Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλημέρα μετά από ΑΡΚΕΤΟ καιρό κιτρινιάρηδες!!!! Τα έγραψα και χτες εγώ αλλά ο "πρωταθλητής" 3ος ρε γαμώτο????? Μου σπαράζει η καρδιά!!!! ;)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Την φωτο απο πάνω σου την βλέπεις?????
Περίμενε λίγο και όταν βάλετε την όπισθεν τα ξαναλέμε  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: 

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Μπα σύντεκνε!!! Με ανυσηχεί που δεν έχει 7η!!! ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Καλημέρα Αεκάρες!!!!!!! :rockon:
Νομίζω ότι πρέπει να αλλάξει η ψηφοφορία!Θα μπορούσαμε να ψηφίσουμε π.χ. για το αν θα έχει κριθεί ο τίτλος μέχρι τα Χριστούγεννα ή  να  προβλέψουμε τι θα γίνει στη σκληρή μάχη των απατ-αιώνιων για την δεύτερη θέση! :2funny:
Τα κοράκια δεν μπορούν να σφυρίξουν ένα αραουτ σωστά και τους ενοχλεί η μάσκα του Μπλάνκο! :headbang:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Kαλημέρα αδέλφια και πρωταθλητές ΚΑΙ της 6ης Αγωνιστικής.Πήγαμε καλά και χθες και τώρα περιμένουμε τις Γριούλες την Κυριακή στις 19.00.Αναφορικά με χθες,εγώ πιστεύω ότι ο Τόζερ έχει στόφα παλιού δεκαριού που σπανίζει σήμερα,αν δεν έχει εκλείψει τελείως.Έχει μακριά καλή πάσα,σουτ,δίνει ασιστ,σηκώνει κεφάλι με τη μπάλα,ίσως δεν ήταν σε καλή μέρα χθες.Πάντως του αξίζουν οι ευκαιρίες να καθιερωθεί.Θα δείξει..Εκείνο όμως που θέλω να θίξω είναι οι μη ευκαρίες καθιέρωσης στον τρίτο τερματοφύλακά μας τον Αραμπατζή.Άν δεν πάρει ευκαιρίες το παλικάρι θα το κάψουμε.Επειδή προκειται για πολύ αξιόλογο παιδί σαν χαρακτήρα-τον ξέρω γιατί τα έχει με μια γνωστή μου αστεράκι by the way-έχει πικραθεί με την όλη σταση της Ομάδας απέναντί του και θέλει να την κάνει γιατί δεν βγαίνει οικονομικά με συμβόλαιο 10.000 το χρόνο!Πέρα όμως από το χαρακτήρα του ,έχει δειξει καλά στοιχεία και σαν τερματοφύλακας όπως τον θυμάμαι άπό τα πρώτα φιλικά,πριν έρθει ο Μορέτο και προσωπικά τον θεωρώ καλύτερό του.Πιστεύω ο Δον Φερέρ να τον βάλει την Πέμπτη με  το Φωστήρα να δείξει την αξία του....

Επισκέπτης
Πάντως μην τρελαίνεστε... ακόμα! Στην 6η αγωνιστική είμαστε, έχουμε ακόμα καμιά 20αριά! ΠΟΛΥ νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα. Απλά μένουμε στο ότι έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο αδερφός LIOMAS διατύπωσε την πιο μεστή άποψη.Αλλά από κει κ πέρα ο αέρας της διαφοράς σε κάνει πιο δυνατό κ σου δημιουργει αυτοπεποίθηση.όσο για τον  Αραμπατζή KALI δεν συνίσταται η χρονιά για rotation κ το ξέρει κ ο Φερέρ και αυτό κάνει.

Το ανέκδοτο της χρονιάς:΄΄Κιτρινόμαυρη παράγκα΄΄ :2funny: :2funny: :2funny:

Για να λέμε όμως κ τα σύκα-σύκα,το γλιτώσαμε να μείνουμε με 10 παίχτες με την βλακεία του Τόζερ.Του χαρίστηκε ο Κουκουλάκης.Όχι ότι θα ήταν κ καμμιά τρομερή απώλεια,αλλά ΠΑΛΙ δημιουργούνται εντυπώσεις κ στην πορεία για το ΙΝΤΕΡΤΟΤΟ θέλω ΙΣΗ διαιτησία για άλλους.

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Και κλαμα τα γαυρακια ρε παιδακι μου :'(πολυ κλαμα!!Μπλανκο ο πιτσιλιστης  :cum:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλημέρα σε όλα τα κιτρινόμαυρα αδέρφια.
Κάναμε το 6χ6 εχτές και οι παίκτες μας σαν λυσσασμένοι ιππότες της ηδονής έχουν σκοπό να τιμωρήσουν ακόμα, πολλά άτακτα κολαράκια... :bottom: :bottom:
Εννωείται πως ο τίτλος μαθηματικά δεν έχει ακόμα κριθεί. Αλλά το 6χ6 και το 12-0(μιλάμε για στοιχειωμένο τέρμα!) τα βλέπεις όλα υπό different angle. :rockon: :rockon:
Ένα μεγάλο μπράβο και στους 1200 αετούς που πέταξαν στην ακριτική Ξάνθη.
enwsh_b.jpg

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Gatto άλλαξα την ψηφοφορία.Αδέρφια  κ φίλοι ψησφίστε στην νέα ψηφοφορία που έβαλα κ έχει να κάνει με το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο μιας κ πέρασε το 1/5 του πρωταθλήματος κ κάποια εικόνα για τους ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ του φετινού τίτλου έχει σχηματιστεί.Παρακαλώ ψηφίστε.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Πάντως μην τρελαίνεστε... ακόμα! Στην 6η αγωνιστική είμαστε, έχουμε ακόμα καμιά 20αριά! ΠΟΛΥ νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα. Απλά μένουμε στο ότι έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά!
Εννοείται ότι είναι πολύ νωρίς για το πρωτάθλημα...απλά λίγη πλακίτσα κάναμε!Πάντως είναι σημαντικό να σε κυνηγάνε και να έχουν αυτοί το  άγχος και όχι εσύ!
Είναι δύσκολο kali σε μια ομάδα να παίζουν 3 τερματοφύλακες!Είναι νευραλγική θέση και θα πρέπει να υπάρχει κάποιος βασικός και αναντικατάστατος και αυτός δεν μπορεί να είναι ο Αραμπατζής...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλα ρε dark μαλακιες θα ακους πολλες....αμα καποιος εχει συνηθισει να τον σπρωχνει συνεχος  η διαιτησια το 50/50 του κακοφενετε.....αλλα μην φοβασε τα κορακια οταν πρεπει(12...) θα κανουν το καθηκων τους οπως κανουν εδω και μια δεκαετια τωρα.....
ρε μονο ο οσφπ και το αιγαλεω.......

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Gatto άλλαξα την ψηφοφορία.Αδέρφια  κ φίλοι ψησφίστε στην νέα ψηφοφορία που έβαλα κ έχει να κάνει με το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο μιας κ πέρασε το 1/5 του πρωταθλήματος κ κάποια εικόνα για τους ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ του φετινού τίτλου έχει σχηματιστεί.Παρακαλώ ψηφίστε.
:2funny: :2funny: :2funny:
Ξέχασες τον βάζελο!!!
Εγώ θα ψηφίσω Φωστήρα λόγω Ντανιέλ!!!! :2funny:

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Dark πρεπει να βαλεις κ τον Εργοτελη στην ψηφοφορια!!! :bounce-glasses: :bounce-glasses: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ψηφίστε ρε ΌΛΟΙ ΝΤΑΝΙΕΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.Ψηφίστε τον ΄΄Φονέα των γιγάντων΄΄.

Βάζελο;;;ποιος είναι αυτός;;;αυτός με τους άμπαλους παίχτες κ με το σπρώξιμο απο τους Δούρειους διαιτητές;;ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ κ ξεστραβωθείτε.

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Με τις γριες την Κυριακη θα πρεπει να εχουμε 50χιλιαδες μεσα    :rockon:κανενας σπιτι και καναπε  :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα είμαι Τρίπολη για γουίκεντ με την Φρόσω,που θέλει να πάμε για κοψίδια.Αλλά θα έρθω πατικωμένος την Κυριακή για το ματς....ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ... :rockon:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Θα είμαι Τρίπολη για γουίκεντ με την Φρόσω,που θέλει να πάμε για κοψίδια.Αλλά θα έρθω πατικωμένος την Κυριακή για το ματς....ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ... :rockon:
Πρόσεχε αδερφέ μην σε χαλαρώσει πολύ το φρωσάκι  www.smilies.4-user.de] [/url] και χάσεις το δρόμο.....και το δείς από την tv..www.smilies.4-user.de] [/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom