Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
αφήνω στην άκρη ότι εσύ φοράς παντελόνια και δεν κάνεις "πουστιές" κι αναφορές, ποιος άρχισε αυτόν τον οχετό δεν είδες;
αραξε ρε μαλακα...ποτε θα με μαθεις; :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Φιλε εδω μεσα δεν υπαρχει εποπτεια,ο τυπος βριζει μαναδες και οικογενειες ελευθερα,και με ενα παοκι εκανε το ιδιο και με εναν βαζελο παλαιοτερα,ε σορυ αλλα μετα απο τοσες αναφορες δεν εγινε εστω warning.Ε δεν θα καθομαι και εγω ετσι.
κλαιω ρε κυλοτα...δεν υπαρχεις...
καλα ρε μαλακα σε εχω ξαναρωτησει...γιατι δεν πας να βρεις μια γαμημενη ζωη και απλα να την ζησεις;;ειναι δυσκολο;;οικογενεια δεν εχεις;;γυναικα παιδια;φιλους;κλεισε το γαμημενο το μπου και βγες μια βολτα μονος σου αν δεν εχεις παρεα...
και γνησια σου μιλαω τωρα οποτε θες μου λες και παμε μαζι μια βολτα ,ενμα καφε...σε παρακολουθω καιρο τωρα αληθει α,ειναι αμαρτια...εχω αρχισει και σε λυπαμαι...στην αρχη νομιζα τρολλαρες αλλα μετα καταλαβα οτι το μπου ειναι η ζωη σου...
ξεκολλα ...ρωτα τον διομηδη πως η τον ναυαρχο και στειλε μου ενα πιμι...θα ερθω να σε παρω και θα παμε για καφε βουλιαγμενη...
παντελονατα μιλαω ...καντο και θα δεις αμα ειμαι σποαθι...
ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΜ....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Καλά τώρα θες και τα λες; ΕΝΑΣ οπαδός της ΑΕΚ κλωτσησε παίκτρια του ΟΣΦΠ και τον έκαναν μαυρο στο ξύλο οι ΔΙΚΟΙ μας. Οι δικοί σας μοιραζαν μπουνιές και κλωτσές σε παίκτες του ΠΑΟ (στο γνωστό ματς). Για να μη πω για Ριζούπολη κτλπ; Δηλαδή αν το δικό μας κομπλεξ είναι μια κλωτσα ΕΝΟΣ φιλάθλου σε παίκτη του ΟΣΦΠ τότε τα δικά σας τι είναι; Και μη μου πεις σα τον άλλον "η πιο περίφανη στιγμή μας"...
Στο Σπόρτιγκ πάνω σε μπασκέτες; Για θυμισέ μου... :think: :think: :think:
εχεις αρχισει και μου θυμιζεις τον παλιο καλο γρηγορη μαγκα μου... ;)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Καλά τώρα θες και τα λες; ΕΝΑΣ οπαδός της ΑΕΚ κλωτσησε παίκτρια του ΟΣΦΠ και τον έκαναν μαυρο στο ξύλο οι ΔΙΚΟΙ μας. Οι δικοί σας μοιραζαν μπουνιές και κλωτσές σε παίκτες του ΠΑΟ (στο γνωστό ματς). Για να μη πω για Ριζούπολη κτλπ; Δηλαδή αν το δικό μας κομπλεξ είναι μια κλωτσα ΕΝΟΣ φιλάθλου σε παίκτη του ΟΣΦΠ τότε τα δικά σας τι είναι; Και μη μου πεις σα τον άλλον "η πιο περίφανη στιγμή μας"...
Στο Σπόρτιγκ πάνω σε μπασκέτες; Για θυμισέ μου... :think: :think: :think:

Έλα ρε Γρηγόρη σοβαρέψου να πούμε τώρα.
Άμα το πάμε έτσι ένας κλώτσησε και το Σιμάο και πάει λέγοντας.
Σε λίγο θα μας πεις πως δεν έχετε κόμπλεξ με τον Μπάγεβιτς.

Σε εκείνο το ματς στο Σπόρτινγκ που ανέβηκε ένας θεούλης στην μπασκέτα.
www.youtube.com/watch?v=7CrCdc-1_hs]http://www.youtube.com/watch?v=7CrCdc-1_hs[/url[/video]]
Μετά διακόπηκε, σας πετάξανε έξω... και εμένα μαζί που είχα πάει να το δω. :2funny:

Τέλος πάντων πρέπει να την κάνω σε καμιά ώρα.
Καλά να περάσεις αν πας πουθενά απόψε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
που πα ρε νουμερο;;και ο μαστερ;;ποιος θα του κανει παρεα να περασει και αυτη η γαμημενη νυχτα;; :P

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
που πα ρε νουμερο;;και ο μαστερ;;ποιος θα του κανει παρεα να περασει και αυτη η γαμημενη νυχτα;; :P

:2funny: :2funny: :2funny:

Φίλε ο πουστερ είναι από τις γκόμενες που τα σαββατοβραδα βλέπουν ερωτικά δράματα και κλαίνε αγκαλιάζοντας το αρκουδάκι τους.
Άμα βρέχει ενώνουν το δάκρυ τους με τη βροχή στο τζάμι.

Τι να τον πας για καφέ τον μαλάκα και εσύ.  :2funny:
Άμα δει κόσμο έξω θα πει "μοιάζει με τον κόσμο του ιντερνετ".

Αν αυτοκτονήσει πες το μου.  :grin:

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ενώ η ΑΕΚ έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά. Παίκτες που ήταν ελεύθεροι πήρε. Παίζει ν έχουμε και το μισό μπάτζετ απ εσάς.

Η ΑΕΚ αυτη την στιγμη εχει απο τα μικροτερα μπατζετ καθως δινουν Κοτσατος-Αλεξιου μεγαλα ποσα σε χρεη.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έλα ρε Γρηγόρη σοβαρέψου να πούμε τώρα.
Άμα το πάμε έτσι ένας κλώτσησε και το Σιμάο και πάει λέγοντας.
Σε λίγο θα μας πεις πως δεν έχετε κόμπλεξ με τον Μπάγεβιτς.

Σε εκείνο το ματς στο Σπόρτινγκ που ανέβηκε ένας θεούλης στην μπασκέτα.
www.youtube.com/watch?v=7CrCdc-1_hs]http://www.youtube.com/watch?v=7CrCdc-1_hs[/url[/video]]
Μετά διακόπηκε, σας πετάξανε έξω... και εμένα μαζί που είχα πάει να το δω. :2funny:

Καταρχάς δε το ήξερα και δε το είχα δει αυτό με τη μασκέτα. Χαχαχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα το μαλάκα το πιθίκι. Έπρεπε να χάσει την ισοροπία του να πέσει να σπάσει κανένα λαιμό όμως.
Ξαναλέω για το περιστατικό με τη κλωτσιά είναι ΕΝΑΣ που τη χτυπάει (και αν δε κάνω λάθος είναι και ο μόνος που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο). Σ εσάς μπήκε όλο το Καραϊσκάκι μέσα. Όπως και ν έχει αυτά τα πράγματα είναι γελοία. Άλλο το να πας γήπεδο και να βρίσεις έστω και άλλο να πηγαίνεις και να θέλεις να χυθεί αίμα.
Αν έχουμε (γιατί προσωπικά μετά από χρόνια και ενασχόλησής μου με επαγγελματίες έχω αλλάξει νοοτροπία) κόμπλεξ με τον Μπάγεβιτς ή τον κοντό ρώτα άλλους που πριν 2-3 χρόνια βρίζανε και τώρα (λόγο Μελισσάν) τσιμουδιά.

Που να πήγαινα ρε; Στη Κίνα είμαι. Πάλι καλά που είχα νετ και μπορώ και βλέπω λίγο Αγγλικό ποδόσφαιρο για να γελάω με την.......υπερομάδα που λέγεται ΜανΓιουν  :grin: :grin: (μπαράζ παραμονής με τη Φουλαμ ρεεεεεεεεεεεεεεεεε και να σας ρίχνει ο Καρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: )

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
κλαιω ρε κυλοτα...δεν υπαρχεις...
καλα ρε μαλακα σε εχω ξαναρωτησει...γιατι δεν πας να βρεις μια γαμημενη ζωη και απλα να την ζησεις;;ειναι δυσκολο;;οικογενεια δεν εχεις;;γυναικα παιδια;φιλους;κλεισε το γαμημενο το μπου και βγες μια βολτα μονος σου αν δεν εχεις παρεα...
και γνησια σου μιλαω τωρα οποτε θες μου λες και παμε μαζι μια βολτα ,ενμα καφε...σε παρακολουθω καιρο τωρα αληθει α,ειναι αμαρτια...εχω αρχισει και σε λυπαμαι...στην αρχη νομιζα τρολλαρες αλλα μετα καταλαβα οτι το μπου ειναι η ζωη σου...
ξεκολλα ...ρωτα τον διομηδη πως η τον ναυαρχο και στειλε μου ενα πιμι...θα ερθω να σε παρω και θα παμε για καφε βουλιαγμενη...
παντελονατα μιλαω ...καντο και θα δεις αμα ειμαι σποαθι...
ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΜ....
Χριστιδακο να περασει η σουρα και θα στα πω οταν ξυπνησω.φιλακια τωρα και καλη επιτυχια στο μιστερ μαλακας,
πας για 8αδα συναγωνιζεσαι στα ισια τον παπια.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αλλη μια παλια μαλακια που δεν εχει αλλαξει τοσα χρονια εδω μεσα..βγαινουν συμπερασματα για τον χρηστη με βαση το νικνειμ του,δηλαδη με βαση μια εικονα που προβαλλεται μεσω μιας οθονης..ειναι σα να λες πως ξερεις καποιον επειδη τον εχεις φιλο στο φεισμπουκ..μπορω ανετα στο φορουμ(ειδικοτερα αν εχω διαβασει και 2-3 βιβλια στη ζωη μου)να παρουσιαζω μια σοβαρη εικονα και ιν ριαλ λαιφ να ντυνομαι κροσντρεσσερ να κανω πιατσα στη συγγρου και υστερα να γυρναω σπιτι μου και να σαπιζω στο ξυλο τη γυναικα μου..το ξερει καποιος;;οχι..θα μπορουσε να ναι αληθεια;;ναι.

οποτε βιδωστε στο κεφαλι σας οτι κουβεντιαζετε με νικνειμς οχι με ανθρωπους.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
αλλη μια παλια μαλακια που δεν εχει αλλαξει τοσα χρονια εδω μεσα..βγαινουν συμπερασματα για τον χρηστη με βαση το νικνειμ του εδω μεσα,δηλαδη με βαση μια εικονα που προβαλλεται μεσω μιας οθονης..ειναι σα να λες πως ξερεις καποιον επειδη τον εχεις φιλο στο φεισμπουκ..μπορω εγω εδω μεσα(ειδικοτερα αν εχω διαβασει και 2-3 βιβλια στη ζωη μου)να παρουσιαζω μια σοβαρη εικονα και ιν ριαλ λαιφ να ντυνομαι κροσντρεσσερ να κανω πιατσα στη συγγρου και υστερα να γυρναω σπιτι μου και να σαπιζω στο ξυλο τη γυναικα μου..το ξερει καποιος;;οχι..θα μπορουσε να ναι αληθεια;;ναι.

οποτε βιδωστε στο κεφαλι σας οτι κουβεντιαζετε με νικνειμς οχι με ανθρωπους.
μη λες μαλακιες...καποια πραγματα ειναι πια φαεινα και απο τον ηλιο και το γνωριζεις...δεν γινεται να εισαι ολη την ωρα πισω απο ενα υπολογιστη και να εισαι φυσιολογικος...ειπες κατι βασικο...την μια στιγμη να κανω αυτο και την αλλη το αλλο...θα συμφωνουσα και συμφωνω...αλλα οταν μιλαμε για καποιον οτι ΟΛΕΣ του οι στιγμες ειναι πισω απο ενα υπολογιστη δεν υπαρχει περιθωριο να ειναι ουτε κροσντρεσερ ουτε να πλακωνει τη γυναικα του (που προφανως δεν εχει) παρα να ειναι απολυτως και ΜΟΝΟ ενα γαμημενο νικ σε ενα μπουρδελοσαιτ στον παροντα εικονικο κοσμο...και το μονο που να τον απασχολει να ειναι η υποσταση του σε συναρτηση με τον συγκεκριμενο χωρο...να ασχολειται με αναφορες κλπ κλπ...
ελα τωρα...σιγουρα συμφωνεις...
και επειδη θεωρω (χωρις ιχνος γλυψιματος και γιατι να το κανω αλλωστε στο προσωπο σου) πως εισαι απο τους λιγο που εστβ λιγο με εχεις πιασει να εισαι σιγουρος οτι περαν της πλακας επειδη διακρινω μια απεραντη μοναξια και ελλειψη κοινωνικης αποδοχης στον πραγματικο κοσμο απο τον μαστερ (γνωριζω οτι ειναι ακομψο να τα λεω δημοσια αυτα αλλα δεν γουσταρω τα πι μι) εννοω ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ ολα οσα ειπα στον μαστερ...
χωρις διαθεση για πικαρισμα και προσβολη (ομολογω οτι στην αρχη ετσι ξεκινησα αλλα τωρα οχι) οτι ωρα θελει επικοινωνει μαζι μου (και εσυ ξερεις να του πεις πως αν δεν κανω λαθος) και παω τον παιρνω και παμε για καφε...
αληθεια πες με τρελλο πες με οπως θες θελω να τον κανω να ξεκολλησει απο το μπου...
μη με ρωτησεις γιατι και μη με κρινεις...
παντως για να επανερθω στο αρχικο αν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα για αληθινες συμπεριφορες και χαρακτηρες σου λεω καθετα ΝΑΙ....
μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, αλλά δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
πας για 8αδα συναγωνιζεσαι στα ισια τον παπια.
:2funny: :2funny: :2funny:
γιαυτο σου λεω ξεκολλα...κανε τα κουμαντα που σου ειπα....και εγω εδω ειμαι...
αν ψαχνεις καταξιωση η μη απο πεντε δεκα μαλακες αναγνωρισμενους και με πατεντα εισαι ακομα περισσοτερο μαλακς απο αυτους :2funny:
αυτο ακριβως σου λειπει...η αυτογνωσια και αυτοεκτιμηση...σε ενα ψευτικο κοσμο ψαχνεις πραγματικες αξιες...αξιες που προφανως θεωρεις οτι δεν εχεις στον πραγματικο κοσμο...
μετα τις δεκα γεναρη που θα ειμαι ξανα πισω στην πατριδα μιας και τριτη φευγω θα κανονισουμε και θα περασουμε ωραια και θα συζητησουμε πολλα...
εμπιστεψου με  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
μη λες μαλακιες...καποια πραγματα ειναι πια φαεινα και απο τον ηλιο και το γνωριζεις...δεν γινεται να εισαι ολη την ωρα πισω απο ενα υπολογιστη και να εισαι φυσιολογικος...ειπες κατι βασικο...την μια στιγμη να κανω αυτο και την αλλη το αλλο...θα συμφωνουσα και συμφωνω...αλλα οταν μιλαμε για καποιον οτι ΟΛΕΣ του οι στιγμες ειναι πισω απο ενα υπολογιστη δεν υπαρχει περιθωριο να ειναι ουτε κροσντρεσερ ουτε να πλακωνει τη γυναικα του (που προφανως δεν εχει) παρα να ειναι απολυτως και ΜΟΝΟ ενα γαμημενο νικ σε ενα μπουρδελοσαιτ στον παροντα εικονικο κοσμο...και το μονο που να τον απασχολει να ειναι η υποσταση του σε συναρτηση με τον συγκεκριμενο χωρο...να ασχολειται με αναφορες κλπ κλπ...
ελα τωρα...σιγουρα συμφωνεις...
και επειδη θεωρω (χωρις ιχνος γλυψιματος και γιατι να το κανω αλλωστε στο προσωπο σου) πως εισαι απο τους λιγο που εστβ λιγο με εχεις πιασει να εισαι σιγουρος οτι περαν της πλακας επειδη διακρινω μια απεραντη μοναξια και ελλειψη κοινωνικης αποδοχης στον πραγματικο κοσμο απο τον μαστερ (γνωριζω οτι ειναι ακομψο να τα λεω δημοσια αυτα αλλα δεν γουσταρω τα πι μι) εννοω ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ ολα οσα ειπα στον μαστερ...
χωρις διαθεση για πικαρισμα και προσβολη (ομολογω οτι στην αρχη ετσι ξεκινησα αλλα τωρα οχι) οτι ωρα θελει επικοινωνει μαζι μου (και εσυ ξερεις να του πεις πως αν δεν κανω λαθος) και παω τον παιρνω και παμε για καφε...
αληθεια πες με τρελλο πες με οπως θες θελω να τον κανω να ξεκολλησει απο το μπου...
μη με ρωτησεις γιατι και μη με κρινεις...
παντως για να επανερθω στο αρχικο αν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα για αληθινες συμπεριφορες και χαρακτηρες σου λεω καθετα ΝΑΙ....
μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, αλλά δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα...
Μπορεις να τα πεις αυτα λοιπον που πιστευεις,σε νικ που εχουν πολλα περισσοτερα ποστς καθημερινα απο οτι εγω,
οπως απολυτος ας πουμε,ρεντμαν,αλεξ71,βοθρο και πλεζουρα που τους ειχες και εχεις; προτυπα σου,ψαχνοντας θα βρεις και αλλους.Αφου πιστευεις λοιπον ολα αυτα για μενα,φανταζομαι τι πιστευεις για αυτους.
Το προβλημα σου μαζι μου ειναι ενα χριστιδακο.σου υπενθυμιζω ποσο πουστης ειναι ποδοσφαιρικα το τρανσεξουαλ που υποστηριζεις.και αυτο σε ενοχλει.παντα σας ενοχλουσε η αληθεια,ειτε λεγονταν απο δημοσιογραφους,ειτε απο οποιονδηποτε αλλον.θυμησου την περιπτωση συριγου,τους δημοσιογραφους που ξυλοκοπωθηκαν ανανδρα (ως συνηθως) στο κοκκαλισκακη,
και την προσφατη υποθεση με την ΔΤ..Και μετα την γενικη κατακραυγη,η απιστευτη εξηγηση που εδωσε ο καραπαπας,και δεν μου εκανε καθολου εκπληξη που ησουν ο μοναδικος γαυρος που την πιστεψε.Αυτα.Ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα με ανανδρους δεν βγαινω ποτε φιλε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Μπορεις να τα πεις αυτα λοιπον που πιστευεις,σε νικ που εχουν πολλα περισσοτερα ποστς καθημερινα απο οτι εγω,
οπως απολυτος ας πουμε,ρεντμαν,αλεξ71,βοθρο και πλεζουρα που τους ειχες και εχεις; προτυπα σου,ψαχνοντας θα βρεις και αλλους.Αφου πιστευεις λοιπον ολα αυτα για μενα,φανταζομαι τι πιστευεις για αυτους.
Το προβλημα σου μαζι μου ειναι ενα χριστιδακο.σου υπενθυμιζω ποσο πουστης ειναι ποδοσφαιρικα το τρανσεξουαλ που υποστηριζεις.και αυτο σε ενοχλει.παντα σας ενοχλουσε η αληθεια,ειτε λεγονταν απο δημοσιογραφους,ειτε απο οποιονδηποτε αλλον.θυμησου την περιπτωση συριγου,τους δημοσιογραφους που ξυλοκοπωθηκαν ανανδρα (ως συνηθως) στο κοκκαλισκακη,
και την προσφατη υποθεση με την ΔΤ..Και μετα την γενικη κατακραυγη,η απιστευτη εξηγηση που εδωσε ο καραπαπας,και δεν μου εκανε καθολου εκπληξη που ησουν ο μοναδικος γαυρος που την πιστεψε.Αυτα.Ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα με ανανδρους δεν βγαινω ποτε φιλε.
αποψη σου...σεβαστη...οι αποψεις μου παραμενουν αναλλοιωτες και η προταση μου ανοιχτη και σε ισχυ οποτε θελησεις...οσο για τον χαρακτηρισμο ανανδρος ειλικρινα καθολου δεν προσβληθηκα μιας και ξερω καλα ποιος ειμαι και αν φοραω παντελονια και το μονο απλα επιβεβαιωσες την ανικανοτητα σου να εχτιμας προσωπα και πραγματα οπως και την μηδαμινη δυνατοτητα αντιληψης...
τεσπα ξαναλεω οποτε θες η προταση μου ειναι ανοιχτη και παντελονατα χωρις κανενα υποννοουμενο...
εδω ειμαι (μαλλον θα ειμαι μετις 101) στη διαθεση σου....πες με εν ειδη κοινωνικο λειτουργο πες με βιτσακια παντως θα ειμαι για την παρτη σου εδω...
χρηστιδης.......
Υ.Γ και σημασια για να ξεχωρισεις εναν καμμενο δεν ειναι ο συνολιος αριθμος ποστ αλλα οτι ειναι συνεχως ονλαιν και ενεργος δηλαδη γραφει σε ΟΛΕΣ τις ωρες της ημερας...οποτεδηποτε δηλαδη χρειαζεται ειναι εκει και επεμβαινει  :2funny:
εγω μπορει να συνδεομαι μια ωρα φερ ειπειν την μερα και να κανω διακοσια ποστ και εσυ να εισαι με τα σπυρακια και τα γυαλακια σου ολη τη μερα και να γραφεις λιγοτερα...
ποιος ειναι ο καμμενος;;εγω η εσυ;;
εσυ και ο αλλος κυλοτας ο εκτορας ειστε μονιμως πισω απο το πισι...
αυτο λεω χωρις διαθεση προσβολης (χωρις να το θελω βεβαια μιας και ειναι δημοσια η συζητηση αλλα δεν φταιω εγω )
αν θες να ανταλλαξουμε πιμι και να τα πουμε δηλωσε το και θα το φροντισω και αυτο...ωστε να μην τα λεμε δημοσια και ΄΄προσβαλλουμε΄΄ ο ενας τον αλλο...
οτι θες εδω ειμαι ...διαλεγεις και παιρνεις ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αποψη σου...σεβαστη...οι αποψεις μου παραμενουν αναλλοιωτες και η προταση μου ανοιχτη και σε ισχυ οποτε θελησεις...οσο για τον χαρακτηρισμο ανανδρος ειλικρινα καθολου δεν προσβληθηκα μιας και ξερω καλα ποιος ειμαι και αν φοραω παντελονια και το μονο απλα επιβεβαιωσες την ανικανοτητα σου να εχτιμας προσωπα και πραγματα οπως και την μηδαμινη δυνατοτητα αντιληψης...
τεσπα ξαναλεω οποτε θες η προταση μου ειναι ανοιχτη και παντελονατα χωρις κανενα υποννοουμενο...
εδω ειμαι (μαλλον θα ειμαι μετις 101) στη διαθεση σου....πες με εν ειδη κοινωνικο λειτουργο πες με βιτσακια παντως θα ειμαι για την παρτη σου εδω...
χρηστιδης.......
Πας περιοδεια για να προωθησεις την συμμετοχη σου στο μιστερ μαλακας;Εσυ το προχωρησες το πραγμα. :grin:
Τι πεναλτυ ηταν αυτο ΠΑΛΙ ρε.Γελαει ο κοσμος μαζι σας.Σας εχει σιχαθει και το χορταρι των γηπεδων πλεον.

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ΓΑΥΡΟΙ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ,ΣΕ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom