Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
σε ξανακανα...εχε το υποψη σου2000.![]()
![]()
![]()
ρε μαλακες τις μανουλες σας ρε;που εφτυσαν αιμα να σας μεγαλωσουν;![]()
![]()
![]()
σε ξανακανα...εχε το υποψη σου2000.![]()
![]()
![]()
ρε μαλακες τις μανουλες σας ρε;που εφτυσαν αιμα να σας μεγαλωσουν;![]()
![]()
![]()
:o :o![]()
![]()
ΝΑι ρε, όποιος και όποτε έχει καύλες κάνει παράθεση και ξεσπάει στην πουτάνα τη μανούλα του πουστερ21.
το 21 είναι τα διαφορετικά σπέρματα που βρέθηκαν στο μουνί της μάνας του.![]()
![]()
![]()
Κανε δεν πειραζει,συνεχισε εσυ τις παραθεσεις εν τω μεταξυσε ξανακανα...εχε το υποψη σου
ρε μαλακα στραβωσε το καβλι μου με τοσες παραθεσεις...ειπαμε να χυσουμε οχι να παθουμε και τιποταΗ μάνα του πούστερ21 άμα έφτυνε σπέρμα δεν θα τον μεγάλωνε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α ρε πουτανόπαιδο πουστερ21, σαν παιδί μας σε έχουμε όλοι![]()
![]()
ρε μαλακα στραβωσε το καβλι μου με τοσες παραθεσεις...ειπαμε να χυσουμε οχι να παθουμε και τιποτα![]()
Όλους τους κανονίζει η γαμιόλα.
μανούλα του πουστερ21 ειναι.
Γνωστη καταπιόλα.
Μην σε ανησυχεί.
ρε μαλάκα δεν έχει κάνει παράθεση ο πουτάνας γιος![]()
![]()
![]()
κιαλλη αναφορα καριολη εφαγες...να το ξερεις κυλοταρε τυπε γιατι να κανω παραθεση ειπαμε οποιος σε κανει παραθεση,παιρνει 1000 πουτσες η μανουλα του,μαζι με την δικια σου.
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν πειραζει κανε αναφορες εσυ,αλλα μην ξεχνας τις παραθεσεις.κιαλλη αναφορα καριολη εφαγες...να το ξερεις κυλοτα
κιαλλη αναφορα καριολη εφαγες...να το ξερεις κυλοτα
Γιατι δεν κανεις παραθεσηενταξει τελος η μαλακια ...ρεντ τον πουλο απο δω αρκετα γαμησαμε και σημερα![]()
![]()
ρε μπες στο τοπικ του μρ μαλακα πας πολυ καλαΜονος του επεσε στην παγιδα ο παπαρας,βαζω λεει την μανα μου να κανει τσιμπουκια για να μην τρωω μπαν.![]()
αφήνω στην άκρη ότι εσύ φοράς παντελόνια και δεν κάνεις "πουστιές" κι αναφορές, ποιος άρχισε αυτόν τον οχετό δεν είδες;τυπε συγνωμη αλλα εδω σε πληρωνω με το ιδιο νομισμα...οπως εχεις κανει εσυ...
τον λες πουτανοφτυμα...
μολις εκανα αναφορα... ;)