Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάντως ο Τσιμπούρης...καμμένο χαρτί...για Βου εθνική καλός είναι...
Αλλά πολύ ανακατοσούρας ρε παιδί μου....
Ο περσινός σας πρώτος σκόρερ είναι καλός για Β εθνική;
Ρε πάτε καλά; Όποιος έρχεται στον ΟΣΦΠ είναι ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ και όταν φεύγει "ε καλός είναι για Β εθνική"  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Το ότι είναι καλός και για Α εθνική το δείχνουν τα γκολ του. Απ εκεί και πέρα στην ΑΕΚ δε τον θέλω. Όταν δε γίνεται το δικό του τα κάνει πουτάνα. Δεν είναι καλός για τ αποδυτήρια. Καλύτερα Μπλάνκο μπροστά και πίσω του Σκόκο, παρά Τζεμπόυρ και Σκόκο (άσε που έχουν και προηγούμενα οι 2 τους. Αν και τώρα μιλάμε με σενάρια επιστημονικής φαντασίας)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Αυτά είναι!!!
Είπες πως οι διαιτητές παίζουν σα χεσμένοι σε κάποιο γήπεδο; Φάε τιμωρία. Βγήκε από κάποιο ΑΛΛΟ κανάλι κάποιος και είπε πως το πέναλντι ήταν μαϊμού; Τιμωρία στην ομάδα που έχει πρόεδρο το μεγαλομέτοχο του συγκεκριμένου καναλιού.
Μπράβο "κύριε" Μώραλη. Διδάσκετε ήθος!!! Και πως να μη το κάνετε; Τόσα χρόνια έχετε σπουδάσει δίπλα σε βράχους ηθικής.
Αίμα, τιμή, σούπερ λιγκ! :rockon: :rockon: :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο περσινός σας πρώτος σκόρερ είναι καλός για Β εθνική;
Ρε πάτε καλά; Όποιος έρχεται στον ΟΣΦΠ είναι ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ και όταν φεύγει "ε καλός είναι για Β εθνική"  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Το ότι είναι καλός και για Α εθνική το δείχνουν τα γκολ του. Απ εκεί και πέρα στην ΑΕΚ δε τον θέλω. Όταν δε γίνεται το δικό του τα κάνει πουτάνα. Δεν είναι καλός για τ αποδυτήρια. Καλύτερα Μπλάνκο μπροστά και πίσω του Σκόκο, παρά Τζεμπόυρ και Σκόκο (άσε που έχουν και προηγούμενα οι 2 τους. Αν και τώρα μιλάμε με σενάρια επιστημονικής φαντασίας)
θα σε στενοχωρήσω.
όταν τον παίρναμε από εσάς είχα πει πως δεν μου αρέσει.
κι όταν έβαζε τα γκολ είχα πει πως επίσης δεν μου αρέσει σαν παίκτης.
Τσιμπούρη τον ανέβαζα και τον κατέβαζα πάντα.

δεν αλλάζω θέσεις.
Και ναι, για μένα είναι για βου. Μπορεί να σου κάνει εκπληκτικό ματς όποτε έχει κέφι. Αυτό το ΟΠΟΤΕ εμένα δεν μου αρ΄σει.
και στην Ευρώπη...μπαγλαμας συνήθως. Ο Φουστέρ τα έβγαζε τα κάστανα συνήθως.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Συμφωνώ για τον Μπλάνκο...σταθερός παίκτης.
Σου κάνει το απλό...1+1=2

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
δεν αλλάζω θέσεις.
Οπότε ή θεωρείς πως έχεις το αλάθητο ή εξακολουθείς να υποστηρίζεις ένα λάθος επειδή είσαι μάγκας και "δεν αλλάζεις θέσεις". Και περνιέσαι και για ανοιχτόμυαλος πανάθεμά σε. :headbang:

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1

Αυτά είναι!!!
Είπες πως οι διαιτητές παίζουν σα χεσμένοι σε κάποιο γήπεδο; Φάε τιμωρία. Βγήκε από κάποιο ΑΛΛΟ κανάλι κάποιος και είπε πως το πέναλντι ήταν μαϊμού; Τιμωρία στην ομάδα που έχει πρόεδρο το μεγαλομέτοχο του συγκεκριμένου καναλιού.
Μπράβο "κύριε" Μώραλη. Διδάσκετε ήθος!!! Και πως να μη το κάνετε; Τόσα χρόνια έχετε σπουδάσει δίπλα σε βράχους ηθικής.
και τι σας περιμενει ακομα. . .αν ποτε ξαναρθετε Α εθνικη :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
θα σε στενοχωρήσω.
όταν τον παίρναμε από εσάς είχα πει πως δεν μου αρέσει.
κι όταν έβαζε τα γκολ είχα πει πως επίσης δεν μου αρέσει σαν παίκτης.
Τσιμπούρη τον ανέβαζα και τον κατέβαζα πάντα.

δεν αλλάζω θέσεις.
Και ναι, για μένα είναι για βου. Μπορεί να σου κάνει εκπληκτικό ματς όποτε έχει κέφι. Αυτό το ΟΠΟΤΕ εμένα δεν μου αρ΄σει.
και στην Ευρώπη...μπαγλαμας συνήθως. Ο Φουστέρ τα έβγαζε τα κάστανα συνήθως.
Καλά θα διαφωνίσω. Σα παίκτης ποδοσφαιρική αξία μιλάω είναι ΕΥΚΟΛΑ για Α εθνική. ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ. Απλά τον έχει καταστρέψει ο χαρακτήρας του. Έχει χαρακτήρα σαν τον παλιό του Μητρο. Θέλει να γίνεται το δικό του ΠΑΝΤΑ. Στην ΑΕΚ γι αυτό τ έκανε πουτάνα και γι αυτό τ έκανε πουτάνα και στον ΟΣΦΠ. Η διαφορά είναι πως ο Μήτρο ήταν πιο μικρός όταν ο Δώνης του άλλαξε μυαλά (γιατί ΑΥΤΟΝ τον Μήτρογλου στον Δώνη τον χρωστάτε) Ο Αλγερινός δεν αλλάζει ούτε με σφαίρες. Θεωρώ πως ξέρει περισσότερη και καλύτερη μπάλα από τον Μπλάνκο (αφού ανέφερα αυτόν) απλά είσαι σκατοχαρακτήρας. Και ειλικρινά δε ξέρω πως θα μπορέσει να συνηπάρξει (στο ΑΠΙΘΑΝΟ σενάριο) με τον Ντούσαν. (τ ίδιο ισχύει για το ακόμα πιο απίθανο σενάριο με Σκόκο)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οπότε ή θεωρείς πως έχεις το αλάθητο ή εξακολουθείς να υποστηρίζεις ένα λάθος επειδή είσαι μάγκας και "δεν αλλάζεις θέσεις". Και περνιέσαι και για ανοιχτόμυαλος πανάθεμά σε. :headbang:
βρε συ Λάβιο. Γιατί να αλλάξω θέση ντε και καλά; Για να με θεωρείς ανοιχτόμυαλο;
Έχω διαφορετική άποψη από εσένα σε αυτό και δεν αλλάζω γνώμη.

Νομίζω πως είμαι σαφής σε αυτό που λέω. Λέω πως δεν κάνω κωλοτούμπες σε αυτά που πιστεύω, όχι πως δεν κάνω λάθη. Όπου κάνω λάθη το παραδεχομαι.
Όσο για το αν εξακολουθώ να υποστηρίζω κάτι λάθος, και αυτό παίζει. Αλλά ο καθένας έχει τη γνώμη του. Αν εσύ θεωρείς πως η δική σου είναι πάντα σωστή, λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω. Και δεν είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω.
Για μένα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να σου ανακατέψει όλη την ομάδα για ψίλου πήδημα. Είναι παρτάκιας και ψυχεδέλας. Και δεν μου αρέσουνε τετοιοι ποδοσφαιριστές. Ειδικά ο συγκεκριμένος στην Ευρώπη χανότανε. Δεν είναι τυχαίο που δεν βρήκε ομάδα για δεύτερη φορά που ήθελε να φύγει (υπολογίζω σαν πρώτη αυτή από την ΑΕΚ).

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλά θα διαφωνίσω. Σα παίκτης ποδοσφαιρική αξία μιλάω είναι ΕΥΚΟΛΑ για Α εθνική. ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ. Απλά τον έχει καταστρέψει ο χαρακτήρας του. Έχει χαρακτήρα σαν τον παλιό του Μητρο. Θέλει να γίνεται το δικό του ΠΑΝΤΑ. Στην ΑΕΚ γι αυτό τ έκανε πουτάνα και γι αυτό τ έκανε πουτάνα και στον ΟΣΦΠ. Η διαφορά είναι πως ο Μήτρο ήταν πιο μικρός όταν ο Δώνης του άλλαξε μυαλά (γιατί ΑΥΤΟΝ τον Μήτρογλου στον Δώνη τον χρωστάτε) Ο Αλγερινός δεν αλλάζει ούτε με σφαίρες. Θεωρώ πως ξέρει περισσότερη και καλύτερη μπάλα από τον Μπλάνκο (αφού ανέφερα αυτόν) απλά είσαι σκατοχαρακτήρας. Και ειλικρινά δε ξέρω πως θα μπορέσει να συνηπάρξει (στο ΑΠΙΘΑΝΟ σενάριο) με τον Ντούσαν. (τ ίδιο ισχύει για το ακόμα πιο απίθανο σενάριο με Σκόκο)
κοίτα, τα σενάρια δεν τα λαμβάνω υπόψην γιατί είναι ιστορίες για αγρίους. Αν γίνει κάτι με το καλό...τότε το βλέπουμε.

Από κει και πέρα, συμφωνούμε σε γενικές γραμμές για τους δύο παίκτες που ανέφερες, απλά για μένα ο Μπλάνκο είναι μια χαρά γιατί σου κάνει το αυτονόητο, δεν κάνει εξεζητημένα πράγματα. Όταν του δίνεις σωστά την μπάλα, έχει πολύ καλό ποσοστό στο να σου την κάνει γκολ.

Στον Τσιμπούρη, εκτός του χαρακτήρα του που συμφωνούμε προφανώς, εγώ δεν έχω να θυμάμαι κάτι στην Ευρώπη. Και για μένα εκεί κρίνεται ένας ποδοσφαιριστής στο συγκεκριμένο Ολυμπιακό. Θα ήθελα πολύ να μου είχε αλλάξει τη γνώμη μου (όπως τώρα ας πούμε μπορεί να αλλάξω γνώμη για το Μίτσελ, που επίσης είχα αρνητική). Αλλά δεν το είδα. Άφαντος.

Και λέω σε αυτόν τον Ολυμπιακό, γιατί είναι μια ομάδα που στο ελλ. πρωτάθλημα έχει ξεχάσει την άμυνα. Οπότε γκολ θα έαζε ούτως ή άλλως. Μπάλα ξέρει, αλλοίμονο. Αλλά τα λεφτά που πήρε ήταν υπερβολικά και με λιγότερα βρίσκεις πιο σταθερούς παίκτες και με καλύτερο χαρακτήρα.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ρε  τι  βρισκει  κανεις  στο  ιντερνετ ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στο τεύχος Φεβρουαρίου του Unfollow διαβάσαμε ρεπορτάζ σχετικό με το λαθρεμπόριο πετρελαίου που στερεί από το κράτος δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο. Το θέμα αυτό δεν είναι καινούριο και άνθρωποι που διευθύνουν τις μεγαλύτερες πετρελαϊκές σήμερα στην Ελλάδα, έχουν κατηγορηθεί πολλά χρόνια πριν για λαθρεμπόριο. Μιλάμε καταρχήν για τον Δημήτρη Μελισσανίδη που το 1996 οδηγήθηκε στη φυλακή... για του λόγου το αληθές: . 17 χρόνια μετά την προσωρινή φυλάκιση του Μελισσανίδη, βλέπουμε ξανά το ίδιο παραμύθι. Με λαθρεμπόριο ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο, με λαθρεμπόριο συνεχίζει κι όλα αυτά τα χρόνια η ''Aegean'' έχει μετατραπεί σε κολοσσό!
Όσον αφορά το ρεπορταζ του Unfollow, προφανώς πείραξε πολύ τον κύριο Μελισσανίδη με αποτέλεσμα να τηλεφωνήσει από τα γραφεία της Aegean και να απειλεί ζωές δημοσιογράφων. Για τον τραμπουκισμό αυτό δεν ακούσαμε τίποτα, φυσικά, στην τηλεόραση... Ο ίδιος άνθρωπος που το 1996 έβγαινε από την φυλακή (με την βοήθεια του Σωκράτη Κόκκαλη όπως ακούγεται), πλέον δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα γιατί είναι ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ και μπορεί όποτε εκείνος το θελήσει να απειλεί ζωές και οικογένειες. Το άρθρο του περιοδικού βρίσκεται εδώ:

Ρε  τον  ΚΟΚΚΑΛΗ  .........πολυ  ψυχοπονιαρης.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
στον γαυρο ο τζιμπουριος ΔΕΝ εκανε προβληματα.....μαλλον τυχαιο ε?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στον γαυρο ο τζιμπουριος ΔΕΝ εκανε προβληματα.....μαλλον τυχαιο ε?
και στον Ολυμπιακό ο συγκεκριμένος παίκτης έκανε προβλήματα.
άσε που όλο απειλούσε πως θα πάει σε γαλλική ομάδα. Όλες πια τον ήθελαν αλλά καμία δεν τον πήρε...

μπορεί να έκατσε ΠΙΟ ήσυχος, αλλά όχι και Παναγίτσα....

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16

Αυτά είναι!!!
Οπως πολύ σωστά αναφέρεις,πέρασε η διάταξη για τα δυσφημιστικά σχόλια..... :idiot: :uglystupid:
"Ευτυχώς" που πέσαμε και δεν είμασταν στην διαδικασία...... :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
και στον Ολυμπιακό ο συγκεκριμένος παίκτης έκανε προβλήματα.
άσε που όλο απειλούσε πως θα πάει σε γαλλική ομάδα. Όλες πια τον ήθελαν αλλά καμία δεν τον πήρε...

μπορεί να έκατσε ΠΙΟ ήσυχος, αλλά όχι και Παναγίτσα....
τον ολυμπιακο δεν τον ενοχλησε...σορυ
και μαλιστα οντας πρωτος σκορερ ευγενικα ειδε την εξοδο.Μην ειμαστε παραλογοι.
αλλο πανιωνιος,αλλο αεκ (με σεβασμο το λεω) αλλο ομως ολυμπιακος.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Οπως πολύ σωστά αναφέρεις,πέρασε η διάταξη για τα δυσφημιστικά σχόλια..... :idiot: :uglystupid:
"Ευτυχώς" που πέσαμε και δεν είμασταν στην διαδικασία...... :grin:

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης, δήλωσε χαρακτηριστικά για το θέμα:
«Πρέπει να αυτοπροστατευθούμε. Έπρεπε να ‘χε γίνει εδώ και χρόνια αυτό. Δεν μπορείς να εισπράττεις από τη Nova ή τον ΟΠΑΠ και να καταφέρεσαι εναντίον τους. Από αυτούς ζούμε. Πρέπει να ελέγχεις τέτοιες συμπεριφορές και να προστατέψουμε το προϊόν μας. Σε όλον τον κόσμο ισχύει αυτό».

Θα τιμωρήσουν δηλαδή τον Μαρινάκη τώρα; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης, δήλωσε χαρακτηριστικά για το θέμα:
«Πρέπει να αυτοπροστατευθούμε. Έπρεπε να ‘χε γίνει εδώ και χρόνια αυτό. Δεν μπορείς να εισπράττεις από τη Nova ή τον ΟΠΑΠ και να καταφέρεσαι εναντίον τους. Από αυτούς ζούμε. Πρέπει να ελέγχεις τέτοιες συμπεριφορές και να προστατέψουμε το προϊόν μας. Σε όλον τον κόσμο ισχύει αυτό. Ο Παναθηναϊκός δεν εξήγησε το λόγο που αποχώρησε».

Θα τιμωρήσουν δηλαδή τον Μαρινάκη τώρα; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κρυφογαυρος είσαι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom