You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Παντρεμένος άνθρωπος......δεν πάω τσάρκες.......
Ψεύτηηηηηηηηηηηηηηη....
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δίπλο «χτύπημα» από την Τουρκία για η ΑΕΚ! Εκτός του Ουίλιαμ Εϊβερι που αναμένεται την Πέμπτη (18/10, 08:30) το πρωί στην Αθήνα, η «Ενωση» συμφώνησε με τον Σλοβένο σέντερ Σμίλαν Πάβιτς (27, 2.10μ.) που ανήκει στην τουρκική Μπάνβιτ!
Την είδηση αποκάλυψε το σάιτ του και την επιβεβαίωσε λίγη ώρα αργότερα η ΑΕΚ. Πρόκειται για έναν 27χρονο διεθνή σέντερ που την περασμένη σεζόν έπαιξε στη Χέλιος και είχε 13 πόντους και 6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Ο Πάβιτς μάλιστα αναμένεται την Πέμπτη (18/10) το απόγευμα στην Ελλάδα για να υπογράψει, αφού πρώτα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
Οσον αφορά τον Εϊβερι, οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν εντός της ημέρας το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του παίκτη, ενώ ο ίδιος αναμένεται την Πέμπτη. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά ενδέχεται να προλάβει και την πρεμιέρα της Α1.
Υπάρχει ομάδα Ήλιος? Ποιος ξέρει τι ψωνίσαμε?
Την είδηση αποκάλυψε το σάιτ του και την επιβεβαίωσε λίγη ώρα αργότερα η ΑΕΚ. Πρόκειται για έναν 27χρονο διεθνή σέντερ που την περασμένη σεζόν έπαιξε στη Χέλιος και είχε 13 πόντους και 6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Ο Πάβιτς μάλιστα αναμένεται την Πέμπτη (18/10) το απόγευμα στην Ελλάδα για να υπογράψει, αφού πρώτα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
Οσον αφορά τον Εϊβερι, οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν εντός της ημέρας το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του παίκτη, ενώ ο ίδιος αναμένεται την Πέμπτη. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά ενδέχεται να προλάβει και την πρεμιέρα της Α1.
Υπάρχει ομάδα Ήλιος? Ποιος ξέρει τι ψωνίσαμε?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Άντε ρε πούστη μου να ρθει το Σάββατο να δούμε λίγη μπαλλίτσα.Μου λειψε η αρρώστια.20 μέρες έχω να την δω κ κοντεύω να ξεχάσω τα κίτρινα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
....και πιθανότατα θα βγάλουμε κ λαγό ;)
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Καλημέρα αδέρφια. Μπράβο στην εθνική μας εχτές που μας έκανε υπερήφανους για άλλη μια φορά.
[move][size=14pt]Είναι βαριά η [/size]http://[URL unfurl="true"]www.smileypark.de/smiley/Sex/102.gif[/img[/URL]] [size=14pt][b]του τσολιά[/b][/size] :headbang3: :headbang3: :headbang3:[/move]
[img]http://62.1.2.102/newspapers/2007/10/18/enwsh_b.jpg
[move][size=14pt]Είναι βαριά η [/size]http://[URL unfurl="true"]www.smileypark.de/smiley/Sex/102.gif[/img[/URL]] [size=14pt][b]του τσολιά[/b][/size] :headbang3: :headbang3: :headbang3:[/move]
[img]http://62.1.2.102/newspapers/2007/10/18/enwsh_b.jpg
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ηiiiiiiiii boys.Θα σας περιμένω σήμερα τελικά μαζί με το αγόρι μου τον σκοτεινό για να σας γνωρίσω.Βέβαια θέλω πρωτίστως να αφιερωθώ στον άρχων του έρωτα,τον Μέγα Pitsilisti που θα έρθει κ αυτός κ ίσως να προλάβω να ανταλλάξω 2 κουβέντες κ με σας.Θα είμαι εκεί μαζί με τα βυζάκια μου.Προς το παρόν σας φιιιιιιιλώωωωωωωωωωω
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Θα το σκοτώσω το βρωμοπούτανο την Φρόσω.Τέσπα,αδέρφια μου με ή χωρίς την Φρόσω θα είμαι εκεί στο ραντεβού μας.Άντε να δούμε και τα καινούργια αδέρφια μας.Θα είναι κ ο ξάδελφος οπότε σας συμβουλεύω να έχετε έρθει φαγωμένοι.
ΕΜΠΡΟΣ ΚΕΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
....ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
[move] [/move]
ΕΜΠΡΟΣ ΚΕΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
....ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
[move] [/move]
Επισκέπτης
Ότι έχω από ύμνους της ΑΕΚΑΡΑΣ
Και ένα wallpaper που έκανα από τον αγώνα με τη Milan
Screensavers με ρολόϊ και μουσική για την ΑΕΚ
Και ένα wallpaper που έκανα από τον αγώνα με τη Milan
Screensavers με ρολόϊ και μουσική για την ΑΕΚ
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αδέλφια μου φαγωμένα κ ψιλομεθυσμένα καλημέρα
Τεράστια επιτυχία χθες η συνάντηση των κιτρινόμαυρων μπουρδελιάρηδων αδελφών-φίλων μας σε ταβέρνα της Πετρούπολης.Μέχρι κ ο Γιώργος Παπανδρέου μας τίμησε με την παρουσία του εκεί,αντιλαμβανόμενος το λαικό έρεισμα που έχει πια στις μάζες το ΄΄Ρε μόνο η χανούμα΄΄.Είναι κ προεκλογική περίοδος αντιλαμβάνεστε ότι ήταν πρόσφορο το έδαφος για να δει κόσμο ;) ;)
Πάντως πέραν της πλάκας στην ταβέρνα όντως ήταν Ο Γ.Παπανδρέου μαζί με την συνδικαλιστική ηγεσία της χωρας.Να δείτε τον nik30 να πηγαίνει να του ζητάει να βγουν φώτο μαζί κ ο Παπανδρέου δέχτηκε!!!!Μάλιστα τον ρώταγε από που είναι κ αν ψήφισε τον τάδε βουλευτή στην περιοχή που του είπε ο Νίκος κ ο Νίκος έλεγε ΄΄ναι΄΄ δίχως να ξέρει για ποιον του έλεγε ο πρόεδρος.Τέσπα η συνάντηση είχε τεράστια επιτυχία.Ήμασταν αρκετά αδέρφια εκεί με την προσθήκη κ του ξάδελφου teras ,του φίλτατου skidoo-ως εκπρόσωπο της βαζέλας κ ο ΕΝΑΣ ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ,ο ΑΤΙΘΑΣΟΣ μαιτρ της ηδονής ο ΜΕΓΑΣ pitsilistis.Όποιος δεν τον έχει γνωρίσει από κοντά,δεν ξέρει τι κάνει.Το άτομο είναι από άλλο πλανήτη...ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ και είναι από τους ανθρώπους που όταν τους γνωρίσεις σου ομορφαίνουν την ζωή πραγματικά.
Τεράστια επιτυχία χθες η συνάντηση των κιτρινόμαυρων μπουρδελιάρηδων αδελφών-φίλων μας σε ταβέρνα της Πετρούπολης.Μέχρι κ ο Γιώργος Παπανδρέου μας τίμησε με την παρουσία του εκεί,αντιλαμβανόμενος το λαικό έρεισμα που έχει πια στις μάζες το ΄΄Ρε μόνο η χανούμα΄΄.Είναι κ προεκλογική περίοδος αντιλαμβάνεστε ότι ήταν πρόσφορο το έδαφος για να δει κόσμο ;) ;)
Πάντως πέραν της πλάκας στην ταβέρνα όντως ήταν Ο Γ.Παπανδρέου μαζί με την συνδικαλιστική ηγεσία της χωρας.Να δείτε τον nik30 να πηγαίνει να του ζητάει να βγουν φώτο μαζί κ ο Παπανδρέου δέχτηκε!!!!Μάλιστα τον ρώταγε από που είναι κ αν ψήφισε τον τάδε βουλευτή στην περιοχή που του είπε ο Νίκος κ ο Νίκος έλεγε ΄΄ναι΄΄ δίχως να ξέρει για ποιον του έλεγε ο πρόεδρος.Τέσπα η συνάντηση είχε τεράστια επιτυχία.Ήμασταν αρκετά αδέρφια εκεί με την προσθήκη κ του ξάδελφου teras ,του φίλτατου skidoo-ως εκπρόσωπο της βαζέλας κ ο ΕΝΑΣ ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ,ο ΑΤΙΘΑΣΟΣ μαιτρ της ηδονής ο ΜΕΓΑΣ pitsilistis.Όποιος δεν τον έχει γνωρίσει από κοντά,δεν ξέρει τι κάνει.Το άτομο είναι από άλλο πλανήτη...ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ και είναι από τους ανθρώπους που όταν τους γνωρίσεις σου ομορφαίνουν την ζωή πραγματικά.
Επισκέπτης
καλημέρα αδέλφια μετά από μια όμορφη βραδυά μεταξύ κασάκι παιδάκι και από ολίγον ΠΑΣΟΚ στην παρέα μας επίστρέφοντας σπίτι πάλι μιζέρια με τον lakis 33 εκμεταλευόμενο την απουσία μου να έχει ανοίξεο 3 με 4 θρεντ και να φαίρεται βάναυσα στον γυναικείο πληθυσμό του site.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ο Ντανιέλ Μπατίστα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Φωστήρα, πράγμα που σημαίνει πως την 1η Νοεμβρίου θα τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος.
καλημερα και απο εμενα.....
στις ....."περιεργες φημες" του "περιεργου" σκοτεινου εκπροσωπου της ΑΕΚΟΠΑΡΕΑΣ...δεν θα απαντησω....
εχτες ητανε πραγματικα παρα πολυ ωραια....κριμα που δεν μπορεσαν να ερθουν και οι gatto ποδολαγνος αλεξανδρος(ποδολαγνο και αλεξανδρο τους ειχα καλεσει εγω προσωπικα....)και οποιος αλλος προσκληθηκε....ευχομαι στην επομενη συναντηση να ειναι μαζι μας....
φημες οτι ο τρομερος pitsilistis(ο οποιος βγηκε....γνωστος μου....) ξεναγησε τους αλτεκ σκοτεινο και ντεφοκ..στα σκοτεινα σοκακια της αμαρτωλης πολης...ειναι 1000% σωστες.....
στις ....."περιεργες φημες" του "περιεργου" σκοτεινου εκπροσωπου της ΑΕΚΟΠΑΡΕΑΣ...δεν θα απαντησω....
εχτες ητανε πραγματικα παρα πολυ ωραια....κριμα που δεν μπορεσαν να ερθουν και οι gatto ποδολαγνος αλεξανδρος(ποδολαγνο και αλεξανδρο τους ειχα καλεσει εγω προσωπικα....)και οποιος αλλος προσκληθηκε....ευχομαι στην επομενη συναντηση να ειναι μαζι μας....
φημες οτι ο τρομερος pitsilistis(ο οποιος βγηκε....γνωστος μου....) ξεναγησε τους αλτεκ σκοτεινο και ντεφοκ..στα σκοτεινα σοκακια της αμαρτωλης πολης...ειναι 1000% σωστες.....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Άντε ρε παλιοπασόκι.Πρασινοφρουρέ.Και αυτός που σε ρώταγε αν ψήφισες έναν ρεμπεσκέ βουλευτή ήταν ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις