gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Χαχαχαχαχαχα. Τι μαλάκας
Χαχαχαχαχαχα. Τι μαλάκας
Ο περσινός σας πρώτος σκόρερ είναι καλός για Β εθνική;Πάντως ο Τσιμπούρης...καμμένο χαρτί...για Βου εθνική καλός είναι...
Αλλά πολύ ανακατοσούρας ρε παιδί μου....
θα σε στενοχωρήσω.Ο περσινός σας πρώτος σκόρερ είναι καλός για Β εθνική;
Ρε πάτε καλά; Όποιος έρχεται στον ΟΣΦΠ είναι ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ και όταν φεύγει "ε καλός είναι για Β εθνική"
Το ότι είναι καλός και για Α εθνική το δείχνουν τα γκολ του. Απ εκεί και πέρα στην ΑΕΚ δε τον θέλω. Όταν δε γίνεται το δικό του τα κάνει πουτάνα. Δεν είναι καλός για τ αποδυτήρια. Καλύτερα Μπλάνκο μπροστά και πίσω του Σκόκο, παρά Τζεμπόυρ και Σκόκο (άσε που έχουν και προηγούμενα οι 2 τους. Αν και τώρα μιλάμε με σενάρια επιστημονικής φαντασίας)
Οπότε ή θεωρείς πως έχεις το αλάθητο ή εξακολουθείς να υποστηρίζεις ένα λάθος επειδή είσαι μάγκας και "δεν αλλάζεις θέσεις". Και περνιέσαι και για ανοιχτόμυαλος πανάθεμά σε.δεν αλλάζω θέσεις.
και τι σας περιμενει ακομα. . .αν ποτε ξαναρθετε Α εθνικη
Αυτά είναι!!!
Είπες πως οι διαιτητές παίζουν σα χεσμένοι σε κάποιο γήπεδο; Φάε τιμωρία. Βγήκε από κάποιο ΑΛΛΟ κανάλι κάποιος και είπε πως το πέναλντι ήταν μαϊμού; Τιμωρία στην ομάδα που έχει πρόεδρο το μεγαλομέτοχο του συγκεκριμένου καναλιού.
Μπράβο "κύριε" Μώραλη. Διδάσκετε ήθος!!! Και πως να μη το κάνετε; Τόσα χρόνια έχετε σπουδάσει δίπλα σε βράχους ηθικής.
Αίμα, τιμή, σούπερ λιγκ!
Θα έχεις στηθεί στα 4 και θα περιμένεις ψω(λο)φιλε :;και τι σας περιμενει ακομα. . .αν ποτε ξαναρθετε Α εθνικη
Καλά θα διαφωνίσω. Σα παίκτης ποδοσφαιρική αξία μιλάω είναι ΕΥΚΟΛΑ για Α εθνική. ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ. Απλά τον έχει καταστρέψει ο χαρακτήρας του. Έχει χαρακτήρα σαν τον παλιό του Μητρο. Θέλει να γίνεται το δικό του ΠΑΝΤΑ. Στην ΑΕΚ γι αυτό τ έκανε πουτάνα και γι αυτό τ έκανε πουτάνα και στον ΟΣΦΠ. Η διαφορά είναι πως ο Μήτρο ήταν πιο μικρός όταν ο Δώνης του άλλαξε μυαλά (γιατί ΑΥΤΟΝ τον Μήτρογλου στον Δώνη τον χρωστάτε) Ο Αλγερινός δεν αλλάζει ούτε με σφαίρες. Θεωρώ πως ξέρει περισσότερη και καλύτερη μπάλα από τον Μπλάνκο (αφού ανέφερα αυτόν) απλά είσαι σκατοχαρακτήρας. Και ειλικρινά δε ξέρω πως θα μπορέσει να συνηπάρξει (στο ΑΠΙΘΑΝΟ σενάριο) με τον Ντούσαν. (τ ίδιο ισχύει για το ακόμα πιο απίθανο σενάριο με Σκόκο)θα σε στενοχωρήσω.
όταν τον παίρναμε από εσάς είχα πει πως δεν μου αρέσει.
κι όταν έβαζε τα γκολ είχα πει πως επίσης δεν μου αρέσει σαν παίκτης.
Τσιμπούρη τον ανέβαζα και τον κατέβαζα πάντα.
δεν αλλάζω θέσεις.
Και ναι, για μένα είναι για βου. Μπορεί να σου κάνει εκπληκτικό ματς όποτε έχει κέφι. Αυτό το ΟΠΟΤΕ εμένα δεν μου αρ΄σει.
και στην Ευρώπη...μπαγλαμας συνήθως. Ο Φουστέρ τα έβγαζε τα κάστανα συνήθως.
βρε συ Λάβιο. Γιατί να αλλάξω θέση ντε και καλά; Για να με θεωρείς ανοιχτόμυαλο;Οπότε ή θεωρείς πως έχεις το αλάθητο ή εξακολουθείς να υποστηρίζεις ένα λάθος επειδή είσαι μάγκας και "δεν αλλάζεις θέσεις". Και περνιέσαι και για ανοιχτόμυαλος πανάθεμά σε.
κοίτα, τα σενάρια δεν τα λαμβάνω υπόψην γιατί είναι ιστορίες για αγρίους. Αν γίνει κάτι με το καλό...τότε το βλέπουμε.Καλά θα διαφωνίσω. Σα παίκτης ποδοσφαιρική αξία μιλάω είναι ΕΥΚΟΛΑ για Α εθνική. ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ. Απλά τον έχει καταστρέψει ο χαρακτήρας του. Έχει χαρακτήρα σαν τον παλιό του Μητρο. Θέλει να γίνεται το δικό του ΠΑΝΤΑ. Στην ΑΕΚ γι αυτό τ έκανε πουτάνα και γι αυτό τ έκανε πουτάνα και στον ΟΣΦΠ. Η διαφορά είναι πως ο Μήτρο ήταν πιο μικρός όταν ο Δώνης του άλλαξε μυαλά (γιατί ΑΥΤΟΝ τον Μήτρογλου στον Δώνη τον χρωστάτε) Ο Αλγερινός δεν αλλάζει ούτε με σφαίρες. Θεωρώ πως ξέρει περισσότερη και καλύτερη μπάλα από τον Μπλάνκο (αφού ανέφερα αυτόν) απλά είσαι σκατοχαρακτήρας. Και ειλικρινά δε ξέρω πως θα μπορέσει να συνηπάρξει (στο ΑΠΙΘΑΝΟ σενάριο) με τον Ντούσαν. (τ ίδιο ισχύει για το ακόμα πιο απίθανο σενάριο με Σκόκο)
και στον Ολυμπιακό ο συγκεκριμένος παίκτης έκανε προβλήματα.στον γαυρο ο τζιμπουριος ΔΕΝ εκανε προβληματα.....μαλλον τυχαιο ε?
Οπως πολύ σωστά αναφέρεις,πέρασε η διάταξη για τα δυσφημιστικά σχόλια.....
Αυτά είναι!!!
Είπες πως οι διαιτητές παίζουν σα χεσμένοι σε κάποιο γήπεδο; Φάε τιμωρία. Βγήκε από κάποιο ΑΛΛΟ κανάλι κάποιος και είπε πως το πέναλντι ήταν μαϊμού; Τιμωρία στην ομάδα που έχει πρόεδρο το μεγαλομέτοχο του συγκεκριμένου καναλιού.
Μπράβο "κύριε" Μώραλη. Διδάσκετε ήθος!!! Και πως να μη το κάνετε; Τόσα χρόνια έχετε σπουδάσει δίπλα σε βράχους ηθικής.
Αίμα, τιμή, σούπερ λιγκ!
τον ολυμπιακο δεν τον ενοχλησε...σορυκαι στον Ολυμπιακό ο συγκεκριμένος παίκτης έκανε προβλήματα.
άσε που όλο απειλούσε πως θα πάει σε γαλλική ομάδα. Όλες πια τον ήθελαν αλλά καμία δεν τον πήρε...
μπορεί να έκατσε ΠΙΟ ήσυχος, αλλά όχι και Παναγίτσα....
Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης, δήλωσε χαρακτηριστικά για το θέμα:Οπως πολύ σωστά αναφέρεις,πέρασε η διάταξη για τα δυσφημιστικά σχόλια.....
"Ευτυχώς" που πέσαμε και δεν είμασταν στην διαδικασία......
κρυφογαυρος είσαι;Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης, δήλωσε χαρακτηριστικά για το θέμα:
«Πρέπει να αυτοπροστατευθούμε. Έπρεπε να ‘χε γίνει εδώ και χρόνια αυτό. Δεν μπορείς να εισπράττεις από τη Nova ή τον ΟΠΑΠ και να καταφέρεσαι εναντίον τους. Από αυτούς ζούμε. Πρέπει να ελέγχεις τέτοιες συμπεριφορές και να προστατέψουμε το προϊόν μας. Σε όλον τον κόσμο ισχύει αυτό. Ο Παναθηναϊκός δεν εξήγησε το λόγο που αποχώρησε».
Θα τιμωρήσουν δηλαδή τον Μαρινάκη τώρα;
ρε άντε για κανά ριβέρς μάουθ-φακ κι άσε μας στον πόνο μας.κρυφογαυρος είσαι;