psofilospso
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ο "σεντονιας "ξαναχτυπα
ή Γρηγορια καλυτερα? ;)
ή Γρηγορια καλυτερα? ;)
ο "σεντονιας "ξαναχτυπα
ή Γρηγορια καλυτερα? ;)
Όταν εγώ λέω ότι είσαι πούστης και γαμιέσαι μιλάω ΠΑΝΤΑ μ αποδείξεις
ασε μεγαλη ιστορια
εχει παρει ολη την ανατολικη ασια
και του αρεσουν ειδικοτερα οι κινεζοι γιατι τον εχουν μικρο
και η γρηγορια ειναι στενη
το χαιρονται το κορμακι του οι κιτρινιαριδες
Σκουλικια Ερπετα..του Πεους!!!Εβραικες 'Αδερφες'Όταν εγώ λέω ότι είσαι πούστης και γαμιέσαι μιλάω ΠΑΝΤΑ μ αποδείξεις
Βαριέμαι να ξαναβάλω το πόστ σου ότι σε γαμούσε ο ανθυπολόχας σου ψω(λο)φιλ......εεεεε πεξάρα ήθελα να γράψω
ο πρωην αρχων της νυχτας γαμαικανος ειμαι, δεν ειμαι ο ψωλοφιλ ρε μαλακαΌταν εγώ λέω ότι είσαι πούστης και γαμιέσαι μιλάω ΠΑΝΤΑ μ αποδείξεις
Βαριέμαι να ξαναβάλω το πόστ σου ότι σε γαμούσε ο ανθυπολόχας σου ψω(λο)φιλ......εεεεε πεξάρα ήθελα να γράψω
Δεν ειναι σημερα ρε μην πας τσαμπα.Στις 6 του μηνα ειναι.ο πρωην αρχων της νυχτας γαμαικανος ειμαι, δεν ειμαι ο ψωλοφιλ ρε μαλακα
τσεκαρε τις ip ρε τενεκε καραβισιε
αντε τραβα να δεις την παρουσιαση της μακετας σημερα
αλλα δεν θα προλαβεις να δεις την αγια σοφια πως σκατα την λετε live γιατι ο τιγρης θα μπει στην στενη
ο πρωην αρχων της νυχτας γαμαικανος ειμαι, δεν ειμαι ο ψωλοφιλ ρε μαλακα
αλλα δεν θα προλαβεις να δεις την αγια σοφια πως σκατα την λετε live γιατι ο τιγρης θα μπει στην στενη
Μάγεψες και χθες εβραιοσκώλικα ψω(λο)φιλε!!! Θάμπωσες το Πανελλήνιο με τη μπαλάρα που έπαιξες. Κλωνοποίησε τη προπονητάρα σου και μοιρασέ την στην Ελλάδα για να μάθουμε μπαλίτσα. Έτσι και σας πάρει και ο Αμερικάνος, ή μήπως είναι ο Κόκκαλης , θα πρέπει να παίζεται το ΛΙΓΟΤΕΡΟ στο διαγαλαξιακό πρωτάθλημα.ο πρωην αρχων της νυχτας γαμαικανος ειμαι, δεν ειμαι ο ψωλοφιλ ρε μαλακα
και εσυ το ψωλοφιλος με το σπαθι σου το κερδισες,ραντανπλαν.ρε "σεντονια"λες να χρειαζομαι κλωνο,αφου ειμαι ηδη
α και επειδη το Γρηγορια35 μου αρεσει,θα το κρατησω,το κερδισες δικαια
ψωλόφιλε και Γρηγορία και Ευτέρπη και Μαριάννα να τον πεις, σε μπούκωσε καλά ο Γρηγόρης!ρε "σεντονια"λες να χρειαζομαι κλωνο,αφου ειμαι ηδη
καλως τον γευσιγνωστη των σκατωνψωλόφιλε και Γρηγορία και Ευτέρπη και Μαριάννα να τον πεις, σε μπούκωσε καλά ο Γρηγόρης!
Eλπίζω να γνωρίζεις ότι και η υπομονή έχει τα όρια της έ;καλως τον γευσιγνωστη των σκατων
ασε μας ρε φιλε. . .Eλπίζω να γνωρίζεις ότι και η υπομονή έχει τα όρια της έ;
Για να μην κατηγορήσεις άδικα τ'άλλα παιδιά γκέγκε; ------>ασε μας ρε φιλε. . .
κανεναν δεν κατηγορω αδικα φιλτατε. . .Μπα το χαρμάνι του ΑΕΚτζή είναι πιο πικάντικο από τα άνοστα σκατά
Σου υποσχέθηκα ότι θα σου γαμήσω το σόι όπως του πεξάρα; Με τόσα μουνιά που έχω γαμήσει που να θυάμαι....Καλά λέγε με και σύ ετσι. Όμως εσύ και εγώ θα ξέρουμε ότι σου γαμήσα το σόι και εσυ είπες "τον πούστη!!! Τ είπε και τ κανε".ρε "σεντονια"λες να χρειαζομαι κλωνο,αφου ειμαι ηδη
Επιπολαιότητα!Πόσα ασθενοφόρα νομίζεις ότι έχουμε ρε τίγραρε?Σε μια απόφαση που θα προκαλέσει ενθουσιασμό στα εκατομμύρια Ενωσίτες σε όλο τον κόσμο προχώρησε η ΑΕΚ. Συγκεκριμένα μετά από απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη που έφερε σε πέρας η Αγγελική Αρκάδη η παρουσίαση της Τετάρτης θα μεταδωθεί απευθείας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ αλλά και όποιας άλλης ιστοσελίδας το επιθυμεί, το aek365 θα είναι μία από αυτές, αλλά και δορυφορικά. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
Η 6η Νοεμβρίου είναι ιστορική ημέρα για την οικογένεια της AEK. Θα γίνει η παρουσίαση της «Αγιά Σοφιάς» και του Μουσείου του Προσφυγικού Ελληνισμού στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών. Η επιθυμία των φίλων της ομάδας μας από την Ελλάδα και το εξωτερικό να παρευρεθούν στην εκδήλωση είναι τεράστια και δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό.
Για το λόγο αυτό με μεγάλο σεβασμό προς τον κόσμο μας, πήραμε την απόφαση να τους δώσουμε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν με διάφορους τρόπους. Θα μεταδοθεί live μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ και θα δοθεί η δυνατότητα στις ιστοσελίδες που επιθυμούν να καλύψουν την εκδήλωση με τον ίδιο τρόπο να το πραγματοποιήσουν.
Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα από την Ελλάδα, την Κύπρο καθώς και Ελληνόφωνα Μέσα από την υπόλοιπη Ευρώπη να μεταδώσουν μέσω δορυφόρου την εκδήλωση.
Θα είναι διαθέσιμη μέσω του δορυφόρου Hellasat 2 στις
39 μοίρες ανατολικά, με τα εξής χαρακτηριστικά λήψης :
Συχνότητα: 10962,750
Πολικότητα: V
Symbol Rate: 3,300
FEC: 5/6
Διαμόρφωση: DVBS
Απ ότι ξέρω το Κρατικό Νίκαιας είναι ΗΔΗ σ επιφυλακή. Επίσης ιδιωτικές κλινικές σε Πειραιά περιμένουν αυξημένη κίνηση. Κάποιοι που μένουν στο νοίκι θα νοιώσσουν άσχημα που κάποιοι "πουθενάνδες" βάζουν λεφτά για το σπίτι τους!Επιπολαιότητα!Πόσα ασθενοφόρα νομίζεις ότι έχουμε ρε τίγραρε?