤα 20 εκ θα δωθουν στην ερασιτεχνικη ΑΕΚ,αυτο ειναι νομιμο οπως γνωριζεις.Ο χωρος ανηκει στην ερασιτεχνικη ΑΕΚ
που θα ειναι και μετοχος.Στο γηπεδο του Βαζελου αν τελικα ειχε προχωρησει να εισαι σιγουρος οτι θα τα ειχαν δωσει τα λεφτα.
Δεν τα γνωριζεις καλα,ο χωρος που θα γινει το γηπεδο,ανηκει στην ερασιτεχνικη.Μπορουν να δωθουν τα χρηματα για την αναπλαση.Δεν χρωσταει στην ομαδα της Λαρισσας η πολιτεια το ΦΠΑ αλλα στην εταιρια που ανηκει το γηπεδο.Οπως ξερεις δεν παιζει εκει πλεον η Λαρισσα.Εχουν αρκετες διαφορες με την πολιτεια,και αμφιβαλω αν τα βρουν και ποτε.Αλλα εντελως ασχετο το ενα θεμα με το αλλο.Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει η περιφερεια Αττικης με το γηπεδο του πηλαδακη.Εξαλλου,η εταιρια του κοκκαλη δεν πηρε πισω ολο το φπα μεχρι τελευταιου Ευρω;Αν εσυ πιστευεις,οτι ο Σγουρος,η οποιοσδηποτε αλλος θα δουλεψει τον Μελισσανιδη,ε κατι δεν εχεις καταλαβει καλα.εσυ ειπες οτι στην ερασιτεχνικη αεκ το γηπεδο θα περιελθει εξ ολοκληρου μετα απο 49 χρονια, το ποσοστο της ερασιτεχνικης αεκ στην κατασκευη του γηπεδου σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογει επιχορηγηση 20 εκ.ευρω, τρωτε τρελλο κουτοχορτο, ειναι δυνατον ρε χαπατα να στερειστε χρηματα για να τα δωσετε σε μια α.ε που εχει πεσει 2 φορες εξω, για να κανει γηπεδο;;;; εδω η πολιτεια χρωσταει ακομα στην λαρισα 7.5 εκ.ευρω απο την επιστροφη του φ.π.α για την κατασκευη του γηπεδου και σε εσας θα δωσει 20;; η συμετοχη της περιφερειας θα ειναι να σαε δωσει τις ευχες τις να πανε ολα καλα και να σας καθαρισει το ρεμα!! η ξηλωνετε ο μελλισανιδης που το παιζει αεκαρα η γηπεδο γιοκ