Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ο "σεντονιας "ξαναχτυπα :grin:
ή Γρηγορια καλυτερα? ;)

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
ο "σεντονιας "ξαναχτυπα :grin:
ή Γρηγορια καλυτερα? ;)
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ασε μεγαλη ιστορια
εχει παρει ολη την ανατολικη ασια
και του αρεσουν ειδικοτερα οι κινεζοι γιατι τον εχουν μικρο
και η γρηγορια ειναι στενη
το χαιρονται το κορμακι του οι κιτρινιαριδες

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ασε μεγαλη ιστορια
εχει παρει ολη την ανατολικη ασια
και του αρεσουν ειδικοτερα οι κινεζοι γιατι τον εχουν μικρο
και η γρηγορια ειναι στενη
το χαιρονται το κορμακι του οι κιτρινιαριδες
Όταν εγώ λέω ότι είσαι πούστης και γαμιέσαι μιλάω ΠΑΝΤΑ μ αποδείξεις
Βαριέμαι να ξαναβάλω το πόστ σου ότι σε γαμούσε ο ανθυπολόχας σου ψω(λο)φιλ......εεεεε πεξάρα ήθελα να γράψω  :cheesy: :birdman:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Βαριέμαι να ξαναβάλω το πόστ σου ότι σε γαμούσε ο ανθυπολόχας σου ψω(λο)φιλ......εεεεε πεξάρα ήθελα να γράψω  :cheesy: :birdman:
Σκουλικια Ερπετα..του Πεους!!!Εβραικες 'Αδερφες'

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
ο  πρωην αρχων της νυχτας γαμαικανος ειμαι, δεν ειμαι ο ψωλοφιλ ρε μαλακα
τσεκαρε τις ip ρε τενεκε καραβισιε
αντε τραβα να δεις την παρουσιαση της μακετας σημερα
αλλα δεν θα προλαβεις να δεις την αγια σοφια πως σκατα την λετε live γιατι ο τιγρης θα μπει στην στενη

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο   πρωην αρχων της νυχτας γαμαικανος ειμαι, δεν ειμαι ο ψωλοφιλ ρε μαλακα
αλλα δεν θα προλαβεις να δεις την αγια σοφια πως σκατα την λετε live γιατι ο τιγρης θα μπει στην στενη
Δεν ειναι σημερα ρε μην πας τσαμπα.Στις 6 του μηνα ειναι.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
άρχων λέει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πήγαινες στα μαγαζία και τι τους έλεγες; "Πλερώστε με για να σας προστατέψω αλλιώς θα στήσω κώλο να με γαμήσετε"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μαλάκα εβραιοσκώλιξ έλιωσα λέμε.
Ναι ναι. Ο Πετράν θα πάρει τον Άρη, πήρατε προπονητή μέσα από τα χέρια της Μπάρτσας. Παίζεται ΗΔΗ μπαλάρα που παραμιλάει όλη η Ελλάδα, ο Μελισσάν θα μπει φυλακή, και εσύ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μάγεψες και χθες εβραιοσκώλικα ψω(λο)φιλε!!! Θάμπωσες το Πανελλήνιο με τη μπαλάρα που έπαιξες. Κλωνοποίησε τη προπονητάρα σου και μοιρασέ την στην Ελλάδα για να μάθουμε μπαλίτσα. Έτσι και σας πάρει και ο Αμερικάνος, ή μήπως είναι ο Κόκκαλης  :think: :think: :think:, θα πρέπει να παίζεται το ΛΙΓΟΤΕΡΟ στο διαγαλαξιακό πρωτάθλημα.
Τώρα που χόρτασες καβλί και ψωλόχυμα, μπορείς να πας να κρυφτείς στη τρύπα σου σπερματοδοχείο.

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ρε "σεντονια"λες να χρειαζομαι κλωνο,αφου ειμαι ηδη :grin:
α και επειδη το Γρηγορια35 μου αρεσει,θα το κρατησω,το κερδισες δικαια :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και εσυ το ψωλοφιλος με το σπαθι σου το κερδισες,ραντανπλαν.

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
καλως τον πειραγμενο,παλι τον επαιξες? :grin:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
ψωλόφιλε  :2on1: και Γρηγορία και Ευτέρπη και Μαριάννα να τον πεις, σε μπούκωσε καλά ο Γρηγόρης! :pipa1:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
ασε μας ρε φιλε. . .
Για να μην κατηγορήσεις άδικα τ'άλλα παιδιά γκέγκε;  ------>
c87fb5d09e17400e23549a217f592cc3.gif

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σου υποσχέθηκα ότι θα σου γαμήσω το σόι όπως του πεξάρα; Με τόσα μουνιά που έχω γαμήσει που να θυάμαι....Καλά λέγε με και σύ ετσι. Όμως εσύ και εγώ θα ξέρουμε ότι σου γαμήσα το σόι και εσυ είπες "τον πούστη!!! Τ είπε και τ κανε".

Όσο για το ψω(λο)φιλος είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι τ έχεις κερδίσει με το σπαθί σου...Ή μάλλον με το κωλί σου  :thefinge:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σε μια απόφαση που θα προκαλέσει ενθουσιασμό στα εκατομμύρια Ενωσίτες σε όλο τον κόσμο προχώρησε η ΑΕΚ. Συγκεκριμένα μετά από απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη που έφερε σε πέρας η Αγγελική Αρκάδη η παρουσίαση της Τετάρτης θα μεταδωθεί απευθείας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ αλλά και όποιας άλλης ιστοσελίδας το επιθυμεί, το aek365 θα είναι μία από αυτές, αλλά και δορυφορικά. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
Η 6η Νοεμβρίου είναι ιστορική ημέρα για την οικογένεια της AEK. Θα γίνει η παρουσίαση της «Αγιά Σοφιάς» και του Μουσείου του Προσφυγικού Ελληνισμού στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών. Η επιθυμία των φίλων της ομάδας μας από την Ελλάδα και το εξωτερικό να παρευρεθούν στην εκδήλωση είναι τεράστια και δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό.
Για το λόγο αυτό με μεγάλο σεβασμό προς τον κόσμο μας, πήραμε την απόφαση να τους δώσουμε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν με διάφορους τρόπους. Θα μεταδοθεί live μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ και θα δοθεί η δυνατότητα στις ιστοσελίδες που επιθυμούν να καλύψουν την εκδήλωση με τον ίδιο τρόπο να το πραγματοποιήσουν.
Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα από την Ελλάδα, την Κύπρο καθώς και Ελληνόφωνα Μέσα από την υπόλοιπη Ευρώπη να μεταδώσουν μέσω δορυφόρου την εκδήλωση.
Θα είναι διαθέσιμη μέσω του δορυφόρου Hellasat 2 στις
39 μοίρες ανατολικά, με τα εξής χαρακτηριστικά λήψης :

Συχνότητα: 10962,750
Πολικότητα: V
Symbol Rate: 3,300
FEC: 5/6
Διαμόρφωση: DVBS
Επιπολαιότητα!Πόσα ασθενοφόρα νομίζεις ότι έχουμε ρε τίγραρε?  :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Επιπολαιότητα!Πόσα ασθενοφόρα νομίζεις ότι έχουμε ρε τίγραρε?  :rockon:
Απ ότι ξέρω το Κρατικό Νίκαιας είναι ΗΔΗ σ επιφυλακή. Επίσης ιδιωτικές κλινικές σε Πειραιά περιμένουν αυξημένη κίνηση. Κάποιοι που μένουν στο νοίκι θα νοιώσσουν άσχημα που κάποιοι "πουθενάνδες" βάζουν λεφτά για το σπίτι τους!  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom