Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
A ξεχασα εσυ εισαι η γκομενα των μοντ. :2funny: :2funny: :2funny:
δεν λεει να σε βριζουμε,τους πινεις και τα χυσιδια ολα τα χατηρια θα σου κανουν. :2funny: :2funny:

τι ειμαι εγω ρε,για να πινω χυσια ολου του κοσμου;η μανα σου;   :2funny:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Εδώ λεει ο μαλάκας αν τον συνέκριναν με τον αχαχουχα και διπλα τους συναγωνιζεται για το ποιος ειναι ο πιο μαλακας.  :2funny: :2funny:
Αυτοκτόνα πουσταριο.... κακια αδερφάρα είσαι.
Κιλοτάκιας χωρίς ζωή, σε κανένα δε θα λείψεις.
Ίσως λίγο σε αυτούς που σε γαμάνε  :grin:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Αν αντέχετε να το δείτε, ιδού : Και περαστικά (ελπίζω δηλ.).

1-3 και ταβλα τα χανούμια.

Είναι το άθλημα που έχουν μόνο μία νίκη απέναντί μας και αυτή ήταν στο λιγκ καπ  :2funny:

Πέρα από την πλάκα, ο τόρες που έχουν είναι από τους καλύτερους παίχτες στο πρωτάθλημα.
Επίσης σήμερα έλειπε ο Ρουμελιωτάκης.

Ειλικρινά δεν θα μου κάνει εντύπωση όποια ομάδα και να το σηκώσει φέτος το πρωτάθλημα.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Εδώ λεει ο μαλάκας αν τον συνέκριναν με τον αχαχουχα και διπλα τους συναγωνιζεται για το ποιος ειναι ο πιο μαλακας.  :2funny: :2funny:
Ίσως λίγο σε αυτούς που σε γαμάνε  :grin:

φιλε ειναι να αναρωτιεσαι γιατι δεν εχει βγει επιτιμος μαλακας του σαϊτ αυτος ο κοπανος.επρεπε να την παρει την κουπα να την εχει σπιτι του.το ξερεις οτι ειπε πως η τραγουδιστρια η σαμπρινα ηταν ομορφη μονο μεχρι τα 25 της;  :2funny:

μηπως εχει παει και με καμια γυναικα ποτε του ο μαλακας να δει πως ειναι οι γυναικες και στα 25 και στα 30;μια φορα πηγε σε μπουρδελο,κι αντι να γαμησει,τον γαμησανε  :2funny: :2funny: :2funny:

μετα απο αυτο,παρακαλαγε να γαμησει τιποτα χοντρες,αλλα και αυτες τον κλασανε.δεν ειναι τυχαιο που εγινε ομοφυλοφιλος  :S
κανονικα θα επρεπε να γραφει μονο στο gay/lesbian μαζι με τον λιλα,αλλα τετοιος μαλακας που ειναι,μεχρι και ο λιλας θα τον γαμουσε  :2funny:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
φιλε ειναι να αναρωτιεσαι γιατι δεν εχει βγει επιτιμος μαλακας του σαϊτ αυτος ο κοπανος.επρεπε να την παρει την κουπα να την εχει σπιτι του.το ξερεις οτι ειπε πως η τραγουδιστρια η σαμπρινα ηταν ομορφη μονο μεχρι τα 25 της;  :2funny:

μηπως εχει παει και με καμια γυναικα ποτε του ο μαλακας να δει πως ειναι οι γυναικες και στα 25 και στα 30;μια φορα πηγε σε μπουρδελο,κι αντι να γαμησει,τον γαμησανε  :2funny: :2funny: :2funny:

μετα απο αυτο,παρακαλαγε να γαμησει τιποτα χοντρες,αλλα και αυτες τον κλασανε.δεν ειναι τυχαιο που εγινε ομοφυλοφιλος  :S
κανονικα θα επρεπε να γραφει μονο στο gay/lesbian μαζι με τον λιλα,αλλα τετοιος μαλακας που ειναι,μεχρι και ο λιλας θα τον γαμουσε  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κακιά αδερφή λέμε. Ζηλεύει και τις γκόμενες? Δεν το ήξερα ότι είναι τόσο πουστερ.  :grin:
Έλα ντε, το παθητικό γαμήσι η λούλα το μετράει για γαμήσι κανονικό.
Την άλλη φορά έλεγε πως γαμάει σαλονικιές  :2funny: και μια άλλη έδινε συμβουλες για το πως είναι να γαμάς ακάποτα.  :2funny: :2funny:

Αυτά ρε ρουφιάνε δεν μαθαίνονται μέσα από το ιντερνετ.
Ο λιλας κάτι τέτοια πουστράκια θα τα είχε κάνει μεροκάματο.

Τώρα η ψηφοφορία για τον πιο μαλάκα, θα έπρεπε να είναι " ο δεύτερος πιο μαλάκας" γιατί ο πρώτος με διαφορά είναι ο πουστερ.
Εκατοντάδες άτομα τον ψηφίζουν και ο φλωρούμπας νομίζει ότι τον βρίζουμε μόνο 3-4 από τα αθλητικά.
Για τέτοιο μπετόβλακα μιλάμε.  :grin:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16

ΗΡΩΕΣ . ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΙΚΗΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ .

Για τους αλλους νικαει παντα η ....καρδια του πρωταθλητη.

Σε αυτό το σετ πιο πριν σας χαρίστηκαν 2 πόντοι σε προσπάθειες των Καλντέιρα και Γιορντάνοφ.
Το σετ έπρεπε να λήξει πολύ πιο πριν.
Στη φάση του Κουρνέτα έχετε προφανώς δίκιο.
Στο βόλει έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα, το ξαναλέω, όλα έιναι πιθανά.
Έχετε πολύ καλή ομάδα. Μην γίνεστε ...αεκτζήδες και σε αυτό το άθλημα και δώστε της μια ευκαιρία. ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
1-3 και ταβλα τα χανούμια.

Είναι το άθλημα που έχουν μόνο μία νίκη απέναντί μας και αυτή ήταν στο λιγκ καπ  :2funny:

Πέρα από την πλάκα, ο τόρες που έχουν είναι από τους καλύτερους παίχτες στο πρωτάθλημα.
Επίσης σήμερα έλειπε ο Ρουμελιωτάκης.

Ειλικρινά δεν θα μου κάνει εντύπωση όποια ομάδα και να το σηκώσει φέτος το πρωτάθλημα.
Ναι όντως χάσαμε. Και ναι όντως μια νίκη έχουμε μ εσάς στο λιγκ καπ. Δε θα κάτσω ν ασχολήθώ με τις φωνές της ομάδας στο 3ο σετ γιατί στο 40 απλά δεν υπήρχαμε. Κάτσε όμως και σκέψου τ εξής: Η ομάδα ουσιαστικά φτιάχτηκε ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. Κυνηγάει μ αξιώσεις 4άδα και σε πιπωσε στο λιγκ καπ (που ήταν μέσα στους στόχους σου). Η (αντρική) ομάδα του βόλευ της ΑΕΚ είναι ΦΥΣΙΚΟ ννα έχει σκαμπανεβάσματα γιατί είναι ομάδα της τελευταίας στιγμής (μ ότι και αν σημαίνει αυτό). Από την άλλη ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως εσύ φέτος θα τα σάρωνες ΟΛΑ. Και είσαι ήδη εκτός 1ου στόχου από την ΑΕΚ. Πρωτάθλημα δύσκολα θα το πάρεις από τον Φοίνικα ( :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:).

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ναι όντως χάσαμε. Και ναι όντως μια νίκη έχουμε μ εσάς στο λιγκ καπ. Δε θα κάτσω ν ασχολήθώ με τις φωνές της ομάδας στο 3ο σετ γιατί στο 40 απλά δεν υπήρχαμε. Κάτσε όμως και σκέψου τ εξής: Η ομάδα ουσιαστικά φτιάχτηκε ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. Κυνηγάει μ αξιώσεις 4άδα και σε πιπωσε στο λιγκ καπ (που ήταν μέσα στους στόχους σου). Η (αντρική) ομάδα του βόλευ της ΑΕΚ είναι ΦΥΣΙΚΟ ννα έχει σκαμπανεβάσματα γιατί είναι ομάδα της τελευταίας στιγμής (μ ότι και αν σημαίνει αυτό). Από την άλλη ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως εσύ φέτος θα τα σάρωνες ΟΛΑ. Και είσαι ήδη εκτός 1ου στόχου από την ΑΕΚ. Πρωτάθλημα δύσκολα θα το πάρεις από τον Φοίνικα ( :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:).

Δικά σου συμπεράσματα και επι της ουσίας τίποτα.
Η ομάδα του Ολυμπιακού χτίζεται τα 2 τελευταία χρόνια καθαρά με βάση το μπάτζετ της.
Δεν κάναμε πουστιές όπως η βαζέλα και ο Ηρακλής με τα συμβόλαια και γι'αυτό το χάσαμε και πέρυσι.
Η ομάδα μας είναι τουλάχιστον γερασμένη και με τους αγώνες στο Τσου Λου η κούραση είναι φυσιολογικότατη.
Σκέψου ότι αυτή ήταν η πρώτη μας νίκη εκτός έδρας.

Το αν θεωρείς πως πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι το λιγκ καπ...τι να πω.  :2funny:
Όσο για τις πίπες αυτό το άθλημα το κατέχει καλύτερα η δικέφαλη η κότα από τότε που ίδρύθηκε.
Μη σταματάς δικέφαλε....  :pipa1:

Από την άλλη σου ξαναλέω, δεν έχω ιδέα ποιος θα το σηκώσει φέτος γιατί είναι το πρωτάθλημα έτσι που 4-5 ομάδες είναι ισοδύναμα άσχετες. :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δικά σου συμπεράσματα και επι της ουσίας τίποτα.
Η ομάδα του Ολυμπιακού χτίζεται τα 2 τελευταία χρόνια καθαρά με βάση το μπάτζετ της.
Δεν κάναμε πουστιές όπως η βαζέλα και ο Ηρακλής με τα συμβόλαια και γι'αυτό το χάσαμε και πέρυσι.
Η ομάδα μας είναι τουλάχιστον γερασμένη και με τους αγώνες στο Τσου Λου η κούραση είναι φυσιολογικότατη.
Σκέψου ότι αυτή ήταν η πρώτη μας νίκη εκτός έδρας.

Το αν θεωρείς πως πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι το λιγκ καπ...τι να πω.  :2funny:
Όσο για τις πίπες αυτό το άθλημα το κατέχει καλύτερα η δικέφαλη η κότα από τότε που ίδρύθηκε.
Μη σταματάς δικέφαλε....  :pipa1:

Από την άλλη σου ξαναλέω, δεν έχω ιδέα ποιος θα το σηκώσει φέτος γιατί είναι το πρωτάθλημα έτσι που 4-5 ομάδες είναι ισοδύναμα άσχετες. :grin:
Φέτος οι στόχοι του ΟΣΦΠ (και δεν είναι δικά μου λόγια αλλά των ανθρώπων του ΟΣΦΠ) είναι να τα πάρουν όλα ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΚ ΚΑΠ. Αυτό είπαν. Αν σας έλεγαν μαλακίες δικο σας θέμα. Εσύ μου λες ότι χτίζεται τα τελευταία 2 χρόνια και εγώ σου λέω πως η ΑΕΚ δε χτίστικε ΚΑΝ. Κολλάζ έκανε τη τελευταία στιγμή. Και αυτό φαίνεται πως η ομάδα δεν έχει μια σταθερότητα (ακόμα) παρόλα αυτά ΟΛΑ τα ματς (ή τα περισσότερα τα κυνηγάει) και δείχνει χαρακτηρα. Ακόμα και στα μεταξύ μας ματς στ ένα έχασες με τα χέρια κάτω (έστω και στο λιγκ καπ που.....δεν είναι ΤΩΡΑ στους στόχους σας αλλά όταν ξεκίνησε η σεζόν ήταν. Κλασσική Ελληνική σκέψη. Τα θέλουμε όλα και όταν πάρουμε τον πούλο απ ένα ξεκινάμε τ "έλα μωρέ σιγά το λιγκ καπ" τεσπα) και στο σημερινό έγινε ότι έγινε στο 3ο σετ (δε θα κάτσω ν ασχοληθώ με το ποιος έχει δίκιο ή άδικο, είναι μαλακίες) και μετά κλατάραμε. Μέχρι τότε η ομάδα σου (που είναι επίπεδου Ευρώπης) έφτυσε αίμα για να κερδίσει μια ομάδα που φτιάχτηκε στο παρα πέντε. Και εκεί είναι που η ΑΕΚ πρέπει ν βελτιωθεί. Να μη το βάζει κάτω και να συνεχίζει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ διαιτητικών αποφάσεων.
Όσο για τις πίπες έλα ρε. Αφού ξέρεις. Γιατί νομίζεις έχει ο έφηβος στεφάνι στο κεφάλι του;;; Βραβείο (και μάλιστα Ολυμπιακό, ίσως γι αυτό και τ όνομά του;;;; :grin: :grin: :grin:) για τις πίπες που κάνει είναι (το σχόλιο αυτό είναι βασισμένο στο δικό σου σχόλιο για τις πίπες που κλανει η ΑΕΚ ΑΠΟ την ίδρυση της σαν ομάδα ενώ εγώ μίλησα για ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΤΣ)
Επίσης πως μπορεί μια ομάδα να χτίζεται και ν είναι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ γερασμένη;  :think: :think: :think: :think: :think:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Φέτος οι στόχοι του ΟΣΦΠ (και δεν είναι δικά μου λόγια αλλά των ανθρώπων του ΟΣΦΠ) είναι να τα πάρουν όλα ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΚ ΚΑΠ. Αυτό είπαν. Αν σας έλεγαν μαλακίες δικο σας θέμα. Εσύ μου λες ότι χτίζεται τα τελευταία 2 χρόνια και εγώ σου λέω πως η ΑΕΚ δε χτίστικε ΚΑΝ. Κολλάζ έκανε τη τελευταία στιγμή. Και αυτό φαίνεται πως η ομάδα δεν έχει μια σταθερότητα (ακόμα) παρόλα αυτά ΟΛΑ τα ματς (ή τα περισσότερα τα κυνηγάει) και δείχνει χαρακτηρα. Ακόμα και στα μεταξύ μας ματς στ ένα έχασες με τα χέρια κάτω (έστω και στο λιγκ καπ που.....δεν είναι ΤΩΡΑ στους στόχους σας αλλά όταν ξεκίνησε η σεζόν ήταν. Κλασσική Ελληνική σκέψη. Τα θέλουμε όλα και όταν πάρουμε τον πούλο απ ένα ξεκινάμε τ "έλα μωρέ σιγά το λιγκ καπ" τεσπα) και στο σημερινό έγινε ότι έγινε στο 3ο σετ (δε θα κάτσω ν ασχοληθώ με το ποιος έχει δίκιο ή άδικο, είναι μαλακίες) και μετά κλατάραμε. Μέχρι τότε η ομάδα σου (που είναι επίπεδου Ευρώπης) έφτυσε αίμα για να κερδίσει μια ομάδα που φτιάχτηκε στο παρα πέντε. Και εκεί είναι που η ΑΕΚ πρέπει ν βελτιωθεί. Να μη το βάζει κάτω και να συνεχίζει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ διαιτητικών αποφάσεων.
Όσο για τις πίπες έλα ρε. Αφού ξέρεις. Γιατί νομίζεις έχει ο έφηβος στεφάνι στο κεφάλι του;;; Βραβείο (και μάλιστα Ολυμπιακό, ίσως γι αυτό και τ όνομά του;;;; :grin: :grin: :grin:) για τις πίπες που κάνει είναι (το σχόλιο αυτό είναι βασισμένο στο δικό σου σχόλιο για τις πίπες που κλανει η ΑΕΚ ΑΠΟ την ίδρυση της σαν ομάδα ενώ εγώ μίλησα για ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΤΣ)
Επίσης πως μπορεί μια ομάδα να χτίζεται και ν είναι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ γερασμένη;   :think: :think: :think: :think: :think:

Ρε συ μήπως είσαι λίγο χαζός?
Το γερασμένη πηγαίνει στο μέσο όρο ηλικίας των παιχτών μας.
Πιστεύεις πως είναι ο Κουρνέτας και ο Χριστοφιδέλης προτεραιότητα μιας ομάδας που θέλει να πάει μπροστά? :grin:
Είπα ότι χτίζεται χωρίς υπερβολές.
Τόσα έχουμε τόσα θα δώσουμε.
Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω.

Το αν είναι επιπέδου Ευρώπης ο φετινός Ολυμπιακός δεν ξέρω κατά πόσο το πιστεύει κανεις.
Μόνο για λόγους γοήτρου εδωσαν τελευταία στιγμή φράγκα για να παίξουμε εκεί.

Το λιγκ καπ σε τι δρόμο βρίσκεται? Ξέρεις?

Στην τελική ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πού θες να καταλήξεις.
Ωραία τώρα χτιστήκατε κτλ.
Εγώ σου ξαναλέω πως είναι αμφίρροπο το πρωτάθλημα γιατί η κάθε ομάδα έχει δικούς της λόγους να μπορεί να το πάρει.
Πού διαφωνείς?

Όσο για τις πίπες, η βασίλισσα έχει δύο κεφάλια, όχι ένα.
Δεξί αριστερό τα τσιμπούκια απανωτά. :2on1:

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Είναι ντροπή αυτή η φάση που δεν έδωσε ούτε η επόπτης . Για μένα υπάρχει δόλος ,μου φαίνεται αδύνατον να μην μπορείς να δείς τέτοια παράβαση.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε συ μήπως είσαι λίγο χαζός?
Το γερασμένη πηγαίνει στο μέσο όρο ηλικίας των παιχτών μας.
Πιστεύεις πως είναι ο Κουρνέτας και ο Χριστοφιδέλης προτεραιότητα μιας ομάδας που θέλει να πάει μπροστά? :grin:
Είπα ότι χτίζεται χωρίς υπερβολές.
Τόσα έχουμε τόσα θα δώσουμε.
Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω.

Το αν είναι επιπέδου Ευρώπης ο φετινός Ολυμπιακός δεν ξέρω κατά πόσο το πιστεύει κανεις.
Μόνο για λόγους γοήτρου εδωσαν τελευταία στιγμή φράγκα για να παίξουμε εκεί.

Το λιγκ καπ σε τι δρόμο βρίσκεται? Ξέρεις?

Στην τελική ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πού θες να καταλήξεις.
Ωραία τώρα χτιστήκατε κτλ.
Εγώ σου ξαναλέω πως είναι αμφίρροπο το πρωτάθλημα γιατί η κάθε ομάδα έχει δικούς της λόγους να μπορεί να το πάρει.
Πού διαφωνείς?

Όσο για τις πίπες, η βασίλισσα έχει δύο κεφάλια, όχι ένα.
Δεξί αριστερό τα τσιμπούκια απανωτά. :2on1:
Ενώ η ΑΕΚ έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά. Παίκτες που ήταν ελεύθεροι πήρε. Παίζει ν έχουμε και το μισό μπάτζετ απ εσάς.
Θα ξαναπώ αυτά που είχαν γράψει/πει οι ΔΙΚΟΙ σας. Ότι το ρόστερ του ΟΣΦΠ είναι τέτοιο που θα κυνηγίσει ΟΛΕΣ τις εγχώριες κούπερ και θα σταθεί καλά στην Ευρώπη. Αυτά είπαν ΔΙΚΟΙ σας.
Το Λιγκ Καπ είναι στο φιναλ φορ.
Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι πως εγώ προσωπικά ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ τάβλα (και πιστεύω πως λίγοι ΑΕΚτζήδες θ έπεσαν από την ήττα από τον ΟΣΦΠ). Και ο λόγος; Γιατί όταν μια ομάδα φτιάχνετε την τελευταία στιγμή έχει σαν πρώτο στόχο να ΜΗ ΠΕΣΕΙ. Εμείς όχι μόνο είμαστε μακρια απ αυτό, αλλά πάμε μ όποιες αξιώσεις στο λιγκ καπ και κοιτάμε πονηρά τη πρώτη 4άδα στο πρωτάθλημα. Ξεροί πέσατε ΕΣΕΙΣ το καλοκαίρι που χάσατε από την ΑΕΚ (που μετρούσε λίγες μέρες ζωής μ αυτό το ρόστερ). Χάσατε σχετικά ευκολα και ούτε Ευρώπες είχετε τότε ούτε τίποτα.
Η ήττα η δική μας από εσάς όσο και αν δεν μας αρέσε μπορεί να πει κάποιος ότι ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Η ήττα η δική σας από εμάς όχι μόνο δε σας άρεσε, όχι μόνο δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμα ΑΛΛΑ σας ΠΟΝΕΣΕ κιόλας γιατί ήταν μια ήττα από μια (θεωριτικά) υποδυέστερη ομάδα, που ΜΟΛΙΣ είχε φτιαχτεί και που σας πέταξε με το καλήμέρα εκτός από τον ένα στόχο σας.

Για μένα φαβορί είναι Φοίνικας και Κηφισιά. Από την άλλη έχουν έρθει πολλά αποτελέσματα εκπλήξεις/

Όσο για τις πίπες είπαμε. Στεφάνι/βραβείο στο κεφάλι του έφηβου gay-roy  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Δηλαδή η όλη συζήτηση γίνεται για το αν πέσατε τάβλα ή όχι.
Εσείς δεν πέσατε που βγάλατε κόμπλεξ στο κλειστό και εμείς πέσαμε επειδή χάσαμε το "Σαμαράς".
Οκ  :2funny: :2funny:

Αν δεν πέσεις κάτω,μη σταματάς δικέφαλε  :pipa2:  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δηλαδή η όλη συζήτηση γίνεται για το αν πέσατε τάβλα ή όχι.
Εσείς δεν πέσατε που βγάλατε κόμπλεξ στο κλειστό και εμείς πέσαμε επειδή χάσαμε το "Σαμαράς".
Οκ  :2funny: :2funny:

Αν δεν πέσεις κάτω,μη σταματάς δικέφαλε  :pipa2:  :grin:
Το κόμπλεξ που λες είναι επειδή διαμαρτυρηθήκαμε για κάποια απόφαση του διαιτητή;  :idiot: :idiot: :idiot:
ΟΚ

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Το κόμπλεξ που λες είναι επειδή διαμαρτυρηθήκαμε για κάποια απόφαση του διαιτητή;  :idiot: :idiot: :idiot:
ΟΚ

Γενικά για το πως κάνετε όταν παίζετε με τον αιώνιο βιαστή σας.
Για να το λήξουμε, σαν αεκΑΚΙ έχεις κάνει την υπέρβασή σου και είσαι χαρούμενος γι'αυτό, ενώ ο Θρύλος που πρέπει να τα σαρώνει όλα δεν είναι αυτός που πρέπει.
Τώρα οκ?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γενικά για το πως κάνετε όταν παίζετε με τον αιώνιο βιαστή σας.
Για να το λήξουμε, σαν αεκΑΚΙ έχεις κάνει την υπέρβασή σου και είσαι χαρούμενος γι'αυτό, ενώ ο Θρύλος που πρέπει να τα σαρώνει όλα δεν είναι αυτός που πρέπει.
Τώρα οκ?
Καταρχάς για να μη παρεξηγηθώ. Ο ΟΣΦΠ και Ελληνικό βόλευ πάνε μαζί (χωρίς παράγκες κτλπ). Έχει παρει και 2 ευρωπαϊκά. Τα τελυεταία χρόνια δεν είναι στη κατάσταση που θ έπρεπε ν είναι.
Εμείς σαν ΑΕΚ τώρα πάμε να κάνουμε κάτι. Χρειάζεται στήριξη η ομάδα και υπομονή.
Ρε θ αποφασίσεις; Στην αρχή μιλά για κόμπλεξ στο σημερινό ματς επειδή διαμαρτυρηθηκαμε για μια φάση που ο παίκτης του ΟΣΦΠ κάνει ΤΡΕΙΣ (3) παραβάσεις ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ φάση. Και μετά μου λες για γενικό κόμπλεξ.
Η ΑΕΚ κάνει την υπέρβασή της αλλά δε πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Ακόμα και η συμετοχή στο φαιναλ φορ του λιγκ καπ είναι μεγάλη επιτυχία γι αυτή την ομάδα ενώ αν τερματίσουμε μέσα στη 5άδα θα είναι τεράστια επιτυχία.

Υ.Γ Δε θεωρώ πως ΑΝ γινόταν το 24-24 (αντί του 23-25) το ματς θ είχε άλλη κατάληξη. Μπορεί να γινόταν το 2-1 υπερ μας αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι ο ΟΣΦΠ θα κατέρρε στο 4ο σετ (κάτι που έγινε μ εμάς και ο ΟΣΦΠ το πήρε αέρα)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ρε θ αποφασίσεις; Στην αρχή μιλά για κόμπλεξ στο σημερινό ματς επειδή διαμαρτυρηθηκαμε για μια φάση που ο παίκτης του ΟΣΦΠ κάνει ΤΡΕΙΣ (3) παραβάσεις ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ φάση. Και μετά μου λες για γενικό κόμπλεξ.

Ρε θα με τρελάνεις? Πού σου είπα πως βγάλατε κόμπλεξ για το συγκεκριμένο σφύριγμα?
Ειδικά από τη στιγμή που το παραδέχτηκα.

Γενικά είπα. Εσύ να αποφασίσεις σε τι θέλεις να απαντάς.
Σε αυτά που σου λέω ή σε αυτά που θες να νομίζεις ότι σου λέω.

Γενικά κόμπλεξ βγάζετε σε όποιο παιχνίδι παίζουμε.
Είτε κλωτσώντας παίχτριες του βόλεϊ, είτε χοροπηδώντας στο σπόρτινγκ πάνω σε μπασκέτες κτλ.
Αν είχε την ίδια αντιμετώπιση και η βαζέλα θα έλεγα οκ.
Αλλλά εκεί όπως και οι ξαδέρφες σας κάθεστε στα αυγά σας.
Κυριολεκτικά  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε θα με τρελάνεις? Πού σου είπα πως βγάλατε κόμπλεξ για το συγκεκριμένο σφύριγμα?
Ειδικά από τη στιγμή που το παραδέχτηκα.

Γενικά είπα. Εσύ να αποφασίσεις σε τι θέλεις να απαντάς.
Σε αυτά που σου λέω ή σε αυτά που θες να νομίζεις ότι σου λέω.

Γενικά κόμπλεξ βγάζετε σε όποιο παιχνίδι παίζουμε.
Είτε κλωτσώντας παίχτριες του βόλεϊ, είτε χοροπηδώντας στο σπόρτινγκ πάνω σε μπασκέτες κτλ.
Αν είχε την ίδια αντιμετώπιση και η βαζέλα θα έλεγα οκ.
Αλλλά εκεί όπως και οι ξαδέρφες σας κάθεστε στα αυγά σας.
Κυριολεκτικά  :grin:
Καλά τώρα θες και τα λες; ΕΝΑΣ οπαδός της ΑΕΚ κλωτσησε παίκτρια του ΟΣΦΠ και τον έκαναν μαυρο στο ξύλο οι ΔΙΚΟΙ μας. Οι δικοί σας μοιραζαν μπουνιές και κλωτσές σε παίκτες του ΠΑΟ (στο γνωστό ματς). Για να μη πω για Ριζούπολη κτλπ; Δηλαδή αν το δικό μας κομπλεξ είναι μια κλωτσα ΕΝΟΣ φιλάθλου σε παίκτη του ΟΣΦΠ τότε τα δικά σας τι είναι; Και μη μου πεις σα τον άλλον "η πιο περίφανη στιγμή μας"...
Στο Σπόρτιγκ πάνω σε μπασκέτες; Για θυμισέ μου... :think: :think: :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Εδώ λεει ο μαλάκας αν τον συνέκριναν με τον αχαχουχα και διπλα τους συναγωνιζεται για το ποιος ειναι ο πιο μαλακας.  :2funny: :2funny:
Ίσως λίγο σε αυτούς που σε γαμάνε  :grin:
το απολυτο ποσταρισμα... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom