Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έλα μωρή ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon:
6Χ6 και 0 παθητικό στην άμυνα!!!!!! :rockon:
Ο Τόζερ γιατί έπαιξε σε όλο το ματς? :think:
Και σε 5-6 εβδομάδες... :dancing:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αυτή τη φορά παίξαμε και αρκετά καλή μπαλλίτσα!!! :rockon:

Συνημμένα

• blanco459704.jpg
    blanco459704.jpg
    189,9 KB · Εμφανίσεις: 22

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Τα κιτρινόμαυρα λιοντάρια πέρασαν και από την Ξάνθη αλώβητα... :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon:

Τα κόκκινα ποντίκια με το που είδαν κίτρινόμαυρα μπροστά τους τα έχασαν....
cat5458.gif
...Υπομονή[/URL] ο Δεκέμβρης έρχεται... :rockon: :rockon:
Ο αλλόφρων πια αδερφός Dark φόρεσε την μάσκα του και ξεχύθηκε στους δρόμους του πασαλιμανιού....
th_85730_zorro_122_1038lo.JPG

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Εξι ποντακια διαφορα στο σακκουλι και συνεχιζουμε
Αρχιζουμε και να παιζουμε καλα. Χαιρετισματα αδελφια

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Χωρίς Δέλλα και Ζήκο το αυριανό ματς γίνεται ακόμα πιο δύσκολο...έχεις χάσει ένα επεισόδιο dfwk...για το 6Χ6 πάμε... ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέρφια μου καλά, φίλοι μου πολυαγαπημένοι,πρωταθλητες της 6ης αγωνιστικής ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
Είμαι χαρούμενος για 2 πράγματα:
Πρώτον και ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΝ,ότι το σάιτ λειτουργεί κ είμαι χαρούμενος όχι για κανέναν άλλο λόγο πάρα του ότι μπορώ κ ξαναβρίσκω τους αδελφούς μου κ τους φίλους μου ξανά.Προς στιγμήν φοβήθηκα ότι θα χανόμασταν ,όχι ότι θα συνέβαινε ποτέ αυτό(όλο κ καμμιά ταβέρνα θακανονίζαμε) αλλά είναι διαφορετικά να τα λέμε καθημερινά μέσα από την κιτρινόμαυρη γωνιά μας.
Δεύτερον είμαι χαρούμενος γιατί καταφέραμε κ περάσαμε από την έδρα-βρικόλακα για μας τόσα χρόνια κ είμαι ΣΙΓΟΥΡΑ ο πρωταθλητής της 6ης αγωνιστικής.Ευελπιστώ ότι θα μπορέσουμε να βγούμε φέτος στο ΙΝΤΕΡΤΟΤΟ.

Μπράβο για την εμφάνιση τους στους Ενσαλίβα κ Μορέτο.Πολλά μπράβο ειδικά στον δεύτερο που παρόλες τις κακές κριτικές(κ εμού συμπεριλαμβανομένου) το παλληκάρι έβαλε κάτω το κεφάλι κ αποδεικνύει ότι αποτελεί μια εξίσου αξιόπιστη επιλογή.
Και εννοείται ότι κ μετά από αυτό ότι ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΤΕΛΟΣ.

Έχω μια απορία:Ο Εργοτέλης μήπως είναι καλύτερος από την Ρεάλ;;; :think: :think: :think:

Οι πληροφορίες ότι είχα βάλει την μάσκα κ κυνηγούσα γαύρους στο Πασαλιμάνι κρίνονται ως ψευδής.Απλώς άκουσα ότι παρέλαυνε σήμερα στην Καλλιθέα η Νταϊάννα :jerking:Ιγροπούλου κ πήγα :badair:να την βρω.

Και κάτι άλλο προσωπικό:Ο αδελφός trellos21 απέδειξε τις προάλλες γιατί είναι πραγματικά ΑΔΕΛΦΟΣ με αυτό που έκανε.Σε ευχαριστώ ΑΔΕΛΦΕ,απέδειξες σε μένα τουλάχιστον ότι είσαι ΑΔΕΡΦΟΣ.

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:

[move]:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :idiot:[/move]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα αδέλφια με χίλια ζόρια.Το site τραβάει χοντρό λούκι...

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
φιλε dark  ετσι θα ενεργουσες και εσυ οπως και πολλοι εδω μεσα για εναν φιλο αυτα μονο
Ελα μωρη αρωστια Παμε Για Πρωταθλημα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν θα συμφωνήσω  dark σε αυτά που λες για τον Μορέτο!Δεν νομίζω  ότι  χρειάστηκε να κάνει κάποια σοβαρή επέμβαση και παρόλα αυτά σε μια ακίνδυνη φάση στο πρώτο ημίχρονο έδειξε ότι είναι επιρρεπής στις γκέλες!Πάντως όλη η άμυνα πήγε καταπληκτικά και ειδικά ο Παπασταθόπουλος που ήταν σούπερ!Ο Σέρα με  εξέπληξε λίγο με τις αλλαγές του...ο  Μαντούκα  είχε κουραστεί και θα έπρεπε να βγει πιο νωρίς και όχι ο Μπλάνκο  ενώ  για  εμένα  ήταν  έγκλημα  που  ο  Τόζερ έπαιξε  και  στα  90'!Εκτός  του  ότι  έχει αδυναμία  στον  αμυντικό  τομέα  δεν  ήταν  σε  καλή μέρα  και  επιθετικά  αν  εξαιρέσεις  τη  φάση  στις  καθυστερήσεις  που  έδωσε  σίγουρο γκολ  στον  Κονέ!Άσε  που  δεν  ήθελε  και  πολύ  να  "φάει" την δεύτερη κίτρινη κάρτα!!!
Περιμένουμε  τον  sir Takis να  μας πει  πόσο  πιο μπροστά είναι ο θρήνος από τις υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες!!!!!  :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Άντε κι αύριο θα πάμε με το κεφάλι ψηλά στις δουλειές μας... :dancing: :rockon: :)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ωραίο Σαββατοκύριακο για την ΑΕΚΑΡΑ μας και στο μπάσκετ αφού κάναμε την πρώτη μας νίκη με  83-59 κόντρα στην Ολυμπιάδα Πατρών αλλά και  στο  βόλει όπου νικήσαμε τον Μίλωνα με 3-2 αν και  βρεθήκαμε να χάνουμε  με 0-2! :rockon: :rockon: :rockon:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316

Συνημμένα

• 6x6.jpg
    6x6.jpg
    19,5 KB · Εμφανίσεις: 23

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Παλι καρτα ο Μπλανκο για την μασκα.Μπραβο στη διαιτησια που πατασει τις παρατυπιες στο Ελληνικο ποδοσφαιρο!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Η ομαδάρα έσκισε πάλι και στην Ξάνθη!!! 6Χ6 και μηδέν παθητικό στην άμυνα την στιγμή που οι τσίγκινοι πρωταθλητές ακόμα και με το χαράκι του Κύρου πήραν τα @@ μου και στην Λεοφώρο.........καλά που έμεινε με 10 ο Ατρόμητος...........και όπως λέει ο DARK είμαστε και την έκτη αγωνιστική πρωταθλητές!!! ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2007-2008
                       ΒΑΘΜΟΙ
1. ΑΕΚ                   18 
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ      13 
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ      12   
4. ΑΡΗΣ                10 
5. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ        10 
6. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ       10 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέρφια μου-πρωταθλητές της 6ης αγωνιστικής, φίλοι μου αλλόθρησκοι και μη...ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Ξαναγράφω όπως κ χθες το βράδυ τους 2 λόγους που είμαι χαρούμενος:
Πρώτον και ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΝ,ότι το σάιτ λειτουργεί κ είμαι χαρούμενος όχι για κανέναν άλλο λόγο πάρα του ότι μπορώ κ ξαναβρίσκω τους αδελφούς μου κ τους φίλους μου ξανά.Προς στιγμήν φοβήθηκα ότι θα χανόμασταν ,όχι ότι θα συνέβαινε ποτέ αυτό(όλο κ καμμιά ταβέρνα θα κανονίζαμε) αλλά είναι διαφορετικά να τα λέμε καθημερινά μέσα από την κιτρινόμαυρη γωνιά μας.
Δεύτερον είμαι χαρούμενος γιατί καταφέραμε κ περάσαμε από την έδρα-βρικόλακα για μας τόσα χρόνια κ είμαι ΣΙΓΟΥΡΑ ο πρωταθλητής της 6ης αγωνιστικής.Ευελπιστώ ότι θα μπορέσουμε να βγούμε φέτος στο ΙΝΤΕΡΤΟΤΟ.

Τι εμμονή είχε χθες ο Σέρα με τον Τόζερ γαμώ την τρέλλα μου.Αμυντικά το παλληκάρι προσπαθεί μόνο με κλωτσιές να τα καταφέρει.Αφού κυρίως είναι οργανωτής κ όχι κόφτης .Παίζαμε με 10 ουσιαστικά σε όλο το ματς.
Εντυπωσιάστηκα και πάλι με την λειτουργία των στόπερ.Μπράβο τους.Ήταν αλάνθαστοι.Και μπράβο κ παλι στον Μορέττο που ήταν σχεδόν αλάνθαστος κ πολύ σταθερός στις επεμβάσεις τους.

Ψάχνω τηλεκοντρόλ για τηλεόραση LOEWE γιατί το άλλο έσπασε στην ευκαιρία του Κονέ.Και έκανε κ το λαθος εκείνη την ώρα να μου τηλεφωνήσει ο dfwk και άκουσε αυτός τα πουστριλίκια του.

Ωχ σταματάω να γράφω,γιατί ζαλίστηκα από τα ύψη.

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

[move]:idiot: :uglystupid: :crazy: :idiot: :uglystupid: :crazy:[/move]
Αυτή η διαιτησία ρε πούστη μου είναι τελικά για πολλά σκαμπίλια.Πάρα πολλά.Σε όλο αυτό το χάλι του Σαββατοκύριακου τους πείραξε η μάσκα :jerking:

Επισκέπτης
Αδέρφια μου-πρωταθλητές της 6ης αγωνιστικής, φίλοι μου αλλόθρησκοι και μη...ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Ξαναγράφω όπως κ χθες το βράδυ τους 2 λόγους που είμαι χαρούμενος:
Πρώτον και ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΝ,ότι το σάιτ λειτουργεί κ είμαι χαρούμενος όχι για κανέναν άλλο λόγο πάρα του ότι μπορώ κ ξαναβρίσκω τους αδελφούς μου κ τους φίλους μου ξανά.Προς στιγμήν φοβήθηκα ότι θα χανόμασταν ,όχι ότι θα συνέβαινε ποτέ αυτό(όλο κ καμμιά ταβέρνα θα κανονίζαμε) αλλά είναι διαφορετικά να τα λέμε καθημερινά μέσα από την κιτρινόμαυρη γωνιά μας.

Τι εμμονή είχε χθες ο Σέρα με τον Τόζερ γαμώ την τρέλλα μου.Αμυντικά το παλληκάρι προσπαθεί μόνο με κλωτσιές να τα καταφέρει.Αφού κυρίως είναι οργανωτής κ όχι κόφτης .Παίζαμε με 10 ουσιαστικά σε όλο το ματς.
Εντυπωσιάστηκα και πάλι με την λειτουργία των στόπερ.Μπράβο τους.Ήταν αλάνθαστοι.Και μπράβο κ παλι στον Μορέττο που ήταν σχεδόν αλάνθαστος κ πολύ σταθερός στις επεμβάσεις τους.

Ψάχνω τηλεκοντρόλ για τηλεόραση LOEWE γιατί το άλλο έσπασε στην ευκαιρία του Κονέ.Και έκανε κ το λαθος εκείνη την ώρα να μου τηλεφωνήσει ο dfwk και άκουσε αυτός τα πουστριλίκια του.

Ωχ σταματάω να γράφω,γιατί ζαλίστηκα από τα ύψη.

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

[move]:idiot: :uglystupid: :crazy: :idiot: :uglystupid: :crazy:[/move]
Αυτή η διαιτησία ρε πούστη μου είναι τελικά για πολλά σκαμπίλια.Πάρα πολλά.Σε όλο αυτό το χάλι του Σαββατοκύριακου τους πείραξε η μάσκα :jerking:
αφού τους πειράζει η μάσκα μαζεύουν κιτρινόμαυρα @@@ εποχής.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα αδελφια και καλο μηνα!!!!!!!
πρωτο φαβορι για τον τιτλο ειναι ο οσφπ!!!εμεις θα "παλεψουμε" στα πλευ οφ για την δευτερη θεση......

zmntwzfdjzhlgnuiyikz.jpg

υ.γ. ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ...? και ο μπλανκο...δικος μας ειναι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom