You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
παρε.....πάντα... κόμμα αλλάζουμε θρησκεία αλλάζουμε , γυναίκα αλλάζουμε (αυτό επιβάλλετε) αλλ΄ατην παοκάρα ποτέ
Το μότο "γυναίκα αλλάζεις, ομάδα όχι" έρχεται σε απόλυτη ταύτιση με τα πιστεύω ενός 59χρονου ταξιτζή, του οποίου η ιστορία έγινε θέμα στην αγγλική σκανδαλοθηρική εφημερίδα "Daily Star". Ο Martin Cooper , περί ου ο λόγος, αποφάσισε πως προτεραιότητα στη ζωή του είναι η Liverpool και από εκεί και πέρα τα πάντα έπονται.
"Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να βάλω μία γυναίκα ή ένα γάμο πάνω από το ποδόσφαιρο επειδή η Liverpool είναι η ζωή μου", δήλωσε στο αγγλικό ταμπλόιντ ο Cooper, ο οποίος μετρά στο... ενεργητικό του επτά γάμους και ισάριθμα διαζύγια. Αιτία των χωρισμών του, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, το πάθος του για τους "reds", που δεν αφήνει τους... παντοτινούς δεσμούς να κρατήσουν αιωνίως.
Οι σύζυγοι του Cooper κατάφεραν να αντέξουν από μερικούς μήνες, έως και κάποια χρόνια οι πιο... ανεκτικές, ωστόσο όλες τον εγκατέλειψαν αφού θεωρούσαν ότι τις "πρόδιδε" για την από επτά ετών... επίσημη αγαπημένη του, την ομάδα του "Anfield". "Ημουν παιδάκι όταν οι 'reds' ήρθαν να παίξουν στο 'Carrow Road', το γήπεδο της γενέτειράς του Norwich, και από εκείνη τη στιγμή ερωτεύθηκα ολοκληρωτικά".
Ο αθεόφοβος Cooper έχει δώσει σε ένα από τα παιδιά του έντεκα ονόματα από παίκτες της Liverpool!
Ο πρώτος του γάμος έγινε σε ηλικία 19 ετών με τη Rosemary , ακολούθησε η Patricia, μετά η Barbara, με την οποία έμεινε και δύο χρόνια. Τέταρτη κατά σειρά μία δεύτερη Rosemary ("η οποία δεν ήταν νοικοκυρά και κρατήσαμε μόλις δύο χρόνια"). Στο νούμερο 5 η Carol, που προσπάθησε να πείσει τον άντρα της να μείνει μακριά από τη Liverpool, χωρίς επιτυχία, φυσικά. "Μία ημέρα μου είπε εάν πας σε αυτό το παιχνίδι, δεν θα είμαι εδώ όταν γυρίσεις". Κανένα πρόβλημα.
Μετά από δύο ακόμα συζύγους και διαζύγια, ο Cooper καταλήγει στην... τηλεόραση. Στο τέλος του μήνα θα είναι ο πρωταγωνιστής μιας νέας εκπομπής του καναλιού "Channel Five", η οποία θα ονομάζεται "Wedding Addicts" και θα έχει με τους... εθισμένους στους γάμους.
"Πολλές γυναίκες θα το βλέπουν και δεν είμαι σίγουρος πως θα το εκλάβουν. Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρχει κόσμος που θα τηλεφωνεί".
οχι μια... αλλα 7......
Κανένα πρόβλημα,φίλε altec21..Ευχαριστω αγαπητε μοντ..μετα απο 2 χρονια εδω μεσα...να υποπεσω και σε ενα λαθος και εγω...το δικαιουμαι
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Να ανεβάσει ο Nik30 & επίδοξος nik31 την φώτο του με τον υποψήφιο πρόεδρο.ΤΩΡΑ.
Επισκέπτης
τους δίωξανε από τα φύκια και κολήσανε στην άμμο.Ρε τι άλλο θα ακούσουμε ρε;;;Η προσφυγιά είναι γαύροι.Α ρε γέλια,τρελλά γέλια
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αδέλφια μου,πρωταθλητές της 5ης αγωνιστικής ,φίλοι μου πολλές καλημέρες ορεεεεεεεεεεεεεε.Ξαναανοίξαμε κ σας περιμένουμε.Άντε κ έπαθα στέρηση αδελφών κ δεν αισθανόμουν καλά.Ελπίζω να είστε όλοι καλά κ να μην χαθείτε μετά από τόσες μέρες.Έχουμε καιρό να βρεθούμε κ έχουμε πολλά να πούμε,πάρα πολλά.
Καταρχάς δεν ήταν τυχαίο νομίζω που το site ΄΄έπεσε΄΄ την ώρα που ανέβηκαν οι φώτο του yiorgou μαζί με τα ποσταρίσματα του ξάδελφου teras.Η χημεία δεν κόλλαγε οπότε...
Περιμένουμε τον αδελφό-πατέρα KALI να ανεβάσει επιτέλους τις φώτο από την συνάντησή μας.
Και τώρα στα ποδοσφαιρικά.Τι ωραία που είναι στην κορυφή ρε μάγκες...ειδικά όταν δεν ζαλίζομαι κ δεν πέφτω κ ας μην με πάει τίποτα.
Η ομάδα δείχνει ότι έχει στόφα πρωταθλήτριας.Με τόσες αντίξοες συνθήκες κατάφερε κ επιβίωσε σε ένα πολύ δύσκολο ματς,που έγινε ακόμα δυσκολότερο κατά την διάρκειά του.
Καταρχάς παίζαμε με απουσίες,Ενσαλίβα κ Ρίμπο κ καλούνταν να ανταπεξέλθει σε ένα ματς με έλλειψη 2 βασικών της ποδοσφαιριστών.
2ον)η βροχή που έκανε τις συνθήκες πολύ δύσκολες για παιχνίδι.
3ον)Η δίκαιη αποβολή του Μάχο στο 10ο που αναγκαστικά έφερε τα πάνω-κάτω κ άλλαξε άρδην τα σχέδια του Σέρα.Η έλλειψη αυτή φάνηκε γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο κ δυσκολέυτηκαν οι κινήσεις των παικτών μας που έχασαν τον αποπροσανατολισμό τους.
Εδώ θέλω να σταθώ σε 3 πράγματα:
1)Στον Μορέττο που το παλληκάρι έχει ακούσει(δίκαια) τα μύρια όσα ,δεν το έβαλε κάτω κ απέδειξε με την εμφάνιση του ότι η ΑΕΚ έχει περίπου 2 ισάξιους πορτιέρο.
2)Στον ΛΑΟ της ΑΕΚ,ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,εκεί που οι οπαδοί άλλων ομάδων με τέτοιες συνθήκες καθονται στο σίτι τους κα πολαμβάνουν τις ομάδες τους ,εκ του καναπέως.
[move]ΑΕΚΑΡΑ ΣΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ[/move]
3)Στην κακή διαιτησία των 3 διαιτητών.Δίκαια φωνάζει για το πέναλντι η Λάρισα κ για ένα οφσάιντ ,όπως κ για 2 ανύπαρκτα οφσάιντ που έκοψε ο επόπτης τον Ράμος ενώ θα έβγαινε μόνος του κ ήταν ακριβώς πάνω στην ευθεία του.Δημιουργούνται έτσι καταστάσεις κ οι διάφοροι άσχετοι δημιοργούν θέμα για την διαιατησία που μια φορά δόθηκε κάτι άδικα,υπέρ της ΑΕΚ.Το έχουμε ξαναπεί ,αν είναι να πάρω την δεύτερη,τρίη ή τέταρη θέση φέτος,καλύτερα να την πάρω με την αξία μου κ όχι με εύνοια.Θεωρώ κ όπως το είπε κ ο Καζναφέρης,ότι δεν έγινε εσκεμμένα το κλείσιμο των ματιών στην φάση του πέναλντι αλλά απόρροια διαιτητικού λάθους.Ο παπάρας ο επόπτης δεν το είδε ρε πούστη μου.
Όμως προτιμάω πια να φωνάζουν οι άλλοι για την διαιτησία κ όχι πια εγώ ,γιατί βαρέθηκα πια.Αλλά θέλω να παίζομαι 50-50 κ να μην φωνάζει κανείς.
Αδέλφια καλημέρα κ περαστικά στο site.
Καταρχάς δεν ήταν τυχαίο νομίζω που το site ΄΄έπεσε΄΄ την ώρα που ανέβηκαν οι φώτο του yiorgou μαζί με τα ποσταρίσματα του ξάδελφου teras.Η χημεία δεν κόλλαγε οπότε...
Περιμένουμε τον αδελφό-πατέρα KALI να ανεβάσει επιτέλους τις φώτο από την συνάντησή μας.
Και τώρα στα ποδοσφαιρικά.Τι ωραία που είναι στην κορυφή ρε μάγκες...ειδικά όταν δεν ζαλίζομαι κ δεν πέφτω κ ας μην με πάει τίποτα.
Η ομάδα δείχνει ότι έχει στόφα πρωταθλήτριας.Με τόσες αντίξοες συνθήκες κατάφερε κ επιβίωσε σε ένα πολύ δύσκολο ματς,που έγινε ακόμα δυσκολότερο κατά την διάρκειά του.
Καταρχάς παίζαμε με απουσίες,Ενσαλίβα κ Ρίμπο κ καλούνταν να ανταπεξέλθει σε ένα ματς με έλλειψη 2 βασικών της ποδοσφαιριστών.
2ον)η βροχή που έκανε τις συνθήκες πολύ δύσκολες για παιχνίδι.
3ον)Η δίκαιη αποβολή του Μάχο στο 10ο που αναγκαστικά έφερε τα πάνω-κάτω κ άλλαξε άρδην τα σχέδια του Σέρα.Η έλλειψη αυτή φάνηκε γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο κ δυσκολέυτηκαν οι κινήσεις των παικτών μας που έχασαν τον αποπροσανατολισμό τους.
Εδώ θέλω να σταθώ σε 3 πράγματα:
1)Στον Μορέττο που το παλληκάρι έχει ακούσει(δίκαια) τα μύρια όσα ,δεν το έβαλε κάτω κ απέδειξε με την εμφάνιση του ότι η ΑΕΚ έχει περίπου 2 ισάξιους πορτιέρο.
2)Στον ΛΑΟ της ΑΕΚ,ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,εκεί που οι οπαδοί άλλων ομάδων με τέτοιες συνθήκες καθονται στο σίτι τους κα πολαμβάνουν τις ομάδες τους ,εκ του καναπέως.
[move]ΑΕΚΑΡΑ ΣΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ[/move]
3)Στην κακή διαιτησία των 3 διαιτητών.Δίκαια φωνάζει για το πέναλντι η Λάρισα κ για ένα οφσάιντ ,όπως κ για 2 ανύπαρκτα οφσάιντ που έκοψε ο επόπτης τον Ράμος ενώ θα έβγαινε μόνος του κ ήταν ακριβώς πάνω στην ευθεία του.Δημιουργούνται έτσι καταστάσεις κ οι διάφοροι άσχετοι δημιοργούν θέμα για την διαιατησία που μια φορά δόθηκε κάτι άδικα,υπέρ της ΑΕΚ.Το έχουμε ξαναπεί ,αν είναι να πάρω την δεύτερη,τρίη ή τέταρη θέση φέτος,καλύτερα να την πάρω με την αξία μου κ όχι με εύνοια.Θεωρώ κ όπως το είπε κ ο Καζναφέρης,ότι δεν έγινε εσκεμμένα το κλείσιμο των ματιών στην φάση του πέναλντι αλλά απόρροια διαιτητικού λάθους.Ο παπάρας ο επόπτης δεν το είδε ρε πούστη μου.
Όμως προτιμάω πια να φωνάζουν οι άλλοι για την διαιτησία κ όχι πια εγώ ,γιατί βαρέθηκα πια.Αλλά θέλω να παίζομαι 50-50 κ να μην φωνάζει κανείς.
Αδέλφια καλημέρα κ περαστικά στο site.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Καλημερίζω τους πρωταθλητές της 5ης αγωνιστικής!!!!!!!!
Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να ξεκινά τον Ιανουάριο, ωστόσο τα σενάρια για πιθανούς στόχους της ΑΕΚ έχουν αρχίσει από τώρα. Ένα εξ αυτών κάνει λόγο για τον Μανουέλ Ντος Σάντος, τον άσο της Μπαρτσελόνα που απασχόλησε το καλοκαίρι την ομάδα του Άρη! Νέο πρόσωπο στους Θρακομακεδόνες, καθώς δοκιμάζεται από τον Σέρα Φερέρ ο Μεξικάνος Εφρέν Χουάρες που ανήκει στους "μπλαουγκράνα". «Μόνο νίκη», το μήνυμα του Ισπανού τεχνικού ενόψει του αγώνα με την Έλφσμποργκ.
Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να ξεκινά τον Ιανουάριο, ωστόσο τα σενάρια για πιθανούς στόχους της ΑΕΚ έχουν αρχίσει από τώρα. Ένα εξ αυτών κάνει λόγο για τον Μανουέλ Ντος Σάντος, τον άσο της Μπαρτσελόνα που απασχόλησε το καλοκαίρι την ομάδα του Άρη! Νέο πρόσωπο στους Θρακομακεδόνες, καθώς δοκιμάζεται από τον Σέρα Φερέρ ο Μεξικάνος Εφρέν Χουάρες που ανήκει στους "μπλαουγκράνα". «Μόνο νίκη», το μήνυμα του Ισπανού τεχνικού ενόψει του αγώνα με την Έλφσμποργκ.
Ένας παππούς 97 ετών πάει σε έναν ασφαλιστή. - Γεια σας, θέλω να κάνω μια ασφάλεια ζωής - Τι λες ρε παππού, ασφάλεια ζωής, τρελάθηκες, πόσο είσαι; - 97 ετών, λέει ο παππούς. Τρελαίνεται ο ασφαλιστής. - Μιλάς σοβαρά τώρα; Τι να την κάνες; - Να, θέλω να πάω με τον πατέρα μου ένα ταξίδι στο εξωτερικό και καλό είναι να είμαστε ασφαλισμένοι. Ο ασφαλιστής έχει τρελαθεί! - Με τον πατέρα σου; Πόσο είναι εκείνος; - Ε, 125 τον άλλο μήνα. - Και τι θα κάνετε στο εξωτερικό; - Να μωρέ, πηγαίνουμε να επισκεφτούμε τον παππού μου. Ο ασφαλιστής χτυπάει το κεφάλι του στο γραφείο. - Τι με ρε μπάρμπα, με κοροϊδεύεις; Πόσο είναι ο παππούς σου; - Κλείνει τα 142 σε μια βδομάδα. - Και τι θα κάνετε εκεί; - Παντρεύεται και πάμε στο γάμο! Ο ασφαλιστής έχει σκαρφαλώσει στο πρεβάζι και είναι έτοιμος να φουντάρει. - Και...γιατί παντρεύεται; - Άστα μωρέ, τον πιέζουν οι γονείς του!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
...και καλό μήνα
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Καλό μήνα nik!
Έχουν μεγάλη πλάκα οι γαύροι...θυμηθήκαν πάλι ξαφνικά το άρθρο 44 και βγαίνουν στα ραδιόφωνα για να κάνουν οικονομικές αναλύσεις...μας υπενθυμίζουν ότι εμείς προτιμάμε να βλέπουμε καλή μπάλλα παρά να πάρουμε το πρωτάθλημα...ανακαλύπτυν κίτρινες παράγκες...μιλάμε για μεγάλο πανικό μήπως και χάσουν το 11ο!!!!
Έχουν μεγάλη πλάκα οι γαύροι...θυμηθήκαν πάλι ξαφνικά το άρθρο 44 και βγαίνουν στα ραδιόφωνα για να κάνουν οικονομικές αναλύσεις...μας υπενθυμίζουν ότι εμείς προτιμάμε να βλέπουμε καλή μπάλλα παρά να πάρουμε το πρωτάθλημα...ανακαλύπτυν κίτρινες παράγκες...μιλάμε για μεγάλο πανικό μήπως και χάσουν το 11ο!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις