Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ΡΑΜΟΝ ΚΙΡΟΓΚΑ.Για όποιον τον θυμάται... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
[size=20pt]ΤΕΛΟΣ[/size]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε δεν πάνε καλά.Βαγγελίστρα μου.Άκου ρε δεν ήταν φάουλ του Λούα-λούα κ ήταν ΠΕΝΑΛΝΤΙ στον Τοροσίδη.Απαπαπαπα.Απαπαπαπα.Θα ξεχάσω την μπάλλα. :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
[move] :2funny: :2funny: :2funny: παπουτσελη  :2funny: μπριακο γυριστε πισω... :2funny:  :2funny: :2funny:[/move]

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αν και όλοι σχεδόν κάποτε υπηρέτησαν την παράγκα , ξέχασες τους 2 καμικάζι...
Ποντίκης...Δημητρόπουλος!!! :knuppel: :knuppel: :knuppel:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Όσο αφορά την περιβόητη μάσκα του Blanco κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να τιμωρείται. Ο κανονισμός της Uefa(άρθρο 4) για τον εξοπλισμό των παικτών κατά την διάρκεια ενός αγώνα αναφέρει: Ο παίκτης δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί ή να φοράει οτιδήποτε το οποίο είναι επικύνδυνο για αυτόν ή άλλον παίκτη(συμπεριλαμβανομένων και των κοσμημάτων).

Αλήθεια μια μάσκα είναι επικύνδυνη???? :think: :think:

Και κάτι άλλο ο παίκτης δεν τιμωρείται με κίτρινη κάρτα.

Άραγε πόσοι από τους "άρχοντες" του παιχνιδιού έχουν διαβάσει και θυμούνται τους κανόνες που ισχύουν.......

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μωρε πολλοι ειναι αλλα ποιος γραφει τωρα....ασε που θα τους ξαναδουμε στον δευτερο γυρο... ;) ;) ;)

[move] :2funny: :2funny: :2funny: δωστε στον γαβρο πεναλτυ  :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η μάσκα τους μάρανε τους χάλιες.Ρεεεεεεεεεεεεεεεε,δεν πάμε καλά ρεεεεεεεεεε.

Περιμένω όμως να εμφανιστεί η μάσκα στο Καραϊσκάκη.

Προτείνω στην καθιερωμένη μας συγκέντρωση για φαϊ,όταν θα την κάνουμε τις απόκριες να ντυθούμε όλοι ΖΟRRO.

Και ο Αρίων λοχίας Γκαρσία. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
[move] :2funny: :2funny: :2funny: βγαλε την μασκα και πετα τους μια παστα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

κλαμααααααα.......πικραααααααα....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πίκρα και Καϊλααααααααααααας.

Ορε Βασιλάκης Καϊλας ορέεεεεεεεεεεεεεεε :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Η μάσκα τους μάρανε τους χάλιες.Ρεεεεεεεεεεεεεεεε,δεν πάμε καλά ρεεεεεεεεεε.

Περιμένω όμως να εμφανιστεί η μάσκα στο Καραϊσκάκη.

Προτείνω στην καθιερωμένη μας συγκέντρωση για φαϊ,όταν θα την κάνουμε τις απόκριες να ντυθούμε όλοι ΖΟRRO.

Και ο Αρίων λοχίας Γκαρσία. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Στην επόμενη συνάντηση θέλω pleasuregiver ντυμένο κοκκισκουφίτσα............. :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:βασιλακη καιλα μην κλαις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: απο την επομενη αγωνιστικη θα σου δινουνε 4 πεναλτυ και δυο κοκκινες στον αντιπαλο σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

ρε συς!!!!!ο ανατολ κοκκινη στο δεκα? ρε αλλαξε φανελα και παιρνει και κοκκινες...ε ρε που καταντησε ο μπαρμπαγιωργος... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Στην επόμενη συνάντηση θέλω pleasuregiver ντυμένο κοκκισκουφίτσα............. :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:
δεν χρειαζεται να περιμενεις τοσο πολυ..παρε τον φιλο σου που εχει το τηλ & την διευθυνση μου & ελατε παρεα να μου τα κλασετε..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:βασιλακη καιλα μην κλαις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: απο την επομενη αγωνιστικη θα σου δινουνε 4 πεναλτυ και δυο κοκκινες στον αντιπαλο σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

ρε συς!!!!!ο ανατολ κοκκινη στο δεκα? ρε αλλαξε φανελα και παιρνει και κοκκινες...ε ρε που καταντησε ο μπαρμπαγιωργος... :2funny: :2funny: :2funny:
Πρώτη φορά τον λυπήθηκα...έπρεπε να έχει φάει ένα σωρό κάρτες όταν έπαιζε στον θρήνο...και την έφαγε χθες που ήταν και άδικη...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
δεν χρειαζεται να περιμενεις τοσο πολυ..παρε τον φιλο σου που εχει το τηλ & την διευθυνση μου & ελατε παρεα να μου τα κλασετε..
εννοειτε οτι κατι ττετοι ΔΕΝ παιζει απο τους ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ του φορουμ!!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν πάω σε πουτάνες,ούτε για πλάκα.Οπότε δεν θα σου κάνουμες την τιμή pleasure

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πρώτη φορά τον λυπήθηκα...έπρεπε να έχει φάει ένα σωρό κάρτες όταν έπαιζε στον θρήνο...και την έφαγε χθες που ήταν και άδικη...
ποσες επρεπε να εχει παρει ρε μεγαλε ?
οσες και ο στελακης-ψαρας-μανωλας περισοτερες η λιγοτερες?
αντε γιατι εισαι και μικρουλης και δεν στα ειπαν ολα.....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε μην μασατε!!!!!!!!
[move] :2funny: :2funny: :2funny: κλαμα.... :2funny: :2funny: :2funny:πικρα ....:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

[move] :2funny: :2funny: :2funny: δωσε στον γαβρο πεναλτυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

[move] :2funny: :2funny: :2funny: κλαμα ....:2funny: :2funny: :2funny:πικρα .....:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom