ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
ΡΑΜΟΝ ΚΙΡΟΓΚΑ.Για όποιον τον θυμάται...
[size=20pt]ΤΕΛΟΣ[/size]
[size=20pt]ΤΕΛΟΣ[/size]
Στην επόμενη συνάντηση θέλω pleasuregiver ντυμένο κοκκισκουφίτσα.............Η μάσκα τους μάρανε τους χάλιες.Ρεεεεεεεεεεεεεεεε,δεν πάμε καλά ρεεεεεεεεεε.
Περιμένω όμως να εμφανιστεί η μάσκα στο Καραϊσκάκη.
Προτείνω στην καθιερωμένη μας συγκέντρωση για φαϊ,όταν θα την κάνουμε τις απόκριες να ντυθούμε όλοι ΖΟRRO.
Και ο Αρίων λοχίας Γκαρσία.
δεν χρειαζεται να περιμενεις τοσο πολυ..παρε τον φιλο σου που εχει το τηλ & την διευθυνση μου & ελατε παρεα να μου τα κλασετε..Στην επόμενη συνάντηση θέλω pleasuregiver ντυμένο κοκκισκουφίτσα.............
Πρώτη φορά τον λυπήθηκα...έπρεπε να έχει φάει ένα σωρό κάρτες όταν έπαιζε στον θρήνο...και την έφαγε χθες που ήταν και άδικη...[move] βασιλακη καιλα μην κλαις απο την επομενη αγωνιστικη θα σου δινουνε 4 πεναλτυ και δυο κοκκινες στον αντιπαλο σου [/move]
ρε συς!!!!!ο ανατολ κοκκινη στο δεκα? ρε αλλαξε φανελα και παιρνει και κοκκινες...ε ρε που καταντησε ο μπαρμπαγιωργος...
εννοειτε οτι κατι ττετοι ΔΕΝ παιζει απο τους ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ του φορουμ!!!!!!!!δεν χρειαζεται να περιμενεις τοσο πολυ..παρε τον φιλο σου που εχει το τηλ & την διευθυνση μου & ελατε παρεα να μου τα κλασετε..
ποσες επρεπε να εχει παρει ρε μεγαλε ?Πρώτη φορά τον λυπήθηκα...έπρεπε να έχει φάει ένα σωρό κάρτες όταν έπαιζε στον θρήνο...και την έφαγε χθες που ήταν και άδικη...